Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem is eszembe jutott
ahogy egyébként a szemétgyűjtés témában is: most fizetned kell, ha leadsz hulladékot, ezt jól meg kéne fordítani, kerül amibe kerül. még a gyűjtésre is motivált lenne a nép. sőt, beindulna a szemétlopás!
"Propaganda is not for you to believe in something. Propaganda is for you to not believe in anything and if you don't believe in anything, you will do nothing. Russian society is best example of do nothing after 20 years of heavy propaganda work."
-
daneel_hu
addikt
Regisztráltam a VHAKCHINÁHRA.
-
Éjszakai mozgással kapcsolatos kérdésem lenne, hátha valaki járatos ebben:
- éjszakai érkező repülőhöz kimegyek családtagért, az elfogadható indok 20:00 utáni autózáshoz?
Van Munkáltatóim, de az Stadionok - Várnegyed irányú. thnx!
HUAWEI Nova 9 SE 8/128 GB Midnight Black, új, 2 év garancia + bonus mobiltok
-
válasz
radi8tor #73012 üzenetére
&(#73011) Lauda
Nem? Ez nem jó, de akkor mi a méltánylandó eset, ha nem ez? Limo az csak egy jármű, a reptéri taxi meg.....sok értelme van ennek is, mikor otthon beülök a gépjárműbe utána mindketten hazahajtunk. Minimalizáltabb így a fertőzés esélye is. No mindegy, köszi az infót.
(phhuuu...megint majd 400 hsz lemaradásban vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
morgyi
nagyúr
válasz
ubyegon2 #73013 üzenetére
Police.hu-ról:
Van olyan eset, amit a kormányrendelet megenged. Ilyen lehet például, ha sürgős orvosi ellátásra van szüksége, vagy gyógyszerért kell menni, mert például a gyerek otthon fekszik lázasan.
A te eseted meg csak kényelem és vagy spórolás...
(Meg se ismertelek hirtelen az új pofázmányodról, csodálkoztam is hogy egy kis ideig gyári arcképed van)
[ Szerkesztve ]
A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait
-
válasz
morgyi #73014 üzenetére
A te eseted meg csak kényelem és vagy spórolás...
Nem feltétlenül, mivel említettem is, hogy csökken a fertőződés veszélye, ha nem egy ki tudja milyen taxiba és taxis mellé ül be. Én előtte valami tesztet is csináltatok, a taxis is fog? Kényelem ez meg spórolás valóban? Nem éppen a családtagról való gondoskodás?
(pár napig Kalandor levetett avatarja volt, de azt senki nem értékelte)
(#73016) forceberg
Ugrik a fuvar? Megsajnálom majd máskor a reptéri taxisokat.
(#73017) lacafaca
Gondoltam megnyugtatná az utast, ha számomra kedvezőt írtok. Ha mennem kell, én megyek, márpedig minden szempontból így jobb, ezt a rendőr is megérti szerintem.
(#73016) forceberg
Pontosan, akár az autó szélvédője mögé ki is rakhatjuk a piros cédulát. Nyilvánvaló, hogy nem szórakozni megyek, nekem tiszta a lelkiismeretem, így tudom védeni a családtagot.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lauda
félisten
válasz
ubyegon2 #73013 üzenetére
mi a méltánylandó eset, ha nem ez?
Érdekes amit kérdezel, a kormányrendeletben szó sincs méltánylandó esetekről.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#20749568 #73026 üzenetére
Csak szebb, mint az előző!
Fejnek meg lennie kell, pólónak nincs feje. De nem tervezek, hátha ebből is elegem lesz, bár most még tetszik.
(#73027) morgyi
Fog, fül teljesen változó tétel, az 1bit a lényeg! (meg, hogy ne áztassa túl sokáig káposztalé)
(#73028) Lauda
Nincs? Mindegy, én valami hasonlóra emlékszem pedig. Amúgy mindegy, rendes ember nem hagyja éjjel covidos hiénákra a párját. (az irományt köszi amúgy)
[ Szerkesztve ]
-
sike!
tag
Úgy tűnik próbálnak "rendet tenni" az egészségügyi dolgozók fejében kavargó oltás-ellenes téveszmék kapcsán. Mert mit várjunk a lakosságtól, ha az EÜ-ben dolgozók egy része is szkeptikus? Határozott utasítások kezdenke jönni "fentről".. úgy hallottam... Ez helyes. Más kérdés, hogy a kormány nem kommunikálta -eddig és eléggé- (akár plakátolhattak is volna a szokásos propaganda módszerekkel) az oltások fontosságát.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
‘We are not coping’: Paramedics warn of deaths as hundreds of emergencies wait hours for help
Hundreds of people a day across London are waiting hours for an emergency ambulance to get to them, as paramedics warn that patients are dying as a result of delays.
Patients in emergency calls classified as category two, such as those involving a suspected stroke or chest pains, should be seen by paramedics within an average of 18 minutes but are being forced in some cases to wait up to 10 hours. -
Imilenni
addikt
Nagyjából 2 órája elkezdett nyomni a mellkasom.
Most egyik pillanatról a másikra nem érzek szagokat és ízeket..kezdjek félniPress "F" to pay respects.
-
syberia
veterán
válasz
Imilenni #73033 üzenetére
Kiegészítő terápiaként esetleg, ismerek valakit aki az említett "háziorvosi menü" mellé szedte, és mindössze 3 napra vesztette el a szaglását, láza is csak 2 napig volt. 45 év körül nem túl rossz ennyivel megúszni.
https://c19ivm.org/
-
Lauda
félisten
Covid oltás amerikai módra: Már 4 millió beoltott az Egyesült Államokban
Ennyi.
-
lacos001
senior tag
Na. Álljunk meg egy pillanatra. Németországi eNberök..
Az eddigi maximum 5 fő és 2 háztartásban élők szabálya helyett kizárólag az egy háztartásban élők és maximum egy, a saját háztartáson kívül élő személy találkozhatnak.
magyarul, mert úgy érti aki nem tud németül...kuncognivalóVan a mi családunk, 2 felnőtt, 1 gyerek. Adott a feleség legjobb barátnője, ő egyedülálló személy. A legújabb rendelkezés értelmében egy háztartás egy másik háztartásból csak 1 emberrel találkozhat. Azaz a feleség legjobb barátnője eljöhet, mert 1 ember jön a háztartásba, de a család nem látogathatja meg a barátnőt, mert oda már 2 ember menne.
Ugyanarról a 3 emberről beszélünk.Másik.
Ha mi eddig a szomszéd házban elő házaspárral beszélgettünk (én+feleségem-ők) nem volt baj. Most ez annyiban változott, hogy részükről anyu vagy apu nem lehet ott, mikor velünk beszélget és forditva.Ezosztigen...
-
Ringman
nagyúr
eközben az eu-ban: thread a vakcinarendelés balfaszkodásairól
-
lacos001
senior tag
válasz
#20749568 #73040 üzenetére
Nyilván...de.
Tegyük fel, eljön ide a barátnője hozzánk 5 óra beszélgetésre.
Mi nagyon tünetmentesek vagyunk fingunk nincs róla és átadjuk a leprát. Hazamegy.
Másnap elmegy a szintén egyedülálló barinőjéhez, továbbadja.
Az is elmegy ide oda, nyilván a kitalált "szabályok" betartásával.
Mindenki küldi-küldi tovább ezt a valamit...
Ez igen..hogy megállitották. Minden teljesen rendben van, tök logikus, mint eddig.A Landkreisunk vörösebb, mint a láva, holott napi 10-24-53-27-11-40...
Ilyen számok vannak pozitiv tesztre..229K lakossal
Viszont én nem mehetek svájcba vásárolni, 5km a svájci jöhet ide.Meddig lehet ezt csűrni-csavarni ilyen semmirekellő módon..
3 perce olvastam, hogy jan 18tól indul a suli.
""Die Kultusministerin hatte am Montag erklärt: "Gerade mit kleineren Kindern in der Grundschule ist digitaler Unterricht nur sehr schwer bis gar nicht möglich. Zudem gibt es viele Kinder, die beim Lernen leider keine Unterstützung ihrer Eltern erhalten. Der Präsenzunterricht ist und bleibt die beste Option für den Lernerfolg."""[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz
#20749568 #73042 üzenetére
Jött szembe...csak ilyeneket látok..
Csak tudnám, hogy az általad is írt "tipikus végig nem gondolt, életidegen, betartathatatlan létszatfaszság" miért jó. Ha mi és mások is, nem túlzok ha azt irom, szinte mindenki ( irtam már régebben- tanár, ügyvéd, szakács, polgármester stb) igy gondolja...Akkor?..
Mintha vért okádna mindenki amiatt, ami miatt ez ki van találva...óanyám...
Mikor nézem a kórházi riportot és a százemeletes, 3km hosszú kórházban 19 személy van intenziv osztályon egy 250K lakosú városban...Na azért elgondolkodtató minden.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live