- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- WD My Cloud NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Direct One (műholdas és online TV)
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
- Arch Linux
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen routert?
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nem is a beszerzési árral van gond, hanem egy jó minőségű termék termék életében azért elég sok az egy éve, nyáron 60+°C, télen -15°C, az akksi nem tudom, meddig bírja... És akkor nem beszéltem ezekről, ahol a Q.C. azért nem áll a helyzet magaslatán, simán kiengednek olyan cuccot, amit nem szabadna, visszaküldeni lehet, de mennyibe is fog állni akár csak egy visszaküldés után is?
Lehet egyesek másképp gondolják, mert keveset autóznak, de én havi 6-8 ezret megyek, szóval van, hogy egy nap 15-16 órát megy a kamera, van használva rendesen, és mivel pont azért vettem, hogy a megfelelő alkalommal az én igazamat támassza alá, az nem tuti, hogy probléma esetén küldözgetem, és oda is fél hónap, vissza is fél hónap... Szóval nálam annyira pici volt a két összeg között a különbség, hogy nem vacilláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest