-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
Asszem mindenféleképpen!
-
3L1T3
addikt
Csak jönne már, remélem nem a 2. világháborút lovagolja meg.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
bandi0000
nagyúr
Pedig 2.VH lesz, egyik szemem sír a másik nevet Most poroltam le a BF4 et de olyan jó játszani vele, modern fegyverek, környezet, de hát mind1 eddig minden BF et megettem, kivéve a hardlányt
Xbox One: bandymnc
-
3L1T3
addikt
Mondjuk én egy modern hadviselésnek is tudnék örülni. BF1-el pont az volt a bajom, hogy a korszak amiben játszódott az nem tudott olyan pluszt adni nekem (fegyverek testreszabása) ami miatt több száz órára lekötött volna. Plusz nekem a BF4 menürendszere és spawnolása jobban tetszett.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Def26
félisten
ilyen címmel tuti nem ww2.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagybá
senior tag
Van jackie-nek is egy videója: [link]
Ugye ő benne van ilyen insider programban, szóval tudja, hogy mi a kövi bf témaválasztása és úgy néz ki ez a videó is ilyen hivatalos easter egg a kövi bf-hez.
A fehér ló egyébként azt mondják, hogy utalhat Churchill fehér lovára. -
Dtomka
veterán
Még időben vagyok ugye srácok?
Kíváncsi vok (mint korábban is) milyen lesz a köv. rész a BF sorozatnak. A BF1-et a Beta után eléggé sokan szidták, pedig abban nem volt hitreg probléma mint a BF4-ben.(#19) oriic
Nem probléma olykor a legjobbakkal is megesik, h tévednek.[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
1942 es résztől nyomom aktivan több mint 10 év, és szerintem 90%, hogy ww2 a V miatt+ háttér
-
RangerFox
veterán
A II. VH nem annyira izgat most, ellenben egy jó kis modernkori hadviseléses témával.
-
FIREBLADE78
addikt
Gyereeeeeee. Noooob
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Dtomka
veterán
válasz FIREBLADE78 #23 üzenetére
Ezt most minek, miért?
Gondolom a BF előző részeiben (1942, BF Vitenam, BF2, BFBC2, BF3, BF4, BF1) 3+ k/d-d volt, ha ilyen nagy az ARC.... -
Dtomka
veterán
válasz FIREBLADE78 #25 üzenetére
OK, semmi probléma. Tudom mit érzel
De hányszor megszívtam az ilyen érzés miatt.
Ha valaki lelő 1x ok, de ha 2x 1más után az nyír ki akkor csak azt keresem )revans on!(, és rightig nem jutok el odáig mert vki leszed....és csak elba...xom a statomDe mára már sokkal logikusabban, és csapatjátékosként játszom leginkább.
-
sixpak
nagyúr
Remélem lesz Operation, a többi annyira nem mozgat....
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Zuri
tag
Dejó legalább nem "Battlefield IIIII" 23.áig tuti lesz valami infó morzsa a DICE-től az 1-et is igen titkolgatni akarták végül csak ráéreztek a fanok
-
Dtomka
veterán
Sorold, miért is? Már most kezdenél fikázni vmit ami még meg sem jelent?
Ha a másik FPS jobb (Call of Duty - de gondolom ezt mindenki tudja), vagy annak tartod miért is vagy itt?
Sosem volt és sosem lesz tökéletes játék, a BF egyik része sem volt és nem is lesz az....De szórakoztató, izgalmas, és az egyik legjobb fps marad\lesz - legalábbis számomra. Kötekedni, elégedetlenkedni nem nagy kunszt, de uncsi 1 idő után olvasni az ilyen kommenteket.
Valami nem tetszik, jelezd van rá esély\mód. Gondolom megtetted, mert ha ide írod az=0-val.Én a Beta után kitöltöttem, sőt wordben készítettem 1 pár oldalas leírást a tapsztalataimról melyet el is küldtem. PL a squad-ba való csatlakozás a béta-ban nem így volt...én azt tanácsoltam, hogy 2x katt, de Ök jobbat találtak rá ki...
-
IntelKiller7
veterán
Remélem nem világháború lesz. Csattanjon akkorát mint anno a BF3.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Def26
félisten
Jobb ha szokod a gondolatot, hogy a játék topikjában nemcsak dicséret lesz, hanem bőven lesznek elégedetlenkedők is. Nem kell ezért egyből elzavarni valakit, mert ez ugyanúgy vélemény mint a Te túlzott elégedettséged is.
-
Dtomka
veterán
Olvasd el még1x amit írtam!
"Nem kell ezért egyből elzavarni valakit"
Nem zavartam senki sehova...csak megkérdeztem mit keres itt? Ha már ilyen negatívan áll hozzá..."Te túlzott elégedettséged is"
Ez sem igaz, mert akkor nem ezt írtam volna :Sosem volt és sosem lesz tökéletes játék, a BF egyik része sem volt és nem is lesz az....Köszönöm, ha legközelebb nem fogod kiforgatni a "szavaim!"
-
voodoo98
addikt
Eléggé megkeverték a sz*rt.
Nem lehet tudni, hogy mi lesz. De elég nagy a valószínűsége, hogy WW2 vagy Vietnam/cold war BFBC3.
"V" betű csomó dologra utalhat:
- 5. rész
- V, mint Victory
- Churchill "V"-je
- V, mint Vietnámde 6 nap és kiderül...várjuk...
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
guftabi96
addikt
Nos kíváncsian várjuk
Kis személyes kívánságlista:
Amit szeretnék:
-Régi CQ-et (pontok számítása)
-BF1 minimap működése (nem jelensz meg lövés közben a térképen)
-időjárás (csak ködöt ne)
-jobb spawn (sajnos még mindig borzasztó)
-jobban megtervezett pályák, ne a látványra menjenek rá (lásd bf1), hanem a játszhatóságra
-több jármű (bf1-hez képest)
-jobban konfigurálható szerverek
-a melee fegyverekkel szvsz egyértelműen jó irányba indultak el, kicsit még finomítanak rajta és jó lesz
-scoreboard újratervezés: csak a pontok látszódjanak, a K/D ne
-kiszámíthatóbb fegyverviselkedés: ne legyen random spread
-TTK csökkentése. Szerintem a BF1-ben még mindig nagyon sok.
-jobban működő menü és meccskeresés. BF1-ben a mai napig van, hogy nem tudunk egymásra csatlakozni, illetve a meccskereső sokszor üres szerverre dob be.Amit nem szeretnék:
-behemótok
-elite classok
-bolt action sweetspot
-premium (Legyenek a kozmetikai kiegészítők fizetősek (fegyver skinek stb, de ne legyen SWBF2 lootbox rendszer)
-bayonett charge#KeepFightingMichael
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
már csak az a kérdés xbox vagy ps4 -re veszem meg.
-
nagybá
senior tag
válasz guftabi96 #41 üzenetére
Teljesen egyetértek, a bolt action-ök műkédését én hagynám, nekem tetszik! A bayonette charge szerintem nem para, csak jó lenne külön gombra tenni...
TTK mit jelent?szerk.: Egyébként szerintem a legfontosabb az lenne, hogy a pályákat jól tervezzék meg, mert azok borzasztóak! BF3-ban kb. az összeset imádtam, BF4-ben már kevésbé, BF1-ben meg tényleg csak 1-2 élvezhető van.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz bandi0000 #48 üzenetére
kíváncsi vagyok tényleg szebb lesz e mint pro -n. Ha nem, vagy nagyon kis különbség lesz akkor hagyom a f*szba a boxot. Én anno azért vettem, mert a legerősebb konzol, blabla...
Zoli: Pc -re biztos nem, már nem menni az egeres játék. Pedig régen kurva jól ment.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo E31-70 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest