Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lililááá
tag
Szép napot egy kérdés,ha Spanyol raktárból küldenek nekem valamit DHL-el akkor azt a magyar nyomkövetőnek is látnia kellene ugye mármint a DHL oldalán? Mert küldött a tag egy spanyol linket nyomkövető oldalról ott azt jelzi megjött a csomag,viszont marhaságnak tartom hogy a magyar követő nem találja ilyenem még nem volt.
-
lililááá
tag
Megszűnt a számláló pár napja
-
lililááá
tag
Mai napra egy jó hír eladó küld egy új projektort EU-s raktárból egy másodpercig nem próbált trükközni azt sem kérte hogy küldjem vissza.Most van egy hibás projektorom ehhez kell alkatrészt rendelnem és lesz kettő
-
lililááá
tag
Na megjött a csomag 8 nap alatt de a belseje nem élte túl kicsomagolásról készítettem videót meg a dobozról képeket,de az nyomkövetésben is szerepel hogy a csomag sérült 1000% le vagyok védve de megint az idő mire ebből lesz használható k[kép]észülék.... DPD leszerepelt nálam teljes mértékben.
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
tag
DPD Vámolással van valakinek tapasztalata? Kerestem de nem sokat találtam fel is hívtam őket annyit mondtad jön a csomag de vámolásban nem tudnak felvilágosítást adni,ha ők nem akkor ki DPD CLASSIC B2C elvileg ők hozzák nem a posta.
-
lililááá
tag
-
lililááá
tag
válasz petertoth10 #11470 üzenetére
Lehet még le sem vonta én is voltam már így,de visszajön ebben az esetben is.
-
lililááá
tag
Volt már valakinek ilyen üzenet a nyomkövetőbe? A csomag sérült. Újracsomagolás
Mondjuk a Franciákon keresztül jön tuti kinyitották amivel semmi gond ha valóban úgy sérült meg. -
lililááá
tag
Srácok ez ki hozza 8 napot ígérnek és ezen a néven fut. Hungary via SF Express
-
lililááá
tag
Nekem is volt már hogy pénz visszajött és utána áru is megérkezett,annyit csináltunk hogy megrendeltem a terméket és 2 napra rá leütöttem hogy megjött így senkinek nem volt + költsége.
-
lililááá
tag
Na DHL 110 dodós csomi simán átjött a vámon ezek szerint csak a ráírt értéket nézik.
-
lililááá
tag
DHL állapot nem változik gondolom holnap jön a vámolás értesítő...
18 Vámkezelési eljárás befejeződött BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 01:12
1 Csomag
17 A küldemény a következő csatlakozásra vár BUDAPEST - HUNGARY 00:451 Csomag
16 A küldemény megérkezett a DHL <Service Area> elosztó részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 00:441 Csomag
Vasárnap, Május 15, 2016 Helyszín Időpont Csomag
15 Küldemény elhagyta a DHL <Service Area> kiszolgáltató részlegét BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 23:311 Csomag
14 Kiszolgáltatási részlegen át továbbítva BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 23:311 Csomag
-
lililááá
tag
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
tag
válasz Something_ #10845 üzenetére
Ott valami nagyon nem stimm
-
lililááá
tag
Sziasztok a DHL mikor kéri be a csomag adatokat? Vagy nem minden esetben kérik? Mert már útban van kis hazánk felé.
-
-
lililááá
tag
Írtam hogy van egy csomagom EMS amit visszaküldtek a feladónak még országhatáron belül,már beszéltem is vele megkérdezi mi történt.A kérdés nyomjak disput-ot mivel gondolom azzal a számmal már nem tudja küldeni,vagy nem tudom hogy szokott ez lenni ilyen nem volt mér.
-
lililááá
tag
Ilyenkor mi van ? Elindult azt mégsem.... [link]
-
lililááá
tag
Üdv kapott valaki EMS csomagot milyen gyors mostanság?
-
lililááá
tag
Ali is kezd felhígulni már a 20 dolcsis cuccra is kamu számot adnak.. Majd ha nem érkezik meg akkor meg sír a szája.
-
lililááá
tag
Ez jó vagy kamu nyomkövető? [link]
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
tag
[link]Hali mi az a kiírás 22-n 13-n kilőtték felénk ?
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
tag
Mennyibe került a motyó? Max beszélsz vele és mondod neki adjon kedvezményt ha rendelsz még egyet,legalább is én így szoktam.Forintos vacakkal nem érdemes kínlódni.
-
lililááá
tag
UPS-al van valakinek tapasztalata azzal küldenek egy csomagom nem volt más lehetőség?
-
lililááá
tag
Üdv melyik céget válasszam DHL,UPS,TNT de TNT DHL-el küldi a csomagot. Ingyen posta mind három.
-
lililááá
tag
Engem egyszer egy rádiós mikrofon miatt szopattak,valami baj volt vele recsegett a hang bármilyen videót tettem fel nem fogadták el.Szétszedtem leforrasztottam a kapszulát majd felvettem hogy nem szól,érdekes egyből jó lett.Nehéz egyébként nekik is pártatlannak lenni meg videó alapján dönteni de meg lehet szivatni a rendszert.
-
lililááá
tag
Meddig ülhetnek egy csomagon a csodálatos postánkon? 8. napja van ott egy de nem vámolták eddig ma beszéltem velük.
-
lililááá
tag
Ha megakad vámon egy csomag,hogy értesítenek?
Levél,SMS illetve az a nyomkövető rendszerben mindig látszik vagy csak elvétve jelenik meg 6 napja ülnek a csomagon hívtam őket annyi a válasz vám elé állítva. 32.eurós cucc elküldjem előre a doksikat vagy várjak hátha átjön.Akció kamera elég picike? Jahh és NL.[ Szerkesztve ]
-
lililááá
tag
2016-01-01 20:04 The item has arrived in the country of destination Azt jelenti megérkezett csak mert a magyar posta még utaztatja.
-
lililááá
tag
Ezek szerint fl sem adták a csomagot csak regisztráltatták,azonnal disput akkor.....? 30.napja rendeltem meg írtam már neki de mindig ugyan az a szöveg hogy a postánál van gond 17 000.Ft-os cucc... CN csomag 15 nap alatt itt volt egy időben rendeltem ezzel.
21.12.2015 07:16
Elektronikus értesítés a szállításról
Hungary[ Szerkesztve ]
-
lililááá
tag
Hali NL csomagokkal mi újság 21-óta semmi mozzanat ?
2015-12-17 shenzhenlonghua The goods have been sent to the post office
2015-12-19 shenzhenlonghua The goods have been sent to the post office
2015-12-21 07:16 HUNGARY The item is pre-advised -
lililááá
tag
Hali letiltotta a pay pay a megadott karimat mert nem jól adtam meg a visszaigazoló kódot,hogy lehetne helyre hozni?
-
lililááá
tag
Ez tuti replika [link]
-
lililááá
tag
Üdv,mi van akkor ha a rendelt terméket elküldték de már az adatlapja nem elérhető tehát nincs,de az eladót sem nagyon találom.Második rendelésem ugyan abból,első tökéletes volt.Megszűnt maga az eladó is,megkapja a lóvét ilyenkor vagy inkább mondjam azt hogy nem jött meg vagy hibás,remélem nem az. Nem gecizni akarok,de ha nem kapja meg akkor nem fogom le okézni értitek remélem.
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
tag
Érdemes ezt kintről rendelni,itthon még elég drága.
[link] -
lililááá
tag
válasz mclaren777 #5929 üzenetére
AliPay 100% biztonságos 1 éve használom lassan,én is nagyon sokat vásároltam,ha gebasz van pénz is visszajön
-
lililááá
tag
Hali,ez most Kis hazánkba érkezett meg vagy csak átmenőbe,mert semmi hír azóta róla
RS301735973NL -
lililááá
tag
NL agyf@sz ülnek a csomagon lassan 2 hete......
-
lililááá
tag
Na ezt a rohadt Magyar posta appot is törlöm,kis ikon,öröm hogy valami megindult,erre a rtkes szigetet reklámozza,szánalom....
-
lililááá
tag
Skacok az NL milyen gyors mostanában,kifogtam egyet :/
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest