Hirdetés
- Aliexpress tapasztalatok
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Sweet.tv - Internetes TV
- Citromail topic
- Küszöbön a TikTok teljes betiltása
- Linux Mint
- A mesterséges intelligencia már jobb, mint az ügyvédek
- Amazon Prime Video
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Sziasztok,
Nem kifejezetten a jelenlegi koronaszitu kapcsán, de aktuális szóval egy kérdés a témában jártasabb fórumozókhoz:
Több online webshopban, Alin pár ezer forintért lehet kapni ilyen hordozható, elemes / USB-s UVC (266-279nm tartományban működö) kis teljesítményű LED sterilizálókat.
Kérdésem, hogy ezeknek van bármi hatása? Az oké, hogy orvostechnikai UVC lámpák vannak, de azok jellemzően nem LED alapúak, nagy teljesítményűek 20-40-60W. Egy negyed wattos LED megfelelő lehet kis felületek sterilizálására? Nem találtam a témában 100%ban megbízható forrást. Ha meg semmit nem használ, akkor még árthat is vele az ember ha azt hiszi hogy hatott.
Aki esetleg tud biztosat, egy véleményt mondana az ügyben?
Előre is köszi.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Köszi az infót, én is szkeptikus vagyok, ez bizonytalanított el kicsit: UVC teszt1
UVC teszt 2#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz
Ajándékok #34757 üzenetére
Jogos,
Én egy Nature cikket találtam az ügyben, abban pont azt hozták fel a Higyancső alapú megoldásokkal szemben hogy szélesebb spektrumban képes sugározni a LED ( 253-280nm) és a csövekkel szemben nincs bemelegítési idő, sem ózontermelés.
De A behatóidó a kisebb teljesítmény miatt valóban hosszabb.
Az, hogy milyen élettani hatásai vannak emberre az másodlagos, kis területű felületkezelésre ( telefon, maszk, kulcsok , pohár, aprópénz...) Hatékony lehet a LED, de minimum 10 perc oldalanként, 6-8 centi távolságból.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz
radi8tor #34807 üzenetére
Az ózon is jó, de azzal otthon én nem szórakoznék, nem tudod mérni, ha telítődik, oké, hogy zárt doboz, de az a doboz is van valahol, és amikor nyitod nem marad bennt.
"Ha oxidálható anyagokkal érintkezik, a bomlás már alacsony hőmérsékleten is robbanásszerű."
Ráadásul ha pl maszkot ferőtlenítesz vele, jobban roncsolja az anyagot, mintha mosnád.
Én még mindig az UVC-re szavazok, olcsóbb, egyszerűbb, de lassabb.
Rendeltem (nem LED) alapú ózonmentes kis kézi lámpát, ha megjött, beszámolok róla (ha sikerüls spektroszkópot szereznem a méréshez.)[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz
Ezekiell #40298 üzenetére
Itt valószínűleg pénz lehet a dologban, dobbantott már nagyobbat is anno...
Volt kamupártja, ami után elfelejtett visszafizetni pár milla állami támogatást.
154 152 684 forintos tartozása van az államkincstár felé.
Közös Nevező: 2018-ban alapította a pártot Gödény György patikus-izomember. „ÉRTÉKSEMLEGES közösség, ami a józanság, és az elvek talaján fogalmazza meg elképzeléseit. Attól sem zárkózik el, hogy a későbbiekben valóságos párbeszédben alakuljon ki a közpolitizálás.” Legalább 13 választókerületben volt probléma az ajánlóíveikkel.[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
A napokban valaki linkelt egy statisztikai oldalt, amiben hivatalos adatok alapján volt forcast is magyar viszonylatról pár hónapra előre...
Az Istenért sem találom, újra tudnátok linkelni ( már ha tudja valaki, melyikre gondolok...)
-
BalanceR
addikt
A lélegeztetőgépekről találok valahol statot?
A .gov oldalon a hírekben írják, hogy jelenleg hányan vannak lélegeztetőn, de hogy pl. tegnap előtt hányan voltak, azt nem...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Vótmá'?
[Covid]#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
CovIdióták vol 9999:
Egy Szerbiában élő ismerősöm említette, hogy a napokban egy Újvidék közeli városban a helyi idősotthon előtt tüntettek a maszk, és korlátozásellenesek, hogy "engedjék ki a szegény fogva tartott időseket" merthogy az eltúlzott felhajtás miatt ami a vírus körül van, odáig fajult hogy börtönhöz hasonlóan nem hagyhatják el az intézmény területért a szegény nyuggerek...
Btw, csak látogatási tilalom van... Mert egy pár otthonban megjelent a Covid, és mindenhol vitte magával a bentlakók 30-40%át...
Kb, mintha a halakat húznának a partra, hogy szegényektől megtagadják a szárazföldön való fickándozás jogát...[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz
MaxxDamage #41572 üzenetére
Nem hiszem, hogy amég saját lábadon mozogsz kapsz beutalót röntgenre, vagy CT re...
Btw addig jó, amég "beindul" és ki tudod fújni, fel tudod köhögni, az időseknél, krónikus betegeknél pont az a baj, hogy ezt nem tudják megtenni és a cucc bennt marad, felgyülemlik. Persze a dokit érdemes erről tájékoztni, hogy ez a tünet is megvan.
Jobbulást!#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz
MaxxDamage #41575 üzenetére
Hát amég nem kapsz eredményt, nem biztos, hogy korona, lehet valami bakteriális cucc is akár , de sanszos Covid is a tűnetek alapján...
Én pl szinte minden ősszel rászaladok az influenzára, amit lábon kihordok, 3-4 nap láz, köhögés, levertség, végtagfájdalom... Dokihoz soha nem mentem vele, meg amúgy sem szoktam (Funfact: anno, amikor elmúltam kamasz, a gyerekdoki kiadta az orvosi kartonomat, hogy majd a körzeti dokinál adjam le, mint kórelőzmény.. na ez azóta nálam van, merthogy az elmúlt 20+ évben nem látott orvos... ) ez akkor derült ki, amikor egy két éve szintén ősszel az szokásos influenza nem akart múlni... 2 hétig folyamatos láz (de olyan, hogy éjjel át kellet öltözni többszöt, meg ánynemüt cserélni, mert vagy egy litert izzadtam) minden végtagom fájt, a fogaim bedurrantak, már azt hittem az a baj... ÉS ugyan az a váladéktermelés a tüdőben, mint amit te is leírtál....
Ezzel már dokihoz mentem, ahol kiderült, hogy valami bakteriális nyavaja, antibiotikum meg mindenféle bogyó kellett, hogy elmúljon...
Viszont eddig a maszknak hála nem nyeltem be a szokásos évi influenzát, és az allergiaszezon, ami szintén érint, sokkal könnyebb volt.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Olyanról van infó, hogy a téves tesztek aránya kb mennyi pro és kontra?
Mert biztos van olyan, hogy olyannál is pozitív eredményt hoz ki a teszt, aki valójában nem Covidos (ez a kisebbik baj) de 100% hogy sok olyan van, hogy valójában covid , de a teszt negatívat mutat, valamilyen hiba folytán.
Ezek az emberek mennek tovább közösségbe, fertőznek, és később vagy kiderül, vagy nem.
Egyre több helyről hallani, hogy a kirendelt tesztet végző személyzet túlterhelt, ezért kapkod, vagy nincs is igazán kiképezve ( nem dugja a pálcát elég mélyre, nem vesz fel elég mintaanyagot...) Ezek a hibák jellemzően a hamis negatív eredményeket növelik.
Kemény szám már az is, hogy a mai adatok szerint, a teszteltek közel 10%a pozitív, és rengetegen várnak tesztre, és vannak, akik nem tapasztalnak erős tüneteket, vagy félnek a teszttől, ezért nem is jelentik.... Ők is mennek mindenfelé, továbbadják....
Ezek a fertőzöttek soha nem kerülnek be a statisztikákba, pedig nyilván vannak, nem is kevesen.[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Az általad leírt embertípus (feltétel nélkül hisz az összeesküvés elméletekben, félinformációkban, hoaxokban...) egyre több van, és nem feltétlenül csak az aluliskolázott rétegekben. A dolog pszichológiájáról okairól egész jó képet fest
ez a dokumentumfilm: [Social Dilemma]
Bár van pár félinformáció van ebben a filmben is, de a lényegi része a magja elég jól leírja a jelenlegi társadalmi hatásait okait a félinformációknak, konteóknak...[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz
Kékes525 #41980 üzenetére
Kb ott lett elb*szva az egész, amikor szeptember elsején elindult a suli... A nyaralásból, balatoni tömegnyomorból stb... hazatérő kölykök maszn nélkül özönlötték el az utcákat, tömegközlekedési járatokat, suli után a plázákat... 3 hónapja lett volna a kormánynak felkészülni, egy olyanra, hogy pl felsőtagozat akikre már a szülőnek nem kell vigyázni, otthon maradhat egyedül , tud tanulni egyedül, digitális oktatás, ugyanez közép, és felsőoktatás. Az alsósok maszk mellet az iskolákban az osztályokat kisebb csoportokra bontav oktatni (terem lett volna, ha a felsősök otthonról tanulnak) nem kell ide határzár, csak átgondoltság, meg több teszt, kontaktelemzés.
Szeptemberben a legszarabb forgatókönyvet választottuk, és Michael Bay rendezi...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz
Daffni2 #41989 üzenetére
Az ilyen kijelentések azok ,ami a legkárosabbak..
Ez adja a lovat a Gödényrajongók alá is...
Van a világon 100000 szakember, ebből 50 azt mondja, hogy a teszt haszontalan , és egyből annak az 50embernek hisznek, merthát szakemberek... A többi meg bizonyára a háttérhatalom embere...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz
Daffni2 #42003 üzenetére
Pontosan erről beszélek...
Dobálózol a félinformációkkal, aminek utána sem jártál, és a volumeneket meg nem veszed figyelembe.Ha
a példánál maradunk (példa nem valós adat )
Ha 100000 ből 50,500 vagy akár 5000 "szakember" állítaná az ellenkezőjét többséggel szemben az még mindíg annyira nem releváns mennyiség, hogy nem érdemes szóra méltatni...
És ezzel vissza is megyek read onlyba ebben a topicban. A többség tudja, hogy miért...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz
#75376384 #42435 üzenetére
Sajnos a jelenség a XXI. század rákfenéje....
20-30 évvel ezelőtt is voltak könnyen befolyásolható emberek, és olyanok, akiknek lételeme a nárcizmus, a figyelme középpontjában lenni, "megmondani a frankót".
Réggebben ez nem volt gond, mert elszeparált kis csoportok voltak max. de az internetnek hála a két csoport ( a "befolyásolhatóak", és a "térítők") könnyen megtalálják egymást.
Ha pedig már elég sokan vannak , egymást között egyre több "fake news", téves infó kerül megosztásra, öngerjesztő folyamat, megerősíti őket abban, hogy az elméletükben van ráció, mert milyen sokan vannak már..
Ami még olaj a tűzre az pedig az AI...
Anno a terminátor filmek azt jósolták, az Skynet elszabadul, és atomháborúval elpusztítja a világot.
Az ilyentől messze vagyunk, de a az AI mégis pusztít, bár nem szándékosan.
A közösségi oldalak , csatornák (facebook, Insta, YouTube,Twitter...) reklámokból élnek.
A reklámok akkor hatékonyak, ha olyanok kapják, akik érdekeltek a hirdetett termék iránt,
ezért algoritmusok, AI rendszerek milliói futnak, figyelik miket posztolunk, milyen videókat nézünk, milyen hírekre kattintunk, a barátaink milyen oldalakat lájkoltak... csak hogy pontosabban célzott reklámokat kapjunk. A reklámokat pedig szépen elhelyezi az általunk kedvelt , megtekintett vidókban oldalakon, posztokon...
És itt jön a képbe a be nem kalkulált mellékhatás:
Ha egy ember fogékony az álhírekre vagy csak nem rendelkezik megfelelő körültekintéssel objektivitás szempontjából, (pl ha lát valami hírt, nem keres rá más híroldalakon, nem néz utána jobban) könnyen bemegy az erdőbe úgy, hogy észre sem veszi.
Pl.:
Valahol találok egy cikket, hogy a kápszta rákot okoz, végigolvasom, nem nézek utána máshol, de nem is foglalkoztat különösebben, de mivel a cikk hosszú volt, és a google ADs látja, hogy az oldalon sok időt töltöttem, hasonló témákban dob fel cikkeket, videókat, ahol reklámokat szór elém. Én pedig megnézek két három ilyen videót, mert az ajánlottak között van, látom, hogy sokan kommentálnak, hivatkoznak mindenféle tudósra, aminek szontén nem nézek utána, de a bogár már ott van a fülemben... Elkezd foglalkoztatni a téma, és egyre több "rákot okozott a káposzta" hírbe, cikkbe, elemzésbe futok bele, mert az AI úgy látja érdekel.
A barátaimat figyelő AI pedig neki is elkezd hasonló tartalmakat ajánlani (mivel hasonló az érdeklődési köre mint az enyém) Kialakul egy "buborék" ami csak nő, és nő, pedig lehet, hogy az eredei cikk csak egy árilisi tréfa volt...
Valós példák:
BLM - mellet és ellen tüntetők
Antivaxxerek
Laposföldesek[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Trump is megmondta, azért van sok pozitív, mert túl sok a teszt.
Kevesebb teszt = kevesebb pozitív! Nyilvánvaló, és nem lehet vitatkozni vele.
Nobel díjat neki!
BTW szóval, ha 10K lenne a tesztek száma akkr ez kb 1050 pozitív lenne most, szóval papíron csökkennek a számok, valójában pedig nő.
Majd akkor lesz fun ( és még jobb statisztika, ha bejön a képletbe, hogy a háziorvos is pozitívnak nyilváníthat teszt nélkül, de az nem kerül be ebbe a listába, szóval ha valójában a napi szám pl 2000, simán lehet, hogy a stat a tesztek alacsony száma miatt csak 500-at mutat.
(#42467) natë
Ez szerintem nem a valódi Tamasi profil kommentje.
Valami kamuprofil lehet, nem 100-as a Tamasi, elmehetne a Budapest TV-be távgyógyítani, meg rontást levenni, de ennyire még ő sem kommentelne ilyet.[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz
Szakbarbár #42485 üzenetére
Netto hülyeség, ráadásul könnyen ellenőrizhető is.
Viszonylag olcsón kapható pulzoximéter, ami mutatja az aktuális szaturációt,
ha valóban felgyülemlene a CO2, csökkene az oxigénszint, ergó a pulzoximéter kimutatná, de nem mutat csökkenést, még hosszú távon sem.
Volt aki maratont futott le dupla maszkban, van aki munkájábó fakadóan 6-8-10 órán át maszkot hord ( fényező, asztalos, orvos...) és a kényelmetlenségen kívül (vág a gumi) nem okoz gondot.
Orvostechnikai szaküzletben 5-6k ért már vehetsz otthonra pulzoximétert, aminek a pontossága is bőven megfelel, bár egyesek szerint nincs nagy különbség az olcsó Aliexpresseshez képest:
[Cikk]
"A különböző pulzoximéterek mindegyike azonos mérési módszert alkalmaz és közel azonos pontosságú véroxigénszint mérést biztosít. A drágább készülékeknek olyan többletfunkciói vannak, amelyek inkább csak orvosok számára jelentenek segítséget, otthoni használatban nincs jelentőségük, azaz otthonra általában nem érdemes klinikai készüléket venni. Otthoni használatra az ujjra csiptethető és kézi készülékeket javaslom."#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz
lacafaca #42496 üzenetére
Tegyük fel mind valóban megvan , tegyük fel mind valóban működőképes, tegyük fel, mind alkalmas is a használatra.
Ki kezeli?
Kb, mintha lenne egy sziget amit el kell hagyni 1000 emberrel. Hajózni nem lehet, úszni lehet, vagy helikoper kell a meneküléshez.
az 1000-ből 800 tud úszni, de 200 nem, nekik helikoper kell
Vettünk (rohadt drágán ) 180 helikopert, csak az a bökkenő, hogy csak 40 pilóta van a szigeten, és ebből 30 tud helikoptert vezetni.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz
Szakbarbár #42506 üzenetére
Két Netflixes dokumentum filmet javasolnék mindenkinek:
[The great Hack - Cambridge Analytica]
[Social Dilemma]
Természetesen ezeket a dokukat is fentartásokkal kell kezelni, mindennek van fekete és fehér oldala, és nem szentírás, ami bennük elhangzik, de elég jól körüljárja a témát, hogy a digitális világ milyen mellékhatásokat okoz a társadalomban, politikában...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz
Gubu0101 #42539 üzenetére
Elméleti kérdés: Ha én tudom, hogy szoros kontaktba kerültem bizonyítottan pozitív emberrel, esetleg enyhe tüneteim vannak rá pár napra, de nem megyek el tesztre viszont körbeölelgetem a szomszéd nénit, aki ezután meghal és az ő kontaktkutatásánál kiderül, hogy én voltam aki megfertőzte az gondatlanságból elkövetett emberölés?
Illetve ha ugyanez a szitu, de nem a nagymamát ölelem, hanem elmegyek a maszkellenesek tülntetésére, és tüsszentéses kézfogással üdvözlöm pl a Gödényt, és egy fotó ereéjig a vállára hajtom a fejem ezután korházban végzi a veszélyeztetés?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
-
BalanceR
addikt
Nem szoktam facebookot használni, de mivel a céges FB profilt én kezelem, néha muszáj megnyitnom..
Az ATV-s csatt fennt volt, és ránéztem a kommentekre..
Hiba volt...
A hozzászólások 99%-ban arról szól, hogy vagy kamu a vírus, vagy hogy szándékos biofegyver, vagy egyszerre mindkettő ( a logika teljes hiánya mellet), de van BillGates általi konteó, meg soros, meg hogy a maszk hordozza a vírust, és azt is megtudtam, hogy a fokhagyma és a gyömbér gyógyítja a betegségek 99%-át..
És nem az a döbbenet, hogy van ilyen, hanem, hogy mennyire sok....
Elkeserítő, hogy itt tartunk.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Na ezért volt hiba elvállalni az ATV-s szereplést:
[Csatt Youtube]
A komment szekció magáért beszél#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz
csiga8 #43013 üzenetére
Igen ezt mondta 2020 februárjában, amikor Magyarországon még nem volt járványhelyzet, nem volt fertőzött, pláne halott. Ilyen esetben ne is hordjon senki maszkot, mert minek?
Ez kb olyan, mintha nyáron valaki azt mondá, ne vegyél fel kabátot, télen meg azt, hogy vegyél fel kabátot, akkor az hülye, mert mindig mást mond?
Komolyan ennyire bonyolult tőmondatokat értelmezni?[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Az a baj, hogy ezt csírájában kellett volna elfolytani, szankcionálni, mert mostmár csak olaj a tűzre a törlés a "facebook-értelmiségieknek".
Belemagyarázzák, hogy a háttérhatalom (mi más) megijedt tőlük, meg megy a "csakazért is" mentalitás.
Random megnéztem egy pár gödényrajongó profilját, hát érdekes módon nem sűrű köztük az agysebész, rakétatudós, tanár...
Jókat derültem, hogy milyen tipikus jellemzőkkel rendelkeznek :
- Valamilyen filterrel, vagy kis felbontású layerrel felpimpelt profilkép.
- Minden szart ész nélkül megoszt különböző reklámokkal teleb#&@szott Zs kategóriás híroldalról
- Megosztósjátékok töménytelen mennyiségben
- Vallási / szentképek idézettel, vagy Coelho szintű bölcsességekkel
- Születés és névnapi glitteres szíves, macis rózsás gifek
- Természetgyógyászat, homeopátia mindenek fölé helyezése.Tisztán kivehető, hogy náluk az "internet" kb a facebookban, youtubeban merül ki.
Az a hírforrásuk, a szórakozásuk, a hirdetőoldaluk, itt élnek közösségi életet...[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz
ubyegon2 #43238 üzenetére
Na igen, kimeríthetetlen mókaforrás az FB , ha van ideged az emberi hülyeséghez. Grétsy László szerintem éjjel álmatlanul forgolódik, a véletlenül megnyitja a Facebook alkalmazást.
Olyan mikromiliő szökkent szárba a tudatlanság, amit a butaság táplált és a beszűkültség öntözött.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz
Avicularia #43239 üzenetére
Ez az a kis Lidl az , a Granngarden mögött az Elonnal szemben, ahol mindig halszag van?
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Ez lenne a helyes hozzáállás, de sajons nagyon sok az iskolázatlan biomassza, akik ezt nem tudják és nem akarják elfogadni, és szabotálják a "korlátozásokat"...
Betartok mindent és nem érzem magam korlátozva...
Nem pénzbüntetés kellene a kötelező helyeken szándékosan maszkot nem hordók ellen, hanem a szabálysértéstől számítva 2 évig megvonni az egészségügyi ellátásukat 100%ban, persze a TB-t vonják tőlük továbbra is, aztán ha kellene valami orvosi segítség, mehet a természetgyógyászhoz, vagy a vajákosához, gyógyítsa vitaminokkal a vakbelét, meg a törött lábát, illetve keresse fel a szőrös gyógyszerészét...[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz
andor80 #43326 üzenetére
Annyira nem lesz kiugró a meccs miatti új fertőzések száma, de szerintem látható lesz valamennyire...
Ha többet tesztelnénk, és nem lenne olyan, hogy a doki pozitívként jelölhet teszt nélkül, ami nem kerül be a statisztikákba, akkor jobban látszana...
A vendégek fogják megszívni, ha hazaviszik...[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
2-3hónapig nem védekeztünk?
Hát én nem tudom, hogy ez lokális-e, de itt délpesten a nyáron végig 70-80 százalékban maszkban voltak az emberek a boltokban, buszon , mondjuk egyre többen húzták orr alá... A boltokban, kézferőtlenítő kirakva, és használva nagyon sok helyen, céges meetingeken ökölpacsi volt, pedig nem egyeztettünk a partnerrel...[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Na igen, bár szerintem a strandoknál nagyobb problémák az éttermekben volt.
A normál balatoni szezonnál magasabb számú vendég rövidebb intervallumban ment le.
Sok helyen egymás nyakában ültek az emberek, és mivel nagy volt a pörgés, volt olyan, hogy ahogy felált valaki az asztaltól, ült le a következő, asztal törlés nulla...
Ugyan ez a bárokban, pubokban, és sokan tünetmentes pozitívként simán körbevihették.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Motorola Defy (2021) - feltámadt túlélő
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Kivégezné a modern kínai chipgyártást az USA
- Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Fujifilm X
- Aliexpress tapasztalatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Resident Evil 4 Remake - Befutottak az első értékelések
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest