Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
Dashcam-on gondolkozom.
Ki milyet használ? Mely típusokkal érdemes foglalkozni? Ár/értékben melyikek lehetnek a legjobbak?
Nem akarok gagyizni, de azért elszállni sem szeretnék árban.Mi most a best buy?
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Mi a reális ára egy 3 hónapos magyarországi garanciás OVERMAX CamRoad 6.1-nek?
Ezeket a kamerákat lehet tölteni usb-s szivargyújtó töltővel is? Mini usb - vagy micro usb van a kamerákon?
-
Laca1212
őstag
válasz philoxenia #3830 üzenetére
Na igen...
-
Laca1212
őstag
Ez milyen lehet?
-
Laca1212
őstag
-
Laca1212
őstag
Összefoglaló olvasása után kérdezném...magyarországi beszerzés esetén csak a ConCorde RoadCam, Transcend DrivePro 200, OVERMAX CamRoad 6.1 a realitás?
Vagy akad még olyan típus ami itthon is kapható garanciával és használható kategória 30e környékén? MM, Edig, Emag és hasonló megbízható boltok kínálata érdekelne inkább.
Nem szeretnék kinti rendelés esetén hónapokat várni rá és a garancia sem lenne hátrány.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz Petyus87 #4826 üzenetére
Publikus, hogy hol vetted itthon?
Tapasztalataid majd érdekelnének. Én is ezen gondolkozom. Pontosabban a GPS-es változatán.
Jól néztem, hogy a HD50 GPS és az Overmax 6.1(összefoglalóban ajánlottak közt van) ugyan az csak 6.1 drágább ExtrDig-on? Árgépen kb. egy árban vannak a legolcsóbb találatoknál. Melyik melyik klónja? Vagy tök mindegy és csak a felirat más rajtuk?Mérete tetszik, ahogy írod elég kompaktnak tűnik. Képeken nagyobbnak gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz Petyus87 #4833 üzenetére
Miért nincs haszna a GPS-nek?
Csak mert ha tényleg nem ér közel +10e-et a GPS-es, akkor nem vagyok a pénzem ellensége.ExtrDig-tól azért lenne jó nekem vidékinek, mert 24.900,- a sima HD50 és ingyen posta. Ha baja van, akkor nem messze tőlem van ExrtDig ahol le tudnám adni gariban.
6.1-nél annyi eltérést láttam HD50-hez képest, hogy csak microSD-t eszik és microSDHC-t nem. Bár ez lehet elírás...
-
Laca1212
őstag
Köszi srácok!
Szerintem GPS-es lesz, bár még agyalok.
Ha GPS-es, akkor még mindig a HD50 GPS és az Overmax 6.1 van képben.
Jól látom, hogy az Overmax 6.1-ben van g-sensor, HD50 GPS -ben meg nincs.
Mem kártyából melyik a különösen ajánlott? És e-bay-ről kitől? Max 32GB-t kezelik leírás szerint, de vajon 64GB-ossal boldogulnak?
Ezt találtam a visszaolvasás közben mint ajánlott kártya és ajánlott eladó: http://www.ebay.com/itm/351052775026
Vagy van jobb ár/értékben, ajánlottságban, eladó megbízhatóságban?[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Nekem ExtrDig azért lenne jó, mert itt vidéken az van a legközelebb a normális boltok közül. És ha gond lenne vele, akkor könnyebben vissza tudom vinni.
7e-et sokallok egy 32GB-s kártyáért...
E-bay meg a türelmemet tenné próbára. Ezért azt kérdezném többiektől is, hogy az itteni aprón hirdetők által kínált Transcend Premium 300x UHS-1(fekete-piros) kártyák eredetiek vajon? Melyik eladó megbízható? Hogy lehetne megbizonyosodni arról, hogy nem fake a kártya? -
Laca1212
őstag
válasz Gépötty #4872 üzenetére
Végül is belém állhatsz... De a 7e az pont a duplája a 3,5e-nek(bár lehet rosszul számolok). De ha mondjuk veszek itt aprón 4700,-ért, akkor az mégsem annyira a lehúzás kategória!(feltéve ha van neki készleten és nem FAKE)
Ha meg már idézgetsz, akkor ezt is beszúrhattad volna:
"Meg egyéb okokból amúgy sem barátom e-bay..."Azért köszi a tanácsot!
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz Petyus87 #4874 üzenetére
Nyilván a lehúzás és a kis haszon a "nemkellheteketvárnirá"-ért cserébe nem ugyan az.
Igazából csak arra lettem volna kíváncsi, hogy vajon az itt hirdetett korrekt kártya-e? Ebből aztán nem is értem miért jött ez az egész performansz?!
Még egyszer mondom... ebay-es rendelés bizonyos okokból gond nekem. Amúgy akit linkeltem, 522 pozitívja van 0 negatív mellett.
-
Laca1212
őstag
válasz Gépötty #4875 üzenetére
Megnyugodtam, hogy nem vagyok az eseted... Te sem az enyém, mivel feltételezem pasi vagy...
Értem én az érveket és alá is írom, de mi nem érthető abban, hogy e-bay számomra nem pálya? Max akkor, ha valakit megkérek, hogy rendelje meg... De kuncsorogni meg nem szeretek.
Nah, látod ez a csekkolós link már használható. Bár ha már a kezemben van és kamu.. tök mindegy
-
Laca1212
őstag
válasz Winner_hun #4880 üzenetére
Nem is tudtam, hogy a HD20-hoz jár hátsó kamera is.
-
Laca1212
őstag
válasz szumoo@gmail #4891 üzenetére
Köszi, de már hét elején megjött az ajánlott piros/fekete Transcend 5e-ért PH-s eladótól. Korrekt, gyors és a kártya is eredeti.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Berendeltem HD50 GPS-t ExtrDig-től. A mai éjfélig tartó akcióban, ingyen szállítással egész jó áron volt nem kínai viszonylatban. Igaz nincs készleten, de remélem csak beszerzik rövid időn belül.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Elgondolkoztam, hogy HD 50 GPS helyett a HD 20-on.
Ami miatt elkezdtem hezitálni, hogy a HD 20-hoz jár hátsó kamera is. Amit eddig nem tudtam.
Totalcar-os teszt alapján nem csinál rossz videót. Ha hiányát érzem, akkor GPS vevővel utólag lehet bővíteni. Specifikációk közt nincs eget verő különbség(vagy van)?: HD 20 vs. HD 50 GPS Árban 8e-el olcsóbb HD 20 ha Extr dig árakat nézem. Ha még vennék hozzá GPS vevőt, akkor is a HD 50 GPS áránál tartanék.Vélemény?
Ér annyival többet a HD 50 GPS? Itt inkább a hardveres különbségre, videó minőségre gondolok vagy bőven jó a HD 20 is? -
Laca1212
őstag
Ha egy kamerát nem a gyári bumszli 1,5 A-es szivargyújtós töltőjével töltök, hanem egy usb-s szivargyújtóssal, ami 2,1 A-ert tol ki lesz-e baja? Vagy mint a telefonok esetén a kamera is annyit vesz fel amennyi kell neki és üzemeltethető vele gond nélkül?
-
Laca1212
őstag
Ki hogy használja a kamerát, hogy érdemes? Mozgásérzékelés vagy állandó felvétel?
Ugye ha nincs táp, azaz áll a kocsi parkolóban, akkor a mozgásérzékelés nem sokat ér... Ha meg van táp, autó gurul, akkor van értelme a mozgásérzékelésnek? Ugyan az mintha állandó felvétellel menne, hisz mindig mozog az autó. Nem? -
Laca1212
őstag
Rögzítési intervallumnál hány percesre érdemes állítani? Mi van akkor ha a "ki" opció van kiválasztva? Akkor veszi folyamatosan korlátlanul?
-
Laca1212
őstag
Hol most a legolcsóbb megbízható EU-s helyről a mini 0806 ahonnan nem hónapok alatt érne ide?
Ugyan irtózok a kinti rendeléstől, de nem találok más alternatívát méretben és video minőségben. Amúgy 0806 a legújabb széria miniből? Vagy esetleg van újabb?Apropó...nem adja el valaki megunt mini 0806-osát?
-
Laca1212
őstag
Ebben valaki esetleg tud segíteni?
GearBest-en néztem, nem olcsó épp ott...$119.00, de egy ilyet adnak hozzá grátisz. Bár ez a 119 $ nagyon sok, ahhoz képest, hogy valaki 1 hónapja kb. írta, hogy akciós GB--n 85 $-ért...Továbbá azt kérdezném még, hogy GearBest-el mi a szitu? Az összefoglalóban EU-snak van írva. Viszont China Warehouse-t mutat a terméknél. Kár, hogy a Russia Warehouse-ból nem szállítanak ide, ott csak 90 $.
Ha nem az alap free Flat Rate Shipping-et, hanem az Expedited Shipping-et választom(mert idióta türelmetlen vagyok ), akkor az valóban hamarabb ér ide? 4 - 7 business days ígér 15.98 $ -ért.
A gyorspostát minden esetben megfogják vám-on?
Bocs a sok tudatlan kérdésért, de nem vagyok képben az ilyen rendelésekben! Viszont itt sokatok meg igen.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
-
Laca1212
őstag
GB-n a 0806 $109.00-ért jó árnak számít?
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
0805 vs,0806
Ár értékben melyik a nyerő szerintetek? Ki melyiket venné?0805 jelenleg kuponnal GB-n: $ 74.43
0806 jelenleg kuponnal GB-n: $ 99.00Tud annyival többet a 0806 amennyivel drágább?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen