Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iarnad
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem Aliexpressről egy csomagot (összesen 5 dodó), viszont nem leszek otthon, illetve a szállítási címen, amikor megérkezik (feltehetőleg). Ilyenkor mi a teendő? Postán mennyit áll, mielőtt visszaküldik?
A válaszokat előre köszönöm! -
kirkri
addikt
válasz kicsiPistike #11997 üzenetére
Nem ellenőriztek ők semmit, bevált szokás, hogy nyugtatják a vevőt és bíznak benne, hogy hamarosan megkapja a terméket. Ha meg nem, akkor úgyis ír megint a vevő, de ezzel nyernek 1-2 hetet.
21 éve a Prohardveren! ™
-
A texasi
aktív tag
válasz kicsiPistike #11997 üzenetére
Nyiss Dispute-ot és majd az AliExpress rendet vág!
-
kicsiPistike
tag
válasz kicsiPistike #11978 üzenetére
Sztori folytatása:
Visszaírt az eladó, hogy ellenőrizték a hajózási cégnél a csomagot és megérkezett Magyarországra. Várjak 3-4 hetet és aztán érdeklődjek a postán.
A lejárati időt pedig meghosszabbította 10 nappal, most már nem augusztus 28, hanem szeptember 09-e a vége!
Ezt lehet??
Nekem ez egyre gyanúsabb.
[ Szerkesztve ]
-
molvany
senior tag
Az utóbbi idöben nem tudok zöldágra vergödni ezzel az " új szállítási módokkal ".
Az eddigi regisztrált CN már nem követhetö ( valószínü Kínán kívül ).
Valamikor egy DHL Xpress szállítás 3 - 5 napnak volt megadva.
Most csak DHL - t ír ami pl. Németországba 8 - 17 nap. ( csak tippelek, hogy ez DHL Xpress akarna lenni ).
Jelenleg is van egy vásárlásom, ami a hirdetésben " Regisztrált Kínai küldemény ", de mégis azt írja, hogy nincsen TN követési lehetöség.
A hab a tortán, hogy elküldte, de így : China Post Ordinary Small Packet PlusTehát néha már valóban nem tudom, hanyadikán is van elseje Kínában
WhatsApp :+491737182060
-
Topikgazda
válasz Teki1986 #11992 üzenetére
az eladó szerint Magyarországon van a csomag, ez nyilván blöff, mert nem könyveli a sem a nemzetközi posta szervezet, sem a Magyar Posta a sima China Post-os tracking number-t.
Helyi postán vagy a posta telefonos ügyfélszolgálatán az Rx111222333CN formátumú nemzetközi postai nyomkövetős küldeményt tudják követni. Nincs küldemény név szerinti nyilvántartás, ha nem tudják neked kézbesíteni, miután visszavitte a postás akkor írják be a kézbesítő könyvbe, akkor már tudsz rákérdezni, hogy nincs-e kézbesítetlen csomag náluk a nevedre.
Más formátumú számok nem követhetők hivatalos csatornán egész a kézbesítésig, legfeljebb a szállító posta oldalán amíg közvetlen az ő hatáskörükbe van.[ Szerkesztve ]
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Magyar Postán valahol utána lehet járni a csomagoknak? A probléma hogy csak sima China Post-os tracking number van, ami Kína után nem frissült és az eladó szerint Magyarországon van a csomag. Van ötletetek, hogy hogyan tudok utánajárni vagy ilyesmi?
i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Rendeltem egy terméket akciósan aug. 01-én, és pár óra múlva lejár az eladó feladási ideje. Még mindig ezt látom: Awaiting Shipment Processing Time remaining: 10 hours 5 minutes
Ki lett fizetve. le is vonták, rendeltem is már tőle. ez lenne a 2. Mikor érdemes ráklikkelni az Extend Processing Time-ra, és ott mennyit érdemes megadni? Akciós termék volt, most drágábban adja. Lemondani nem akarom :/"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
molvany
senior tag
Ki kell elöször vállasztanod pl. a mobil telefonokat ( mint kategóriát ) és utánna kivállasztani, hogy pl. Németország, Anglia vagy Spanyolország - i raktáron mi van.
Ekkor fogja kidobni mely mobilok vannak az EU - ban már.
Nem régen csupa kíváncsiságból pont mobilt néztem, és egyik EU - s raktárakból sem küldtek Magyarországra.WhatsApp :+491737182060
-
A texasi
aktív tag
válasz kicsiPistike #11987 üzenetére
A kettő nem zárja ki egymást ...
-
MPet
csendes tag
Nézegettem telókat, és némelyik eladó európai raktárról küldene(Ships From: címke mellett).
Nincs erre valami szűrő, hogy csak azokat mutassa, akiknek van eu lerakat?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Az a szám egy Maláj nemzetközi postai azonosító, azért követhető. Az AliExpress Standard Shipping keretében a Maláj Postával, maláj nyomkövetési számmal küldik.
Így igaz az a információ amit kaptál: addig követhető, amíg Kínában van., mert nem mindig így küldik.[ Szerkesztve ]
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég kérdeztem, hogy AliExpress Standard Shipping szállítással van-e valakinek tapasztalata. Akkor annyi infót kaptam, hogy addig követhető, amíg Kínában van.
Ezt most kiegészíteném annyival, hogy amint elindult Kínából, a tracking oldalon látszik egy RQ************MY formátumú TN ami a Posta oldalán tovább követhető. -
A texasi
aktív tag
válasz kicsiPistike #11978 üzenetére
2 hónap eltelt a rendelés óta, a terméket nem kaptad meg;
Open Dispute bőven indokolt! -
kicsiPistike
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Rendeltem még június első napjaiban egy 45dolláros benzinlámpát egy 17000 feletti 97%-os eladótól.
Kifizettem, vártam, pár napra rá elvileg postára adta, volt rendes regisztrációs szám, amit nyomon kellene tudni követni.
DE! Ilyen számon nincs semmi, egy hónapja írtam rá, hogy szerintem nem jó a szám. Erre azt írta, hogy kérjek refundot. Rákérdeztem nála feladta-e a csomagot. erre írja, hogy sima postával adta fel, azért nem lehet nyomonkövetni és ha 50 nap után nem érkezik meg írjak és utánanéz. Most írtam pár napja neki, azóta néma csönd.
Elvileg augusztus végéig kell ideérni a csomagnak a rendelési jelentés szerint, de a leghosszabb szállítás is 1 hónap pár nap volt eddig.Szóval szerintetek mit csináljak és mi a véleményetek?
Köszönöm segítségeteket!
-
-
nick04
csendes újonc
Bocs az értetlenkedés miatt, de megtaláltam az internetbankban a tranzakciót, meg külön le is töltöttem a számlakivonatot. Akkor melyiket nyomtassam ki és küldjem el? Alá is kell írni amit kinyomtatok?
Még egyszer bocsi, így még nem jártam.
Köszönöm a segítséget. -
-
22balu
aktív tag
sziasztok
Akarok egy dront rendelni (syma x5c1) kamera nelkül (kamerával 52dollar) mert igy csak 27.88 dollar így meguszom az áfát? tudom hogy 22 euroig meguszom de nem sokkal több igysem és mondjuk utólag rendelek a drónhoz kamerát így működhet?
-
nick04
csendes újonc
Köszi azt megtaláltam, de nincs ott pdf, semmi ilyesmi. Akkor így mivel vagy hogy tudom igazolni a kifizetést?
Köszi. -
Topikgazda
válasz nick04 #11961 üzenetére
A Postai papíron nem volt rajta? Eddig mindig ott a kitöltési leírás.
1. Rendelt küldemény esetén csatolandó okmányok:
- számla, és/vagy
- paypal igazolás és/vagy
- rendelés-visszaigazolás (pl.: ebay) és/vagy
A vámhivatal a vámérték alátámasztás érdekében további dokumentumokat kérhet beAliexpress-re lefordítva:
A vásárlás View Detail-ja-nak Order és Financial fülére kattintva a 2 képernyő, olvasható formában, a bankkártyás fizetés tranzakciója, ezek lehetnek képek vagy pdf-ek, Magánszemély Vámkezelési nyilatkozat kitöltve, kinyomtatva, ezután aláírva, beszkennelve vagy képként. Ez e-mailben postaimport@posta.hu e-mail címre[ Szerkesztve ]
-
nick04
csendes újonc
Sziasztok. Gyors segítségre lenne szükségem.
Már többször rendeltem az aliról ilyen értékben, de a mostanit megfogták a vámom . Pontosan egy bukóról van szó,amit 45 S-ért vettem. Ilyenkor mi a teendőm? A postáról a papírt megkaptam , gondolom az értelem szerűen kitöltöm, de kell valamit csatolni majd?Köszönöm szépen.
-
brekes
tag
EZT rendeltem. Kaptam egy ilyen tn.-t: LP00053563383575. Legjobb tudásom szerint ez fake. Mit tudok tenni? Vagy üljek a seg*emen, és várjak amíg megjön?
-
Schimi070
tag
Sziasztok!
Július 21.-én rendeltem az autómhoz egy központizár vezérlő elektronikát, Pár nap múlva látszott hogy elfogyott, nem tud küldeni nekem, de azért 8nap után adott egy svájci postás tracket ami azóta sem látszik egyik nyomkövetőn sem. Azt szeretném kérdezni tudok tenni valamit,vagy meg kell várnom a Szeptember 28.-át, amikor lejár a 60 nap. -
robi1979
aktív tag
Van valami oldal ahol ezt meg tudom mutatni az eladónak? Ha mondjuk nem fogadom el a visszaküldést, akkor mit kell nyomnom ahhoz? Mert itt csak az ACCEPT-re mutatja...? Kiegyezni hogy lehet ilyenkor hogy ne én fizessem a visszapostát mert ugye nem én hibáztam hanem eleve sz@r volt a készülék SATA portja.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz axlfsi #11952 üzenetére
Hja, oke, megvan, mar emlekszem.
Viszont nekem meg - ha azt nezzuk - nem jart le a legfeljebb 15 munkanap, ahogy itt fogalmaznak:When will I receive my refund?
The refund caused by order cancellation, refund agreement or mediation will be process instantly from AliExpress account. However, since the banks need some time make clearance, you may need to wait for 3-15 business days to receive the refund.
Ebbol kifolyolag nem erolkodom egyelore, ugyis visszapattintanak. Mindnesetre, jo tudni, hogy az Alinak ilyen szinten problemas (hosszadalmas), mire a penzed visszakapod... Mashol azert nincs ilyen szarozas (pl. PP hamarabb letudja).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz marontoni63 #11947 üzenetére
Ertem. Viszont Nalad milyen statuszban van az ugy? Refund processing vagy Refund mar?
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
AliExpress Standard Shipping-el és a hozzá kapott LP kezdetű TN-el van valakinek tapasztalata (pl. mennyire valós az az info amit a követési oldalán mutat)? Legutóbbi rendelésemhez ilyet kaptam.
-
robi1979
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék tőletek: Aliexpressen várásoltam egy Tronsmart Telos Tv boxot amin nem működik a SATA port, pedig pont a SATA miatt választottam ezt a típust. Nyitottam egy diputot a nem működő SATA miatt a Tronsmart Teloson, azt írja az eladó hogy küldjem vissza és refundol. Nézegettem a csomag árakat, a legolcsóbb visszaküldés kínába 16.000ft.
Az alis diputeban meg csak ennyit tudok csinálni: ACCEPTálni tudom azt amit írt, hogy küldjem vissza. Szeretném neki megírni hogy 16.000ft os posta mellett nem szívesen küldeném vissza, ezt hol és hogyan tudom megtenni?
Ha mégis visszaküldésre kerül a sor, akkor mivel érdemes vissza küldeni és mennyibe kerül? Legfőképpen ki fizeti a visszaküldést? Én vagy az eladó? Még sosem kellett vissza küldenem semmit, eddig minden Ok volt.
Milyen "opciók" vannak ilyenkor? Disputeon belül hol tudok írni az eladónak ahelyett hogy ACCEPTÁLNÁM a visszaküldést? Gondoltam írok neki hogy megjavíttatom itthon, de annak a költségét fizesse meg.
-
axlfsi
veterán
válasz marontoni63 #11890 üzenetére
Hello!
Neked mozdult azota a refund? Nem tudom, hogy van ez, valahol mintha olvastam volna, hogy amugy, miutan megitelik, azonnal el is eri a vegso, harmadik stadiumat a folyamat (Refund) es onnantol kb.(max.) 10 munkanap alatt mar a bankszamlan is a penz.
Nos, nekem 3 (harmadik!) hete pontosan, hogy egyaltalan at sem billen a Refund allapotaba az amugy reszemre megitelt visszaterites.
Mi van ilyenkor?! Alinak kellene irnom? Hol, milyen csatornan? Koszonom elore is!
-
peestike
őstag
Vám mentesen nagyon sok helyről lehet rendelni, akár kínából is sok dolgot.
Áfa a húzós része. Egyébként meg sok kínai boltnak van olyan postája, hogy benne van az eu-s áfáztatás. Alis eladóknál szerintem ez elenyésző.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
robo001
csendes tag
válasz brekes #11172 üzenetére
Szia. segítséget szeretnék tőled kérni abban, hogy az általad megadott eladóval felvettem a kapcsolatot, és cak annyi lenne a kédésem, hogy te mi alapján atad meg a pontos mérete CM vagy EU méret? Nem volt még méret-eltérés a rendeléseid során? Nekem férfi 40-es kb. 26 cm; és női 37-es kb. 24 cm-re lenne szükségem. Vámot kellett fizetni?
Segítségedet előre is köszsönöm!
-
looser
addikt
Mit gondoltok, ha az eladó kitolta a Purchase Protection idejét (június 28-án vásároltam) 2016.10.28-ra, az azt jelenti, hogy akár addig is várhatok a csomagra? Üdv!
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Charx
senior tag
Ha PostNL-el rendelek egy tabletet akkor azt nem fogjak le vamolni, igaz? Mert az elado szerint rendben lesz. De nekem afa-stul mar nem kell.
-
Szaboocs
csendes tag
Oké, és nincs valami időlimitem hogy meddig kell nekem válaszolni? Vagy ha közeledik a lejárati dátum és a csomag nincs itt akkor mi a teendő?
-
Szaboocs
csendes tag
Sziasztok,
Rendeltem 2 hónapja alliról most járna le a protection, viszont a cuccom sehol sincs még így nyitottam 1 dispute-ot. 2 nap után az eladó kitolta augusztus 26-ig a protection-t és ezt írta:
"sorry for the trouble, let's wait 15-20 days to see the update, ok? we have extended the delivery to 25 days for you, we promise to solve the problem for you, could you kindly help us cancel the dispute first? if you can not get the parcel ,you can open it again 20 days later. thank you for your understanding, nice day
Az angollal nincs baj értem mit ír viszont még nem volt ilyen "ügyem" van ott egy accept gomb azt el kell fogadnom most? És ahogy írja ha továbbra se jönne meg akkor nyithatok új dispute-ot? Vagy ilyenkor mi a teendő?
-
looser
addikt
Rendeltem egy pár apróságot, nagy része megjött egy csomagban, a másikat külön adták fel. Rákérdeztem, akkor mondta a jóember. A lényeg a válasza, miután leírtam neki, hogy akkor minden rendben és örülök hogy megvan:
"No worries dear, we are with you while you wait."
Hát nem édes? :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
rendeltem egy kijelzot+ digitizert alin,azt irta az elado, hogy feladta ekkor: 2016-07-19
a tracking ezt mondja:2016-07-20 11:58 - Electronic information has been received.azota semmi valtozas. azt irta, hogy 5-10-nap, mig latszani fog a tracking.
irtam mar neki 2 uzenetet, de nem valaszol, pedig normalis eladonak nezett ki.
mi a next step? dispute? varjak meg? -
22balu
aktív tag
sziasztok!
Hogy van ez az áfa dolog ? ha pl túl nagy a csomagom amit rendeltem itthon rátehetik az áfát ? és akkor a postás kérni fogja azt a többletet és csak úgy adja oda?:.. vagy hogy működik ez ? akarok egy dront rendelni kb 50 dollárért de a mérete miatt gondolom nagy csomagba is jön és így probléma lehet belöle
-
Andi*
csendes újonc
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Valószínű így inkább megtartom a cipőt, mert nem akarom elbukni a postaköltséget.
Másik termékkel levő problémám. Festék hibás felsőt kaptam, ami így hordhatatlan. Disputot nyitottam mire az eladó azt reagálta, hogy tartsam meg a terméket, ő küld nekem egy hibátlant újból, cserébe zárjam be a disputot. Mit tegyek Zárjam be, és várjam, hogy talán elküldi tényleg a jót? vagy esetleg kérjek előbb traking számot? ha mégsem küldi el, később újra nyithatom a disputot?
-
cotag
senior tag
Fülhallgatót kitől vegyek alin?
-
beg
veterán
válasz Gaborking #11915 üzenetére
"A Posta a küldeményt a címhelyen egy alkalommal kísérli meg kézbesíteni. Sikertelen kézbesítés esetén az értesítőben szereplő postán átvehető a csomag 10 munkanapon belül."
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Gaborking
tag
Sziasztok!
Ha nem tudok átvenni egy csomagot akkor utána hány napig tartja a posta letétben, mielőtt visszaküldenék?
Előre is köszönöm -
Remiel
őstag
válasz A texasi #11913 üzenetére
Ezt is bele kell kalkulálni ha messziről rendelsz.
Tanulópénz.én erre válaszoltam, de igaz ez aliexpress topik
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #11900 üzenetére
Erre esetleg valaki? Mióta feltettem neki a videót nem jelentkezett az eladó, pedig ott tisztán látszik, hogy átvált pirosra a töltő és nem hagyja abba a töltést. Nekem tökéletesen megfelelne, ha küldene egy másikat, ahogy eredetileg írta. Mindenképpen nyitni kell egy Dispute-ot, akkor is, ha válaszol?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Remiel
őstag
válasz PhilBrick #11907 üzenetére
ez azért nem mindenhol van így... én már küldtem vissza hibás terméket kínába, nem cserét kértem, hanem egy másik eszközt és a postaköltséget is beszámították az árba, ergó "visszakaptam"...
igaz nem az ali volt, de messziről jött
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Siriusb
veterán
válasz A texasi #11909 üzenetére
Őszintén szólva nem értem az eladó problémáját. Sérülten érkezett, ezen indokkal indítottam a dumát, nem tudom, ez, miért vetne rá rossz fényt, ilyen előfordul időnként.
Ha lehet új dispute-t nyitni, én megteszem, együttműködöm vele, mert erről nem tehet. Jó, csomagolhatta volna vastagabb bubis borítékba, de nem akarok kicseszni vele. -
Siriusb
veterán
Nem vagyok itt képben a dispute kezeléssel. Nyitottam egyet, mert sérülten érkezett a termék. Az eladó kéri, zárjam be és más indokkal " The product doesn't fit" nyissak egy újat, s részben kárpótol. Ezt meg tudom tenni, vagy csak szivat és nem lehet új dispute-t nyitni, ha lezárom a jelenlegit?
-
Andi*
csendes újonc
válasz A texasi #11904 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért nekem kell fizetnem a visszaküldést, ha nem én hibáztam, hiszen ő küldött egy más szinű és márkájú cipőt. Az a gond, hogy nekem nagyon nem éri meg anyagilag visszaküldeni. Közben ő meg be is zárta a disputot, és van 10 napom, hogy visszaküldjem különben az Ali oda adja neki a pénzem.
-
manu75
aktív tag
Hátha valakinek segítség lesz, kérdeztem korábban Tőletek milyen cipőméret lenne jó, mert az alin a belső méret nem egyezett az európai mérettel, nos tanácsotokra akkor a 41-es lábamra 43-as méretűt kértem és tökéletesen passzol a cipő.
-
Andi*
csendes újonc
Sziasztok!
Rendeltem egy cipőt, ami megérkezett, de nem úgy néz ki mint a képen. A képen bézs színű, amit én kaptam az meg inkább ilyen vajszín (halvány sárga), és a belsejében sem azt a márkát írja mint a képen láthatónak. Kvázi nem az a cipő, bár modellre stimmel. A baj az, hogy így nem tudom viselni ahhoz a szoknyához amihez vettem. Disputot nyitottam. Az eladó meg csak annyit írt, hogy ha visszaküldöm a terméket akkor írjam meg neki a traking számot. Most ilyenkor KI és HOGYAN fizeti a visszaküldés postaköltségét?
-
Watcher45
tag
Az Ali tudtommal egy piactér, tehát maga nem rendelkezik EU raktárral. Elméletileg előfordulhat, hogy a felületen árusító adott kereskedő igen, de nem tudok arról, hogy lenne olyan kereső ahol erre vonatkozóan lehetne szűkíteni. A trackitonline.ru honlapon van kereskedő ellenőrző de az a megbízhatóságot vizsgálja.
-
flirt
tag
Üdv! Ha EU-raktárról szeretnék rendelni, erre az opcióra rá lehet keresni valahogy? Rendelt már mobilt valaki így? Néztem pár modellt, amik kedvező árban lennének, de ha elkapják a vámon, és ráteszik a különféle költségeket, akkor már kevésbé jó bolt így beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest