Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Compika
aktív tag
Sziasztok kellene egy kis segítség ezzel a rendeléssel kapcsolatban YT1621918979205372 a track 17 szerint még 08.14-én Vasárnap megérkezett a postára ami lehetetlen mit tehetek ilyenkór.
[ Szerkesztve ]
Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
lostprophet
aktív tag
Az a baj, hogy rendeltem 3 cuccot, jó címmel, házszám nélkül. Már mind a három Magyarországon van (1 letétben postán, ma megpróbálom elhozni, 2 pedig belföldi szállításra továbbítva).
Utólag vettem észre, miután mindhárom elhagyta Kínát, azóta természetesen már javítottam Aliexpressen.
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
Topikgazda
válasz lostprophet #12294 üzenetére
De most már javítva van címed az Alin? Házszám célszerű ha van, megye az nem lényeges, helyére egy . és már nem marad le a szám a borítékról.
-
lostprophet
aktív tag
Basszus, Budapesten felhívtak a postáról, hogy hányas házszámnál lakok, mert jött nekem csomag. Ez nagyon meglepett.
Mondjuk az is igaz, hogy a fülhallgatómnál hiába telefonáltam be egy hete, hogy mi a pontos házszám, mégis letétbe helyezték, de legalább tudom, hova kell érte mennem.
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
szmyky
aktív tag
válasz A texasi #12287 üzenetére
Üdv!
Szerintem meg nem adtam valótlan útmutatást!Én már vásároltam az Alin és tudom, hogy mit beszélek!
Próbáld csak meg egy olcsó tételnél és hidd el, hogy újra tudod nyitni ... ja és bocsánatot sem kell kérned!Amíg van vevővédelem, addig korlátlanul nyithatsz, zárhatsz!
[ Szerkesztve ]
-
Andi*
csendes újonc
Köszönöm skacok a segítséget !
-
Topikgazda
Belépsz, My Orders, Orders az adott vásárlásnál:
Awaiting delivery alatt szürke színnel Your order will be closed in: 55 days 21 hours 30 minutes,
Vagy az Order ID: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx View Detail
és pirossal dátum szerint a
Reminder:
1. If your order does not arrive on 2016-10-23 , you can apply for a refund by opening a dispute.[ Szerkesztve ]
-
Andi*
csendes újonc
válasz szmyky #12282 üzenetére
Na igen, de ezek után mégis megdumáltunk az eladóval, hogy nem küldöm vissza, mert sokba kerülne, viszont 7$-árt vissza térit nekem. Az utolsó levelében, pedig arra kért, hogy javítsam ki a dispute értékét akkor csak 7 $-ra. Eredetileg ugyanis, én a teljes összeget kértem vissza.(16,90 $)
-
Topikgazda
válasz Bogyi007 #12272 üzenetére
Nincs jelentősége, én is kerestem lézer gravírozó gépeket, keresés közben átkerültem az Alibabára -ugye be voltam jelentkezve az Aliexpressen, néhány találatot megjegyzett a redszer, úgy pár nap múlva emlékeztettek, hogy ha úgy gondolom akkor rendeljem meg, vagy a másikra hogy fizessem ki a 1200 $-t. Nem igazán foglalkoztam vele, nem is vettem meg.
Konkrétan a szöveg hogy hangzott?
Hol volt pontosan: tényleg ott volt a rendelés A kosárban vagy a My Orders, Orders-ek közt? A kosár lényegtelen.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Történt egy kis furcsaság, rengeteg dolgot rendeltem már az Aliexpress oldalán de az alibaba.com oldalról sosem tegnap mégis kaptam egy emailt hogy az ott rendelt bikiniket 70 dollár értékben fizessem ki vagy csináljak valamit a rendeléssel.
Beléptem az oldalra ugyanazzal az email + jelszó párossal és tényleg ott volt a rendelés de szerencsére a kártyaadatok és szállítási adatok nem.
Ez hogy lehet? Csak otthoni gépen és mobilon az Aliexpress alkalmazással lépek be és csak az Aliexpressre, az alibaba.comra sosem...
Gondolom azt hogy változtassak jelszót az a minimum...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Zoty4
őstag
En nem szoktam meghosszabbitani. Irj ra udvariasan h mikor szandekozik feladni a csomagot. Ilyenkor mindig vmi kamut irnak h rengeteg csomagot kell feladniuk, vagY naluk unnepnap volt, stb, de ettol fuggetlenul altalaban masnap , vagy harmadnap feladjak, mert latjak h porogsz a teman.
-
pk2
tag
Szerintetek van értelme meghosszabbítani a csomag feladási időt, vagy tök felesleges, úgysem fogja feladni ha 5 nap alatt nem tette?
-
pilu01
senior tag
Üdv
Rendeltem egy 2/8Gb-os androidos boxot.
Kaptam egy 1/8Gb-ost.
Jeleztem az eladónak, azt mondja sajnálja, és küldjek neki képet a készülékről.
Küldtem neki a boxról is, meg képernyőmentést is.
Ez három napja volt, azóta halgat az eladó.
8 napom van még a Disputból.
Mit kell ilyenkor csinálni? -
Assimilator
őstag
Koszi
Akkor ez a balance teljesen mas, mint amire gondoltam.
Nem a visszaeles miatt, csak ugy altalaban idegenkedem okmanyok megadasatol.
Paypalen sem vagyok nagy huszar, szoval meg nem talalkoztam ilyesmivel.
(Egyebkent okmanyokkal is konnyen vissza lehet elni, de a hogyanja szerintem nem topictema)TeXaSeee: Koszi
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Assimilator #12262 üzenetére
Csak kártyát lehet hozzáadni nekünk az Alipay.hez, ez nem is gond.
Az balances-os -egyenleges- dolog talán a kínai felhasználóknak célszerű egy kínai cégnél. Vannak a háttérben jogi akadályok is.
Mert akkor amikor megadod fizetésnél a bankkártyád adatait, azzal vissza lehetne élni, de egy szig vagy jogosítvány vagy útlevél számmal szerinted még is hogyan?
Évek óta használom, semmi probléma.
Pl. a Paypal-n az okmány képét is fel kell tölteni bizonyos forgalmi összeghatár átlépése esetén, mivel törvéyn írja elő az azonosítást nekik.[ Szerkesztve ]
-
A texasi
aktív tag
válasz Assimilator #12262 üzenetére
Elmented a kártyaadatokat az Alipay-hez miután fizettél a bankkártyáddal.
-
Topikgazda
válasz Wolfan #12261 üzenetére
Nincs ezzel gond, ha kapsz értesítést hogy küldtek refundot, ezt kinyomtatva meg az eredeti vásárlási kinyomtatott igazolásával pár nappal később besétálsz a volt bankodhoz, mivel ők 30 napig a bejövő devizás számlán tartják a nem könyvelhető tételeket, megkeresteted és elkönyvelted az új számládra a pénzt.
Én is jártam így, ez volt a megoldás. -
Assimilator
őstag
Sziasztok!
Regisztraltam az Aliexpress-re. Minden szep es jo. Adatok kitoltve.
Most ott tartok, hogy regisztralni szeretnek Alipayre, amivel van ket gondom a regisztracional.Nationality: Hungary. Erre kaptam egy uzenetet: "Alipay balance functionality is currently unavailable in Hungary."
Epuletes baromsagnak tartom, hogy a nemzetiseghez kotik ezt az uzenetet es nem a cimhez, mert attol, hogy ez Magyarorszagon nem elerheto engem pl. pont hidegen hagy, mert nem otthon lakom.
Ha meg mas nemzetiseget allitok be, akkor hazudok, na mindegy, ez a kisebbik gondom.
A nagyobbik: "Identification doc type". Ezt ki lehet kerulni valahogy?
Mert nekem semmi kedvem megadni az utlevelem szamat, ID card stb.Vagy marad a kartyas vasarlas?
-
-
mzso
veterán
Szerintetek egy ilyen rendesen kis is szívja a levegőt vagy csak lezár. A képek alapján nem látom minek kéne kiszívnia a levegőt.
-
pébé
csendes tag
Olyan kérdésem lenne ,hogy egy találtam egy olcsóbb jobb terméket és töröltem egy rendelést a vásárlástól számítva kb 1 órával. Fizetés folyamat feldolgozása alatt töröltem utána Cancelled Orders , Finished és ezt írta ki. Levette ilyenkor már a pénzt a számlámról vagy ha igen akkor vissza utalja az Ali?
-
törölt tag
Sziasztok.
Most szeretnék rendelni először az aliexpress-től,tudom hülye kérdés lesz, de mi a különbség
az aliexpress.com és best.aliexpress.com között? Köszönöm. -
Topikgazda
Tegnap átvettem az egyik nyomkövetős csomagomat.
Ma jön az Aliexpresstől, hogy látják átvettem, igazoljam le és/vagy nyissak dispute-t 2016.09.05 12:14-ig. Meglepődtem, mert eddig nem kaptam ilyet. Nincs ezzel gond, de akkor is küldenek értesítőt amikor a kamu bejegyzéseknél van átvétel bejegyezve?[ Szerkesztve ]
-
Andi*
csendes újonc
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne. Egy vitás ügyben dispute nyitáskor a teljes összeget kértem vissza. Azóta az eladóval megegyeztem, hogy nem küldöm mégsem vissza a terméket, viszont mivel nem teljesen azt kaptam amit szerettem volna ezért vissza utalja nekem a kifizetett összeg egy részét. Viszont arra kért, hogy javítsam ki neki akkor a disputban, hogy akkor nem a teljeset, hanem csak a megegyezett összeget kérem vissza. Tudja valaki, hogy azt hogyan kell csinálni? mert én nem találom.
Előre is köszönöm!
-
Met
nagyúr
válasz Wolfan #12245 üzenetére
A számla megszüntetésekor nem mondták mi van ilyenkor?
Nekem mondták a BB bank-ban hogy a számla még él és jelzik ha érkezik rá pénz amit személyesen fel tudok venni a pénztárban. Annyi volt ebből igaz hogy él a számla, mert érkezett rá pénz, nem szóltak és szépen elkezdték levonogatni a díjakat."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Wolfan
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Van néhány futó megrendelésem az Alin.
Alipay-el fizettem.A napokban bankot váltottam.
Mi lenne a teendőm ha refund-ot kell egy terméknél alkalmaznom ?
Ha jól rémlik, arra a számlára utalnák vissza a pénzt amiről fizettem.(amit a napokban megszüntettem)
Ezt jól tudom?
Köszönöm az infókat előre is! -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Már nem tudom hogy hol olvastam,de valaki említette a gumis cipőfűzőt ... Én is rendeltem és érdeklődnék mennyi időre érkezett meg, mert már 35 napja kering az enyém a világba. Vannak rendeléseim amik jóval későbbiek de már megérkeztek....Szóval honnan rendelt az illető és kb. mennyi időre érkezett meg?
Kellemes napot mindenkinek!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
-
Camembert
tag
Sziasztok,
a lent ügyben szeretnék kérni kis segítséget:
Rendeltem egy pendrive-t 4PX Singapore Post OM Pro postával.
Az Aliexpress szerint már augusztus 20-án megérkezett az országba, de még nem kaptam meg.2016-08-20 21:18:00 【8】Arrival at Destination Post (Country: HU)
2016-08-17 17:56:59 【SINGAPORE】Arrive at Airport
2016-08-16 14:47:14 Shipment Shipped
2016-08-15 15:17:14 Successful departure from Warehouse
2016-08-15 14:47:14 Warehouse processing complete
2016-08-14 22:17:32 Successful package picked up by WarehouseA 4PX oldalán annyi a legfrissebb infó, hogy
2016-08-17 17:33 SINGAPORE / Arrive at Airport
2016-08-16 20:35 HONGKONG / Hand over to airline
2016-08-16 19:46 HONGKONG / Arrive at facility
2016-08-16 18:18 Shenzhen,China / Depart from facility
2016-08-15 14:47 Mingle,Shenzhen,China / Shipment arrived at facilitya 17track nem látja
A TN formátuma: Sxxxxxxxxxxxx
Az Alexpress honnan veszi az adatokat, hogy megérkezett?
Tudom nyomon követni Magyarországon?
Jól tudom, akkor ez nem regisztrált küldemény? -
Ciccuka
veterán
Mit lehet tenni, ha az eladó az értékelésnél hülyeséget írt?
Hogy lehet töröltetni?[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Topikgazda
válasz DonJoker #12227 üzenetére
150-200 Ft itthon egy konnektor dugó átalakító, nagyon sok helyen lehet kapni, én ilyenkor előveszem a 300 F-ért Ali-n megvett 10 darabosból az egyiket. Ott is lehetnek bamba eladók, nem csak nálunk.
Ha visszatérítést kértél, akkor hogy megkapd a pénzt, a saját költségeden vissza kell küldened, az minimum 3000 Ft. Szóval akkor inkább átalakító.[ Szerkesztve ]
-
DonJoker
csendes tag
-
DonJoker
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Rendeltem egy switch-et, a rendelésnél kiválasztottam és megjegyzésbe is direkt beírtam, hogy EU plug please, persze, hogy nem azzal kaptam.
Indítottam egy vitát, azt írta az eladó, hogy vegyek újat, visszautal 1$-t. Ez mondjuk elég nevetséges.
Itt áll a dolog aug. 18-óta. Ez van és kész, vagy ezt esetleg valahol el kell fogadnom az oldalon?
A válaszokat köszönöm! -
Bogyi007
veterán
Megkaptam ma egy PowerBankot amin ez a matrica volt a csomagolásra ragasztva...
"Goods not fulfilling the conditions laid down in articles 28 and 29 of the treaty on the functioning of the European Union."
Ez jelent bármit is részemre? A csomag nem volt aláírós..
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Zoty4
őstag
válasz lostprophet #12217 üzenetére
Varjal nyugodtan, van amikor egy hetig ott van, remenykedj h nem lesz afa/vam
[ Szerkesztve ]
-
lostprophet
aktív tag
Nekem meg 22. óta dekkol a 17 dolláros kütyüm magyar vámon valamiért ("Held by customs").
Ilyenkor érdemes a posta import menüjét zaklatni, hogy van-e valami gebasz, vagy inkább csak várjak?[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
feroooo31
tag
Az én trackerem elég fura mert már másodszor veszik át a postán! Most mi ez? [kép]
Samsung S8 Orchid grey S6 Edge White and A5 White - Telekom
-
peestike
őstag
Gyerekszobába keresnék rgb ledsor komplett szettet, hogy csak összedugdosom, aztán világít is. Valakinek nincs valami bevált forrása? Köszi!
[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
brekes
tag
válasz Criminal017 #12201 üzenetére
Folyamatosan próbálgatom de semmi. Olyat csinál, hogy mikor felhivom és beszélek az órába, akkor az óra hangszóróján hallom magam, nem pedig a másik telefonban hallanak. Illetve lepattintottam a hátlapját és egy kis kábel nincs sehova csatlakoztatva/forrasztva. Csak úgy van. Mintha el lenne vágva. Az eladó a hirdetésbe töltött fel az óráról hátlap nélküli képet, és azon csatlakozik valahova az a kábel.... videót nem tudom hogyan csináljak róla.
-
Topikgazda
Miről beszélsz? Külföldről érkező ajándék küldeményről van szó és nem én találtam ki.
Ha fizikailag ott a külföldi nagypapa a fánál, akkor külföldi utasként 175 € a vámmentes határ amit behozhat.
És nyilvánvaló hogy a NAV vámosoknak kell bemutatni a vámeljárás során, nem az unokának, mert addig az unoka nem kap semmit sem kézhez. Ne legyél már komolytalan.
Idézet:
Ajándék esetén a feladó általi írásos értéknyilatkozat, melyben megjelöli az általa küldött küldemény értéket. (Nem formanyomtatvány, a feladó által írt és aláírt nyilatkozat)
Ezt hívom én egyszerűen ajándékozási szerződésnek.
Hozzá teszem, nem kötelesek azt az értéket elfogadni ha kirívóan alacsony, akkor nézik a neten a kereskedelmi értékét, mert 45 €-tól Áfa köteles.
Néha bizony nem árt egy ajándékot papíron átruházni, de nagyon nem mennék bele.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest