-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajvan2
tag
Kivételesen próbálnék szigorúan témába vágóan társalogni, szóval kérem segítsetek!
gs9000 pro tapasztalataiból kiindulva vennék kamerát. Mini0805/0806 az elsődleges kiszemelt.
Ezzel kapcsolatban a megfogalmazódó kérdések:
-Milyen ennek a felhelyezhetősége? Örökre fennmarad a talp, vagy átrakható? Ugye maga a kamera pillanatok alatt leszedhető a talpról? Mennyire lesz remegős a kép? Fontos lenne, hogy semennyire se legyen az.
-Youtubon nincs 1080P-nél nagyobb felbontás opció. Viszont a videóra rá van égetve, hogy ez 2304x1296. Hogy van ez? Mi az igazság?
-Az összes általam megnézett videónak kapásból marha homályos a bal széle. Miért?
-Mit jelent a storage opció? 256 giga beépített memóriája/háttértárja lenne?
-parking guard funkció short és constant funkciója?
-Esetleg más jelenleg legjobb vétel opció 2304x1296-os felvételre? Esetleg itthon kapható variánsok?
-Nem hinném, de azért biztos, ami biztos megkérdem nem nagy baklövés a típus, nem kerülte el semmi olyan a figyelmemet, ami használhatatlanná teszi ugye?
Sorry angolul annyira nem tudok, hogy egy az egyben ilyen videóra hagyatkozzak.
Nagyon szépen köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Esetleg akit érdekel, GB-n akciós pár kamera kuponnal. Többek közt a 0806 is.
-
Andrew31
senior tag
Az lesz, a nyáron ez a második kamera, azt nagyon nehezen sikerült elintézni, de végül visszajött a pénz, most nem véletlenül rendeltem EU-ból....
Furkoo: ha a második videó rendben is van (már amennyire), mi van, ha egy úton csak fehérséget hajlandó majd rögzíteni? :-/
Írok az eladónak, de most már tényleg valami origi kellene!
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
dahaka1
csendes tag
Most nézem, hogy nekem is ugyan az a verziószám, mint Andrew31 kollegának.
Én a gearbestről rendeltem, akkor ez sem eredeti? -
Andrew31
senior tag
Az najsz, legalább van precizitás is a dologban.
Na, most teszteltem, tök fehér képet is produkál, a szembe fényt és a melegedést nem kezeli túl jól. :s
cigam: Tőle, ezt.
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
L4mie
veterán
-
Andrew31
senior tag
Na, lejárt a szerkesztési időkorlát.
Az előző, sokkal gagyibb kamerám videója: [link]
-
Andrew31
senior tag
Sziasztok!
Látom, épp G1WH a téma.
Épp ma jött meg nekem is, hát, lehet ez sem biztos, hogy olyan nagyon eredeti...
Az előzőt nagy kálvária után, de visszafizettettem az ebay segítségével, a mostani is lehet megy vissza.
"Unboxing": [link]
Töltenétek fel mintavideót? Hamarosan én is hozok, csináltam vele hazafele jövet, de most másik autóval is megpróbálom, mert a diesellel iszonyatosan remegett a kép. Jobb, mint amit ezelőtt vettem (a készülék maga is jobban néz ki, amaz nagyon gagyi volt), de közel sincs ehhez videó minőségben. (az előző kamerám ua. a doboz és kamera kinézet volt, de HDMI nem járt hozzá, mint a videóban látható a Fake G1W részben)
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz tibcsiworld #5428 üzenetére
most bármikor van rá 8% kedvezmény, új felhasználóknak 10 asszem.
ugyanilyenem van csak gearbestről.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz lafaty80 #5427 üzenetére
Én konkrétan ezt rendeltem, és itt ajánlották az 5%-os kupont is, és nem fizettem adót!
Az eszközzel semmi baj! Igaz, nem is mókoltam vele semmit! (jobb nem lesz, elrontani felesleges)
-
lafaty80
addikt
Értem, a "távoli" raktár miatt aggódom csak. Ha eu raktárt választok, akkor az ténlyeg onnan jöhet (gearbest)? Bár ahogy nézem még így is a +áfás ár alatt lenne...
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
lafaty80
addikt
Amúgy bár itt nem annyira olvastam vissza, de erősen ajánlom személyesen én is a kamera vételt és használatot!
Édesanyámnak 10 hónapos rendőrségi ügye lett abból hogy egyedül ült az autóban és egyedül volt vétlen sofőrként a 2 vétkes ellen. Ha lett volna kamerája, max 1 óra tisztázta volna magát, így örülhettünk hogy úgy hozták ki, hogy senkit sem tudtak egyértelműen felelősségre vonni.
Én a telefonomat használom nap mint nap erre a célra, de most elhatároztam hogy beújítunk mindenkinek egy kamerát. Sosem lehet tudni.
Magam is a G1WH mellett tettem le a voksot, csak a beszerzését nem tudtam még eldönteni, mármint hogy honnan
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
L4mie
veterán
válasz Gépötty #5421 üzenetére
Oksi megnézem, motion detection-ra gondolsz? Olyant láttam, annyira még nem néztem át a menüt, bár ahogy láttam nem egy rakétatudomány átlátni
SsPL711:
Filmware-t én is így tudom képzelni, a hardver és szoftver közé ékelődve olyan mint a számítógépen a bios,
[link]Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Gépötty
senior tag
válasz Gépötty #5419 üzenetére
Kicsit félreérthető voltam a mozgásérzékelővel. A G-sensor maradhat bekapcsolva (ez az, ami ütést érzékelve törlés ellen zárolja a felvételt), a képalapú mozgásérzékelést kapcsold ki, ami a felvételkészítést engedi/tiltja annak függvényében, történik-e valami az érzékelt képen.
(#5420) SsPL711:
Ha a hardware kemény, a software puha, akkor a filmware-t valami hártyavékony dolognak képzelem elAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Milyen beállítások mellett érdemes használni?
Hát ami neked megfelel! Azért ez nem atomfizika, a menüpontok szinte mindegyike világos, és egyszerűen eldönthető kérdés, viszont a válaszok rád vannak szabva. A mozgásérzékelőt kapcsold ki - talán ez lehet kérdéses.
Frissítéssel egyelőre nem foglalkoznék, majd ha nem működik jól, akkor csinálj téglát belőle
A blokkosodás többé-kevésbé jelen van mindnél (inkább többé). Nem szabad elfelejteni, hogy ezek dokumentáló eszközök, nem családi videók készítésére szolgálnak, és ennek a célnak legtöbbször meg is felelnek. Ne hagyjuk ki azt sem, hogy a megkötendő kompromisszumok sorában a minőség-ár-felhasználásnak való megfelelés hármas közül az ár elég hangsúlyosan szerepel.
Használd, és rövid idő alatt választ kapsz a kérdéseidre.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
L4mie
veterán
verzió:
G1WH-DA380-150424V01Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz dahaka1 #5416 üzenetére
Köszönöm végül meglett, csak az első file-al van valami hiba.
btw: filmware vagy hasonló frissítések vannak? Milyen beállítások mellett érdemes használni?
G1WH.mert csak egy információt találtam a menüben, de az valamiféle széria szám volt.
+mintha néha erősen kockásodna a kép.... majd vágok ilyen részt, ahol nincs senki az úton.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
kábel berendelve
.mov file-t mivel játszatok le? O.o
-
L4mie
veterán
Üdv. Urak
megjött a gearbestes G1WH-m egy gyors kérdés, meg lehet oldani valahogy hogy ne a szivargyújtóról kapjon tápot, akár a gyujtó előttről? Mert ahogy nézem direkbe nem tudom rákábelezni, kell neki egy 5V-ra alakító
de a szivargyújtóba meg nem akarom bedugni mert akkor teljesen elfoglalja és nem tudok mondjuk telefont tölteni közben.Ti hogy oldottátok meg a táp kérdést?
-
Simon04
csendes tag
Mi a tapasztalat GEARBEST-nél történő vásárlással kapcsolatban, ha ne adj Isten rossz terméket küldenének?
Természetesen alátámasztva képekkel, videóval. Hogy szokták a reklamációt kezelni?
A jövőben ott szeretnék vásárolni, e miatt kérdezem. -
Gépötty
senior tag
válasz Feribacsi555 #5406 üzenetére
Alapvetően mind teljesen automatikusan indul és áll le gyújtás ráadására és elvételére. Üzemszerűen nem nagyon kell velük foglalkoznod.
Nem vehettem tőled sok évvel ezelőtt egy LRx1.400-ast?Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
cigam
titán
válasz Feribacsi555 #5406 üzenetére
csak manuálisan lehet felvételt indítani és leállítani
Eddig még egyet se láttam, ami így működne.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok.
Én is a mini 0806-ot néztem ki magamnak.
Az lenne a kérdésem, hogy ennek mennyire automata a felvétele? Gondolok én arra, hogy ha gyújtást adok bekapcsol-e a kamera, ha leveszem a gyújtást, akkor kikapcsol-e? Vagy csak manuálisan lehet felvételt indítani és leállítani? -
addikt
nekem is gearbest-es a 0805
megoldottam amúgy a fagyós problémát, tettem fel egy új firmware-t (és hangom is lett)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Laca1212
őstag
0805 vs,0806
Ár értékben melyik a nyerő szerintetek? Ki melyiket venné?0805 jelenleg kuponnal GB-n: $ 74.43
0806 jelenleg kuponnal GB-n: $ 99.00Tud annyival többet a 0806 amennyivel drágább?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- Crypto Trade
- Lexus, Toyota topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szemüveges topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...