Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSAVI38
tag
Sziasztok,
Segítség kéne. ALiexpressen vettem egy bluetooth gamepadot ami nem akar normálisan müködni. Nyitottam egy dispute-t, amiben leírtam a hibát,küldtem videót, hogy mi a gond, beleírtam, hogy nem küldöm vissza, mert többe kerülne mint a cucc (20 dollár). Erre az eladó gyorsan váalszolt, hogy sajnálja meg minden és hogy vonjam vissza a dispute-t, mert az neki nagyon rossz és akkor utána visszafizeti a pénzt. A problémám, hogy még nem volt ilyen problémám, ha visszavonom, akkor ha nem fizet, akkor már nem tudok újat nyitni ugye? vagy igen? mi a teendő ilyenkor, írjam meg hogy fizessen először és utána visszavonom?
Ja és elvileg már jóra értékeltem feedbackben, mert elsőre rendben levőnek tűnt a gamepad és csak utána derült ki, hogy nem jó a cucc, de a dispute lehetőség még adott volt így gyorsan megnyitottam.
köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
Köszönet mindenkinek!
Olvastam a linkelt oldalt egyedül a számla része gondolkoztatott el ali esetén,mert itt -igaz soha nem néztem annyira utána- nem találtam letölthető számlát. Szóval megfelel az ali megrendelésben visszaigazolásban látható összeg..?és tudok még banki igazolást mutatni az utalásról....ez így megfelel?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Topikgazda
Kiveszed a régit, ha megjön egymás mellé teszed mindkettőt és megvizsgálod, nem kell beépíteni.
Amiket hasonlítottam, azokon még a számok, szövegek is megegyeztek.
Ha egyezik oké, ha nem, akkor nem azt kaptad amit kifizettél és reklamálsz. Az Ali neked fog igazat adni. Én megvárnám, hogy megérkezzen.[ Szerkesztve ]
-
Rhyno
csendes tag
Köszi, akkor ezek szerint át akar verni kicsi kínai, hiszen az első emailben ők is elismerik, hogy nem jó kijelzőt küldtek, nem Pro verzió, ahogy hirdették. A telefon topicjában kérdeztem, ott sem tudták tutira megmondani, hogy jó lesz-e, mert a nyák, a csatlakozó, de még a kijelző kerete stb. minimálisan eltérhet. Amíg ide nem ér, tehetek valamit? Nem lesz gond, ha belepróbálom és ha nem jó, utána vitázok?
-
Topikgazda
1. Nézz utána hogy a kijelző csatlakozó kábelei egyformák-e, mert lehet eltérés ennek ellenére: A két típus elvileg csak a processzorban különbözik és hogy a leírások azonos adatokat adnak meg a kijelzőhöz.
Néhány helyen megnéztem nekem egyformának tűnt.
2. Ebben az esetben a te hibád lesz, hogy visszamondtad az eladást: pls cancel this order . pls chose " i don't need this order " as the reason nem az övék, hogy rosszat küldtek.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz 206 cc #11487 üzenetére
Itt le van írva minden
Vételár+ szállítási költség a Mo-ra érkezés napján számított EKB árfolyammal átszámítot $ és € keresztárfolyammal €-ra, ezt pedig az erre az évre meghatározott 313,21 HUF/EUR árfolyammal Forintra számítod, ennek a 27%-a + 2000 Ft eljárási költség amit fizetned kell.[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Tudom ezren kérdezték ,de hogy biztos legyek .......ha Aliról jön egy olyan csomagom amit vámolhatnak a következőket kell tennem?
1. Kapok sms-t hogy vámköteles a cucc...
2. Letöltöm a magánszemelynek szükséges vámeljárási nyilatkozatot kitöltöm amit tudok rajta...
3. Csatolom a screenshotot az alis megrendelésről illetve egyet a fizetésről utalásról
A fentieket elküldöm egy emailcímre...ezt adják gondolom?....és várom némi "kessel"a postást?...hogy mennyivel arról értesítenek kiszállítás előtt vagy kb.-re számoljam ki és legyen nálam?!
Jól értelmezem a leírtakat a fórumból szedegettem össze......206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
A texasi
aktív tag
válasz bladekettő #11483 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy az Ali a Te javadra dönt majd!
-
z2solti
tag
Sziasztok !
Az ebayes topikból ide irányítottak :Jól értem, hogy a disputot elfogatták az Alin és várhatom a refundot?
Még nem volt ilyen vitám és csak a biztonság kedvéért kérdezem.
Az eladó még most is 2.5 hónap után is esküszik , hogy feladta."An agreement has been reached for Order No. 54628793572439 .
Please note:
You should receive your refund within 3-15 working days. If there is a delay, please check with your issuing bank or contact us for help" -
A texasi
aktív tag
válasz bladekettő #11478 üzenetére
Escalete Dispute és az AliExpress kivizsgálja a problémád!
-
bladekettő
tag
Sziasztok
Február 28-án rendeltem 3 üvegfóliát, azóta sem kaptam meg.
Nyitottam vitát, melyben leírtam, hogy nem jött még mindig meg a rendelésem, és még a purchase protection lejárta előtt kértem annak meghosszabbítását, de azt sem hosszabbította meg az eladó, így lejárt. A teljes ár visszautalását kértem.
Az eladó nem fogadta el a teljes ár visszatérítését. Ilyenkor mit tudok tenni?The easy day was yesterday! :)
-
manu75
aktív tag
Olvastam, hogy már többen is rendeltetek laurabill86-tól cipőt. Privátban megkereshetnék valakit aki segítene lekommunikálni skypon egy cipőrendelést?
-
lililááá
tag
-
zsupyro
tag
Sziasztok. Segítség kéne. Rendeltem egy teló tokot meg is jött csak nem az a mintázatú amit kértem. Nyitottam egy disputot és kértem vissza a teljes összeget (3,6$) mivel ez egy női mintázat így használni nem tudom, önhibámon kívül újat kell rendelnem. Az eladó elutasította a kérésem, mivel megkaptam a tokot, használni is tudom a mintázat eltérés miatt vissza ad 0.3$-t. Eszkaláljam a vitát? Vissza kapható lesz a teljes összeg? Vagy bebuktam, nem érdemes ilyen kis tétellel foglalkozni..? Ebayen, paypalon már jártam hasonló cipőben, jók a tapasztalataim, de alin még ez az első..
-
Rhyno
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot kérnék, rendeltem egy Redmi Note 3 Pro telefonhoz lcd kijelzőt. Kifizettem, elvileg postára is adta az eladó. Ezután azonban írt nekem, hogy hibáztak, az nem Redmi Note 3 Pro verzióhoz való képernyő, hanem a sima Note 3 verzióhoz való. Ilyenkor mit lehet tenni? A kicsi kínai azt akarja, hogy fotózzam le a telefonom és küldjem el neki, de nem tudom, hogy minek az neki, illetve töröljem a rendelést, de szerintem azt már nem tudom.(The seller has shipped your order ) Itt beszélgetés:
Alice wang
2016-06-27 18:33
Hi friend,
Can you pls send us a picture abour your cellphone ? yesterday , our manager said "Redmi Note 3 Pro is exist on the chinese market . ok , pls cancel this order . pls chose " i don't need this order " as the reason , thanks a lot .Me
2016-06-27 03:37
Hi
My phone is Redmi Note 3 Pro, i need same type lcd touche screen. If you send me Redmi Note 3 lcd touche screen (not Pro version), probably I'cant use it, i will open dispute and I will ask for my money back. If is still possible, please cancel my order.Alice wang
2016-06-27 00:51Hi friend ,
Sorry to tell you that , we made a mistake , there is no hongmi redmi note 3 pro , just have the hongmi note 3 in the market . we called the " hongmi note 3 pro " is not correct . pls check your cellphone model again .A két típus elvileg csak a processzorban különbözik, így lehet hogy jó lesz a képernyő, de lehet, hogy nem, ennek még nem jártam utána. Nem akarom lehúzni a kicsi kínait, ha jó a képernyő, akkor megtartom és ő is a pénzemet, de ha nem jó, akkor nem akarok 25 dollárt bukni. Hogy lehet ebből jól kijönni? Köszi a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz lacuska74 #11471 üzenetére
Az Aliexpress csak akkor jegyzi meg a kártyaszámot, ha hozzáadod az Alipay részhez. Ott volt hozzáadva?
Ha igen:
Belépsz, az egérrel a jobb szélen a neved fölé állsz, a felbukkanó menüben a legalsó My Alipay pontra kattintasz, felső menüsor Settings, Manage your cards, Remove majd hozzáadni az új adatos kártyát a Add cards-al. Ha netkártya legyen rajta legalább 1 $ pénz, mert ellenőrzésként 10 centet zároltat, ami 24 óra múlva felszabadul.Egyébként csak a böngésző jegyezné meg.
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
tag
válasz petertoth10 #11470 üzenetére
Lehet még le sem vonta én is voltam már így,de visszajön ebben az esetben is.
-
lacuska74
tag
Új bankkártyám lett és meg akartam változtatni az Alliexpressen, de egyszerűen sehol nem találom, hogy a rögzített kártyaszámomat lecseréljem. Nagyon dühít, hogy minden vásárlásnál be kell gépelnem az új kártyaszámomat
-
petertoth10
tag
-
lililááá
tag
Volt már valakinek ilyen üzenet a nyomkövetőbe? A csomag sérült. Újracsomagolás
Mondjuk a Franciákon keresztül jön tuti kinyitották amivel semmi gond ha valóban úgy sérült meg. -
mzso
veterán
Van olyan csomagkövető weboldal ami van olyan jó mint az aliexpress beépítettje és ugyanúgy mutatja a belföldi adatokat is. Amiket én tudok azok kínaiul mutatják az állapotot, és a fordítási funkciójuk az igen fájdalmasan gyenge.
-
Makifeju
tag
Hali Srácok!
Kérdés: Az idők folyamán alin jó pár olyan eladót gyüjtöttem be aki csak sumákol,vagy szart küld. Hogy tudom feketelistára tenni őket,hogy még véletlen se rendeljek tőlük?Lehetsz te sikeres-okos-gazdag és szép,de soha nem érhetsz fel hozzám,mert nem lehetsz ÉN!
-
A texasi
aktív tag
-
Turbobacsi
senior tag
válasz cipofuzo87 #11462 üzenetére
nagyjából majdnem mindent ami kicsi (a nagy cuccokra marha sok a postaköltség)
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
cipofuzo87
tag
hello!
Tudnátok írni az eddig összegyűlt tapasztalatok alapján, hogy mik azok a cuccok, amiket leginkább megéri aliról rendelni? Kezdő vagyok a témában, és érdekelnének olyan cuccok, amikről nem is gondolná az ember, hogy sokkkal olcsóbb innen rendelni, mint itthon beszerezni. Pl tudtok olyan eladókat, akik olyan napszemüvegeket árulnak, amin nem látszik, hogy gagyi?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz xxxjjjkkk #11458 üzenetére
Igazad van, de a mi negatív értékelésünk elveszik a tömegben ha a csillagokat nézzük, fontos hogy a szöveges értékelés is ki legyen töltve.
Mert van aki adott egy csillagot és nem az eladó hibája volt, annyit írt hogy nem kapta meg,
az eladó meg ezt válaszolta: Your local post office lost your parcel. We gave you full refund. Now you gave us 1 star. Honest seller will not like to deal with customers like you. ThanksHa van probléma én akkor egyértelműen leírom és nem a csillagokkal az elsődlegesek.
-
xxxjjjkkk
senior tag
Tudom a pontozást, de az időhúzáson, meg a 2$ al szemkiszúrogatáson kívül, nem csinált semmit. Aztán kuncsorog, hogy adj neki 4csillagot.
Nemár.
Semleges akkor lenne, ha mondjuk kompromisszumkész lett volna, de az ali dönt.De csak szerintem. Ahol az ali dönt hogy lehetne pozitiv...
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Rendeltem egy forrasztóállomást 82.72 dollárért.
Free shipping to Hungary via DHL.
Kell majd áfát vagy vámot fizetnem ekkora összegnél?
Előre is köszönöm a segítséget!
Forget about it
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz LionElJonson #11409 üzenetére
Ebből mi a 3csillag?
Hogy sunyi?
Max 2 mert válaszolt...Ezért van minden gyökérnek 98%-a.
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
peestike
őstag
válasz Oroszlánom #11449 üzenetére
én anno ezt vettem: [link]
nem tudom a sötét lencsék milyenek, barnával vettem, ez teljesen tökéletes szerintem. ajánlott posta volt, 18 nap alatt ért ide akkor. amennyibe kerül, annyit megér. ugyanazt tudja, mint a 18 ezres szemüvegem....42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Oroszlánom
tag
Sziasztok! Napszemüveget keresek. Rendeltetek már megbízható és valóban UV szűrőset ? Ha megdobnátok néhány linkkel nagyon megköszönném.
-
bisa44
csendes tag
sziasztok!
rendeltem egy floppy emulatort. Nem tudom működésre bírni, pedig description szerint kompatibilis azzal,ami helyett kell. Küldtem videót és kaptam 3 alternatívát (dispute ra)
1. visszaküldöm és full refund
2. olcsóbban küldenek másikat
3 17$ helyett 5$ visszaküldenekmit tegyek?
eszkaláljak vagy fogadjam el a pénzt? -
Topikgazda
-
Bogyi007
veterán
Kicsi off.:
Nagyon nem tetszik ez a "hisztéria" a Britek döntése miatt...
Dollár árfolyamnak elgurulni látszik a gyógyszere...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sanki
addikt
Köszi, már látom.
A múltkori szemüveges ügyem, megnyitottam a dispute-t, ma válaszolt 4 nap után az eladó.
Az alábbi képen látható, hogy próbáltam röviden leírni mindent. Erre annyit válaszolt, hogy " a szemüveg jó állapotban van, ha nem tetszik küldjem vissza és kapok refundot" illetve külön üzenetbe, hogy "a full refund nagyon sok. vissza tudom küldeni és kapok full refundot".
Íme.Érdemes vele veszekedni vagy legyen mostmár escalate?
-
-
lacibacsi
addikt
Bár többször le lett írva, de azért megkérdezem (biztos, ami biztos)...
Szeretnék rendelni egy 3D nyomtatót. Az ára 250$, az eladó DHL-lel küldi.
Mennyi vám, ÁFA és kezelési/egyéb költség rakódik rá, ha feltételezzük, hogy a fináncok megnézi?
Köszönöm!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Gaborking
tag
Sziasztok!
06.22-én rendeltem egy pólót Aliexpressről. A termék leírásában az eladó 7 napot vállalt a rendelés előkészítésére (processing time). A mai napon, a saját rendeléseimnél azt jelzi, hogy még 10 nap van hátra. Mi történhetett? Én nem hosszabbítottam meg az időt.
Előre is köszönöm! -
Topikgazda
A mobil kliensen lehet játszani kuponokért, most nyertem 2 darab Spend US $2.01, Get $2 OFF! kupont.
-
Topikgazda
A mobil kliensen mutatja, a számítógépesen meg nem, de a View Detail-ra kattintva ott pirossal kiírva, hogy meddig a dátumig kell megérkezni. Ez jobb mint napok alapján kikalkulálni a dátumot.
1. If your order does not arrive on 2016-08-18 , you can apply for a refund by opening a dispute.
Változtattak a rendszeren. -
flesh
aktív tag
Sziasztok!
A My orders-ban order status-ban csak Awaiting delivery látszódik két napja, a hátralévő időt nem mutatja.
Nálam ilyen csak, vagy mindenkinél így van?Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
Dzsabba
aktív tag
Teljesen igazatok van. Ez így használhatatlan és a hungarocell dobozon semmilyen komolyabb sérülés nem látható.
Hogy ha elindítottam a disputot,akkor semmi más teendőm nincs csak várni,hogy mire dönt az ali?
Vagy az eladó még követelheti,hogy vissza küldjem neki az lcd-t és majd csak utána kapom vissza a pénzemet? -
Remiel
őstag
én se értem, max a tippem az, hogy nem egyenesen ide jön, hanem az eun belül máshová és ez annak a plusz költsége, de ez csak találgatás
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Remiel
őstag
sziasztok
erről tuti volt már szó, de elég sürgősen kellene telefont rendelnem és ajánlották ezt mellé:
valóban működik?
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis tanácsot szeretnék kérni.
Tegnap megjött egy Xperia Z lcd,de sajnos törötten.15 dollár volt. Írtam az eladónak,hogy szeretném ha full refund lenne,de nem válaszolt ezért indítottam egy disputot ahol ismét kértem a full refundot.
Ezután már írt az eladó,hogy ők mennyire odafigyelnek és hogy mennyire sajnálják és 7 dollárt vissza adnak.
Az a kérdésem,hogy menjek bele vagy az aliexpress vásárló védelme miatt vissza fogom kapni mind a 15 dolláromat? -
majnz
tag
(#11413) lacibacsi
Gondolom ott is azt szitáznak a textiliára amit csak akarnak ha érted mire gondolok
[ Szerkesztve ]
Ne búsulj Pöcök! Megtettük amit kőőő!
-
majnz
tag
Üdv! Tudtok olyan eladót aki női, férfi calvin klein fehérneműt arul?
Ne búsulj Pöcök! Megtettük amit kőőő!
-
Topikgazda
válasz LionElJonson #11409 üzenetére
Értékelésnél van egy összegző és vannak rész értékelések és írhatsz szöveges értékelést is, ha elküldöd látni fogja, nem kell neki külön írni, az 1 és 2 a negatív értékelés. Kérheti a módosítást ha már megadtad, de ellene "nem tehet" semmit.
Nem neked kell 5 napon belül válaszolni, hogy melyiket szeretnéd?
[ Szerkesztve ]
-
LionElJonson
csendes tag
Ali nekem adott igazat! Attól tartottam, hogy hetekig fog majd húzódni, de kifejezetten gyorsak voltak!
Kaptam tőlük egy ilyet:
"Solutions:
Option 1: No return partial refund 15.90 USDOption 2: Return goods full refund 20.50 USD ( Buyer pays the returning shipping fee)
Notice: Option 3:refund goods seller resendResponse time: 5 days
Note: If you have already settled the dispute with seller, please kindly give a response in the dispute detail page so that we can be informed and follow this dispute based on the settlement. If you fail to choose or reach an agreement with seller within the response time, option 1 will be executed"
Illetve az eladótól pedig egy ilyet.:
"friend
we can accpet the dispute
can you promise leave us the postitive feedback more than 4 stars?
wait for your reply
thank"Részemről teljesen jó az első opció, de a kommunikációra 3-nál jobban nem tudok adni nekik. Mindig az utolsó pillanatban, a 4. nap vége fele kaptam csak választ, és húzták az időmet a szarságaikkal és a nevetséges 3$-os ajánlataikkal.
Kérdésem a következő:
Ha ezt a tényt (3 csillagot fogok adni) közlöm az eladóval, tud ellene tenni valamit?
Bár a leírás és a szállítás rendben volt, szóval átlagolva 4-et adnék a tranzakcióra magára ha átlagolok, és 3-at ha az össz-elégedettségemet...
Vagy várjam meg az 5 nap leteltét válasz nélkül, és úgy is enyém a 15.9 $?Nem akarok senkin bosszút állni, de minek adjak ilyen hozzáállásra 5 csillagot, becsapva más vevőket?
-
trafóóó
tag
válasz Silent77 #11406 üzenetére
Szóval alkudozni kell.Az menni fog
És ha megalkudtunk felrakja Alira és ott tudom elhozni ha jól olvasgatom itt a dolgokat.
Akkor már csak az a kérdés mit ír a csomira és elhiszik e a fináncok.
Akinek már megjött tőle azoktól kérdezném. Megfogták már valakinek a cuccot tőle ?? -
veterán
válasz trafóóó #11405 üzenetére
Megírod neki skypeon, és mondja az árat.
Nekem is úton van kettő, nagyon kíváncsi leszek.
Érdekes volt, mert pár napja kértem árat, akkor 40 dollárt mondott, tegnap már 42 volt.
Végül 40-be elhoztam.
Alkudni kell vele.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
trafóóó
tag
Valaki mondja el legyen szíves hogy működik ez a laurabill86 től való rendelés.
Addig OK hogy kinézem itta cuccot.
Mondjuk ez tetszik.
Kérdés hol látom vagy honnan tudom mennyi az annyi??
Írok neki Skypeon és mond valamit ??
Látom többen vettetek már tőle milyen árakon vannak nála kb ?? illetve ha megveszem átjön ez a vámon gond nélkül , nem fogják meg ?? -
Topikgazda
Nem igazán szoktak ilyen mértékű leárazásra még kedvezményt adni, de jó a minősítése 99.2%, lehet hogy csak az a 0,8%-os hiba jött be a hibásnál. Jó az ár, nem biztos hogy célszerű kihagyni és elbambultam, mert ha 3-at veszel, akkor 1 darab 11.02 $-ra jön ki, (Bulk Price) tehát lehet még olcsóbb mint a 11.6.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ha Aliexpress mobil app-al fizeted akkor még lenne, most megnéztem ott is 11.6 $ az ár, de már van 71% kedvezményed mégis mire gondolsz? Az üzlet nem ad még erre + kedvezményt, mert csak az ő kuponjai jöhetnek szóba, ha lennének.
mennyire fekete a lencséje, Ahogy a képeken látod, át lehet rajta látni, annyira nem fekete.
De valaki mostanában panaszkodott, hogy hibás árút küldtek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- iPhone 13 Pro 256GB gyári független, hibátlan, full doboz
- Toshiba Satellite L50D-B-12Z QuadCore AMD A6-6310 / 8 GB Ram / 1 TB HDD / AMD Radeon R4 2 GB
- Eladó vagy csere LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / monitor.
- Lenovo IdeaPad Y50-70 Intel Core i7-4710HQ / 15.6" 4K UHD / 16 GB RAM / 4 GB GTX 860M / 500 HDD
- Asus ROG Strix Soar 7.1 Gaming hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest