Új hozzászólás Aktív témák
-
lacos001
senior tag
-
Asbee
veterán
Azt írták szuperfertöző volt az esemény. Ez már a ti hozzáköltésetek, a többi rizsával. Nem volt szuperterjesztő, ez egy hülyeség. Elkapta volna minimum egy 12 ezer ember, akkor lehetne rá ezt mondani. Egy konkrét eseményről van szó, ahogy a cikkekben is. Egy szuperfertőző ahogy írták is 5-10 embernek legalább továbbadja.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
lafaty80
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ki mondta ezt a tüntetőkre? (szerintem ő már nincs itt, szóval ne a múltba tekintsünk)
By the way: hol voltak a híres orvosaink, akik mondjuk ki mertek volna állni a 20-i rendezvények megrendezése ellen? Miért más egy focimeccs, mint mondjuk a légiparádé, ízek utcája, mesterségek ünnepe vagy inkább a tűzijáték, ahol 700k ember volt össze zárva a tömegben 1 órára?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Asbee
veterán
Hogy mi van? Itt egyedül te költesz már hozzá az egészhez mindent is. Megpróbálom újra: A cikk szerint szuperfertöző volt az esemény. De nem volt az. Nem teljesült szerencsére ami kellett volna hozzá. Így ez egy média felfújás amire ti ugrotok. Nem volt szó se sportról, se tüntetésről , csupán ennyiről. Tudom most ismét aktuális lett, ami covid az csak borzalom, durva, negatív, 4. hullám lehet. Attól még tények vannak….
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van gond Ausztráliában, nem is kicsi.
[link]⭐ Stella
-
senior tag
amor fati
-
BalanceR
addikt
válasz zolivissza #109916 üzenetére
Nem robbanhat be a járvány, amég nincs vadászati kiállítás...
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
senior tag
-
senior tag
-
BalanceR
addikt
válasz zolivissza #109920 üzenetére
Látja...
Most még, aztán Kunetz úr eltűnik...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Gsx-rr
veterán
Na a Who elhalasztana a 3. oltast.
Nincs bizonyitek,hogy hatekony!Fantasztikus!
-
senior tag
-
lacafaca
addikt
válasz Gsx-rr #109922 üzenetére
persze, mert nem tudják a szegényebb régiókba leszállítnai még az 1. adagokat sem, mert a pökhendi és önző módos régiók meghibbant pógárai már a 4.re is igény tartanak, sőt jogot formálnak, mivel ez nekik jár...a többi meg rohadjon meg. na ezért is egy köpedelem a mai világ.
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Csókolom
tag
válasz Gsx-rr #109922 üzenetére
es hogy mennyire hatekony az elsö 2 vakca egyatalán, meglatjuk majd jövö ev, 2022 tavaszan -hogy mennyien haltak meg 2021 telén...
Csak az a bődös gond, hogyha mindent megint be fognak zarni a beoltottak elött is. Mert akkor nem lesz rendesen lathato, hogy mennyire hatekony a vakcina.
Mert hatekony, csak vajon mennyire[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
tudom...az ember mit sem változik sajnos, jába már a hipiszupi fejlettsége, sajnos az egójából leengedni nem képes. persze emellet azt már föl nem fogja, hogy így csak agyon szurkáltatja magát, de megoldás az nem lesz...persze dobunk majd rájuk atomot oszt problem solved...vagy rájuk gyújtjuk a környezetüket..
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
félisten
Holnap Kaposváron leszünk...(bárki jöhet..)
A 3. meg 4. oltásra, meg ez a véleményünk.
[Bukowski, Bukowski, BUKOWSKI!!!][ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Cs1csó
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #109942 üzenetére
4.? Keményen tolod.
(tipp de ez azért van mert az első két oltás után nem volt semmilyen antitest? )
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Cs1csó #109943 üzenetére
Lexarom az antitest meg egyebet... A 2. szputnyik után 1 hétig aludtam, és azóta sem vagyok 100%-os... Fát hordtunk és a 90KG-os fa kifogott velem (130 kg-ost 3 méterre dobtam előtte)
Persze, nem az oltás okozta, persze...UI: Azóta (pár napja) csak 2db 70KG-os akácát tudtam elhozni a hónom alatt... Előtte ment a 2x100KG is...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
BalanceR
addikt
-
félisten
válasz BalanceR #109946 üzenetére
Gázzal fűtesz? Nincs több kérdésem...
Ilyet csak "nyomorultak, átbaszhatók" csinálnak...
(Vágva mázsára van, de ha a VIZES, akkor cumi van)[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
BalanceR
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #109947 üzenetére
Fosszilis tüzelőanyag mint a XX. Században?
Hőszivattyú.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen monitort vegyek?
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest