- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Rátört az Amazonra a trösztellenes félelem
- Sok a Huawei-meglepetés, de az USA szerint nem tudnak fejlett mobilt gyártani
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Vírusirtó topic
- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Synology NAS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Windows 10
- Aliexpress tapasztalatok
- DIGI kábel TV
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Direct One (műholdas és online TV)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morgyi
nagyúr
válasz
Csókolom #69993 üzenetére
Hát ahhoz képest hogy nem volt igazán 1. hullám, tavasszal jobban megtolták az intézkedéseket.
Látszólag többet lehetett látni kórházi intézkedéseket, eszközbeszerzseket.
Illetve tavasszal voltak munkáltatói támogatások. Szigorúbb intézkedések.Most amikor 100x szarabb a helyzet meg semmi. Túl hamar ellőttek tavasszal olyan dolgokat, amit vagy anyagilag nem lehet mégegyszer meglépni, vagy az emberek ingerküszöbe miatt. Vagy a gazdaság miatt.
A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait
-
-
Roba
tag
Üdv!
Igazad van. A sátán bélyege az oltás és az azt követően az emberekbe beültethető microchip és a totális felügyelet-ellenőrzés bevezetése.A 65171. hsz-ban leírtam a véleményemet.
Jelenések könyve 13/16-17-18-ban: „És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének száma. Itt van a helye a bölcsességnek!”
A hitetleneknek is van 1 percük saját magukra ezzel a rövid youtube videóval és talán megadják maguknak a felébredés lehetőségét ebben a hazug világban.
Bill Gates elszólja magát.
https://www.youtube.com/watch?v=-cY1Z3f_R30
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
MuMa012
tag
Ma egy érdekes történetet hallottam: A pénztárnál sorbanállás közben telefonál egy illető, idézem: "Nem megyünk anyámékhoz, mert most jött meg a pozitív teszteredménye és 28-ig karanténba került." Kíváncsi leszek, hogy a karácsony előtti magántesztelések megjelennek-e a központi statisztikákban.
-
Ezekiell
veterán
jujj
amúgy ezt a mikrocsipes konteót imádom
mert baszki a "beültetett mikrocsip" mit tud szerinted, amit a mobiltelefonod nem?
rajtatok tényleg csak röhögni lehet - látod Laca, így kell ezt, ha nevettetni akarsz
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Ezekiell #70014 üzenetére
...még azt is tudják a multik, hogy mit szeretnél venni a következő fél egy évben. Akkor már nem mindegy?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
BalanceR
addikt
válasz
Ezekiell #70014 üzenetére
Ultimate Jujjjjjj.
Azért Lacafaca (még) nincs ilyen súlyos állapotban (de néhány megnyílvánulása már megközelíti)
Laca, kíváncsi vagyok, mit gondolsz Roba posztjairól, egy 1-10es skálán?
1= egyet érek minden szavával
10= pszichiátriai eset, gyógyszeres kezelés,terapeuta és gyám kirendelése javallott[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
válasz
BalanceR #70018 üzenetére
A sátán bélyege az oltás és az azt követően az emberekbe beültethető microchip és a totális felügyelet-ellenőrzés bevezetése.
Én nem erre számítottam mikor benéztem a topikba! Konkrétan a fenti mondat első felénél ráköptem egy pofányi kávét a notebookra.
Annyira éreztem tegnap, hogy nem kéne még megejteni a havi pucoválást rajta. Remélem tényleg folyadékálló az Elitebook billentyűszigete.
Arra is gondoltam már, hogy az oltóhelyen inkább elkérem az üvegcsét és megiszom az oltást, így hamarabb szabadulnék a chiptől!
[ Szerkesztve ]
-
-
azbest
félisten
Nem szólja el magát, szépen kifejti a levágott részen, hogy a jólét és a biztonság a legjobb születésszám csökkentő faktor. Mert ahol nem hal meg a gyerekek többsége, és nem rabszolgának tartják a gyerekeket, hanem rendes iskolába járhatnak, rendes orvosi ellátást kaphatnak, dolgozhatnak és összességében jól élhetnek, ők felnőve már nem fognak 7 gyereket szülni, hogy 1-2 életben maradjon.
Persze megvan a nagy jólét árnyoldala is, amivel senki sem számol. Hogy az elmebeteg idióták intézményeiben is növelni kell a kapacitást, mert sokan unalmukban és önnön semmirekellőségük kínjában elkezdenek emberiségellenes baromságokat terjeszteni. Mert a jólét farvizén sok semmirekellő, buta és tudatlan ember is megjelenik, akik csak élősködnek a társadalomban és a féktelen hülyeségükkel az emberiség fennmaradását veszélyeztetik. Mert ők azok, akik gyilkos járvonyokat terjesztenek, mert arra is buták, hogy betartsák a járványügyi szabályokat ahelyett hogy hülye konteókat terjesztenek,
#70025 Reggie0
a jóléti, de már a nyomortól egy szinttel feljebb lévő államokban mindenütt megy a hiszti, hogy jaj elfogynak. Elég jó empirikus bizonyíték van arra, hogy a jólét csökkenti a szaporodát, mert az egyén élvezni akarja az életet.
Az egyházasdi és hasonlók pedig az uralkodó réteg jólétéért jöttek létre, ők nem nyomorogtak. A plebs viszont szaporodott akkor is a nyomorban.[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
Semmit nem szolt el, csak erteni kene, hogy mit mond es nem megint kepzelodni, hogy vajon mit jelenthet amit mond. Mondjuk ha ez menne, akkor vallasosbol is kevesebb lenne.
#70024 azbest: Ezzel nem ertek egyet, az egyhazak sem a nagy joletben jottek letre. Az emberiesseg el;enes eszmek is nelkulozesben jutottak hatalomra eddig.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#20749568 #70021 üzenetére
Azért tojáslikőrt inni csak hatásosabb, mint koffenint! Bár ha kiköpöd, ez is, az is ragad.
(#70023) BalanceR
nekem tegnap megjött a rendelésem a random szlovák webshopból ahonnan a pulzoxit rendelted.. neked még mindig semmi?
Ne szórakozz már, megjött onnan valami? A rohadékok azóta is bombáznak hírlevelekkel, de pulseoxy-ról semmi hír. Pedig a szlovák webshopok nem lassúak, másiktól rendeltem órát egyik este és két nap múlva itt is volt. Viszont rátaláltam egy régebbi androidos programra, amit persze kivettek a Google Playból, most azzal méregetem a SaO2 szintet. Mivel 98%-ot mutat, így nyugodt vagyok, aztán hogy honnan tudja.....
Valami iCare Health Monitoring az app neve.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Van előnye a chipnek. Amikor a lapos föld szélére ér az ember akkor rezegni kezd és ez ,megóv attól hogy leessünk
.
Kicsit erős a gondolatod . Még szerencse hogy az 5 g tornyok és egyebek kimaradtak .
Jut eszembe az 5g wifi nem veszélyes?[ Szerkesztve ]
Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?
-
válasz
azbest #70032 üzenetére
Onnan megjött nekem is eddig minden, de egy év kínai rendelés szünetet rendeltem el, az még nem járt le. Még egy hét és Ali EU raktárról szerintem egy hét alatt itt lesz.
(#70037) radi8tor
Ez a kerekszám vadászat nem a Tg topikokban volt nagy divat? Sajna már nem is olvashatom a sok értékes hsz-t ott. brühühü....
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz
lacafaca #70034 üzenetére
Köszi
10?
Azt hittem adsz neki egy 6-ost, (f@$z, kilences)
Ezek szerint, ez még a topik egyik leg..... őőőő... karácsony van... szóval leginkább "másként gondolkodó" tagja is elzárkózik az ilyen jellegű véleménytől.
Ezért jár a pacsi#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
daneel_hu
addikt
válasz
BalanceR #70018 üzenetére
"Ultimate Jujjjjjj.
Azért Lacafaca (még) nincs ilyen súlyos állapotban (de néhány megnyílvánulása már megközelíti)
Laca, kíváncsi vagyok, mit gondolsz Roba posztjairól, egy 1-10es skálán?
1= egyet érek minden szavával
10= pszichiátriai eset, gyógyszeres kezelés,terapeuta és gyám kirendelése javallott"Azért Lacát védenem kell, sokkal pragmatikusabban látja a dolgokat.
Még akkor is ha mindent megpróbál pozitívan megközelíteni ami nem feltétlen hiba.Az említett hsz tényleg jujj. (hát ez van, van ilyen is)
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Funkcionális edzés (kettlebell, TRX, CF, súlyemelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Felmerült a TSMC 2 nm-es node-jának csúszása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Metal topik
- Kormányos topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem