Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vajon lenyomta már népszerűségben a Bing a Google keresőjét?
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Szinte csettintésre készít majd videojátékokat a generatív AI
- YouTube
- Proxmox VE
- A Meta szerint nem az ő pénzük a megoldás az EU-s telekomgondokra
- DIGI internet
- ASUS routerek
- Bittorrent topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wanderlust
tag
Ilyenkor miért nem lehet egy olyan ponttal kiegészíteni a kijárási korlátozás bejelentését, hogy a boltokat zárják is be a mai napon, elkerülve ezzel a tömegek beözönlését? Kinyithatnak holnap, amikor már nem rohanhatják le őket a vásárlók. Plusz illett volna már törvényben szabályozni, hogy miből mennyit vehet a vásárló.
-
erdey_a
őstag
válasz
Wanderlust #11002 üzenetére
Kinyithatnak holnap, amikor már nem rohanhatják le őket a vásárlók.
Muhaha
Vérboci
-
válasz
Akkor holnap rohannák le, nem sokat segítene. Korlátozás valóban illene.
i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X
-
válasz
Normálist ellátást hogy oldanád meg?
-
kovacsen222
őstag
Nem gondolt még senki sem arra, hogy ez is jó üzlet annak, aki eladja azt tömérdek árut, amit mindenki lassan fél évre spájzol ?
Ha valaha is előre nem látható körülmény miatt mégis bevezetik a kijárási tilalmat, akkor is el lehet menni élelmiszer-boltba, gyógyszertárba, drogériába...
[ Szerkesztve ]
Amit nap mint nap cselekszel, vagy döntesz, attól leszel jó ember, vagy rossz.
-
dobolan
senior tag
válasz
Nordik #10938 üzenetére
Ha tényleg egyedül élsz, ez azért nem hiszem, hogy akkora probléma lenne. Mi négyen vagyunk, mégis be tudunk vásárolni egy hétre előre. Ebből számomra az következik, hogy te is. Szóval azokon a heteken ne menj boltba, amikor délután dolgozol, vagyis minimum 8 napra bevásárolsz. Vagy hétvége. Ha én egyedül élnék, szerintem 2-3 hétre is be tudnék úgy vásárolni, hogy ne kelljen egyáltalán boltba mennem addig.
-
válasz
kovacsen222 #11007 üzenetére
Mit akarsz mondani? Annyiba jó, hogy ha hetekig utána pangás van, az üzletnek nem kell kirúgni senkit, mert már megvan a bevétele.
Elméletben.i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X
-
Lauda
félisten
válasz
kovacsen222 #11007 üzenetére
Olyat nem vezetnek be soha.
-
rednifegnar
senior tag
erdekes hogy a nyuggereknek megengedo modban fogalmaz, a nem nyuggereknek meg kifejezetten tiltja (ott szerepel a kizarolag szocska). sztem nem akartak kiirni direktben hogy ne legyen forradalom, a nyuggerek barmikor mehetnek nem lehet oket korlatozni, sztem szandekos ez a ketertelmu fogalmazas.
A camera does not make art, the artist makes art.
-
viharhozo
addikt
válasz
Corleone33 #10974 üzenetére
De az olaszoknal kicsit szarabb a helyzet, megis van mit enniuk. A mult heti orulet utan is ujra lett aru. Akkor miert kapcsolja meg feljebb a panikmodot?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
HellGreg
őstag
Az autókáztás minek számít kijárási korlátozás idején? Ha csak úgy beültetem a családot, és megyünk erre-arra (nem szállunk ki az autóból). Azt vajon szabad vagy nem?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
HellGreg #11016 üzenetére
"tankolni" mentem meg kenyérért. Ismered a motoros Memet. Na ezek után tényleg befogok egy Spar-os kenyeret gyömöszölni az ülés alá ha megpenészedik... ennyire tré a bolt.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Elektrosokk
addikt
válasz
HellGreg #11020 üzenetére
annyira nem kihalt. heti 2 napot bejár barátnőm dolgozni, reggel viszem este hozom. Tegnap este elég sok mentőt láttam oda is vissza is, bár lehet hogy most jobban figyelek erre...
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
törölt tag
"Professor Crusanti said Italian health officials were meanwhile staying faithful to World Health Organisation advice to only test the sick. “They have tried to stick to it, even if it is wrong,” he said."
[link] -
Micsurin
nagyúr
válasz
#72445440 #11024 üzenetére
Arra, hogy nem vagy a négy fal között, ami adott esetben még kertes házban is nagyon hamar betud jójoztatni lelkileg.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
válasz
Narxis #10944 üzenetére
kitartás, jobbulást, nyomd le a kis rohadékokat a g...be!
"Propaganda is not for you to believe in something. Propaganda is for you to not believe in anything and if you don't believe in anything, you will do nothing. Russian society is best example of do nothing after 20 years of heavy propaganda work."
-
Csak keményen betartani a rendeletet, ne legyen semmi cicó, ahogy Indiában teszik: [link]
Amúgy meg Romániában este 10-től kijárási tilalom van.
Két katona ellenőrzi ezt 21.50-kor. Az egyik hirtelen kapja a fegyverét és lelövi az utcán a gyalogost.
Kérdi a másik:
- Te, miért lőtted le, még nincs 10 óra?,
Válaszol a másik:
- Ismertem a tagot, messze lakik, 10-re nem ért volna haza.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Atlantis
veterán
Nem baj az, ha mozoghat az ember, a lényeg, hogy a kontaktok száma csökkenjen. Először elleneztem, de a részletek ismeretében már azt mondom, logikus lépés, bár szomorú, hogy ehhez rendelet kellett és jelen helyzetben nem ez az alap a népek fejében.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#72445440 #11035 üzenetére
A saját udvarom semmivel sem sterilebb mint ha autóval vagy motorral nulla személyes kontaktus mellett gurulok egy félórát órát
-
-
pergabb
senior tag
Egy ideje nem kovetem a topicot, mert tul sok volt a parazas, viszont most gondoltam megkerdezekm tortent e vmi valtozas, mivel munkambol adandoan en folyamatosan maszkalok, bkv ezerrel, mondjuk en ffp3-as maszkokkal, hogy ha elkapom mast ne fertozzek ossze, viszont ma vmi hihetetlenul sokan lettek az utcakon. Tegnap meg kb pangas volt, mai elso korom utan meg azt tapasztaltam, hogy tele a varos emberekkel, dugig a villamos, metro, stb
[ Szerkesztve ]
-
Carlytoo
aktív tag
Társaságba ne menjünk. Ne fogdossuk a tereptárgyakat. Ha túl akarsz lenni rajta (és feltételezzük, hogy védettséget is szerzel ellene), akkor látogass meg egy valószínűsíthetően koronás fertőzött ismerősödet és izoláld el magad a felgyógyulásodig. Nekem van egy ismerősöm, aki ezt megjátszotta. Nagyon szarul volt, de szerencsére már túl van a nehezén.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A nagy BOR topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest