Hirdetés
- DIGI internet
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Aliexpress tapasztalatok
- Windows 10
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Videó stream letöltése
- Amazon
- Újra lehet bárki felesége a generatív AI
- Bittorrent topik
- Aggódnak Texasban, amiért bitcoinbányászokra pazarolják az áramot
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Basszus mióta itthon vagyok híztam már 5 kilót.
Most meg itt a húsvét, folytathatom a zabálást.Ti mennyit híztatok karantén alatt?
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
senior tag
Engem az érdekelne, hogy akit már beoltottak, és kórházba kerültek, azok oltás után mennyivel kerültek ennyire rossz állapotba? Nekem is van 1 ismerősöm, akik oltás ellenére kórházban van, egy másikat meg a hajszál választotta el tőle. Tudtommal mindkettő másfél hete kapta az oltást.
battletag: bossi#2666
-
radi8tor
MODERÁTOR
Indexen képgaléria Szabolcs megyei kórházi állapotokról.
Ezek szerint csak engedtek a nyomásnak némiképpen és mutatnak képeket.⭐ Stella
-
Braavos
tag
válasz
#49155328 #94001 üzenetére
-13 kg-t fogytam, így vagyok 185/84 kg.
Igaz tavaly nyáron vettem egy komolyabb szobabiciklit, plusz 40 kg súlyt, előre készültem, hogy kevesebb lehetőség lesz sportolásra.Egyébként nekem abból a szempontból jót tett a "karantén", hogy 5/4 nap home office van, nem kell ingázni a munkahelyre, tehát nincs az, hogy 8-10 óra munka, plusz oda vissza 2 óra utazás után sokszor már nincs kedvem elindulni valahová sportolni. Az utazási idő szinte teljesen edzésre van fordítva nálam.
-
szabi__memo
veterán
válasz
NavySeal #94009 üzenetére
A drog rossz, értem!?
Mindenkinek aki HO-ban képes fogyni le a kalappal. Meg edzeni.
[ Szerkesztve ]
Troll: személyes hitbeli meggyőződését sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, ellehetetlenítse a témába vágó eszmecserét
-
Sir Pocok
őstag
válasz
bajtokarpi #94003 üzenetére
Egy oltás esetében se terelődik 1,5 hét alatt ellenanyag. Itt gondolom még az első adagról volt szó. A második shot esetében is kell egy 1 hét kimaxoláshoz.
Sajnos nem tájékoztatják az embereket megfelelően.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
NavySeal
senior tag
válasz
szabi__memo #94011 üzenetére
Eddig karatéztam és futottam. Karate ugye elmaradt, de lett otthoni köredzés. Amúgy tavaly híztam, ezért is kezdtem odafigyelni mit eszek és el kezdtem újra edzeni.
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
szabi__memo
veterán
válasz
Sir Pocok #94012 üzenetére
Nehéz lenne egy a5-ös lapon tájékoztatót adni vagy a regisztrációkor megadott címre emailt, levelet küldeni.
Nyitási konzultáció fontosabbTroll: személyes hitbeli meggyőződését sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, ellehetetlenítse a témába vágó eszmecserét
-
válasz
#20749568 #93972 üzenetére
pedig most jöttem be a támfalról, közben gondolkodtam...
(remélem olvasod még és nem az éterbe írom, mást úgy sem érdekel)
szóval fordítsuk meg a dolgot, induljunk ki abból, ami a realitás: a fiatalok bulizni, szocializálódni fognak, csak idő kérdése. az idősek meg shoppingolni, hatásában "ugyanaz". ha tudjuk, hogy ez így van, akkor a karanténoknak nagyon indokoltaknak, elmagyarázottaknak, alkalmiaknak (!) kell lennie (és kőkeményen szancionáltaknak).
ezen kívül mozogni fognak mindenképp, úgyhogy tegyük is ezt szabaddá. közben azért tájékoztatni kellene arról, hogy mi a helyzet a kórházban, a napi halálstatisztika full fölösleges, hét elején lehetne mindig összefoglaló, hogy hogy áll a járvány, amúgy pedig tájékoztatás ezerrel.
és, ami kényszer az egészben, hogy legyen valami totalitárius jellege a dolognak azért fűszer gyanánt
: a teszt, önteszt. azzal kell kiváltani a bulikálást, meg bármit. önteszt, ha negatív, mehet, ha pozitív, nem.
mindehhez persze kéne egy kényelmes és jól működő önteszt rendszer, ami a mai napig nincs -- és ez az igazi gond, nem tudom, hogy ennek tudományos okai vannak vagy csak nettó bénaság.
"Propaganda is not for you to believe in something. Propaganda is for you to not believe in anything and if you don't believe in anything, you will do nothing. Russian society is best example of do nothing after 20 years of heavy propaganda work."
-
válasz
#49155328 #94001 üzenetére
mit értesz karantén alatt? tavaly március óta? -5 kg.
"Propaganda is not for you to believe in something. Propaganda is for you to not believe in anything and if you don't believe in anything, you will do nothing. Russian society is best example of do nothing after 20 years of heavy propaganda work."
-
-
Az önteszt rendszerrel egy bajom van - egyszerűen nem bízom az emberekben, nem hiszem el, hogy felelősen cselekedne egy pozitív önteszt után... Ez mondjuk elég szomorú, hogy ilyen a nép, de "ez van"
A transzparencia hiánya meg nyilvánvalóan nehezít mindent - de a túl sok infó is (lásd "azt se tudják mit beszélnek ezek a tudósok, egyik ezt másik azt mondja, nem lehet nekik hinni")
"Ha a covidtól sem féltél, ettől (3. VH) miért félnél? szarabb megfulladni, mint felrobbanni" - Parci, Ukrajnai háború topic
-
-
Ringman
nagyúr
amúgy lehet azért húztak bele az oltásba, mert lassan itt a foci-eb...
-
Ringman
nagyúr
válasz
#20749568 #94031 üzenetére
aztán beindul a negatív tesztek kereskedelme, max ha videózod az egész folyamatot, hülyeség ill. anyagi kényszer: elbukott műszakpótlékok + 60%-os táppénz ellen nem véd.
szerk:
cseheknél azt hiszem látod, hogy adott oltóponton hányan vannak előtted, ill adott oltóponton hány embert oltottak már be.[ Szerkesztve ]
-
válasz
#20749568 #94031 üzenetére
És ki ellenőrizné hogy neked tényleg aznapi teszted van-e befotózva, tényleg a te teszted-e, stbstb... Mutyisztánban ezek egyszerűen nem működnek
Oltásszervezés: egyetértek, nincs vita, kurvagáz az egész.
"Ha a covidtól sem féltél, ettől (3. VH) miért félnél? szarabb megfulladni, mint felrobbanni" - Parci, Ukrajnai háború topic
-
-
Ringman
nagyúr
válasz
szabi__memo #94036 üzenetére
max ha egyedi azonosítót kap minden teszt és mindenkihez hozzárendelik a tesztek azonosítóit és nincs fuckup a disztribúcióban. elég scifinek hangzik.
(és akkor még mindig ott van a "bérteszt", amit ki kellene küszöbölni)
[ Szerkesztve ]
-
More than 5M people fully vaccinated in UK
Hacsak nem szabadul el a következő 3-4hétben a cirkusz a szigeteken, akkor kipipálták a covidot.Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
-
pw12345
aktív tag
Vótmá 100x gondolom: [link] érdekesek a reakciók is [link]
"a brüsszeli közös beszerzés mellett nagy mennyiségben keleti vakcinákat is vásárolt" Gondolom a xar Pfizereket adományozzuk, magyarnak, elég a SP is.
Aki a SP-ot nem becsüli, a Modernát nem érdemli, ne válogassunk!A foci EB-re nagyobb tétet is tennék, mint tényezőre.
-
snecizero
senior tag
Krónikus betegként (magas vérnyomás, vese beszűküléssel.) Szputnyikot kaptam. Reggel 8:40 kaptam az oltást. Két óráig olyan darázscsipés tünet az oltás helyén. Este 21 ig semmi extra. Utána már elindult a hidegrázás. Nagyon nehezen aludtam el. Hajnali 2 kor hideg rázásra ébredtem. 37 fokos hőemelkedés. Mondjuk én úgy éreztem mintha 40 fokos lázam lenne. Mi férfiak tudjuk csak ezt megérteni.
Szülési fájdalom az semmi ehez képest.
Egész nap ramatyúl vagyok, de nem vészes. Most meg mintha ízzadnék. Viszont sokkal jobban vagyok most már így estére. A karom néha fáj. Szerintem nem halok bele az oltásba!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 9 Pro * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
válasz
radi8tor #94006 üzenetére
"Indexen képgaléria Szabolcs megyei kórházi állapotokról.
Ezek szerint csak engedtek a nyomásnak némiképpen és mutatnak képeket."Hát azért szerintem ez távol áll attól, hogy engedtek volna a nyomásnak. Az MTI fotósa készítehetett képeket, amikkel (szerintem) az alábbiakat próbáljál elhitetni/sugallni:
- van bőven védőfelszerelés
- van bőven mindenféle gép
- minden beteggel legalább 2-3 orvos/ápoló foglalkozik
- minden k******t f***aMajd ha beengednek egy hiteles sajtóorgánumot, majd annak hiszek.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info