-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Most nezem a linkedet. Ez is nagyon jo, es szintugy eleg olcso.
Moleman: Oksa, mindjart visszakeresem.
mod: nagyon rendben van ez az ejszakai felvetel. Akkor igy egybol beleferne a keretbe 2db 128Gb-s kartya is.(vagy a dual annyit tesz, hogy 2x 64=128Gb a max?)
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Moleman
addikt
válasz MPowerPH #5952 üzenetére
Szerintem csak 64-eseket kezel, nem mernék potyára 128-ast venni bele. Nekem pont most jött meg ez bele (áldassék sincerity neve, még így karácsony előtt is csak 10 nap volt).
Szerk.: Hülye vagyok, itt azt írja, támogatja. A manualban is 2×128 van, úgyhogy mehet.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
-
Most leárazták a Genius Life Shot FHD300-at.
?
Nem sok infót találtam róla. Esetleg ismeri vki?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Nagy nehezen megtaláltam a manuel-t.
Furi, hogy van loop mód, ami az autós kamerákra utal, de sehol nem írja, hogy USB táp csatlakoztatásakor automatikusan elindul a felvétel. Az is fura, hogy a táp csatlakozó egy becsukható fül mögött van.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Degeczi
nagyúr
Úgy nézem, most is $85 a Mini 0806, csak hozzá kell tenni a "GB0806" kuponkódot.
A videók alapján jó típusnak tűnik, és ha jól látom, elvileg már benne a GPS (nem az útvonalrögzítés miatt, de azt nagyon hasznosnak tartom, h rá tudja tenni a képre az aktuális sebességet) - valszeg rendelek is egyet, megkésett karácsonyi ajándékként magamnak.
-
Degeczi
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
válasz Moleman #5965 üzenetére
Olyan is biztosan lehet, de a panaszok között rengeteg az idén nyári/őszi.
Másrészt a GW1C-t sem kevesebben szidják, és az amúgy szimpatikus kondenzátoros megoldásnak a komoly hátulütője, h még az órája sem kapott elemet, kondenzátorról pedig csak kb. 2 napig bírja... ez nálam ki is zárja, mert rendszeresen előfordul 4-5 napos autószünet
-
TaaT
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
Hú, köszi, $50-ért jó ajánlat az is, ráadásul 170 fokos látószögű, ami nekem szimpatikusabb, mint a 120 (halszem torzítás nem probléma, ha kellően éles - és a minták alapján annak tűnik)
Erről az Amazonos vélemények is egészen jók: nézegetem még egy darabig, de egyelőre valóban ez lehet a nyerő nálam.
-
Moleman
addikt
Előbújt a kocsiból a villanyördög, hogy irthatnám ki?
A mini0806-om elkezdett hallhatóan ciripelni a felvételeken, a videókat visszanézve teljesen véletlenszerű módon, menet közben kezdte (de lehet összefügg a rossz úttal, a Kozma utcában). Azóta folyamatosan ciripel, mikor áramot kap, nem csak a videón, a kamera közelében kívülről is hallani. A kocsiban több USB porttal is próbáltam, minddel csinálja, a kamerát és a talpat táplálva is (mind fix táp, különböző kivezetésekből). A kikapcsolás előtti pár másodpercben, mikor akksiról megy, teljesen csendben van.
Szobában hálózatról és a saját szivargyújtós töltőjével még nem próbáltam, de úgyis a jelenlegi setupból kéne kihozni a maximumot, egyszer már működött. Van valami közbeszúrható USB-s zavarszűrő, amivel el lehetne némítani? Vagy nézzek rá a testelésre? Az közös pont minden portnál.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz Moleman #5971 üzenetére
Na tévedtem, ciripelni eddig is ciripelt, az első videókon is, viszont ennyire nem ordított. Nem tudom mi okozza, ha most bekapcsolom, csak magas hangon halkan ciripel, mint régen.
-
bul07
nagyúr
válasz Moleman #5972 üzenetére
Nem a rádió zavarja?
Mert ahogy elhallgat a rádió megjavul( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MPowerPH
félisten
Ennek fenyeben meg meggondolom ezt a Mini-t, en is most olvastam a review-eket. Inkabb fizetek tobbet, csak legyen stabil es megbizhato.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Degeczi
nagyúr
Az A118C-ben pont tetszik a ragasztószalagos rögzítés (így nem fog leesni, vibrálni és kevésbé feltűnő), a tükröződés jó kérdés, azon ugyan segíthet egy polárszűrő, de az a fénymennyiséget is megfelezi, tehát estére nem lenne ideális - mindenesetre a mintavideók többségében nem eiviselhetetlen (meg persze jórészt autófüggő is lehet)
Az is szimpatikus, h GPS modul is beszerezhető hozzá.Viszont arról hol lehetne biztosat olvasni, h van benne óra-elem?
A Gearbesten listázott példánynál nem említik külön, nekem viszont kritikus lenne, h egy hetet stabilan át tudjon hidalni[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
Köszi, ez nagyon hasznos!
Máshol olvasottak alapján azt gondoltam, a 720-as fölvétel eleve használhatatlan, de ezek szerint csak 60 fps-el az, interpolált, míg 30 fps-el teljesen jó (mert amúgy nem hiszem, h szükségem lenne 1080-ra)
Mások nem írták ezt a hülye USB aljzat/csatlakozó párost sem (bár persze nem kizáró ok, de furcsa, miért nem gondoltak a helyigényre. Az rendben, h gyárilag nem 90 fokos a dugó, mert az egyéni, h jobbról vagy balról lesz elvezetve a kábel).A tükröződés érdekes: nem világos, miért múlna ez a kamerán, hiszen a szélvédő tükröz, és akkor az tényleg ott van a látótérben, legföljebb polárszűrővel lehetne eltávolítani, de azt nyilvánvalóan a többi kamera sem teszi alapértelmezetten a jelentős fényveszteség miatt.
Talán ennek a kamerának a helyzete (közelebb a szélvédőhöz) és nagy látószöge okozhatja, fene tudja. De nem tűnik elfogadhatatlannak a te felvételeiden sem.[ Szerkesztve ]
-
kismikis
tag
A "legendás" K6000-ről kérdeznék. Olvasom, hogy többen is használtátok ezt a típust. Melyik lehet az eredeti változat? Három félét látok a képeken a készülék tetején, az usb csati melletti rész szerint.
-HDMI aljzat van
-mini jack aljzat van (av in, vagy av out felirattal)
-nincs másik aljzat
Melyik az eredeti, az igazi K6000? Van-e más, biztos azonosító jel? -
-
Whaazzup
senior tag
Sziasztok szeretném kérni az Overmax kamerákról a véleményeteket..ÜDV.
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
-
Vegha
senior tag
A VIOFO A118C hogyhogy nem került be az ajánlottak közé ?
-
Whaazzup
senior tag
Nincs vélemény az Overmaxról.ÜDv.
-
-
Moleman
addikt
válasz Moleman #5975 üzenetére
Na tegnap megoldódott a ciripelés, a low end kínai 3 méteres usb kábellel volt a baj, azon jött be a zaj. A saját töltőjével és bármilyen más kábellel csendben van a kamera, de egyrészt nem akartam szivargyújtózni, másrészt nagyon el van méretezve a töltő, magától kiesik a lyukból, így maradt a régi vastag mini USB kábel, micro átalakítóval. Pont befért még a tetőkárpittól.
-
Whaazzup
senior tag
Overmax az jó.ÜDV.
Új hozzászólás Aktív témák
- trek81 károsultjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest