Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- TP-LINK routerek
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
válasz Laca1212 #21836 üzenetére
Én pl. Láttam a kérdésedet, de nem válaszoltam, mert többbe kerülne, és nagyobb.
A válaszom az lett volna: sjcam sjdash + változat, F1.3 fényereje, és jobb éjszakai felvétele, mint a többié, van gps, wifi (van ilyenem) . Viszont gps modul nélkül már 33-35e ft, gpssel együtt talán 40e. Bőven meghaladja a keretedet.
A lényeg, hogy ha senki nem válaszolt, több oka van, és ha még 1x kérdezed, akkor udvariasabban, mert itt te/mi másoknak segítségét kérjük.<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
sambenez
Topikgazda
válasz Laca1212 #21815 üzenetére
Ezt írtad:
"Ami fontos:
Hasonló kompakt, pici méret mint a mostani 0806, gps, wifi, sötétben is értékelhető minőségű felvétel."Plusz ez volt még a kitételed: itthon bezerezhető és 30e ft-ig
Na ilyen kamera nincs.
Az a kettő amit beírtál sem felel meg ezeknek a feltételeknek.
Tehát mit vársz tőlünk?Egyébként az hogy a te kérdésedre nincs ilyen rövid idő alatt válasz nem jelenti azt hogy nem segítőkész a társaság.
Csak kicsit olvass vissza.
szabi86 tegnap 2óra alatt kapott támpontot a kérdésére.
zeon.hu pedig 15 perc alatt.Tehát amire tudjuk a választ és éppen erre járunk arra hamar van válasz. Na a te kérdésed nem ilyen volt.
-
oris
aktív tag
válasz Laca1212 #11058 üzenetére
Vissza lehet nézni. Wifin csatlakozol rá és a saját programján keresztül elérhető az album. Amíg az albumot böngészed, nem tud felvételt készíteni.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
havri1
félisten
válasz Laca1212 #10422 üzenetére
Olvasgatva, nem is biztos, hogy egyelőre érdemes rendelni.
Due to the APP's updated problem, the app can be used outside of China after January 2018. In this period, please contract our online service to get a chinese number and solve the active problem.
Lengyel srác már írt is, hogy nem tudja aktiválni a programot, kínai sim kell neki. Szóval ezzel még várki kell.
havri
-
havri1
félisten
válasz Laca1212 #10418 üzenetére
Várj, közbe szerkesztettem, mert rosszra válaszoltam. Azt hittem a Yi Car-t kérdezted, az nagyon jó, de az 20e körül megy. Van az újabb, a MiJia, szerintem nagyon jó, de most rendeltem csak, élőben nem tudom milyen.
És van a 9e ftos henger alakú XIAOMI 70MAI Smart Car DVR 1080P, arról semmi infó egyelőre!
Azt már látom így elsőre, hogy hiába ua a sony sensor, kisebb a látószög, csak 130 fokos.[ Szerkesztve ]
havri
-
Moleman
addikt
válasz Laca1212 #9831 üzenetére
Van sok utódja, de így első ránézésre mind visszalépés. Egyedül a 0902 hozza a hardveres színvonalat, viszont jóval nagyobb.
Én vagy újra 0806-ot vennék (most is az van), vagy DDPai M6 Plus-t.Bukósisakra nemrég vettem olcsón Elecam Explorer Elite-et, Novatek chipes, 1080p60-ban használom, egész elfogadható képe van. Ha akciókamera formájú dolog kell valakinek, merem ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Laca1212 #7857 üzenetére
Máskülönben nem férne el. Pl. délután 17-kor leparkolsz, és csak másnap reggel mész megint az autóval, 12-16 óra. Nem sok kamera képes akkora kártyát befogadni, amire ilyen hosszú videó ráfér.
Viszont ha csak másodpercenként készít egy képet, akkor az kevesebb mint 1 óra. Ennyi még belefér, és nagy az esély arra, hogy rajta lesz mi történt az elejével/hátuljával.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
-
KL48
tag
válasz Laca1212 #7852 üzenetére
Csak egy példa: ha egy úti filmben a két helyszín közti utazást egy 5 mp-es snittel jelezni akarod, akkor egy time lapse technikával készült gyorsított felvétel nagyon látványos tud lenni. Vagy a filmed végén a valóságban mintegy 2 órás naplemente lepereghet szintén 5 mp alatt. A lehetőségeknek csak a fantázia szab határt.
-
KL48
tag
-
2thletme2day
őstag
válasz Laca1212 #7762 üzenetére
Ahogy már előttem is írták a fantastic fall nevű akció keretein belül meghatározott időközönként indulnak az ajánlatok. Érdemes bogarászni. Nem csak autós kamerák vannak. Főként elektronikai eszközök (kütyük). De ez már nagyon off. Gearbest vagy ebayes kütyük topicban folytathatjuk ha érdekel még valami.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Laca1212 #7750 üzenetére
+1
Csak azt nem tudom, hogy mi a különbség eme termék, és a szintén GB-n lévő másik A118C között, hogy a "normál ár" +40$ különbséget mutat, spec-be meg ha jól látom ua mindkettő.
Utóbbi volt nálam kedvencek közé mentve, de erre most le kellett csapni.Szerk: Igen, ha kevesebb, mint 50 pontod van, akkor nem látszik ez az opció.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
-
hunluigi
senior tag
válasz Laca1212 #7719 üzenetére
Messze nem árérzékenységről van szó, hanem a használhatóságról. Nyilván ez a megoldás többet ér mint a semmi, de nem egy tökéletes megoldás.
Az más kérdés kapni olyan kamerát amelyben ez megoldott de 100K felett. Ennyit nyilván kevesen adnak ki.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
hunluigi
senior tag
válasz Laca1212 #7716 üzenetére
Ha működne rendesen akkor nekem is. A baj csak az, hogy egy multicoat CPL enyiért egyrészt nem fér bele másrészt a sima is lekap vagy 1.5-2 fényértéket, hátmég az mc-cpl. Így aztán tekergetni nem kell viszont lehet leszedegetni sötètedéskor...
Szerintem várni kell még bőven egy jól használható megoldásra (pl mint valós DN kameráknál a lencsesorból av UV szűrő kibillentés) addig csak érdekesség ami ugyan működhet is, de macera.
Távol álljon tőlem, hogy bárki választását kritizáljam csak érdeklődöm.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Gabesz87
veterán
válasz Laca1212 #7490 üzenetére
Ezekkel a kütyükkel azért - némi túlzással élve - nyilván nem az a cél, hogy 4K-ban projektoron nézzem vissza otthon a felvételt. Szóval számomra lényegtelen, ha a képminőség egy normál BD fHD képminőséget nem közelíti meg. Csak nyilván "action" esetén működjön, és az eset visszanézhető, megállapítható legyen.
Mondjuk youtube-os videókat elnézve az általad említett mini0805 valóban szebb, mint a HD20. De szerintem az LS650W képe is teljesen rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Laca1212 #7300 üzenetére
Ja, valszeg az lesz, köszi.
Xiaomiról így jobban belegondolva telefongyártóként hallottam ugyan, jellemzően inkább a költséghatékonyságát kiemelve, de mivel a droidos szekció nem érdekel, nem néztem utána, hogy milyenek, mindenesetre sokat nem látni belőle. Fitnesskarkötők kapcsán is rémlik a gyártó neve, de megintcsak inkább a másodvonalban, mint olcsó alternatíva. Arról meg fogalmam sem volt, hogy kameráik is vannak, de az eddig leírtak alapján nagyon nem is érdekel.
Olyan készüléket szeretnék, amit megveszek, berakom, működik, nem akarok külön firmware-t letöltögetni hozzá, hogy menjen, vagy neadjisten csak kínaiul tudjon, ellenben ha nem megy, van bármivel kapcsolatban nem vagyok elégedett, akkor vagy vegyék vissza, vagy ha csak hibás, akkor adjanak másikat. Lehetőleg legyen észrevehetetlen, egyáltalán ne kelljen vele foglalkozni, csak akkor, ha szükségem van a felvételre, különben szép csendben, a háttérben tegye a dolgát. Azt sem bánom, ha szerviz szereli be, sőt, annak örülnék a legjobban, ha márkaszervizben gyári megoldás létezne, de sajnos ilyen nem létezik.
Ha ezért cserébe nem 50 dollárba/euróba kerül, hanem négyszer annyiba, akkor annyi, ha már egy sokmilliós autóról beszélünk, akkor hosszútávon ne sajnáljuk már egy fél garnitúra gumi, vagy két olajcsere árát.
A kérdés pont ara vonatkozott, hogy van-e a drágább készülékek között alternatívája a Garminnak, mert mást Amazonon egyszerűen nem találok (egyébként xiaomit sem).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
TaaT
nagyúr
válasz Laca1212 #7035 üzenetére
Ha mindenáron hazai gar kell (teljesen meg tudom érteni) akkor inkább egy SJCAM akció kamera, vannak hazai forgalmazók és 30000ft alatt meg lehet úszni.
havri1: Biztos hogy EU-ba kell visszaküldeni ha valami gubanc van? Szerencsére ilyen problémám még nem volt.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
-
Moleman
addikt
válasz Laca1212 #6525 üzenetére
Igen, ez a legújabb, látszólag csak annyi a változás, hogy kikapcsolható a boot sound. Ha így kapom, kikapcsoltam volna, de most már megszoktam/megszerettem, hogy kapok visszajelzést.
Innen töltöttem, ez alapján gond nélkül felszaladt. Én külön sd kártyát használtam az update-hez, de utána újra kellett formázni a régi kártyát, mert sikítozott.
-
válasz Laca1212 #6391 üzenetére
Az tisztán látszik, hogy te álltál és neked jöttek, vagy te tolattál neki valakinek, stb...
Megtennéd, hogy nem velem kötekedsz?! Ha annyira vágod, lefitymálod, miért kérdeztél? Vagy elfogadod a véleményem, vagy ignorálod, de mi értelme belekötni?
Ha már kötözködés: Milyen kamera amelyik dual lencsés? Még mindég nem válaszoltál arra, hogy melyik tud jobb felvételt, 20k-ért!Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz Laca1212 #6388 üzenetére
Azért egy nagyságrendel többet rögzít mint a semmi. És most nehogy elkezd részletesen elemezni, hogy pl. dehát a rendszám sem látszik/olvasható.
Nézze meg a Youtube videókat, aztán eldönti. Per pillanat ennyit kap azért a pénzért amit rászán.---
Megjött a PayPal-os válasz egy ügyes hárítással:In fact, we never mention its brand in our website. This item's model is G1W.However, it is not a brand name. So please have a check. It is not fake.
http://www.banggood.com/G1W-Car-DVR-Recorder-Camcorder-Dash-Cam-Tachograph-Nt96650-G-Sensor-2_7-Inch-LCD-1080P-HD-p-1024784.html
Az oldalon egyedül az nt96650 szerepel, se a h.264-ről, se a mov formátumról nincs szó. Egyedül úgy tudnám bizonyítani, hogy szétpattintom, de akkor ugrik az egész "garancia".[ Szerkesztve ]
-
válasz Laca1212 #6386 üzenetére
Tudsz ennél jobbat ajánlani kb 20000 Ft-ig?
Nem azt írtam, hogy ettől majd elájul, hanem az egyik legjobb választás ezen az áron. Mé gez is 5k-val több mint a rászánt keret. Te tudsz jobbat, szebbet?
Laci4
Én PayPal-on is nyitoottam egy vitát róla, és kértem vissza a teljes összeget.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Laca1212 #5680 üzenetére
Mire volt formázva eredetileg?
Más:
G1W-H (amit nyáron küldött estore009, mert a másik totál behalt), tegnap bedöglött..
A jelenség: Néha leállt, majd már be sem kapcsolt. Jelenleg aksival és aksi nélkül is, csak akkor működik, ha a powert nyomva tartom. AMint elengedem, kikapcsol.
WD40 stb semmit nem ért.
Szerintetek valaogy lehet fixre kötni a powert, hogy állandó on legyen?
Mert így használhatatlan..(tápra sem indul).[ Szerkesztve ]
havri
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz Laca1212 #5625 üzenetére
Nyáron többször is végig mentem Ausztrián kamerával a szélvédőn, nem szólt érte senki. Rengeteg kamionban ott figyel a szélvédőn Ausztriában is a kamera. Az osztrákok a lézerblokkolóra harapnak. Persze ha kifogsz egy alapos szarrágó labanc hekust akkor biztos megvág. A magyar rendszámra amúgy is nagyon ráizgulnak.
[ Szerkesztve ]
-
Lambador
csendes tag
válasz Laca1212 #5595 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Valóban HD 20-hoz lehet csatlakoztatni GPS vevőt, illetve a HP 50-ban már benne is van. Sokat keresgéltem én is az interneten ezzel kapcsolatban de konkrét megoldást nem találtam.
Engem inkább a tolató kamera csatlakoztatása érdekelt volna. A készüléken, AV, HDMI, USB port található
valamint egy OUT csatlakozó ugyanolyan mint az AV kimeneté. Ehhez írja a használati utasítás az alábbit:
GPS modem csatlakoztatható, GPS jel vétele esetén rögzíthető és megjeleníthető az aktuális GPS pozíció.
A tolató kamerával kapcsolatban pedig nem is tesz említést. A készülék magyar menüvel rendelkezik de ezekkel kapcsolatban semmi utalás nem szerepel.Válaszodat köszönöm !
Üdv: Imre.
-
fant0mi
őstag
válasz Laca1212 #5544 üzenetére
Nekem 4 honapig mukodott az ilyen, de addig szepen tette a dolgat.
Irtam neki, elvileg a vilaggarancia miatt barhova vihetnem, de itthon nincs kepviselete a Transcendnek ha jol neztem. Irta hogy neki is visszakuldhetem, majd o elkuldi a szervizbe, es az ottani vizsgalat alapjan kuldi javitva vagy ujat kuld. Ez ugye nem lesz meg hamar.
Abszolut nem akarlak lebeszelni rola, mert jo cucc, csak en epp kifogtam egy rosszat.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Gépötty
senior tag
válasz Laca1212 #5525 üzenetére
Fizikai képtelenség ilyen kis méretre összezsúfolni olyan alkatrészeket, amik ekkora teljesítményhez kellenek.
Itt van például ez. 3A-t tud leírás szerint, és nagyjából 5x2x1cm a befoglaló mérete. És ezt még tokozni is kellene.
A másik, hogy nem szabad elfelejteni, hogy ezek azért melegszenek is valamennyire, és ha tegyük fel, tudja is a 4A-t, amint elkezd emelkedni a hőfoka, szépen korlátozza vissza a kimenő teljesítményt, nehogy megsüljön. A végén kijön, hogy tartósan másfél Amper megállítja.
Ha fontos a tok, és az egyszerű szerelhetőség, akkor én valami ilyennel próbálkoznék, illetve létezik ennek olyan változata is, amiből USB aljzatok jönnek ki, azzal még egyszerűbb dolgozni.[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Laca1212 #5523 üzenetére
Hát ha egyszerre mindkettőt akarod tölteni, akkor lehet kevés! Egy újabb telefon simán képes felvenni 2A-t, így aztán nem is csoda, ha kevés lesz mindkettőnek. Te is éhenhalnál egy idő után, ha mindig meg kellene felezni a kajád valakivel
A másik ok lehet, hogy csak ráírva tudja az a töltő a 2,1A-t, közben meg másfelet se, láttunk már kínából érkezett tárgyakon fals adatokat. De mondhatom a saját Navon navigációm, amit a hozzá adott töltő nem képes etetni, de annyit azért tölt rajta, hogy a nyaralás felénél merült le, és kapcsolt ki.
A lényeg az, hogy ki kell szolgálni őket árammal, különben az történik, amit tapasztaltál.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Laca1212 #5508 üzenetére
Igen, ez a polárszűrő lényege
Polarizálja a fényt, így a forgatásával be tudod állítani a legkisebb tükröződést.
(#5510) cigam
Mondjuk arrafelé az pont nem az anyósülés, hanem a vezető oldala, de elnézzük a cikkírónak.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Prime Video
- Házimozi belépő szinten
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest