Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabaspecial
tag
válasz DonThomasino #130097 üzenetére
nincs
-
gregory91
senior tag
válasz csabaspecial #130096 üzenetére
Num Lock/caps lock-ra reagál?
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
DonThomasino
veterán
Így látatlanba lap vagy procira tippelnék.
Van esetleg csere lapod vagy cpud ?[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
csabaspecial
tag
válasz DonThomasino #130094 üzenetére
elem új
-
csabaspecial
tag
válasz DonThomasino #130094 üzenetére
nem csipog. bekapcsolom és egyszer újraindul. aztán megy de képet nem ad.ventik pörögnek. a monitor bemenete jó. 1rammal is, 2vel is néztem
-
DonThomasino
veterán
válasz csabaspecial #130093 üzenetére
Nem csipog el valamit ?
Ventik pörögnek ?
A monitor bemenete jól van kiválasztva ?
1 db RAM mal nézted ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
csabaspecial
tag
Sziasztok! Összeraktam egy asztali gépet. Elindul , de nem ad képet sajnos se a pcie kari sem az integrált. mi lehet a bibi?
-
törölt tag
válasz Marci112233 #130091 üzenetére
Egy próbát azért megér! A tápot húzd ki közben és a nagy akkut is szedd ki ha kilehet ( amiről a gép megy).
-
Marci112233
addikt
válasz #85619712 #130090 üzenetére
Rápróbálok a cmos elemre, de kétlem hogy az lenne bibi mert tudtommal akkor a Windows óra is megbolondul és helytelenül írja az időt, de annak semmi baja. BIOS-nak utána kell még nézzem, hogy van-e frissebb mert kb 1 éve ha nem kevesebb hogy felraktam a legfrissebbet.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
törölt tag
válasz Marci112233 #130089 üzenetére
Nagy fétisem a cmos elem , így neked is ezt tudom ajánlani, azt ellenőrizd először. Szedd ki a cmos elemet és úgy indítsd, akkor mit csinál? Ott van a ramok melett az elem. Ha van frissebb BIOS frissítsd mindenképp. Hirtelen ennyi ötletem van.
-
Marci112233
addikt
válasz #85619712 #130088 üzenetére
Egyet csipog, majd pár másodperc után megint. Igazából sose vártam kettőnél többet mert addigra mindig lekapcsoltam. Így gondolom ez 1 csipogásnak számítana, mert tudtommal ha többet adna akkor az folyamatos lenne, és nem szakaszos.
Ha időm lesz rá, akkor várok vele, hogy meddig és mennyit csipog, de ha az első pontnak megfelelő a hiba, akkor a laptop hamarosan kuka az alaplap vagy a BIOS sérülése miatt? Mert maga a laptop szinte új kora óta TV-vel van összekötve és médialejátszó volt általában hálózaton keresztül. Először míg volt otthoni hálózat formában az asztali PC-ről játszotta le a tartalmakat, majd miután ezt kivették, vettem egxy NAS-t így most arról játsza le a dolgokat, és HDMI-vel van összekötve a TV-vel. Ezen felül még internetezésre van használva. Nem mondom, hogy régebbi játékokat nem futtatott, mert azt igen, de pár éve még azt sem, és tényleg csak netezős, és médialejátszós a laptop.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
törölt tag
válasz Marci112233 #130086 üzenetére
Számold meg hányat csipog két szünet között, ide le van írva melyik csipogás mit jelent.
-
Cs1csó
félisten
válasz Marci112233 #130086 üzenetére
Úgy tudom van egy "nemzetközi" jelzése a BIOS hangoknak ami ugyanaz. Nézz utána.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Adott a Dell Inspiron 5537 laptopom Windows 10 20H2 rendszerrel. A leírás 1TB HDD-vel írja és azzal is volt egy darabig, de egy ideje egy Samsung 860EVO 250GB van benne.
Mostanában általában minden reggel nem akar megfelelően elindulni a gép. Röviden semmi csak egy fekete kép, és egy rövid csipogás ütemesen. Ezt úgy kerülöm meg hogy a bekapcsológombbal ilyenkor kikapcsolom hosszan nyomva majd újra bekapcsolom vele, de van hogy ezt többször el kell játsszam hogy elinduljon a rendszer ahogy kell. Gondolom ez egy BIOS hangjelzés lenne, de mivel a gépnek nem találom a papírjait, pedig a doboza meg van, csak a papírok máshova kerültek belőle, és a neten sem találtam leírást, hogy ez a hang mit takarna.kKrdezném, hogy mi lehet a hiba forrása?Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
gregory91
senior tag
válasz phoenix64 #130070 üzenetére
Nem feltétlen:A BIOS szokott rá hisztizni(kiírja neked) és resetel egy jó ízűt ha nincs áram alatt a gép,egészen addig amíg nem cserélsz rajta elemet.
Lehet az win.update okozta anomália is: Valami települ(t) de az elsül,inkább újra indul és visszaállítja a dologokat.
Ha legközelebb csinálja akkor F8 és állítasd vissza vagy töröltesd ki vele a problémás csomagot.[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
mezis
félisten
válasz w.miki #130075 üzenetére
Nagy és esetleg több monitor, amin a széken hátradőlve is láthatóak a dolgok.
Laposhoz is lehet ilyet kapcsolni.Munkához általában nem lenne szükség szélesvásznúra, de gyártanak még 4:3-asat?
Nálam egy 22"-os, 1680x1050-es tökéletesen megfelel, de ha cserélnem kell, legalább 24"-osat kell vennem a "szélesvásznúság" miatt.Bizonyos munkákhoz meg jobb lenne ha 90Fokkal elfordítható lenne a monitor.
Ennek hiányában érdemes a "Tálcát" valamelyik oldalra tenni. Kezdetben szokatlan, de jól jön az a pár sor ott lent.[ Szerkesztve ]
mezis
-
w.miki
veterán
félig off, de informatika:
Ergonómikus környezetet hogyan lehet kialakítani?
Dell e6540 laptop előtt görnyedek egész nap, feszülnek a karizmok, görnyed a hát, romlik a szem.
Gondolkodom, hogy PC-re + monitorra váltanék, használtan.
Milyen mini gépet, állítható monitort, billentyűzetet egyéb eszközt érdemes ehhez beszereznem, és beállítanom? Vagy van ennek saját topikja?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
mezis
félisten
válasz #85619712 #130071 üzenetére
Talán régen csak egyfajta elemet gyártottak, hosszú élettartamút.
Mostanra óriásit fejlődött az ipar, gyártanak ilyet is, olyat is. A jobbakon rajta van a "Power Protection ... in Storage", ami akár 10 év is lehet.
Távirányítóba, PC-be,..., csak ilyet érdemes venni, a többi csak környezetszennyező.mezis
-
Pityu.
nagyúr
válasz #85619712 #130071 üzenetére
Szóval most már mindent rövid távra gyártanak,szomorú.Mikor olvasom pl,hogy a régi telefonom aztán a telefon mondjuk 1,2 éves ez minden csak nem régi de ugyan úgy minden cuccnál.És egyre több szemetet termelünk ezáltal feleslegesen.Lehet amúgy én vagyok hülye de nálam a régi évtizedekben mérendő.Egyébként tényleg én is tapasztaltam már furcsa anomáliákat elem végett.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
törölt tag
válasz phoenix64 #130070 üzenetére
A régi elemek valóban bírtak akár 10 évet is, amit mostanában kapni, meg kifekszenek 2-3 év alatt. Engem szivatott már meg az elem, ezért gondoltam erre. Rá kell mérni, új korában kb 3.3V van benne, 2,8 alatt meg már kuka, és tud anomáliákat okozni. Ja és egy cmos reset sem ártana. Ha ezek után továbbra is így indul a gép, legalább tudod, hogy egyéb hardverhiba okozza. (tápegység vagy ssd)
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz napoleon2323 #130068 üzenetére
Szia.
1. most 1db 8GB-os RAM modul van a gépeben vagy 2x4?
Szerintem bőven elég 2x8 GB RAM, a régit (ha 2x4 )akkor eladnám, és vennék 2x8GB-ot, ha csak 1db 8GB-os modul akkor egy ugyanolyat vennék mellé ha már nem kapható akkor én inkább eladnám azt az 1db modult és vennék 2x8-at.
(én nem szeretek ezen a téren kockáztatni, az a jó, ha a RAM modulok ugyanolyanok időzítésre, Mhz-re, és márkára is az a tuti)2. látom van 1db 1TB-os HDD a gépben. Tehát a rendszer alá elég akár egy 120GB-os de jelenleg ár/érték arányban nem éri meg 120GB-osat vásárolni, kb. 6k, mert 250-es már van 9k-ért.
Tehát ha csak rendszer alá lesz elég a 250, de ha szeretnél arra is játékot telepíteni, hogy pl. onnan fusson, ezáltal gyorsabb legyen a játék indulása, a pályák közötti töltési idő csökkenjen stb. akkor értelemszerűen vehetsz nagyobbat is kb. 1TB-ig jó az ár/érték arányuk:
1TB-os kb. 30k, 500GB-os kb. 16k,SSD-nek a Kingston nem ajánlott, főleg az A400-as. helyette amivel nem lősz mellé az a SAMSUNG, de sok jó típus van.
Milyen SSD-t vegyek topik
Milyen RAM-ot vegyek topik -
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Szeretett PC-met szeretném kissé upgradelni - adatlapon a teljes leírás.
SSD, illetve 2x8 GB RAM kit-et szeretnék bele vásárolni.
Tudnátok ebben iránymutatást adni? Kissé lemaradt az elmúlt évben a hardverekről.
Milyen SSD-t érdemes vásárolni? Kingston megfelelő lehet (500GB környéki kapacitás megfelelő számomra)?
Ezenkívül RAM-ot csupán a támogatási listáról érdemes vásárolni? Ha igen, tudnátok segíteni ezzel kapcsolatban is, mely lehet a megfelelő?Köszönöm előre is a segítségeteket!
With every conflict I grow stronger!
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Adott egy konfig( ryzen 5 1500x, B350 lap, 16gb ram, gtx 650 ti,adata xpg 8200 pro 512gb) ami mukodott eddig rendesen gond nelkul, viszont mostanaban tok random 10bol legalabb 3x nem inditja el a windowst. Bioson tul megy, viszont utana az alabbi kepen ragad amig ujra nem inditom. Mi lehet a problema?
-
Top cat
addikt
válasz C. s. #130053 üzenetére
Szerintem megbízható.
Van a MajorGeeks-en is egy csomag.
Leszedtem az oldversion-ról a 8.1-est, a virustotal szerint tiszta.
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Esetleg találkozott e már valaki olyasmivel, hogy a capslock és a numlock ki be kapcsol. Először azt hittem, hogy az usb kiegyensúlyozatlan feszültséget ad de nem az. Billentyűzetet is cseréltem hátha de az sem. Esetleg van valami ötlet? Ráadásul két gépne is előfordul hasonló.
Előre is köszi a segítséget.
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
w.miki
veterán
Szeretnék egy videót csinálni, amiben a smaragzöld szín (AAA sötétebb) árnyalatai váltakoznak szépen lassan, átmenetekkel, teljes képernyőn.
Ezt mivel tudnám megcsinálni?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Pityu.
nagyúr
Létezhet olyan,hogy xy képszerkesztő program amd ryzen proci miatt nem indul el?Pont amik miatt vettem volna még plusz nem akarnak elindulni intelnél mind ment.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
nagyúr
Speciális kérdésem van, szerintem erre senki sem tudja a választ.
Szokásom a YouTube videókat elmenteni a Samsung jegyzet appjában, az előző telefonomon remekül működött a dolog:
Az új telefonomon is működött, mielőtt frissült volna a Samsung notes. Frissítés óta minden videót így ment:
Egyszerűen nem tudom, mit tegyek, mert a notes-ban nem lehet bejelentkezni a youtube-ra. De eddig se kellett, mégse volt gond. -
Tim82
félisten
válasz Tim82 #130044 üzenetére
Én amúgy ilyet: [link] használok X230i-hez (ugyanaz, mint az X230, csak Core i3 procival), illetve L450-hez, ezzel úgy gondolom, le vannak fedve a monitorcsatlakoztatási igényeim (1920*1200-as és 1680*1050-es felbontású monitorokat használok rendszeresen).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz kekigyu #130016 üzenetére
Szia!
Az X230-on van mini DisplayPort. A noti bal oldalán, a VGA csatlakozó mellett találod: [link] Mini DisplayPort to HDMI vagy mini DisplayPort to DisplayPort (utóbbi a "normál") kábel vagy adapter kell neked.
Elsőre példa: [link]
Másodikra: [link]Szerk.: lassú vagyok, közben már más is jelezte.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Csupingo
veterán
válasz Aryes #130042 üzenetére
Becsapós volt a kép, nem tűnt akkorának a vga csatlakozós rész, hogy az még mást is tartalmazna. Itt már jobban látszanak a méretek, de az irány sajnos akkor sem jó.
Hdmi-s van, már többet is linkeltem, talán DP is, de felesleges átalakítózni, mert gondolom a vga szabvány alapból nem támogatja annak a monitornak a natív (1440p) felbontását. A mini DP-DP kábel viszont tényleg jó lehet, mert kiderült, hogy az is van a laptopon.
Amúgy usb-ről is lehet hdmi-re, talán DP-re is alakítani.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
nagyúr
válasz Csupingo #130041 üzenetére
Miért gondolod, hogy bárki gyártana olyan kábelt, ami egy digitális kimenetet összekötne egy analóg bemenettel. Mit gondolsz, belül hogy van összedrótozva? Persze, hogy van benne elektronika.
Más kérdés, hogy megint nem jó kábelt vett, mert neki nem DP --> D-SUB, hanem D-SUB --> DP átalakító kábel kellene. Ezek csak egy irányban működnek...
Egyszerűbb lenne egy használt VGA monitort szerezni valahonnan, mert szerintem VGA --> DP irányban nem gyárt senki átalakítót.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz kekigyu #130040 üzenetére
Miért pont azt vetted? Az egy mezei kábel, nem? Érdekes lenne, ha működne, mert gondolom nincs bent olyan áramkör (vagy van?), ami az analóg jelet (vga, d-sub) digitálissá (displayport) alakítja. Nem csoda, hogy az a monitor, ami digitális jelet vár, nem tud vele mit kezdeni.
Viszont egy mini DP - DP kábelnek már működnie kéne szerintem, az lenne a legjobb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
kekigyu
aktív tag
válasz #85619712 #130025 üzenetére
Megvettem az átalakítót amit linkeltél, a helyzet ugyanaz. Összedugom, csippan a windows, kialszik a laptop kijelzője de a monitor azt írja nincs kábel csatlakoztatva... Mit próbáljak meg?
Most nézem, hogy van a laptopon dual mode minidisplay port ha ez számít.
[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
válasz C. s. #129989 üzenetére
Az oldversion-on még nem nézted?
-
Tim82
félisten
válasz Intel fan11 #130034 üzenetére
Tessék megnyitni a Microsec honlapját: [webszigno.com] majd nem megijedni a bejelentkezéstől, hanem a "Bejelentkezés vendégként" feliratra kattintani. Ezután: a sárga "Új" gombra kattintás, majd "Megnyitás (e-Akta, ASiC, PDF)". Felugrik egy ablak, ott betallózod (és ezzel feltöltöd konvertálásra) a számítógépedre lementett .es3 kiterjesztésű fájlt. Miután feltöltötted így az oldalra, látni fogsz egy "Műveletek" feliratot és ott egy "..." (igen, három pont) gombot, erre a gombra kattints, majd a "Letöltés" opcióra. Így PDF-é konvertálva letöltöd a fájlt és meg tudod nézni/el tudod olvasni a tartalmát.
-
Vakegérke
félisten
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
m_kovacs
tag
az első találat:
link:https://www.fileviewpro.com/hu/file-extension-es3/ -
Intel fan11
őstag
Sziasztok!
es3 fájlt milyen program nyit meg? Kaptam emailba egy ilyen közjegyzői okiratot de nem ismeri a gépem! Nem is hallottam még ilyen kiterjesztésről! Tud vki vmi jó ingyenes progit hozzá?
Battletag: hojszi#2983
-
inf3rno
nagyúr
OpenOffice Writer-ben hogyan tudom megoldani, hogy élőláb és oldalszámozás ne legyen a címlapon, és ne is vegye bele az oldalszámozásba?
Buliban hasznos! =]
-
Csupingo
veterán
válasz kekigyu #130021 üzenetére
Ha jót nézek, akkor ezeket a felbontásokat tudja a vga szabvány:
The same VGA cable can be used with a variety of supported VGA resolutions, ranging from 320×400px @70 Hz, or 320×480px @60 Hz (12.6 MHz of signal bandwidth) to 1280×1024px (SXGA) @85 Hz (160 MHz) and up to 2048×1536px (QXGA) @85 Hz (388 MHz).Valószínűleg az átalakítók is inkább fhd környékén működnek, meg a d-sub talán alapból sem tudja a monitorod natív (1440p) felbontását. Persze fhd-n is lehet tesztelni, talán úgy se ronda.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Valaki tudja mi lehet a megoldás arra, hogy egy új S-es Samsung készüléken nem működik az Always on display? Ha folyamatoson van, akkor az ujjlenyomat ott van, de az idő és az ikonok nem, ha érintésesre van állítva, akkor meg egy pillanatra felvillan és eltűnik. Beállítások már vissza lettek állítva, gyorsítós adatok törölve.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Csupingo
veterán
válasz kekigyu #130021 üzenetére
Valami ilyesmi kéne neked szerintem. Esetleg ez. Nem tudom, milyen árban vannak, ezek csak példák.
[ Szerkesztve ]
-
spili56
csendes tag
válasz ElektrikusDE #130015 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Holnap elviszem a szerelőhöz nézze meg.
-
-
kekigyu
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Acer VG270U monitort, displayport és hdmi csatlakozó van rajta. A laptop amire kötném nem új, Lenovo x230, csak vga csatlakozó van rajta. Direkt vettem displayport to vga csatit külön amit bedugva a monitorba arra a vga kábelt ha összedugom a géppel hallom a windows hangját hogy eszközt érzékel de a monitor azt írja nincs jel. Viszont a laptop kijelzője egyből elsötétül ha összedugom a monitorral. Olyan mintha érzékelné is meg nem is. Mit probáljak meg?
Köszi!
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz spili56 #130005 üzenetére
Szia!
Lehet akár beragadt bekapcsoló gomb is, próbaképpen húzd le. (menet közben ha nincs az alaplapon bekapcsoló gomb)
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
elistvan
őstag
Nem tudja valaki miért nem tudok oracle virtualboxban egy telepített win xp-ben mappákat megosztani? Próbálnám telepíteni a kiegészítést ami engedi elindul a telepítő a virtuális oprendszerben de nem fut végig csak 3/4-ig a guest addition szolgáltatás telepítése.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
HARDVERAPRÓD
válasz spili56 #130005 üzenetére
Szia. Akkuról meg töltőtől is? Ha ki tudod venni az akksit kezd azzal, majd vedd ki a ramokat meg vissza stb. Mármint ha noti, ha asztali gép akkor tápot nézd meg sak
Amúgy mióta van ez, illetve ezelőtt ment? Mi a pontos típus.. stb. ezígy azért mé sok minden lehet: egy egyszerű kontakt hibától, alaplaphibáig szinte bármi.
[ Szerkesztve ]
-
spili56
csendes tag
Szép napot!
A számítógépemet nem tudom elindítani. Folyamatosan ki-be kapcsolgat. Ez minek a hibája lehet? -
HARDVERAPRÓD
válasz w.miki #130001 üzenetére
Dehogy! De attól, hogy régi, lehet jó, plusz olcsó az alkatrész is. Hol bíztattalak én a pénzköltésre Lehetőségeket vázoltam
Nah meg szakmai ártalom, mint szervizes. Amit lehet azt meg kell csinálni, nyilván a lehető legolcsóbban, és a lehető legjobb minőségben. Nézd el nekem
Mint a sebészek....
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest