Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
Köszi, most pattintottam csak össze, mert a formula-t lebontottam elég rendesen az akciómhoz
Igazából a fanxperrt és egyéb kütyük kijelzése szerint a lapon pár fok fogható volt, de ez nemis igen volt rossz eddig sem, illetve itt inkább csak a hamár cserélek akkor mindenhol elv kellett megvalósuljon.
A delidelt jószágon viszont fogott 10fokot, ugyh netezgetés és egy kis youtube 40foknál nemis zakatja jobban fel.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
AsusBoy
senior tag
De nem értem ...
Igazándiból most csak letöröltem egy drivert ami eddig fel volt telepítve de csak ennyi történt..
Amit ajánlottatok Atheros drivert azt most akartam volna feltenni de mivel állandóan kékhalált kaptam ezért nemtudtam.
Egy usb-s wifi adapter is jó ?
Wifi jelet jól látja, erős , nagy hatósugara van ? ? -
AsusBoy
senior tag
Tp link oldaláról töltöttem le drivert és azt tettem fel.
Sima win-es driver alatt mit értesz ?
itt csak 1 driver van ami jó mivel az kompatibilis win7 el
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
De.
MSI MS-9803, csak kb. beszerezhetetlen.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Vakegérke
félisten
Végtére is pro kontra.
Ha fejleszteni akar fórumtársunk, nem SSD-vel kellene kezdeni.
Ha elégedett a mostani gépével, akkor egy olcsó SSD öröm forrása lehet számára.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
dfdfdf
őstag
De ha párban nem csípik egymást akkor is hibázik. Szóval ha párban teszteled és megvan melyik modul a szar akkor érdemes a jót is tesztelni utána. Persze a "rosszat" is érdemes újra. Volt hogy dualban nem ment mert hibázott azi egyik modul de singleben meg tökéletesen a gyári kit mind2 része.
Embe: Így jó esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Látszik az az alaplapon is a foglalatok mellett, gondolom a DIMM_A1 az elsődleges.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Akkor inkább megnézem mindkettőt külön, az a biztos. Gondolom az tökmindegy melyik foglalatba rakom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Háttő, nem is tudom, ha nem nagy gond, lehet elkérném a telefonszámod, hogy az éjszaka közepén tudjalak zaklatni. Olvastad, amit dfdfdf írt? Írja vagy nem írja?
-
Bjørgersson
félisten
Értem köszi, akkor viszont lefekvés előtt még szét is kellene szednem kivenni az egyik modult.
-
De4d
őstag
Corsair Vengeance ram, Elvileg xmps igen.
1,5-ön kell tudnia az 1600-ot csak gyárilag van 1333-ra állítva.
Ezt már olvastam több helyen, csak nem tudom átállítani a biosban 1600-ra.http://www.corsair.com/en-us/vengeance-8gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m2a1600c9
Itt is az van. 1333 az alap 1600 a teszt spd.
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
anonymus89
addikt
Ebben igazad van és nem vitát szeretnél folytatni de akinek már több mint 400 értékelése van az ne éljen már vissza ilyen dolgokkal. Nekem egy 9600gt-m van ez ügye aktív hűtéses de nem ciripel.
"A termékleírásban mindenképp fel kell tüntetni a termékkel kapcsolatos lényeges információkat, amelyek alapján az érdeklődők teljes képet kaphatnak licit előtt a meghirdetett termékről."
Azon nyomban visszaküldeném a postára csak félek nem fogja átvenni.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
őstag
Én egy 120 gigás Agility 3-at hajtok, laptopban.
Az én használati szokásaim mellett (0-24 megy a gép, böngészés, PS, CAD szoftverek, néha videószerkesztés, filmek, zene stb) heti 60GB írással ~8 évet jósol az SSD life. Sebességei szerintem igen jók. Szerintem a kollégának is elég lesz. Akkora plusz élettartamot és sebességet nem ígér szerintem, mint amennyire súlyos a pénztárcának.
Legalább is én úgy vagyok vele, hogy mindegy, hogy 8 év vagy 12, állítom, hogy 5-6 éven belül bagóért lehet majd ugyan ilyet kapni.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
De4d
őstag
Igen igen, a vga a fő szempont és legmegatározóbb ez nem is kérdés, de azért a ram is fontos, és mivel nem voltam vele teljesen tisztában a cl mhz viszonnyal, megkérdeztem
cl8 1600as geil BD ketyeg most, de sajnos ilyet nehezen találni, boltban meg hát, 10k feletti áron, akkor jobban megéri venni egy teljesen új gyorsabb kitet és eladni ami van.Köszi az infókat!
Minden jó, ha a vége jó!
-
spiritex
veterán
Sajnos nem tudtam zöld ágra vergődni, hogy akkor mi is van az energiatakarékossággal. Mert még a Lenovo saját Power Manager programját is feltettem, és Maximum Power Saving módba kapcsoltam, amikor is a cpu min. az 5% a max. meg 33%, de mint ezen a képen látható a feszültség nem megy 1.1V alá, a szorzó pedig 6 alá, így a fogyasztásmérő elég magas 88 és 94W fogyasztást mér. Elvileg mikor kéne átváltania, mert fél óra után sem változott semmit a helyzet. A memóriában volt a Skype és a GTalk. Csak nem gond ez.. Amikor áttettem Maximum Performance-ra, akkor ez a helyzet, a fogyasztás pedig olyan 94-112W között ugrál. Mit csinálok rosszul? Köszi!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
Ha a Bios-ban engedélyezve van a Processor Power Management és aktiválva vannak a C1C2 C State-ek [link] és a win7 Power Options-ában 5%-ra van téve a minimum processzor állapot [link], akkor ez már elegendő ahhoz, hogy takarékosan működjön a Q6600-am? Vagy kell még valamit tennem? Fogyasztásmérő nélkül, hogy tudom biztosan megállapítani, hogy takarékosan működik vagy sem?
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Vakegérke
félisten
Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz a procim.
Sarkítsuk a kérdést. Melyiket vegyem? Az 1x2, vagy a 2x1 gigást?stopperos: Annyi pénzem nincs sajnos.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Nem mai darab a lapom. Ha 2x1 gigás RAM párost vennék, (mert az is van, és olcsóbb is,) gondolod, hogy jobban járnék?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Lenry
félisten
kipróbálom, ha lehetőségem lesz rá, de elég valószínű a vinyó.
a gép eddig nem volt lassú, az új HDD vadonatúj (500GB Toshiba), a Windows frissen telepített.(#66234) daa-raa a többi hiba meg a HDD-re
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
ennek örülök is, meg nem is
örülök, mert ha egyszer kész, akkor legalább nem lesz ilyen halál a gép.
annak viszont nem örülök, hogy holnap reggelre kell menetkésznek lennie az egésznek, minden visszamásolva és telepítve, ahogy tegnap volt, mielőtt megadta volna magát az eredeti vinyó, és már du 5. van.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Még mindig? Freeware? Most egyszerűbb itt megkérdezni, mint megnézni google-ben. :>
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
CWorm
aktív tag
Az jó... nincs kedvem megint minden kiszerelni, visszavinni, aztán beszerelni a régibe, aztán megint ki és be egy másik újba... nem lehet kézzel kicserélni, a boltban kapni valami olyasmi dugaljt, ami oda jó? Holnap szerintem szétszedem a ház elejét valahogy és megnézem, hogy néz ki.
Félig ember, félig medve, félig disznó
-
CWorm
aktív tag
Sokat mozgattam már, de nem tűnik érintkezési hibának. A füles sem régi, karácsonyra kaptam, a ház is új, egyedül az alaplap 4 éves, de nem hiszem, hogy a kimenet menne és a bemenet meg valamiért már nem, ugyanazon az alaplapi csatlakozón... Értetlenül állok.
Félig ember, félig medve, félig disznó
-
MaxxDamage
félisten
Köszi !
Sajnos nem látom a jelenlétét azon "érzékelőnek"
(kiváncsi lettem volna alaplapi VRM hőmérsékletre CPU terhelésnél)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest