Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
czappa
aktív tag
válasz
Kalandor #5739 üzenetére
Köszönöm válaszod.
Ha esetleg az alábbiakra is tudod a választ:
- A szivargyújtó elosztóból jó a legegyszerűbb is (pl. conradban 3k a Hama 1->2 elosztó)
- USB-n keresztül fel lehet másolni a fájlokat egy PCre? Wifin? (elvileg tud wifit)
- Ha esetleg a másik tartozék kellene lehet olyat külön rendelni hozzá? -
czappa
aktív tag
Sziasztok,
Ajándékként vennék idősebb családtagnak autós kamerát, még soha nem használt ilyet.
A fentieket is figyelembe véve talán az alábbi szempontok lennének fontosak:
-magyar bolt / gari / + lehetőleg manual
-üzemeltetés közvetlen szivargyújtóról + USBről (azt hiszem használ egy elosztót a szivargyújtóról)
-USBről másolható felvétel (tehát ne kelljen kivenni a memória kártyát)Fentebb Kalandor javasolta a Transcend DrivePro 200-t
http://www.edigital.hu/menetrogzito-kamera/transcend-drivepro-200-autos-menetrogzito-kamera-p499454.html?bid=&partner=10002
ami tetszene is, de ehhez néhány kérdésem lenne:
-A felvétel hogy megy? Apró darab (1-2 giga) videó fájlok és a legrégebbit felülírja ha nincs több hely?
-Az edigital oldala ezt írja "Autós tartó és ingyenes 16GB-os microSD memóriakártya
Az Ön kényelme érdekében a DP200 menetrögzítő kamera kétféle autós tartóval elérhető. Ön választhat, hogy ragasztó- vagy tapadókorongos autóstartóval vásárolja meg a készüléket." Gondolom ez csak elírás és mindkét tartozék alapból benne van.
-tényleg része a csomagnak a memória kártya?
-a termék tápellátása sem egyértelmű számomraA gyártó honlapját megnézve http://uk.transcend-info.com/Products/No-498 úgy tűnik a memória kártya tényleg része a csomagnak a kiegészítőkről nem írnak világosan:
For a better user experience, DrivePro 200 provides two different car mounts - suction mount and adhesive mount*. You can purchase your preferred mount and attach your DrivePro 200 securely to the windshield.
So? -
havri1
félisten
Megint nem tudom mit rendeljek..
Megjelent Mobius új lencsével:Mobius New Version Wide Angle Lens C2 1080P HD Mini Action Camera 69.99$ EU warehouse
The new lens is a little more compact and has color properties very close to the prior Lens C. It has a very slightly wider HFOV and better corner sharpness than Lens C, but cannot quite match the excellent lens flare control Lens C had. But all things considered it is a better, higher quality lens that will be sold for the same price of the prior Lens C. Lens C2 will have the same latest design circuit board back plate holding the CMOS imager with the added ribbon cable clamping socket, so it cannot be retrofitted into older cases that were not designed for this new lens module style. Be sure you have the proper case design if you are retrofitting this lens on an older Mobius.
Description:
1080P HD Video & Audio Recording
HFOV : 131 deg.
FOV : 1080p_5-30fps wide; 720p_5-30fps wide; WVGA_5-30fps wide
Resolution : 2304x1536,1920x1080, 1280x720
TV Display Ratio : 4:3 or 16:9
Movie Flip : 180 deg. rotation
Movie Sound : off plus three volume levels
Max SD Card: 32 GB SD Card (not included)
Can be used as a Dash Camera (Start / Stop Recording)
Using Time: more than 80min
Dimension: 5 x 2.5 x 2.5 cm
Weight : 37gNem tud 720p ben 60FPS-t, és nem igazán látom az új lencse különbségét. Nagyobb betekintési szög?
Mobius Full HD Sports Camera 1080P 30FPS 720P 60FPS For Multirotor 56.69 BGW204 kóddal. EU warehouse, 3-7 napos szállítás.
Régi, tud 60FPS-t 720p-ben, de régi lencse.
Mind a kettőhöz ugyanaz a kondenzátor jó?Megéri az új azt a + ~4e ft-ot?
-
Moleman
addikt
Akkor a biztonság kedvéért már nem fogom nézegetni.
Meg egy évben elég egy nagy pech: kinéztem egy gitárt Németországban, 395 euró, ennyiért ajándék, kosárba. Nem fizettem ki, előbb ki akartam próbálni valahol itthon, de még nem volt rá időm. Most visszanéztem, kosár 559 euró.
-
-
-
Moleman
addikt
válasz
Kalandor #5724 üzenetére
Én bízok az ilyen webshopokban, már 4 telefont is rendeltem, egyikkel sem volt garis probléma, de másnak, akinek volt, megoldották. Igaz sok idő az átfutás, de annyi rizikó belefér (a banggoodos G1W is köhintés nélkül dolgozott végig 1.5 évet).
Amúgy ha rendes áron, 35-ért kéne megvennem a minit is, akkor lehet hogy inkább a Transcendet venném én is, de már a 24 is kicsit túllóg az fájdalomküszöbömön, és a mini képe jobban tetszik (éjszaka nem olyan jó, de kevésbé zajos).
-
Sokka
aktív tag
Ma rendeltem egy MINI 0806-ost innen.
Így EU raktárról szerintem elég jó az árazása. -
DCSS
csendes tag
Sziasztok! 50ezres keretem van autóskamerára - mit ajánlotok?
-
bul07
nagyúr
-
Gépötty
senior tag
válasz
Kalandor #5707 üzenetére
5V-ot kér a bemeneten, de a saját aksija is 3,7-es, mint a többi Li ion cella. A sajátját kiszedtem, annak a helyére van bevezetékelve, mert a házban nincs annyi hely.
Viszont így sem kapcsol már be, hogy pár órát kint volt a kocsiban. Rámértem az aksira, 3,97 van benne, azaz feltöltöttnek mondható. Akkor viszont lehet benne valamilyen hőfokkorlát, ami nem engedi hidegen működni. Kezdem megutálni, nem fogok még fűtést is tenni bele...
-
Gépötty
senior tag
válasz
Kalandor #5697 üzenetére
Az enyémben (nem műbigyusz) is olyan döglött már az akku, hogy ha leállítom a kocsit öt percre, már nem kapcsol be többet. Állandóan be kell hordani a lakásba/irodába. Tegnap napon állt a kocsi, viszonylag meleg volt benne, úgy sem kapcsolt be. Mára terveztem, hogy rácelluxozok egy Nokia BL5C-t, de más dolgom akadt, talán holnap megoldom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Honor 200 Lite 256GB - GYÁRI GARANCIA 2026 novemberig
- Lenovo T495 14" AMD Ryzen 7 3700U 16GB 250GB SDD laptop notebook eladó
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Laptop Ultrabook -40% Ultra 7 155H 16GB/1TB 3K OLED 120Hz Intel Arc
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ACH6 R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX3050 16" Win10
- Eladó Ubiquiti Unifi USG-3P Gateway Router 2db!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest