Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vajon lenyomta már népszerűségben a Bing a Google keresőjét?
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Szinte csettintésre készít majd videojátékokat a generatív AI
- YouTube
- Proxmox VE
- A Meta szerint nem az ő pénzük a megoldás az EU-s telekomgondokra
- DIGI internet
- ASUS routerek
- Bittorrent topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz
nobela #23000 üzenetére
Szeretném megtapasztalni a kamu vírust! Szippantom a levegőt kint a szabadban. Embereket nem kerülgetem. Mindent összefogdosok és b@szki mégsem vagyok beteg. Hihetetlen! Te maradj otthon és rettegj!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
-
Jajj ugyanmár, könyörgöm, erőltesd meg magad, kurvasok boncolási eredmény van, és egybehangzóak az eredmények:
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.04.06.20050575v1
http://www.nephjc.com/news/covid19biopsies
https://www.scientificamerican.com/podcast/episode/covid-19-what-the-autopsies-reveal/
https://academic.oup.com/ajcp/advance-article/doi/10.1093/ajcp/aqaa062/5818922Van olyan, aki covid-os volt, de nem abba halt bele, és van, aki covidos ÉS abba halt bele. Az hogy nem tudsz különbséget tenni és csak az elsőt szajkózod, a te hiányosságod.
"Ha a covidtól sem féltél, ettől (3. VH) miért félnél? szarabb megfulladni, mint felrobbanni" - Parci, Ukrajnai háború topic
-
válasz
Casanova* #23004 üzenetére
kemény vagy, csoki!
"Propaganda is not for you to believe in something. Propaganda is for you to not believe in anything and if you don't believe in anything, you will do nothing. Russian society is best example of do nothing after 20 years of heavy propaganda work."
-
válasz
Casanova* #23004 üzenetére
oké, ahogy a pánikkeltés tilos, ez is. ha még egy laposföldes kommentet benyomsz, kitiltalak a topikból.
"Propaganda is not for you to believe in something. Propaganda is for you to not believe in anything and if you don't believe in anything, you will do nothing. Russian society is best example of do nothing after 20 years of heavy propaganda work."
-
válasz
Ezekiell #23008 üzenetére
Más betegségtől is szenvedő pácienseknél az érdemi infó az, hogy mennyivel rövidítette le életüket az új kórokozó.
Ezt úgy 2év múlva látjuk majd, hogy a mostani, sok országban rekord halálozási csúcs zöme pár hónappal - egy évvel előrehozott halálesetekből adódik, vagy a páciensek jelentős része élhetett volna még 2+évet (ami lehet 20 is, csak azt statisztikai eszközökkel nem lehet már kihalászi a zajból).
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
Carlytoo
aktív tag
Érdekes. 1-másfél hónappal ezelőtt leírtam, amit most itt a legtöbben hangoztatnak. Bezzeg, akkor meg én voltam a szemét, hogy nem tulajdonítottam pánikszerű jelenséget a dolognak.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
Rage47
veterán
Nálunk nyár közepéig tuti HO van elrendelve. Őszintén szólva utána sem szívesen mennék az irodába ilyen helyzetben...
-
Ezt mond el az operatív törzs szakérőinek is. Pontosan olyanokat mondanak feltételül, amit én is. [A járványmatematikai és egyéb kutatások szerepe a koronavírussal szembeni védekezésben]
Különben halvány segéd fogalmad sincs, hogy miket mondtam, csak csípőből ellenkezel.
Írd le, röviden amit írtam, nem hosszú, és legalább olyan hosszan cáfold. Ezt sem fogod, csak szövegelsz, pedig te is írtál hasonlókat, amit én feltételül szabtam, de már erre sem emlékszel.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Casanova*
veterán
Vannak videók is,bizonyítékok. Média mondta,hogy sok a koronavírus beteg. Orvosok nehezen birkóznak meg. Német újságíró el is ment a kórházba szétnézni és felvette videóra. földszint szinte üres volt. Semmi olyat nem látott.... Média mondta,hogy a kórházak megteltek. Katonai kórházba szállítják a betegeket. Angol újságíró felvette videóra,hogy a katonai kórház teljesen üres. Az újságírókat letartóztatták. Német,osztrák orvosokat felmentették a bizottság alól,mert elmondták az igazságot. Egy amerikai orvos felvette videóra,hogy a lélegeztető gépek a raktárban porosodnak, nem használják,mert nincs koronavírusos beteg. Orvosok,újságírók mind elvesztették a karrierjüket,mert elmondták az igazat. Mi értelme lenne nekik elmondani az igazat,miért hazudnának,mikor az életüket kockáztatják. Twitteren tájékozódjatok!! Ott nem törlik az ilyen videókat. Twitteren mindenki felébredt.... Sokan tiltakoznak,tüntetnek! Majd rájöttök,hogy kamu az egész."Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
válasz
Casanova* #23021 üzenetére
A felső 3 kép nem tudom mit akar mutatni, túl rossz a minőség ahhoz, hogy ki lehessen venni a részleteket, de az alsó kettő egyértelműen hamisítvány, mert ugyanaz a kép van szerepeltetve 2013 meg 2020-as dátummal, csak a színhőmérséklet van elállítva, hogy másnak tűnjön,d e egyébként minden részlet ugyanaz, még a távolban levő emberek is pont ugyanott és ugyanúgy állnak. Viszont ezzel el is érted, hogy végleg kizárlak a topikból, elég volt a hülyeségből.
-
válasz
Carlytoo #23016 üzenetére
Magyarországra bejött a tipped, New York-ra nem, ennyi.
#23024: "csak a színhőmérséklet van elállítva, hogy másnak tűnjön,d e egyébként minden részlet ugyanaz" <-
ennyi. És az ilyenek sírnak, hogy nézzük már meg/olvassuk el a "másik oldalt" is. Kösz, az ilyen "másik oldalak" helyett inkább megnézek egy részt az épp kedvenc sorozatomból...
[ Szerkesztve ]
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
-
válasz
KRoy19 #23022 üzenetére
(még mutatja is a rendszer, hogy kinek írtam válaszként. de te azért komplett megfejtést csináltál mini-összeesküvéselmélettel. gyerekek, picit gondolkodjatok már többet, úgy általában, légyszi. pont ezen topik témája kapcsán lenne rá szükség...)
-
válasz
KRoy19 #23029 üzenetére
egyértelműen nem neked szólt, ahogy Parci is leírta azóta, de nyomjad csak
jaaaa megvan, csak nem érted hogy a "laposföldes" az a konteó/összeesküvéselmélet szinonímája - na, tisztázva
[ Szerkesztve ]
"Ha a covidtól sem féltél, ettől (3. VH) miért félnél? szarabb megfulladni, mint felrobbanni" - Parci, Ukrajnai háború topic
-
KRoy19
őstag
válasz
Ezekiell #23031 üzenetére
Oké akkor én értettem félre, csak ez így elég hülyén jött ki, hogy én írtam egy lapos földes kommentet és aztán a közvetlenül felettem lévő kommentre válaszolt Parci és laposföldes kommentnek nevezte.
Joggal feltételezhettem, hogy félre nyomott.
Parci
Bocs, félre értettem.[ Szerkesztve ]
-
válasz
KRoy19 #23030 üzenetére
ja, értem. azt valóban általánosságban értettem a tényleg komplett idiótaságokra. mert azért aki ma komolyan hiszi, hogy óriási megfejtésben van, amikor berak videót üres kórházakról, az tényleg már a "laposföld kategória"
, így értettem, nem rád
[ Szerkesztve ]
-
Paxker315
addikt
DPP-4 gátlás?
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/dmrr.3330 teljes kézirat a "szokásos" helyen: ScihubMondjuk elfogult is vagyok, mert, az örökzöld metforminen felül a GLP-1 agonisták, DPP-4 gátlók& SGLT-2 gátlók kifejezetten szimpatikus csoportot képeznek.
" evidence suggesting that DPP4i modulate inflammation and exert anti-fibrotic
activity. These properties may be of potential use for halting progression to the
hyperinflammatory state associated with severe COVID-19 (22). DPP4i suppress T-cell
proliferation and production of proinflammatory cytokines. For example, pharmacological
inhibition of DPP4 decreased incidence, onset of symptoms and overall disease severity in
the experimental autoimmune encephalomyelitis (EAE) model of multiple sclerosis (23). ""DPP4i usage was associated with a 30% lower risk
of incident autoimmune diseases (25,26). Interestingly, in an experimental model of Acute
respiratory distress syndrome (ARDS), which represent the main death cause of SARSCoV-2 infected patients, DPP4 inhibition by sitagliptin alleviated histological findings of
lung injury by inhibiting proinflammatory cytokines IL-1β, TNFα, and IL-6 (27). Moreover,
loss of DPP4 activity through gene knockout or treatment with sitagliptin may exert antifibrotic properties in mice with bleomycin-induced dermal or pulmonary fibrosis (28)."Persze nem mindig ilyen egyszerű az élet, ami bizonyos esetben előny, máshol lehet, pont nem az.
"DPP4 inhibition should be carefully
examined according to disease and patient context given the theoretical risk of
suppression of immunity mediated by effector T cells and the reported association with
some immune mediated diseases, such as bullous pemphigoid (29) and inflammatory
bowel disease (30). "remek kérdés: egyéb fibrotikus-kötőszövet felhalmozódással járó állapotban (PSS, collagenous colitis pl.) lehet bármilyen kedvező hatása a gliptineknek? Ki tudja..
Mindennapok nehézségei https://tinyurl.com/hetkoznapok
-
-
Ez azért van, mert nem fertőződik meg mindenki. Még a legdurvább pestis/kolera/himlő járványok idején is rengetegen voltak, akik ott tartóztkodtak a gócpontokban, de nem fertőződtek meg. A koronavírus sem fertőz meg mindenkit. Sok minden oka lehet ennek, vércsoport, korábbi oltás, vagy csak elég jó állapotban van az immunrendszere, szed elég vitamint stb., de tény, hogy nagyon sokan nem kapják el, akkor sem, ha egy fertőzött rátüsszent.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #22871 üzenetére
"Tracey said in addition to the observation in Chinese patients, Florida-based Alchem Laboratories used a computer model to make a list of existing drugs that might fight coronavirus, and famotidine showed up near the top of the list."
Ha szednék is megelőzésre gyógyszert, az nem most lenne, hanem újranyitás után. Ez a rohadt érdekes. Bámulatos, hogy hol tart már a technika -
Ringman
nagyúr
Office for National Statistics (ONS) hivatalos oldaláról:
The UK's largest independent producer of official statistics and the recognised national statistical institute of the UK.
[link] -
Valószínűleg azért, mert a fertőzés attól is függ, hogy milyen mennyiségű vírust kap az egyén. Ez a mennyiség egyénenként változik, az egyén immunrendszerének függvénye. Minél erősebb az immunrendszere, annál nagyobb mennyiség kell neki a fertőzéshez. Ez minden fertőzésre igaz.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#95561216 #23041 üzenetére
Ezért biztos, hogy nem kezdek el szedni ilyet, talán az újranyitás után én is
Persze Legjobb akkor, ha teljesen biztos lesz a dolog. Ahhoz viszont kell egynéhány év. Amíg a járvány tart szerintem nem lesz biztos gyógyszer ellene, mert nagyon kapkodva keresik a megfelelőt. Persze érthető a kapkodás, de hát a vírust és a kutatás alaptörvényeit ez nem érdekli.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Milyen SSD-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest