Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Upo
addikt
válasz
Degeczi #30722 üzenetére
Nem baj, a korábban linkelt oldal szerint úgyis illegális itthon 4k-s fölbontást használni
Ezt honnan szűrted le?
A linkelt gdprakademia-s írást olvasd át.
A hozzászólásból, amiben a link volt, pont a lényeg hiányzik."Hangsúlyozza az állásfoglalás, hogy az Infotv. alóli kivétel csak a felvételek készítésére és tárolására vonatkozik."
Tehát a magáncélú felvétel készítése az kivétel, nem vonatkozik a korlátozás, ha nem publikálod."Ha a felvételeket nyilvánosságra hozzuk anélkül, hogy a személyes adatokat (képmás, cselekvés, rendszám) nem tesszük felismerhetetlenné vagy a felvételen látható érintett/érintettek hozzájárulását nem szerezzük be, jogsértést követünk el, amely hatósági eljárást és adott esetben sérelemdíj fizetési kötelezettséget is vonhat maga után."
Vagy publikálhatod kitakarva és/vagy hozzájárulással.
De ha csak bizonyíték miatt van, nem teszed közzé, és felülírja ciklikusan, akkor az nem aggályos."A Legfelsőbb Bíróság egy 2000-ben született döntésében kimondta, hogy a felvételek bírósági vagy szabálysértési eljárásban bizonyítékként való előterjesztése felhasználásnak minősül, és a felhasználás tényének megállapítása szempontjából közömbös az, hogy a felvétel készítése a személyiségi jogok megsértésével történt. A bíróság vagy más hatóság előtt folyó eljárásban az igazság érvényesülésének biztosítása közérdek, és a bizonyítás ezt a célt szolgálja. Ezért nem lehet a felvétel felhasználását visszaélésnek tekinteni."
Eszerint pedig valami esemény bekövetkeztekor a felvétel hatóság előtt felhasználható, az nem tekinthető visszaélésnek.Vagy van valami más amit a cikk alapján kihagytam volna?
-
Vesa
veterán
válasz
Degeczi #30674 üzenetére
Nem EU-s előírás, mert számos EU-s országnál nincs ilyen korlátozás.
Én azt sem értem, hogy akkor az FHD vagy 4k felvétel bírósági eljárásban sem használható fel? Mert a jelek szerint nem. A másik vakfolt, hogy csak a közzétételre vonatkozik a korlátozás, vagy már eleve a nagyobb felbontású rendszerek felszerelésére is? Mert nagyon nem mindegy! Ha utóbbi,akkor tkp. egy ilyen rendszerrel szabálysértést valósítunk meg, és ilyen esetben az is kérdéses, hogy a bíróságon vagy a biztosítónál, jogszerűen használható-e, mivel hivatkozhatnának arra, hogy ilyen felvételt nem is lett volna szabad készíteni.
Ennek szvsz nem árt utánanézni, mert ha a felvételek felhasználása korlátozott, vagy akár teljesen jogszerűtlen, akkor az egésznek semmi értelme nincs, nem érdemes pénzt költeni egy jobb rendszerre! Nyilván senki nem azért szereli fel ezeket, hogy otthon nézegesse. -
mghltm
addikt
válasz
Degeczi #30671 üzenetére
nehez eligazodni, mas-mas evbol valok, tehat lehetnek mar nem ervenyes leirasok:
adac "datePublished":"2023-07-20T10:35:00+02:00"
oamtc "dateModified" content="2024-03-19T13:05:44+01:00"
angol "dateModified": "2022-09-12T12:39:44"
celszeru a cel es tranzitorszagok autoklubjainak honlapjairol informalodni, datum nelkuli oldalaknal nem tudni mikori gyujtest olvasgatsz.
#30674 Degeczi ezekrol nem hallottam, csak a rendszam es emberkek takargatasarol ha megosztod a videot. kijelentheto, hogy nem letezik olyan oldal, ahol hiteles es aktualis informaciok vannak a kamera hasznalatarol?
-
ACE-
addikt
válasz
Degeczi #30502 üzenetére
Lehet, de felőlem egyébként azt szerelsz a garis kocsidba amit akarsz
Nekem konkrétan egy lökhárítón lévő karcolásra (azt állították hogy az egy ütközéstől keletkezett) fogták rá (mivel ettől a PARKOLÓradar meghibásodott) a sávtartó rendszer néha feldobáló hibáját, és mivel ez nem garis probléma, ezért 80ezerért újra is kalibrálták volna. Ha hülye lettem volna be is szopom, de megkérdeztem tőlük, hogy a sávtartó rendszernek mi köze a radarhoz, mert azt ugye nem használja és hogy lehet az hogy a parkoló radar/automatika pedig hibátlanul működik, végül nem volt szükség a kalibrálásra... Ez persze saját példám, nyilván nem kell ezt sem elhinned.
-
ACE-
addikt
válasz
Degeczi #30500 üzenetére
Olvastál már garanciális feltételeket? Olvasd el az autód sajátját... meg fogsz lepődni milyen kitételek vannak benne... Nekem a VW szakszervízben mondták ezt... tanácsolták hogy inkább ott szereltessem be, de természetesen bármilyet nem szerelnek be, csak gagyikat, amiket ők forgalmaznak, és 3x-os áron... plusz munkadíj... lehúzás...
-
ACE-
addikt
válasz
Degeczi #30498 üzenetére
Bizonyítani fogják, egy autószerelőjük leírja... meg hivatkoznak arra hogy szakszerűtlen beszerelés (mert nem fogsz tudni mutatni számlát a beszerelésről, hogy azt szakszerviz csinálta), stb. Ha nem értesz egyet pereld be őket, mert a fogyasztóvédelem ebben nem fog határozatot hozni...
-
SirRasor
addikt
válasz
Degeczi #30427 üzenetére
Thx, remek ötlet
Találtam is róla videót, ha mást is érdekel. -
bul07
nagyúr
válasz
Degeczi #29813 üzenetére
Persze az aksi rosszabb mint a kondi nem is ez, de ez az aksi gyengülés jó pár év múlva kezd el előjönni ha a gyártó kicsit is gondol ilyenre megfelelő akkut rakott a kamerába
De ő nem az aksi gyengülés miatt mantrázza az aksi ördögtől való dolgotMeg nem is írja oda hogy ez csak az ő véleménye, hanem mint tény
Tény hogy aki akkumulátorost vesz az olyan mintha égő gyufákat dobálna a kocsiba és szerencsére bízná hogy kigyullad eAmúgy ez is olyan dolog, lehet hogy a tünet az aksi merülése, mert akár az eszköz más alkatrésze okozza az aksi halálát
Mondjuk a töltő része a kamerának hibás, és vagy nem tölti vagy zárlatos és leszívja mikkor nincs feszültség alatt
És hiába lenne új aksi berakva azt is se perc alatt tönkremenne
De mivel nem könnyen cserélhető így ha az aksija miatt használhatatlan lesz el lesz könyvelve akku hibának, holott lehet az tünet.Persze elhallgatni se kell hogy ez is benne van a pakliba hogy idővel(évek múlva) előjöhet az aksi gyengülés, de ahogy írtad ez is sok tényezős mondjuk mennyit parkol tűző napon, így kell nézni egy ár érték arányt, hogy megéri e annyival többet fizetni egy kondis kameráért ha a kép minőség majd azonos
-
Shinjike87
aktív tag
-
bul07
nagyúr
válasz
Degeczi #29810 üzenetére
Általában egy akku nem így megy tönkre
70Mai esetén mondja is gyújtás levétele után hogy leállítja a felvételt, na ha az nincs meg akkor vége van az aksinak és lépni kell
És ha gyújtás levétele után elkezdni mondani hogy akku gyenge az is jel, mert mondja
Ha jól rémlik az enyém ha szabadba volt és nagyon hideg volt ilyen -10 és alatta akkor fordult elő hogy lezárás közben mondta hogy az akku gyenge
Rettentő kicsi az esélye hogy nem volt előjel és pont azon az úton fog végérvényesen úgy meghalni az akku hogy ép nem tudja lezárniAmúgy egy kondenzátor is tönkrement(mint minden műszaki dolog), szerintem pont inkább az fog úgy meghalni hogy egyik pillanatról a másikra, mert ott tényleg nincs olyan hogy gyengül, vagy jele lenne
-
zaskar
senior tag
válasz
Degeczi #29444 üzenetére
Ez egy iMars X5 kamera. Tudom, nehéz elhinni, hogy nincs benne akku, de úgy rémlik, ez szerepel a mellé adott kis kezelési utasításon szereplő specifikációban is. Sőt, még előnyként tünteti fel a hiányát, hogy így nem robbanhat fel
Igen, egy nagyobb ütközés esetén tényleg nem lenne szerencsés a felvétel megszakadása. A dátum/idő szinkronizálása végül is megoldható lenne, bár én nem szeretném emiatt minden újraindításkor wifin összekapcsolni a telefonnal. Szóval így elég szegényes, amit nyújt, tény hogy 8 ezerért sokkal többet nem is lehet várni. Már azon is meglepődtem, hogy a nappali képe egész jó, viszont este az előttem haladó jármű rendszáma nem olvasható, mert az én LED-es lámpám kifehéríti az egész hátulját. A komolyabb típusok megbirkóznak ezzel a jelenséggel? -
hibavissza
veterán
válasz
Degeczi #29385 üzenetére
Olyat néztem, de ez az aksis sokkal olcsóbb volt, és az árban utána következő kondisra nem lehetett hátsó kamerát tenni. Nekem összességében minőségi benyomásom van a kivitelről (a szenzor és feldolgozó egységet kivéve, de azon lehet igazán spórolni, hogy mink ócsón kapjuk
). Gondolom (remélem) valami spéci aksit tesznek bele.
Teszek egy próbát, hátha nekem sem kell évekig törődni vele. Egyébként tényleg agyrém, hogy miért nem kondenzátorosra tervezik ezeket alapból. Nem tudom honnan jött nekik az akksi? Nem hiszem, hogy ettől olcsóbb lenne. -
sambenez
Topikgazda
válasz
Degeczi #29389 üzenetére
Százalékosan mennyi lehet amiben elhalálozik az akksi?
Itt is elég sok embernek van akksis kamerája, de nem emlékszem sok beírásra akksi halállal kapcsolatban.
Én azt gondolom riogatás részedről ez a határozott kijelentés. De senkit nem beszélek le a kondis kamera vásárlásról. Mindenki tud mérlegelni. -
bul07
nagyúr
válasz
Degeczi #29385 üzenetére
Hát igen, ki kell menjek és megmondani a 2018-ban a szélvédőre rakott akkus verziójú kamerának hogy ideje megpusztulni
(Leállásnál is van jelzés hogy rendben leállt)
....Más ha valakit meg akartok győzni hogy miért jó egy kamera a kocsiban.
Egy friss történet
Ha valaki érzékeny akkor módjával mert látható a férfi combsérüléseTények videó riport
Apját mentette a baleset után a kislányLaciAustria csatornán megjelenő segítséget kérő tartalom
"Háromszor ünneplem a szülinapom" @st22lacika @KotaiZoli60 ti is kelletek
És a friss beszámoló
Mennyit sikerült gyűjteni? Senki ne gondolja, hogy biztonságban van egy úgynevezett jogállamban!És hogy hogy jön ide a kell kamera dolog
Hát úgy hogy kiderül hogy a rendőrségi eljárásban rá akarják kenni a felelősséget, folyik az eljárás már ügyvédek is bekapcsolódtak
És közel se biztos hogy megtudja magát védeni hogy ártatlanul ne őt hozzák ki felelősnek.
De ha lett volna egy legalább előrefelé néző kamera, a felvétellel senki nem tudna vitatkozniKell legalább egy előre felé néző kamera minden kocsiba!!!!!!!!
-
zolikaDB
veterán
válasz
Degeczi #10251 üzenetére
Koszi! Nem akarom parkolas kozben uzemeltetni.
Ezt annyira nem ertem: "Vehetsz kész szettet fix bekötéshez, de külön alkatrészenként is (piggy-back biztosíték megcsapoló + 12V-5V adapter, USB csatlakozással), nem nagy ügy."
Illetve ennyi osszegig mivel erdemes foglalkozni? -
válasz
Degeczi #10245 üzenetére
"Csak akkor "tudhatná", h most a gyújtás ment el vagy az autóakku repült ki, ha két betáplálás lenne: egy gyújtás, egy pedig állandó 12V vezeték..."
Az én kamerám ilyen. Kettő vezetéken kapja a tápfeszültséget. A parkolás közbeni incidensek azonosítása miatt szükséges ez a megoldás.
-
TBMC
addikt
-
negroo
aktív tag
válasz
Degeczi #9984 üzenetére
Itt a probléma, hogy nem, mert olyan fék erővel meg áll a lámpa elött is!
Az úgy ahogy írom kirobbant onnan. És a kereke ha figyeled mint ha csak gurulna.
Nem emiatti felvétel miatt kaptam azt, hanem a shell szerviz útra balra kanyarodó állt belsőben kirobantott egy opelos én erősen fékeztem. A képen mutatta, hogy ez simán nem szabálytalan, mert el tudott menni. A képen jóval kisebb volt a távolság amit én mutattam és késöbb ment lejjebb a km mutató is. Amúgy igaza volt, hogy baleset nem let volna belöle, mert nem számítottam, hogy ilyen gyorsan kitud lőni. Viszont ha nem fékezek mögötte vagyok és ha megilyed belerongyol a másik elötte álló kocsiba én ledarálom! Ezért már nehogy meg büntesenek mikor én ember életet mentettem meg.
-
denis.p
tag
válasz
Degeczi #9988 üzenetére
Mielőtt vki ismét belém kötne
Az természetesen más szitu, ha az útról zöld lámpa jelzésre jobbra kanyarodik le a jármű és keresztezi a gyalogosnak is zöldet mutató gy.átkelőt. Egyértelmű, h ebben az esetben , de
ha nincs jelzőlámpa, akkor is a kanyarodó jármű köteles elsőbbséget adni a gyalogosnak.
Dee két egymás útját keresztező járműnek nincs, ill. nem lehet egyszerre zöld jelzése. -
denis.p
tag
válasz
Degeczi #9959 üzenetére
Sztem is kizárható a gyújtás érzékelés.
Először arra gondoltam, h talán vmelyik gomb megnyomásával lehet váltani park módra, de sztem ez is kizárható, mert nem lenne életszerű, h nyomogatni kelljen megálláskor/induláskor a gombokat.
Marad talán az a variáció, hogy a mozgásérzékelő aktiválhatja a park módot. De ebben a szituban meg nem értem, hogy akkor miért kell kettő funkció (mozgásérzékelő / parkoló ) , amikor egybe is be lehetett volna rakni.Tegnap este raktam fel a fw-t, de még nem volt időm kipróbálni, mert a feleségem autójában van a kütyü. Talán holnap lesz időm kitapasztalni, hogy is működik valójában...
-
denis.p
tag
válasz
Degeczi #9953 üzenetére
pár napja új fw-t adtak ki , melyben új funkcióként szerepel a parkoló üzemmód.
-
sambenez
Topikgazda
válasz
Degeczi #9940 üzenetére
Értem amit mondasz, de nem értek egyet vele.
Nem látom a kamerát, mert a tükör mögé tette, de amikor bekapcsol hangot ad, amikor kikapcsol akkor is hangot ad, így ha nem adj isten nem kapna tápot észre venném. Mondjuk ez az elmúlt pár évben még nem fordult elő.
Szerencsés vagyok, mert nem indítózik az autóm, így a tápot sem kell elvennie, és csak akkor van áram alatt ha beindítom a kocsit. Ja, és még csak útban sincs, pedig egy elosztó is van benne, de még soha senki nem akadt bele.
Mint látod van amikor nem gond a szivargyújtó használata ezért nem lehet kijelenteni, hogy mindenképpen rossz. -
válasz
Degeczi #9741 üzenetére
Hát majd kiderül, mert őszintén szólva nem szeretnék vagdosni
Ma tesztelem majd.
Helyhiányra majd 32 vagy ha kezeli 64-es kártya lesz, most elindítok egy felvételt, aztán ameddig megy, addig, és megnézem milyen fájlt és mennyit kreált.
Sajnos nem fér bele az időmbe, hogy még tanulónként testreszabott videófájlokat is készítsek nekik, adott anyagból majd kikeresik a tanulandó részeket
-
-
-
Upo
addikt
válasz
Degeczi #9624 üzenetére
Nagyon fura lenne valóban, de a kínainál egyáltalán nem szokatlan, azért mérget nem vennék arra, hogyha a shop azt válaszolja hogy nem megy a gps bemenet akkor hazudik. Épp mindent be szoktak ígérni hogy működik, aztán mégsem, azért fura egy kicsit.
Nem is lenne gond, bekapcsol szivargyújtóról és felvesz, de a dátumot meg állandóan be kell állítgatni ha jól gondolom amikor a kondi kisül. Én meg ilyenekkel nem nagyon szeretnék vacakolni, csak beülök és megyek. Meg akkor kéne fix tápot is építeni belőle, a szivargyújtó foglalt, elosztózni nem szeretnék. És a másiknak a formája tetszik, a tükör szára bent van a közepében, olyan factory kinézete van, és a kijelző nélküliség is jobban bejönne.
-
Upo
addikt
-
fransoa.
csendes tag
válasz
Degeczi #9614 üzenetére
Igen,most hogy számolok nincs is még két éves,majd csak karácsonykor.
Lényeg hogy alig volt fenn a tartón mert csak hosszabb utak alkalmával használtam,legtöbbször a kesztyű tartóban pihent, majd egy év telt el hogy megtaláltam a végleges helyét a szélvédőn a Zafirában.
De az aksiknak az idő is ellensége. Lehet ebbe új aksit rendelni vagy,átalakitani kondenzátorosra? -
Upo
addikt
-
válasz
Degeczi #9544 üzenetére
Pontosan, + onnan olvassa ki, hogy jár-e a motor, vagy nem. Ha nem jár, automatikusan átkapcsol parkoló üzemmódba, ha elindítod a motort, visszakapcsol normál felvevő módba.
Gyakorlatilag nem neked kell nyomogatni, a kamerát, a menüben álítani hogy normál/parkoló módban működjön. Egyszerű elegáns praktikus megoldás. -
taboros
tag
válasz
Degeczi #9160 üzenetére
Ha kondis a kamera, akkor is lezárja a felvételt, ha hirtelen lehúzod a tápot. Tehát baleset esetén is lezárja. Kivéve akkor, ha a balesetben megsérül a kamera és/vagy az SD kártya (mechanikus vagy hőhatásra).
Akkus kameránál van csak gond, ha az akku totál halott. De ilyenkor egy normál tápelvétel is megakadályozza a fájl lezárását, hacsak az akku mellett nincs vmilyen kondis "vészleállító" megoldás.
-
sumsang
aktív tag
válasz
Degeczi #9161 üzenetére
De, de a késleltetőnek is van akkuja, csak azt úgy hívják, hogy kondenzátor.
A késleltetők bizonyos fajtáiban , mint pl. az utastér világítás késleltetőben is, van egy kondenzátor, ami az áram hatására feltöltődik és tárolja az áramot, majd ha megszakítod az áramkört, akkor x idő alatt kisül.
Itt egy rajz, lécci tanulmányozd -
sumsang
aktív tag
válasz
Degeczi #9157 üzenetére
De, de , az időzítő pont annyi (2 perc) áramot szolgáltathat a kamerádnak, amennyi szükséges ahhoz, hogy le tudja zárni az utolsó (baleseti) videófelvételt. Sztem ezzel az időzítővel lehet kivédeni a felmerült problémátokat, azaz kondenzátorossá tenni a kamerát.
Csak hangosan gondolkodom: .......ha már van egy akkus kamerád. Esetleg jó drágán is vetted pár hete, mint pl. poolbig fórumtárs,, akkor sztem olcsóbb egy időzítőt venni hozzá, mint lecserélni a kamerát egy kondenzátorosra.. -
sumsang
aktív tag
válasz
Degeczi #9155 üzenetére
Hmm , ha leveszed a gyújtás, akkor is hirtelen szakad meg a tápellátás.. Magyarán, ha teljesen üzemképtelen a kamerád aksija, max akkor következhet az be, amit írsz. De ehhez nem kell baleset, mert ez a probléma akkor minden gyújtás leállításnál fenn áll, hogy az utolsó videofelvételt nem tudja rögzíteni.
Erre sztem az lehet a megoldás, hogy a kamera elé bekötsz egy 2 perces késleltetőt, pl. amit a belső világításnál is használnak. Valamint a videó felvételi időt (Loop recording) max. 2 percre állítod. -
sumsang
aktív tag
válasz
Degeczi #9152 üzenetére
Továbbra sem érem, h mi a problémátok...., Tételezzük fel, hogy amit leírtál, hogy baleset ér és ezáltal üzemképtelenné válik az autód akkumulátora.
Kérdem , h ennek mi köze a dash cam felvételéhez? Ugyanis a baleset előzménye a lényeg, nem pedig annak a következménye. Az előzmény pedig raja lesz az sd kártyádon......
Ha egy ilyen baleset ér és megszakad az áramellátása a kamerának akkor ugyanaz történik, mint amikor megállsz, leveszed a gyújtást és nem kap áramot a kamerád. Tehát megáll a felvétel, nem megy tovább, és nem is íródik felül, bármikor visszanézhető a baleset előzménye!.
Viszont, ha jó a kamera aksija, akkor továbbmegy a felvétel, ameddig az aksiban van szufla. A kondenzátorosnál pedig még +pár mp-et. -
sumsang
aktív tag
válasz
Degeczi #9150 üzenetére
Feltételezem,h azt is elolvastad az írásomból, hogy a két eset azonos időben történő előfordulására ,( hogy ugyanakkor ér egy baleset és ugyanabban az 1- 3 percben sz@rik be a dash cam aksija) minimális az esély. ...és mi van, ha a kamerát egy balesetben olyan fizikai behatás éri, v elektronikus hiba, ami lehetetlenné teszi a felvétel rögzítését, vagy egy tűzesettel párosul a baleset, stb. Független, hogy kondenzátoros, vagy akkus a kamera ugyanúgy tönkre mehet a felvétel, v létre sem jön.. De úgy gondolom hogy túlmisztifikáljátok ezt az egész kamera aksit. De tényleg, ha ennyire paráztok mindentől, akkor a lelki megnyugvásotokra ajánlom, h rakjatok be a kocsitokba még egy kamerát, de hogy a maximalizáltságotok ki legyen elégítve inkább kettőt, hátha a második is meghibásodik. Halkan megkérdezem, hogy amikor nem volt kamerátok az elmúlt pár évtizedben, akkor nem paráztatok, h nem volt semmiről sem felvételetek ?
-
denis.p
tag
válasz
Degeczi #8811 üzenetére
A polárszűrőket nem kamerákhoz, hanem fixen beállíott felvételekhez találták ki.
A Viofo CPL-t először is nem lehet forgatni.
De ha lehetne forgatni a 2"-os kijelzőn nemigazán lehet a beállítás minőséget kontrollálni.
Amennyiben mégis sikerülne a beállítása, amikor elindulsz, akkor már nem ugyanazok a fényszögek érvényesülnek. Tehát a kamerán sztem igen kis hatásfokkal képes csak dolgozni a CPL -
Alc
tag
válasz
Degeczi #8780 üzenetére
Nálam erre a szálra van bekötve, mégis elvette az áramot a kamerától (a rádiótól is, meg úgy látszólag mindenhonnan) az indításra. Ezért is lettek a kapcsolók. Vadonatúj akksinál is ezt csinálta. Nem mai a kocsi, most már 19 éves, de ezt leszámítva nincs vele probléma. Ha lesz rá időm végignézem én is, hol nem tűnik el az áram az indítás idejére sem.
-
-
alexw801
senior tag
válasz
Degeczi #7935 üzenetére
Prius a magán autóm, ott ilyen ügyek nincsenek, önindító sincs.
Ezzel együtt az utastér világításhoz építettem be egy 3 dolláros tápegységet egy rejtett kapcsolóval a napszemüveg rekeszben. Csak akkor kapcsolom be, ha érdekel a felvétel.
Viszont nemegyszer már elfelejtettem kikapcsolni, álló autóban ment tovább. A Prius kis akku nem végtelen kapacitású.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- AKCIÓ! Gigabyte A320M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Vivobook Pro 16X OLED 4K notebook - i7 11370H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest