Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz spista222 #34899 üzenetére
Manuálisan mindig jobb szabályozni, azért kell.
PWM-est vettem annó mert akkor még csak alaplapról tudtam levenni egy fix minimum szintre a fordulatot, hogy csendesebb legyen, de ha fel akartam venni akkor meg BIOS-ban kellett megint állítgatni... meguntam ezt a vacakolást, ezért lett egy ventiszabályozó vásárolva. A mostani lapom is fix szintet tud, szoftveresen meg nem lehet minden féle ventit szabályozni (speedfan nálam nem tudja). TC-s venti nem jó megoldás, az nagyon a saját feje után megy. Szóval, manuálisan, potival, ez az egyetlen igazán jó megoldás számomra.
Tehát platform csere volt, szabályozót is eladtam és bíztam benne hogy nem lesznek hangosak a ház ventijei, de mégis azok, BIOS-ban minimumra véve is van egy kis "szélzaj" ami zavar, ezért kell egy szabályozó, és olyan kell amivel ki lehet kapcsolni menet közben, mert közben ilyen igényeim lettek (játéknál felkapcsolnék még kettőt, de ezen kívül meg nem kellene üzemelniük), miután kiderült számomra, hogy ilyen eszköz is létezik.
Az nem jó ha kínlódik, rezeg-röcög, mert forogna, csak nem elég neki a kakaó, pl. letekerem 5V-ra és 7V kell neki minimum. Nem akarom megölni a ventit. Vagy hülyeséget feltételezek, és semmi baja sem lesz tőle?
Minden esetre olyan kell ami kikapcsolja, vagyis egyáltalán nem működik!
Zalman mfc-1-ben gondolkodom, vagy lamptron fc4. Előbbinek van 3 állású kapcsolója (5V, 0V, 12V), utóbbi pedig 0V-12V szabályoz (de őt már sehol sem árulják, legalábbis nem találok, fc6 meg drága meg fölöslegesen sok csatorna, 2 lekapcsolós + 2 normál elég, vagy 4 db lekapcsolós).A kérdésem arra irányult volna, hogy csak akkor tudom-e kikapcsolni a ventit, ha le lehet tekerni a potit 0V-ra? Függetlenül attól, mikor/hány volttól üzemel. Tehát akkor ha jól értelmeztem, hiába van ráírva egy szabályozóra hogy a minimum fordulat amire tud szabályozni az 0rpm, ha 5-12V tud csak feszt szabályozni, mert nem fogja tudni kikapcsolni.
Egyébként zalman mfc1 plus-om volt, és igen volt olyan hogy 5V-on nem indult el két venti bekapcsoláskor, azokat eleve kicsit minimum fölött kellet tartani, úgy már jó volt (5V kellett nekik, csak az ampert volt kevés kb. 0,05-el).
Hmm gigabyte lapom is volt, de ezt nem is tudtam. Igaz, akkoriban még nem érdekelt a gép hangja, meg kevesebb venti is volt benne.
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
spista222
addikt
válasz s3toraph #34891 üzenetére
tételezzük fel a venti is 5-12V működik
Mivel benne van a mondatodban a működik sző így valószínűleg forog mert ha nem akkor nem működne.
Mivel 5V-on is forog így nem "kapcsol ki".és PWM-es
Ha PWM-es akkor minek kell egyáltalán még pluszban feszültséggel is szabályozni?
A legelső kérdésedre a válasz az hogy jól feltételezed mert a legtöbb venti 3-4V körül kezd elindulni az alatt legfeljebb "reszket" a forgórész így ha már 5V-ot kap akkor forog.
Néhány Giga lapnál láttam olyat hogy feszültséggel szabályozott 5-12V-ig de volt még olyan állás is amikor teljesen kikapcsolta a ventit vagyis ezek között váltogatott: 0V és 5-12V.
Már csak azt nem értem ha szinte minden Gigabyte lapon van ilyen vezérlés akkor a VGA-ikról miért spórolják le ezeket. -
válasz tomi5244 #34896 üzenetére
Szerintem nem lesz gondod, olvasásban nem szokott gond lenni a sebességgel. Írásnál kell inkább a jobb minőségű, tv-n meg amúgy is csak olvasni szoktak.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Quiksilver
aktív tag
válasz donjohnson #34893 üzenetére
rendben, köszönöm a segítséget
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
donjohnson
addikt
válasz Quiksilver #34889 üzenetére
Igen, de ha magyar oprendszert teszel fel rá, akkor nem is kell állítani semmit, mert a magyar billentyűzetkiosztás az alapértelmezett.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
unravel
őstag
válasz tomi5244 #34887 üzenetére
Üdv
Ezek a mai okostévék (főleg a samsungok) nagyon sok fájlformátumot ismernek és lejátszanak.
Gond nélkül kezeli az NTFS vagy fat32 fájlrendszerű pendriveot , HDD-t.Ha pendriveról akarsz HD videót nézni akkor szerintem 8-10 MB/sec olvasási sebesség a minimum. Írási sebesség is lehet minél gyorsabb, ha nem akarsz órákat szánni a nagyfelbontású filmek másolására.
(ennyi a tapasztalatom)¯\_(ツ)_/¯
-
Quiksilver
aktív tag
válasz donjohnson #34881 üzenetére
Értem, és akkor az op. rendszerben meg csak magyarra kell átállítani a bill. kiosztást igaz?
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
tomi5244
őstag
Üdv!
A mai "okos" TVk-ben már egy ideje elérhető az usb-ről való filmnézés lehetősége. Ezek mennyire megbízhatóak? A TV médialejátszós szoftvere mennyire stabil? Vagy ez nagyon márka/gyártó függő?
Ezt a TV-t néztem ki. Most jó áron hozzálehet jutni 0% THM-el
Szerintetek kezeli az NTFS-re formázott pendriveot? Mert HD filmeknél nyilván csak nagy kapacitású usb-t tudnék rádugni
Aki esetleg otthon van a témában elláthatna pár hasznos infóval! Köszi!
T
-
cashback
őstag
válasz kkriszhunn #34883 üzenetére
Itt szerintem hamarabb kapsz választ: [link]De látom már megkérdezted.
Akkor csak türelem.[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
kkriszhunn
csendes tag
Kedves Egybegyűltek!
A kérdés egyszerű, kérlek segítsetek abban, hogy az alább említett szerver gépnek mennyi ma új, bontatlan állapotban a valós piaci értéke, amiért meg tudnék tőle szabadulni. Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!
Dell Power Edge T310 Server
Processor Name
INTEL XEON X3430 PROCESSOR
Processor Speed (GHz)
2.40GHZ, 4C,
Memory Size (GB) 4
Memory Type: (2X2GB DUAL RANK UDIMMS)
Memory Specification
DDR3 SDRAM
Memory Speed (MHz)
1333
Storage
HDD: 3 db 146GB SAS 15K 3.5" HD HOT PLUG
PERC 6/I INTERNAL CONTROLLER FOR HOT PLU
16X DVD-ROM DRIVE SATA WITH SATA CABLE
REDUNDANT POWER SUPPLY (2 PSU) 400W
IDRAC6 ENTERPRISE
PE T310 ELECTRONIC SYSTEM DOCUMENTATION
EMEA ORDER READY RAID CONFIGURATION SERV
RAID 1 SINGLE CONTAINER ACROSS 2 HDDS WI
FOR CFI ONLY - HOT PLUG DRIVES
BASIC WARRANTY - NEXT BUSINESS DAY - EXPIRES 17/03/2014 -
cashback
őstag
válasz donjohnson #34881 üzenetére
Ezt akartam én is éppen írni.
Viszont ennyi pénzért már akár kaphatna magyar kiosztásúval is.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
donjohnson
addikt
válasz Quiksilver #34880 üzenetére
teszel rá magyar billentyűzetmatricát és akkor nem hátrány.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Quiksilver
aktív tag
Üdv.
Páromnak vennék laptopot, konkrétan ez lenne, és a kérdés az, hogy mivel ez német billentyűzetes mennyire nagy hátrány ez a mindennapi használat során (ezt a nyavalyás Facebookot pötyögi állandóan)?
-
Xmodule
őstag
Hi.
Eladnám a gépemet a közeljövöben és van benne 2 db HDD. Olyan programot keresek amivel teljesen tudnám törölni a HDDk tartalmát, de olyan formában, hogy azt többet ne lehessen vissza hozni semmivel. Lehet kicsit paranoias vagyok, de nem szeretnem ha barki vissza hozna barmit is. Lehetöleg ingyenes program erdekelne. Köszi.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Andor22
aktív tag
üdv mindenkinek !
következő lenne a kérdésem
BenqXLT 2410 es monitorom van elvileg támogatja a 3dt ( hozzá ati radeon 6870es vid kari)
milyen kiegészítőket kell beszereznem 3d-s filmek lejátszásához??
egyáltalán lehetséges e ezen a monitor+ vidkarin???
köszi a válaszokat ! -
tikshow
addikt
Elbarmoltam valamit a Windows Hangkeverőbe. Hogy tudom visszaállítani, hogy az összes program hangereje ugyanannyi legyen? Nem a manuálisan beállítom mondjuk 15-re egyesével az összeset és kalap kabát módszer érdekelne, mert ezzel is néha visszavesz egy-két sávból.
[ Szerkesztve ]
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Ventiszabályozóknál, jól tudom, hogy akkor tudja kikapcsolani is a ventit menet közben, ha 0V-12V a tartomány? Tehát ha a fordulatszám pl. 0-6000rpm között van és 5-12V szabályoz, akkor az nem tudja lekapcsolni. Így van?
Üdv
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
spista222
addikt
válasz Reaper04 #34869 üzenetére
Szia, itt a specifikáció.
Ezek biztos mennek benne: Intel Celeron M430 / 440 with 1MB slc or Intel Pentium Duo Core T2060 1MB slc / T2250 2MB slc
A többi már csak próba szerencse.Ha ez kevés lenne akkor menj át az azonnali notebookos topikba.
[ Szerkesztve ]
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Van egy fuji amilo li1705 noteszem, abban egy cerka m530 1,7ghz-es procival.
Ezt a procit ki lehet cserélni egy t3200 re?a t3200 Socket P-s ... de az M530 ról egyszerűen nem tudok semmit. Socket M lenne? Vagy?
Tudnátok segíteni?
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
PCI slotba rakható WiFi-s kártyát milyen néven keressem a boltokban, HardverAprón?"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
szeva000
addikt
válasz Kezdő vagyok #34864 üzenetére
használtam win 7 alatt tuti csk már nem rémlik,hogy 32 vagy 64bitesen..Igazából csak az anyagot vettem fel vele,azután más szoftverrel vágtam és méreteztem.De most már nem szoktam felvenni a F1-et,igy ki is vettem a gépből.Jah,ez tv és rádiótuner is.de ha rákeresel a pvr3000 delux-ra megtalálod.
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz Kezdő vagyok #34862 üzenetére
sztem itt: [link]
Ha érdekel nekem van egy mpeg2 hardveres tömöritésű leadtek pvr3000 deluxe-om.Jópár kazettát megcsináltam vele -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Hol tegyem fel a kérdésem,ha valamilyen digitalizáló eszköz vásárlásánál szeretnék tanácsot kérni?
Pl.ami a videokazettákat bedigitalizálná?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
attiati
veterán
ATI Catalyst telepítése után működni kellene a videókártyának egyből? (Sapphire Vapor-X 7770, 32bites XP alatt)
Hiába telepítettem fel a 12.1-es drivert az xp újraindítás után is feldobálja az "új hardver varázslót". A gép ősrégi (AMD Athlon X2 4800+; MSI K9NU Neo-V) és még fent van a régi gpu (Nvidia 7300GS) nvidia drivere is.Mit bénázok el? Szedjem le a régi drivert vagy nyomkodjam végig az xp hardver varázslóját?
-
wmati
addikt
-
MODERÁTOR
Mondjatok megbízható, olcsó számítástechnikai webáruházat (ne ipon).
20 éve a Prohardveren
-
Belako
tag
Hola!
Jó beállítás ez?
Mobo m4a79 deluxe ram ocz flex 1150.
Nos az fsb-t 215-re állítottam ezzel elértem azt hogy 1150 menjen a ram + a proci órajelét megemelte 6*3ghz-re. Csak a ramot akartam növelni éppen ezért a szorzót 14-ről 13-ra állítottam ezzel visszament a cpu órajele 2,8gz-re. A többi beállítás feszko időzítések stb az maradt alaplap vezérelve autón.
A kérdésem a következő így nem károsodik-e valami pl cpu vagy a ram?
Választ kösz.B.
[ Szerkesztve ]
Nyergeld meg a nagyot! Zsírszalonna nincs a tepertő kincs! Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa
-
válasz ricsi081 #34848 üzenetére
Köszi, azért kérdeztem, hogy mennyire cserélhető le a partíciós tábla. De mivel 2 TB alatt van, és "normál" a gép, ezért meg lehet csinálni.
Amit én csinálnék, mert linuxos vagyok:
1. Készíts egy Gparted Live Usb kulcsot, vagy írd ki cd-re. A honlap. Itt van leírás is, vagy használj windowsra Unetbootin-t, és azon keresztül.
2. Indítsd el USB/CD-ről a géped, hogy a GParted Linux töltsön be. Ha kérdezi mit szeretnél, üss mindig entert, akkor az alap tölt be angolul és indul a gparted.
3. Itt a felső menük egyikéből válaszd ki, hogy új partíciós táblát akarsz létrehozni. A speciális gombra kattintva válaszd ki az msdos-t.
4. Indítsd újra és telepítsd a win7-et.Szerk:
Szerintem az a FreeDos lesz.Törlheted, mert nem fogod használni. Lehet hogy megoldja a problémát és akkor nem kell linuxozni.Szerk#2:
Azt a windows telepítő hozta létre neked, hogy menjen GPT-vel. Ha nem kell, akkor töröld és kezd előröl.[ Szerkesztve ]
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
-
válasz ggabor55 #34632 üzenetére
Menni fog. Nálunk is így működnek 5 en a routerek. Viszont ilyenért harapni szoktam nálunk, konkrétan fél éves kitiltás jár a hálózatról.
Amit meg kell csinálnod: kilövöd a dhcp-t, de azonnal. Kilövöd a tűzfalat. Majd rádugod és úgy fog működni mint egy switch és egy Access Point. Ha kell segítség, írj privátba."What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
ricsi081
tag
Sziasztok!
Vettünk egy új gépet, win7et elkezdtem rá felrakni, de a particióknál problémába ütköztem, ezzel a hibaüzenettel: "A kijelölt lemez GPT particionálási stílus szerinti."
Tudna valaki segíteni?
-
válasz GyéBen #34834 üzenetére
Nekem tűzfal ugrik be elsőre. Az 53-as port hogy áll?
A dig paranccsal tudsz linux alól a dns-ből keresni. Pl dig www.prohardver.huBöngészőből próbáltad már a úgy beírni, hogy a cím után beírsz még egy pontot? www.prohardver.hu. Mert ha így bejön, akkor valami a köztes dns kiosztókkal lehet, mert ilyenkor a legmagasabb szintről kéred a feloldást.
-
válasz Socket A #34839 üzenetére
Firefox alatt mondjuk a proxy-s vagy Tor os plugineket próbáld meg, hogy elrejtsék a valódi ip-det. Mondjuk ez: Hide my Ass!
-
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy laptop és egy külső DAC, ami ugye SPDIF bemenettel rendelkezik.
Építettem egy egy PCM2902 alapú USB hangkártyát, aminek van spdif kimenete. (optika vagy koax teljesen mindegy), de a MASTER hangerőt nem tudom szabályozni, csak külön-külön a winampot, youtube-ot, vlc-t satöbbi.
Asztali gépen egy Realtek ALc889 hangkártyával képes voltam a master hangerőt állítani ( billentyűzeről, távirányítóval), de ugye így már nem adott a dolog.
Nem szeretném potméterrel állítani a hangerőt...Tudtok ajánlani olyan olcsó, külső hangkártyát, ami megfelelne az igényeimnek? Gondoltam rá, hogy veszek egy "virtual 5.1 usb hangkártya" néven csúfolt eszközt, amelyben talán cm102 vagy cm119 hangcsip van. Viszont léteznek pcm2902 alapúak is... Nem okozna problémát ráapplikálni egy spdif kimenetet, ha adott az ic.
De hogy melyik tudja kezelni a Master hangerőt...[ Szerkesztve ]
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy Pinnacle Dazzle Video Creator Platinum DVC 170 USB-s digitalizáló eszközt.
Windows 7 Ultimate 64 bit-je van,de sehogy sem ismeri fel az eszközt a gép,ha csatlakoztatjuk hozzá.
Mit ajánlotok?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
peter889
őstag
Sziasztok!
Pdf dokumentumban hogyan tehetek felismerhetetlenné szövegrészeket?
(Úgy is jó lenne, ha egy világosszürke kitöltött négyzettel takarnám el.)Elsősorban Adobe Acrobat Professionál-ban szeretném megcsinálni.
Köszönöm, előre is
-
Socket A
aktív tag
Sziasztok! Németországból nem tudnék valahogyan official youtube videókat nézni? Vagy pedig egy alternatív oldalt mint pl nálunk az indavideó amin az új videókat meg tudom nézni?
Köszi!"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
csapos2
addikt
Van is kép a másik kijelzőn, de a monitor kikapcsol magától, akkor is, ha megcserélem a portokat. Ám, amennyiben a TV és a vetítő van a gépre kötve, mindkét kijelző megy ugyanazzal a képpel... a monitor viszont rosszalkodik sajnos.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
GyéBen
tag
Erre esetleg valaki?
Próbáltam mind a routeren, mind a gépen a DNS beállításoknál beállítáni a Google DNS kiszolgálóit, meg a T-Home-ét is, de semmi eredmény.
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Adott egy Ati Radeon x1950 VGA. Ezen van kettő darab DVI aljzat. Mindezidáig egy monitor volt a gépen. A monitoron csak D-sub aljzat van. Ezzel semmi gond nem is volt. Ám eljött az idő, hogy kipróbáltam egy tv-vel is a gépem. A tv-n HDMI aljat is van, ezért azt használtam. Minden rendben is volt mindaddig, míg nem akartam a tv-t (vagy újabban a vetítőt) is rákötni a gépre a monitor mellé. Amíg a monitor maga van a gépre csatlakoztatva, addig működik, de amint rákötöm a vetítőt, a monitor kikapcsol a windows betöltése közben. A gép tölt tovább - azt hallani - de a monitor rendesen készenlétbe kapcsol, mint mikor ki van kapcsolva a gép.
Mitől lehet ez, és van e rá megoldás?
A segítséget előre is köszönöm.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
unravel
őstag
válasz jozsi252 #34755 üzenetére
"Keresgéltem ma hogy mikor áll le teljesen Magyarországon az analóg földi sugárzás, de ahány oldal annyi féle időpontot találtam."
Ez azért van mert már többször kitolták a dátumot. Jelen állás szeint:
"A digitális átállásnak legkésőbb 2014. december 31-ig kell megvalósulnia" - Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
Sziasztok
Itt van ismerősnek a laptopja, ami egy Samsung R40Plus laptop. Elég régi, és akkor még finoman fogalmaztam : DD Nem is ezzel van a gond hanem nem tudok rájönni hogy kell @ jelet csinálni. Alapból a Bill angol kiosztású, és ott van a @ ahol az á. De akármit nyomok, akármilyen kombinációba egyszerűen nem tudok @ jelet csinálni. Illetve valami össze is lehet kavarodva mert pl a ( ) jelek se ott vannak ahova van nyomtatva a billre, hanem a ( pl 9 helyett a 8-ason van.
Szóval teljesen tanácstalan vagyok hogy mi a fene lehet ezzel a lapival. Esetleg javaslat?
Köszönöm előre is.
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
Sziasztok
Van arra lehetőség hogy a Games For Windows Live-os accountom-nak a mail címét átírjam? Most hotmailes van és gmailes-re akarom átírni. xbox.com-on bejelentkeztem de ott nem találtam olyan űrlapot ahol erre lenne lehetőség.
iPhone 16 Pro Max
-
nagyúr
válasz Maxell014 #34825 üzenetére
ext3 is az cask az Linuxalatt használják. Ha nem jó az ntfs akkor a dvd olvasó vagy mid nem tud vele mit kezdeni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Maxell014
senior tag
Üdv !
vettem egy 8gb-s pendrive-ot és ugye alapból fat32 formátumban van ami ugye nem enged 4gb-nál nagyobb fájlt
és így már nem tudok rátenni egy dvd minőségű filmet de ha meg átformázom ntfs-be akkor nem látja a dvd lejátszó ilyenkor mit tudok csinálni ? -
tomi5244
őstag
Üdv!
Ma reggel az öregecske gépem ezzel a cuki üzenettel fogadott:
"SMART Failure Predicted on Hard Disc 0: WDC WD1200UE-22KVTO-(PM)
Immediately back-up your data and replace your hard dics drive. A failure may be imminent."Annyit én is kihámoztam belőle, h gáz van, és mentsem az adataimat, ez már folyamatban van. De valakinek van ötlete, h mi történt és mit kéne csinálnom vele?
Előre is köszi!
-
Fricu
tag
válasz #85154688 #34743 üzenetére
Nekem egy vinyó halálát jelezte előre u.a a hibajelenség.
Töltsd le a gyártó oldaláról a dos-os ellenőrző pgm-et, és futtasd. (Xp alól nem korrekt, veszélyes lehet - adatvesztés).
Ha tudsz (van mire), csinálj mentést a fontos adatokról.
Nekem már nem sikerült, néhány nap múlva már formázatlannak jelezte a vinyót az XP, és mindenáron formázta volna.
Egy recovery pgm-el csináltam mentést, a vinyó most van gariztatni..
üdv[ Szerkesztve ]
Fricu
-
McDog
aktív tag
Itt találsz róla leírást:
http://www.ehow.com/how_12143087_import-vcf-iphone.html -
Qru
MODERÁTOR
Androidos vcf kiterejesztésű telefonyköny-állományt hogy tudok Iphone 4-re átjátszani?
#nincsbennetarcsi
-
Vakegérke
félisten
válasz pocokxx #34814 üzenetére
Vicces, de rendben volt minden, aztán jött három ilyen, aztán a két utolsó megint rendben volt. Este sűrűn emileztünk.
Szóltam neki érte, talán korrigálta is a dolgot, csak nem jelezte.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Ilyen szöveg érkezett emilben:
لsoltam és لtneveztem ْgy, hogy a végén a backup-ot és a pontot kitِrِltem. ءtvلltozott a file win konfigurلciَs beلllيtلsokkل.Nálam, vagy a feladónál lehet a hiba? Gondolom kódolás, és feltételezésem szerint nem az én saram, hiszen nem állítottam át semmit. Miként korrigálható?
Gmail mindkét helyen, ő WEB-es felületen, én Outlook-ban intézem a levelezést.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
marec1122
senior tag
üdv
ha valakit ez érdekel és be tudja üzemelni az elmondhatná nekem is hogy hogy cisnálta
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
peter889
őstag
Sziasztok!
*.doc fájlokat szeretném átalakítani pdf fájlokká. Microsoft Office Word 2003, és Adobe Acrobat 8.0 Professional fel van telepítve. De a konvertálás mégsem sikerül.
Ezzel a két progival sikerülnie kell az átalakításnak? Ha igen, hogyan? Ha nem, milyen progikat kell még telepítenem?
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Valaki meg tudná mondani saccra, hogy az alábbi zenelejátszók közül melyiknek van a legkissebb erőforrásigénye?
AIMP
-foobar2000
-iTunes
-Last.fm Client
-MediaMonkey
-Media Player Classic
-MusicBee
-OpenPandora
-Spotify
-TTPlayer
-Winamp
-VLC
-WMP
-Zune[ Szerkesztve ]
yo
-
sgergi
veterán
válasz marec1122 #34801 üzenetére
Ha a színét akarod megváltoztatni, akkor a felette lévő egyszínű menüpontot válaszd ki, ott tudsz megadni színeket. Ha mintázatot szeretnél, akkor kell az a menüpont, amit aláhúztál, de akkor neked kell készítened/ letöltened egy bmp fájlt, ami a képet meghatározza. Máshogy már nem tudjuk leírni. Szerintem eléggé egyértelmű a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
válasz fastleslie #34799 üzenetére
ITT ilyen nincs
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest