Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nova001
senior tag
válasz TaylorXIII #66098 üzenetére
integrált video kártyás kéne, irodai gép lenne csak
-
TaylorXIII
őstag
-
nova001
senior tag
egy gyors rátekintést kérek csak hogy kompatibilisek az alkatrészek
ASUS P8H61-M LX3 Plus
Intel Dual Core G2020 2.9GHz dobozos Socket 1155 /BX80637G2020/
4GB 1333MHz DDR3 RAM Kingston (KVR13N9S8/4) CL9
500GB Seagate 3.5" 7200rpm 16MB SATAIII winchester (ST500DM002)
FSP 400W HEXA Active tápegység
XDL Happy 33B táp nélküli fekete ház -
sh4d0w
félisten
Nem vagyok ismerős a témában: melyik webshopot ajánlanátok virtuális üzlet létrehozására?
https://www.coreinfinity.tech
-
Vakegérke
félisten
válasz Kispaprika #66093 üzenetére
Látod, most sem derül ki, hogy kihez szólsz. Elnézést az okvetetlenkedésért.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Kispaprika
tag
Szia valamikor megpróbálom..köszönöm a segítséget üdv.
-
Vakegérke
félisten
válasz Kispaprika #66091 üzenetére
Bocs, hogy belekotyogok, de célszerű lenne nem az "Új", hanem a "Válasz" lehetőségre kattintani, ha személyre szólóan beszélsz valakihez.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Kispaprika
tag
Szia nem neked válaszoltam bocsánat ha félre érthető voltam!
Akkor is lehet belőle tanulni ha nem mai az eset....aki ezzel találja magát szemben annak hasznos lehet....
Csak a számítógépet kapcsoltam be a tv-vel... a többi csak rá volt kötve kikapcsolt állapotban,ez elég volt hozzá hogy baj történjen.
-
őstag
válasz Kispaprika #66089 üzenetére
Most kajak válaszoltál egy lassan öt éves cikkre?
Az elosztóra kapcsolható elemek száma pedig függ az elosztótól. A jobbakra ráírják, a rosszabbakra nem.
Ha veszel egy elosztót, amire az van írva, hogy 1300W-ig terhelhető, akkor 1300W alatt nem fog meggyulladni. Az elosztó legalább is nem.
Szerk.: Az előző albérletben, ahol laktam, az egész lakásban 1db földelt konnektor volt. Abba dugtunk egy villám- és túlfeszvédett elosztót. Arról ment a szobákba hosszabbítón a delej. Rajtból rátettünk 3 pc-t, egy régi típusú TV-t és kettő LED-TV-t. És akkor még ezek mellé jött kismillió dolog. A konnektort jobban féltettük, mint az elosztót.
[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Kispaprika
tag
Semmi esetre sem ajánlanék neked pinty plus-t mert a legtöbb felületről csak úgy lejön,helyette graffiti boltokban tenném fel ezt a kérdést ott biztosan tutit kapni, akkor van szerencséd ha a környékeden van mert a szállítást meg tudod spórolni.
Mennyire kell félnem?
Kérlek szépen elég lett volna ha minden igaz egy 500-ft-os
Tápkábel átalakító
elosztó úgynevezett Cpu tápkábel átalakító.Kolink vagy coolink -et semmi esetre sem mert 2 ujjammal kihúztam az összes kábelt belőle.
Amire érdemes odafigyelni pl az elrendezése egy konnektor csatlakozóba legyen a számítógép,másikba a többi elektronikai eszköz tv,hifi,dvd lejátszó laptop miegymás bármi...Egy szobában nem árt pl 2 fali csatlakozó....
Nálam a következő történt:a tesómhoz felmentem vittem a gépemet nála minden össze volt kötve.
Mondom megnézek valamit vittem a gépemet rákötöttem a tv-re és rendszer betöltés után úgy felgyulladt az elosztó kábel,hogy kettéégett szó szerint.....Mint amikor a szigetelő szalagot téped le a tekercsről fültépő hang füsttel.Lehet túlterhelt lett a hálózat,lehet elöregedett az elosztó....Ebből megtanultam nem jó ha egy elosztóra van kötve minden.[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
nah srácok működik a gép
user error volt
ahogy belerakod alaplapba procit vannak a kiálló kis fésű izék az alaplapon (szaknevét nem tudom )
abból 2 meg volt ferdülve, tűvel pron visszahajlították és mázlim van működik minden -
béke
aktív tag
válasz razorbenke92 #66083 üzenetére
Köszi ezt elolvasom..
De ma úgy is be meek egy RC szaküzletbe és megkérdezem a dolgokat.Alá írás :)
-
draff
aktív tag
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Tud valaki ajánlani króm/krómhatású festéket? Műanyagra kéne. Viszonylag kopásálló. Sokat nem lenne tapogatva. Köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
őstag
Javaslom olvass az akkumulátor akadémián egy kicsit, hogyha több pénzt költesz akkukra.
Ha veszel egy 7000 forintos LiPo akkut, akkor ahhoz venned kell LiPo töltőt is, mert ha rácsapsz egy állítható adapterrel egy konstans feszültséget, akkor úgy felrobbantod, hogy még a lakást is kigyújtod.
Szerk:
[link]
Minden akkunak külön feltételek kellenek a töltéshez, különben kukázhatod őket. A töltési idő a töltőáramtól függ, egy normális LiPo töltő ezt kijelzi, vagy be lehet rajta állítani.[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
béke
aktív tag
Ilyesmik vannak vagy ennél gyengébbek olcsóbban.
Csak ugye ezeknél még mindig ott a töltés kérdése mivel nem tudom és nem találok semmilyen leírást hogy milyen is volt az eredeti.
Maximum holnap megtudom ha bemegyek egy modell boltba és megkérdezem.Alá írás :)
-
béke
aktív tag
válasz Undoroid #66067 üzenetére
Hát ezt a 2db 3.7-est kipróbálom szerintem.., és van még itthon olyan töltőm hogy:
5V 2A
9V 1Avagy egy König Multi töltő ami 5V-24V-ig tölt és az A pedig az eszköz határozza meg.
Ez a töltő jó lenne valamelyik konstrukcióhoz?
Mennyi idő kell a töltéshez?
Még ha mondjuk az eredetit is tölteném?Az alján van az elektromos kivitel azt írja 2KG de szerintem több
A motorra nem írja hogy mennyit V-ot Bír de azt viszont láttam hogy jó neki ez a Li-Po akku is 7.4V 2700mAh. és az jóval olcsóbb is mint a NiHm.
[ Szerkesztve ]
Alá írás :)
-
Undoroid
őstag
Ott volt a linkelt hozzászólásában az összes mérete. Az adatlapja szerint kb. 2Kg az egész modell súlya!
Egy ekkora teljesítmény leadására képes akku megközelítőleg 15Kg lenne! (csak tipp!)
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Rico83
tag
válasz PapB18 #66075 üzenetére
Igaz hogy angol, de itt egy leírás
Valamilyen médialejátszó.Nem néztem bele hosszabban.Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
PapB18
tag
válasz MasterMark #66074 üzenetére
HTPC az mi ? hülye vagyok ezekhez azért kérdezem. Nem tudom most jelenleg nem is tudom kipróbálni
És ha véletlen működne mennyit ér egy ilyen ?
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
PapB18
tag
Valaki segítsen !!
Ez micsoda ?
[link]Csak mert van egy ilyenem és nem tudom hogy micsoda
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
MODERÁTOR
-
freelanced
addikt
Hello!
Lenne két speciális (A Whisky-ről szól) témával foglalkozó könyvem, mondhatni ki sem voltak nyitva, véleményetek szerint hol tudnám leghamarabb eladni?
Nincs esetleg Pesten valami üzlet ami felvásárolná vagy ilyesmi? Nem nagyon tudok velük mit kezdeni.
Köszi!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Blue meth
senior tag
Köszi mindenkinek a választ, probléma megoldva
-
tornas
őstag
válasz kenny596 #66066 üzenetére
Lehetséges a gariztatás...
Már vagy négy hibás winyót vittem vissza gariidőn belül. Két hétig ültek rajta, aztán gond nélkül adtak egy másik ugyanilyen típust vagy hasonlót, sőt egyszer egy teljesen más hardverre is levásárolhattam a hibás HDD árát.
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
Undoroid
őstag
Összekötheted, de a kivehető teljesítményt így is a "gyengébbik" akku fogja meghatározni!
A többit neked kell eldönteni! Megéri-e befektetni egy bizonyos összeget a több mókázásért vagy nem?
* * *
pjen!
Nyilván csak elírta egy nullával, mert ennek elég terjedelmes méretűnek kellene lennie és a súlya is jelentős lenne!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
kenny596
tag
Szevasztok!
Van egy wd caviar blue 500 gb os sata 3 mas hdd m kb 1 éves van még rá 1 év garancia , a gond az hogy 93% os van rajta 11 gyenge szektor és sokszor befagynak vele az ablakok, programok a wd diagnostikai progia le se tudott futni vele mert pár százaléknál már hibát dobott , utorrent pedig letöltésnél i/o ezközhibákat dobál..
Lehetséges a gariztatás vagy vissza dobják nekem , ha igen hogy lehet teljesen ko ra tenni hogy ne tünjön fel? -
nagyúr
-
MODERÁTOR
Azt hol tudom megnézni hogy mikor telepítettem fel a Win7-et a gépemre? Dátum érdekelne.
20 éve a Prohardveren
-
Kreash
aktív tag
Sziasztok.
Havernak van egy kis gond a gépével, és kellene egy kis segítség hozzá.
Konfigja:
Asrock h61m-itx
Intel G860
2*2 gb Kingston Hyperx 1600as
LCPOWER LC6550GP2 V2.2
és egészen múlthétig volt még neki egy Gainward gts450-e arctic cooling accelero s1-el szerelve.
A gond ott kezdődött,hogy kb. 1 hónapja ,egyszer csak nem adott képet a monitornak se tv nek.
Egyik memóriát kivettük , elindult a gép(nálam ment szépen a memóriája),majd visszatettük a gépbe, de a 2 memóriát felcseréltük.
Kb 2 hétig minden jó volt, majd játékoknál elkezdett szaggatni az egér.
Windows reinstall után minden jó volt megint, míg nem rakott fel vga drivert, ha felrakta nem volt kép ismét
Hirtelen felindulásból megvette a következő vga-t :
MSI gtx750 oc
Ezzel ismét jó volt pár napig, de Crysis 3 -t ha elindítja akkor fekete képernyő, vga ventije felpörög maxra és újra indul a gép. Más játéknál egyelőre nincs probléma.
(a Gts 450 nálam minden hiba nélkül megy, több napig teszteltem)
Próbálta több driverrel is, a vga-n kívül a többi alkatrész megvan 1,5-2 éve.Táp és memória cserét tudunk csinálni esetleg.
-
béke
aktív tag
Köszi mindenkinek én nem figyeltem ennél a résznél fizika órán sajna
Tehát akkor a 2db 3.7V 2700-3000mAh akkut sem érdemes összekötni?!
Bár mondjuk az már 7.4V lenne de ez szerintem még nem gond viszont ha ezt megcsinálnám akkor mit kapnék teljesítménybe? vagy ez is hülyeség? egyébként ezek nagyon vékony akkuk Tablet akksik és újjak simán elbírja a verda a sajátja ami most benne van az jóval súlyosabbVagy minden terv hiába kell a nagyteljesítményű akku ami 7-10K és hozzá egy töltő ami szintén 7-10K.
Mennyit mennek ezek a verdák általában tudja valaki? Érdemes foglalkozni vele ha nem bír ki sehogy sem egy 20-30percet akkor inkább nem is kell 5perc játékért nem költenék 10K-at el annyira nem vagyok fan de szeretnék az lenni ha már hozzám jutott egy ilyen.[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz Rico83 #66050 üzenetére
Köszi!
A VGA egyáltalán nem melegszik (DCUII -s Asus)
Am. az kimaradt, hogy Blue ventik lennének /dizájn is számít nekem/ (oldalsó nem is látszana, mert a falnál lenne 10cm-re a gépház)
akkor elég ha csak 2db 20-as , 1db 12-es ventit veszek ? (első , hátsó , felső helyre) CPU hűtőm az aláírásomba megtalálható /Phanteks/(minden szempontból halknak mondható, mert max. fordulaton is 20d8(A) alatti / FAN)
asszem a 12-es max. 21.6 dB(A) csak , többi mind 19 körüli...L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Undoroid
őstag
-
Rico83
tag
Megpróbálhatod összekötni, de kétlem hogy fél óráig bírná...már a súlya is nagyobb lenne...valamint az Amperszám sem adódna össze...ha jól emlékszem a fizikaórákra...
Inkább gyűjtögess egy kis pénzt hozzá és vegyél egy rendes aksit.[ Szerkesztve ]
Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
Rico83
tag
válasz MaxxDamage #66048 üzenetére
Ha az oldalsót is bekapcsolod van egy plusz hűtésed a vga-ra.
Szerintem felesleges.Ha nem melegszik nagyon, akkor elég az első és a hátsó.Még a fenti sem szükséges.
Valamint halkabb is lesz.Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
béke
aktív tag
hali szerintetek össze lehet kötni 6db Energizer AAA Akkut amik egyenként 1.2V 850mAh-esek
Ha a 6db össze raknám Forrasztanám 7.2V 5100mAh-kapnék nem de?!?
Ezt raknám a verdámba!! Szerintetek? Valaki?
köszi.Hosszabban: Hozzászólás
-
MaxxDamage
félisten
Véleményre volnék kiváncsi (ventis topikba nem igazán van élet)
HAF-912 Plus ház esetén mekkora szerepe van az oldalsó 12 vagy 14cm-es ventinek , ha a többi helyen a max. méret telepítve van !? (első 20- as befelé tolja a levegőt , hátsó 12-es kifelé , felső 20-as is kifelé)Válaszokat előre köszönöm !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
sklopp
őstag
válasz MasterMark #66044 üzenetére
Nincs mit. Örülök hogy sikeres volt az akció.
-
Blue Eagle
őstag
válasz VectorworksH #66042 üzenetére
Órajel? Memória és időzítései? Mennyi db. modul van az alaplapban? Ha kiveszed egyiket aztán felváltva a másikat?
-
VectorworksH
tag
Sziasztok!
van egy P4i865G + 3,4Ghz Prescott + 80GB Samsung ATA vinyó + SATA DVD
XP installáláskor, már az install legelején a fájlok másolásánál - mikor hol, többször próbálkoztam már.... - egyszerűen elszáll, és újraindul. Több vinyóval is ki lett próbálva, mindegyikkel ugyanezt teszi......
What a problem?
Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato! behance.net/vectorworkshun
-
Gergő170
aktív tag
Helló!
Egy samsung UE32ES6100WXXH tv-m van, és hálózaton keresztül szeretnék filmet nézni (úgy hogy a film a számítógépen van). Ez hogy oldható meg? Mert elvileg van valami olyan lehetőség, hogy képeket, filmeket, zenéket tudok megosztani a tv-vel. -
sklopp
őstag
válasz MasterMark #66017 üzenetére
Sajnos nincs ötletem, mi lehet a hiba oka. Én XP-t költöztettem még tavaly, nálam nem volt semmi gond. Időközben áttértem Win 7-re, itt még nem használtam a programot.
-
dfdfdf
őstag
Hali mindenkinek. Kaptam egy alaplapot de ilyen tápcsatit még nem láttam sosem lehet esetleg sima ATXről ilyenre átalakítót venni és ha igen hol vagy milyen néven keressem?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
-
Darkness6
csendes tag
Sziasztok!
Egy Samsung RV508-as géppel fogok holnap birkózni. Laptopszalonból lett véve, valaki beszámíttatta, úgy került oda. Egy probléma már volt vele. Win7 telepítés után indításkor a Windows logónál megfagyogatott. Aztán Win8 is rá lett próbálva. Azzal már nem volt ilyen gond, ám ott pedig a wifi szakadozik. De úgy, hogy piros X jelenik meg a kapcsolatoknál.
Mit tanácsoltok, hogy fogjak majd neki?
(jelenleg nincs előttem a gép)[ Szerkesztve ]
Darkness6
-
Hulk017
csendes tag
ÜDv lenne nekem egy olyan Problémám hogy windows 8 van a gépemen (gamer gép) de a Counter strike akadozik mint a szar már a menübe a Cod 2 be pedig nagy a pingem mi lehet az oka?
-
-
-
haromegesz14
aktív tag
Van olyan google dork amivel csak HTML oldalakra keres rá?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy email címekre érkező leveleket, hogyan lehet továbbítani, akkor ha ilyen funkció nincs a webes felületen?
Adott egy régi dunawebes cím, aminek 40 megás a tárhelye ami kicsi, hogyan tudnám ezt mondjuk egy gmailes fiókba irányítani?
-
rii
nagyúr
sziasztok
ebbe a lapba: asus at3iont-i deluxe szeretnék memóriát venni
ha ezt írják a specifikáciüban:
"2 x DIMM, Max. 4 GB, DDR3 1066/800 Non-ECC,Un-buffered Memory
Dual Channel memory architecture"
akkor a 1066 Mhz-től 800 MHz-ig szereti a memóriát?
egy 1333 MHs nem is jó neki?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #66019 üzenetére
Gondolom a jogsi, meg a szemelyi feliratozasa is ugyanannak a szabvanynak felel meg.
Utiokmanyokra vonatkozo szabvany
99. oldalon van a haromsoros formatum felepitese, 57-60 oldalakon meg a CRC szamitas menete.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Stanley-B. #66015 üzenetére
Valaki nem tudja, hogy mit jelentenek a félkövérrel jelzett X-ek helyén lévő számok? (domain regnél az a gyanúm, hogy szerkesztett képeket küldenek be egyesek és ki akarom deríteni, hogy valódi e).
I‹HUN123456AB‹X‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹
500101XM600101XHUN‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹X
GIPSZ‹‹JAKAB‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹Gondolom a jogsi, meg a szemelyi feliratozasa is ugyanannak a szabvanynak felel meg.
-
nyunyu
félisten
válasz tocsek18 #65983 üzenetére
táp az ez Chieftec 500W GPS-500-A8 BOX már leírtam korábban is
azóta bele lett próbálba coolermaster 500w rs 500 psap j3-al ezen van 8pin ezzel is ugyan az a gondHa uj alaplapod van, akkor jol nezd meg, hogy hol vannak csavarhelyek rajta, nehogy bentmaradjon egy felesleges tavtarto a hazban.
Jartam mar ugy, hogy a Gigabyte lapot csereltem Asrockra.
Elobbi hasznalta a mATX egyik rogzitesi pontjat, ami ATX lapokon nem kotelezo.
Utobbi meg nem hasznalta, sot pont ott volt az IDE csati, azt zarta rovidre a bent felejtett tavtarto.Szerencsemre a kinyirt lapot+memoriat kicserelte a szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz sklopp #66008 üzenetére
Köszi, ez jónak tűnik.
Sajnos az átvitel nem igazán sikerült. Az asztal nem indul el normálisan, csak egér, és egy egyszínű kék háttér jön be.
Valami ötlet?
Régebben az XP-nél volt egy olyan javítási mód, hogy újratette a rendszerfájlokat, de programokhoz egyebekhez nem nyúlt.
Van ilyen a Win 7-nél is? Nem igazán találom, a javításnál csak a rendszerindítást lehet javítani.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Blue meth
senior tag
http://kepfeltoltes.hu/view/120206/sg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezt tudja esetleg valaki, hogy miért változott ilyenné a D meghajtó ikonja?
És vissza lehet valahogy állítani? -
Stanley-B.
őstag
a személyi igazolvány hátulján az alsó felén a fehér részen vannak számok relációs jelek között.
Valaki nem tudja, hogy mit jelentenek a félkövérrel jelzett X-ek helyén lévő számok? (domain regnél az a gyanúm, hogy szerkesztett képeket küldenek be egyesek és ki akarom deríteni, hogy valódi e).I‹HUN123456AB‹X‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹
500101XM600101XHUN‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹X
GIPSZ‹‹JAKAB‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹Ami világos:
első sor: minden személyi I-vel kezdődik, aztán HUN és a személyi igazolvány szám (ami áll 6 számból és 2 betűből), aztán van egy szám amit nem tudok
második sor: születési dátum, aztán egy szám amit nem tudok, aztán M vagy F betű attól függően, hogy férfi vagy nőről van szó, aztán a személyi lejárati ideje, majd a végén egy szám amit nem tudok aztán HUN, majd a sor legvégén egy szám amit megintcsak nem tudok.
harmadik sor: név[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Nem ismer valaki valami témát ami teljesen visszaalakítja a win8.1-et win7-esre? Hiányzik a win7 kinéznet de nem akarok telepítgetni. -
sklopp
őstag
válasz MasterMark #65990 üzenetére
Ajánlani tudom ezt , lemez vagy partíció költöztetésre találták ki, mindegy mekkora a forrás lemez, mekkora a cél lemez, tetszés szerinti méretre állítható. Próbaverziós és teljes értékű, ha jól emlékszem 30 napig működik. Kiválóan használható program.
[ Szerkesztve ]
-
XmoD
senior tag
Egy kerdes.
Adott egy vinyo ami ujratelepites elott tokeltesen mukodott. Win telepitovel altalaban mindig torolni szoktam a particiokat. Most is igy tortent, DE most jon a csavar. Formazni mar nem tudom. Probaltam lemezkezelobol/live linuxal/EaseUS Partition Master 9.3.0-al. Es semmi. Sentinel, HD Tune latja. Csak formazni nem lehet raw-bol. Csinaltam uj particiot rajta es semmi. Valakinek van valami otlete ra ?
-
tocsek18
senior tag
kész feladom össze dugva minden pron még mindig csipog ugyan úgy
-
tocsek18
senior tag
nah itt vagyok volt kint egy 3órás melóm mamámnál napsütésben fasza volt
igen cm táp van gépben nyilván amikor csináltam képet direkt kihúztam
3sata 4ből foglalt 1tb samsung 1ssd meg dvd író
igen akkor r9 270xhez adtak 2 átalakító kábelt képen az egyik épp látszódik
most azt a 2őt használjam vagy egyik helyett dugjam be 6pines első képes pci-e dugót? mind1 melyik variáció megy nem?
várom ötleteket csipogás megszüntetésére
mondjuk memóriákat nem cserélgettem még kellene? hétfőn kajak beviszem boltba ne szakértsétek meg dafuq -
nagyúr
válasz laragirl83 #66001 üzenetére
Valakitől szerezz egy próba erejéig egy tápot. Nagyon az a ludas, úgy néz ki a leírtak alapján.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
válasz szabozoran #66000 üzenetére
Egy tápcserét megpróbálnék. Esetleg szétnézni a lapon, lehet találsz pár púpos kondit.
MasterMark: Nem tudom milyen korlátozások vannak a próbaverzióban, szóval nem tudom megmondani, hogy megoldható-e vele.
De tennék egy próbát a W7 sajátjával. Persze csak ha Pro vagy afeletti kiadás. A "kisebbekben" nincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy gép megadta magát, kezdő sem vagyok, szóval amit lehetett csere hw nélkül megpróbáltam de nuku.
Szóval az van h bekkapcs, power on, táp venti meg vga venti felpörög egy pillanatra, majd rögtön le is áll.
Ezt megpróbálja egymás után 3-4 alkalommal, de mindig megadja magát.
Tép dögölhetett meg vajon?
Csere cuccom sajnos nincs, szóval kipróbálni nem tudtam, én erre gondolok, de hátha van más 5let!
Hm?gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest