Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
válasz Laca1212 #3559 üzenetére
Na majd én...
Talán nem mondok hülyeséget, hogy per pillanat ár/érték arányban az egyik ajánlott FULL HD-s kamera a G1W/G1W-H. Sokan használnak ilyet.
Én most szereztem be egyet valamivel kevesebb mint 12.000 Ft-ért. Ugyan aukción szedtem össze így, de annál a megbízható (fórumozók szerint) felhasználónál nagyjából 13.000 Ft-ért kapható fix áron is. Viszont vigyázni kell vele, vannak jóval olcsóbbak is, azok valószínű "fake" darabok. Gyengébb a chip benne stb stb.
Olyat keress amiben ez a chip van: Novatek NT96650
Ha valamit rosszul írtam majd a Tisztelt "Zsűri" kijavít. -
Gépötty
senior tag
válasz Laca1212 #3559 üzenetére
Most ne haragudj, de igazán rászánhatnál fél órát, nem kellene több hozzá, és linkkel, tapasztalatokkal együtt, meg is lenne a kamerád. Vagy még jobban elbizonytalanodnál, ami megint csak a hasznodra válhatna. De ehhez tenni is kellene, nem csak várni, hogy valaki megoldja helyetted a problémád.
De amúgy nagyon szívesen segítünk.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Snoop27
őstag
válasz Laca1212 #3662 üzenetére
Ebben a formaban valoban atlathatobb es erthetobb is
cigam : az arkategoriakat emeld ki jobban, szembetunobbek legyenek, vastagitott, esetleg nagyobb betukkel (csak egy otlet).
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
-
Gépötty
senior tag
válasz Laca1212 #3829 üzenetére
Kicsit belegondoltam: megállítanak, tájékoztatnak, hogy az intézkedésről felvétel készül.
A.
- Tisztelt Kovács II. tízezredes úr, én is tájékoztatom, hogy az intézkedésről felvétel készül - mutatok a hátsó kamerámra
- Megkérem, kapcsolja ki.B.
Nem szólok egy szót sem, innentől kezdve bármi van a felvételen, még engem hurcolhatnak meg, mert nem szóltam, illetve nem használhatom fel.Meg fogok kérdezni egy rendőr ismerőst, mit szólna, ha valakinek lenne kamera a kocsijában, akit ellenőriz (és persze felvételt készít). Talán volt most valami jogszabály-módosítás a rendőrök filmezésével kapcsolatban, de ugye az út szélén nem olyanok az erőviszonyok, mint itt a monitor előtt.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Petyus87
aktív tag
válasz Laca1212 #4832 üzenetére
Én az A4team-nél vettem, mert közel van hozzánk, útba esik és vásároltam már ott. Érdekes, mert 24.110 Ft-ért vettem, de már belenyúltak az árába, jelenleg 24.471 Ft. A legolcsóbb helyen 23.900 Ft. Árukeresőn figyeld. Annyira nem értek hozzá mint más, de ha ránézek az Overmax 6.1-re és erre, egy és ugyan az szerintem. GPS-es változaton én is gondolkodtam, de nincs haszna ha belegondolunk. Holnap lesz egy utam, szép lesz az idő, úgyhogy töltök majd fel délután egy próbafelvételt, eddig csak a lakásba próbálgattam, rossz fényviszonyok mellett. Jók a méretei, egy picit nagyobb, mint egy kis gyufásdoboz.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Petyus87
aktív tag
válasz Laca1212 #4836 üzenetére
TaaT megelőzött
Pl: gondolkodtam, milyen hasznos, ha a "bográcsállvány" véletlen olyan sebességet mér és lefotóz ami nem valós, a kamerán meg rajta van a pillanatnyi sebesség és ezzel bizonyítható lenne az igazam, ha a hivatalos szerv elfogadná hiteles kamerának a készülékem, de nem fogja elfogadni mert nem hiteles(hiába halál pontos). Ezt itt olvastam amúgy. Így azt is kétlem, hogy egy balesetnél mondjuk a másik fél azt állítja, hogy te gyorsan mentél, te pedig visszanézted a felvételt és látszik rajta, hogy nem hajtottál gyorsan, szerintem az se fogadható el, ha bíróságra kerül az ügy. Így a GPS nem más mint egy jópofa extra amivel el lehet szórakozni, ja és egy plusz hibaforrás is. Nekem van GPS-em meg a telefonomba is, az utat meg bármikor meg lehet tervezni otthon is weboldal segítségével, nem éri meg a többletköltséget, de ha neked szükséged van rá, akkor vedd meg a GPS-est.
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz Laca1212 #4836 üzenetére
Én is lassú vagyok
Az alap csak mutatja a sebességet, a jobbakkal a felvétel visszanézése közben nézhetsz egy mozgó pöttyöt is egy mini térképen - ez jelzi az autód. Namost a sebesség kijelzése nem túl pontos, illetve sokat késik (bizonyító ereje sincs), a pötty meg a térképen akkor jó, ha nem tudod, hol jártál, különben csak foglalja a helyet a monitoron. Egyszer megnézed, aztán elég is volt. Esetleg ha tecsőn megnézed más videóját, amin ott vannak a koordináták, meg tudod keresni a helyet ahol a felvétel készült.
Ja, meg lehetnek mindenféle grafikonok az oldalirányú gyorsulásról, de ezeknek a létjogosultsága erősen kérdéses számomra.[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
-
Petyus87
aktív tag
válasz Laca1212 #4854 üzenetére
Meglepődnék, mert az én HD50-es kamerámban van G sensor.
havri1
Akkor te is ajánlottan adtad fel. A postás szerint máshogy nem is érdemes, mert eltűnne.
Tegnap elvileg nekem is visszaküldték a G1W-t Kínából. Nyomon követési számot is kaptam, kíváncsi leszek mikor érkezik.[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz Laca1212 #4869 üzenetére
(#4869) Laca1212:
"7e-et sokallok egy 32GB-s kártyáért"
(#4871) Laca1212
"Nekem 10 nap is sok. Az a pár ezer ft. felár megér nekem annyit"
Eldönthetnéd mit is szeretnél!
Épp most rendeltem, 3 500Ft.
Ha gyorsan kell, vedd meg párezerrel többért - hétezerért - ha sok a hétezer, várj tíz napot. Egyszerű.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Petyus87
aktív tag
válasz Laca1212 #4873 üzenetére
Én is ebay-ről vettem a micro sd kártyát, ugyan azt a Transcend class 10-et amit te is említettél(meg amit Gépötty is belinkelt).
Az itteni aktív fórumtársak ajánlották a tagot (téma leírásban is benne van), akkor még 4200 Ft-ot fizettem érte postával kb. Ha biztosan tudod, hogy kamerát akarsz venni akkor a helyedben már rég megrendeltem volna és mire megjön külföldről addigra beszerzed a készüléket. Én is így csináltam. Előbb volt meg a kártya, mint a kamera. De felőlünk itteni fórumostól is megveheted, nekünk nem fáj... Csak a felhasználó pozitív visszajelzéseit azért figyeld. (Gépötty csak azt akarta, hogy spórolj).
Rengetegen élnek már abból, hogy ebayről beszerzik a terméket és rátesznek 1-2 ezrest(persze termékfüggő), keresetkiegészítésként. Na az ilyenek belőlem nem élnek meg...Kintről rendelt G1W kamerát is láttam már 20-30 ezrekért hirdetve. Jót mosolyogtam.[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz Laca1212 #4873 üzenetére
Eszembe nem jutott beléd állni, nem vagy az esetem
Pontosan azt mondtam én is, amit te: a hét pont a háromfél duplája. És pár ezressel több is egyidőben.
Mit reagálhattam volna az itt kínáltakkal kapcsolatban? Szerinted ki tudja megmondani, melyik, mit árul?
Viszont van egy hely, ahonnan egész biztosan megtudod (miután megvetted, és kicsomagoltad). Nekem például eredetit érkezett Sinceritytől, meg rajtam kívül mindenki másnak is, én sokkal nyugodtabban vásárolok tőle, mint itthon bármilyen hirdetésből.
És akkor arról még szó sem esett, hogy már csak egy találkozás is könnyedén belekerülhet háromfélbe.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
válasz Laca1212 #4877 üzenetére
Azt ugye sejted hogy az aprón hirdetett , memória kártyák pendrive-ok 95%-a ugyan úgy az ebay-ről származik
Azt fizeted meg hogy raktáron van nekik , már ha ide nem kúszik át az a mentalitás hogy pénz érkezése után rendelik Kínából a te címedre
És nem ezért ajánlják itt hogy vedd az ebay-ről mert hülyének néznek hogy az apróról veszed hanem pontosan tudják hogy az is Kínából vanÉs ha kifogsz egy olyan eladód aki nem kapkodja el a dolgot akkor egy hét is lehet mire nálad van, így vártál is meg többe is került
Na de onnan veszed ahonnan akarod , csak ne vedd sértésnek a jó tanácsot
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
válasz Laca1212 #5028 üzenetére
Nem lesz baja. Az Amperben megadott érték annyit jelent, hogy max. ennyit tud kiböffenteni magából. Ez arról ad infót, hogy az ennél többet fogyasztó eszközt nem tudja kiszolgálni. Természetesen az ennél kevesebbet fogyasztó eszközök kevesebb áramot kapnak.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Gépötty
senior tag
válasz Laca1212 #5056 üzenetére
A mozgásérzékelés arra lenne jó, ha álló helyzetben hagyod bekapcsolva a kamerát (feltételezi, hogy van olyan áramforrás, ami táplálja közben, pl. szivargyújtó aljzat, ami gyújtás nélkül is működik). Mondjuk éjszakára, vagy egy üzletbe beszaladva bekapcsolva hagyod aktív mozgásérzékelővel, ő pedig csak akkor rögzít, ha változást érzékel a képen. Figyelem! Áramot mindenképp vesz fel, csak nem ír fölöslegesen a kártyára.
Egyszer eszembe jut, ki is próbálom.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
JJ hunter
aktív tag
válasz Laca1212 #5056 üzenetére
Szia,
én kivettem a mozgásérzékelést. Csak bezavart. Szétbombázta apró pár mp-es file-okra az utamat, ezt írtam is ide.
Erre a hibára és válaszra megvan a megoldás
Rosszul emlékeztem, és be volt kapcsolva a motion detection. Menet közben ugye több kisebb szeletet hagyott felvétel gyanánt, és időben is voltak kimaradások. Be volt kapcsolva a motion detection...ez volt a hiba, bár nem teljesen értem. Menet közben valamiért úgy érzékelte, hogy nincs mozgás Tehát kikapcsoltam a mozgásérzékelést, és minden tökéletes Kártyát se kellett cserélnem. Az 5 perces szeletek 4-500 mega között mozognak standard. Az egyiknek vége, akkor a következő az előző vége előtti 2-3 mp-től kedzi az új szeletet, nincs hiányzó idő...öröm és bódottá vanSamu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
TaaT
nagyúr
válasz Laca1212 #5379 üzenetére
"Bár ez a 119 $ nagyon sok, ahhoz képest, hogy valaki 1 hónapja kb. írta, hogy akciós GB--n 85 $-ért..."
Várj egy kicsit és nemsoká újra akciós lesz valszeg.
"A gyorspostát minden esetben megfogják vám-on?"
Arra mérget vehetsz. Nemrég írta valaki hogy az ő gearbestes gyorspostás cuccát is megfogták.
Give them hell Ukraine!
-
válasz Laca1212 #5379 üzenetére
Ez már nekem is feltűnt.
Sajnos nincs is opció autós cuccokra.hogy tudok értesítést kérni/kapni az akcióról?
Az oldal legalján baloldalt feliratkozol a hírlevélre.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest