Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- VMware
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Proxmox VE
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
salival
aktív tag
válasz 7600 GS #43679 üzenetére
Matek meg emelt infó amiknek 90%-nak kellene lennie az átlagnak. Így duplázással 450 pont lenne. Ha sima számolással meg jobbra jön ki az eredmény, akkor az csak ajándék.
Szóval 450 pont minimum kellene. Tavaly 441 volt, két éve 451. Idén meg csökkenni fog a felvettek száma és sajna kezd slágerszakká válni a mechatronika.
(#43681) 7600 GS: neked is
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz 7600 GS #43656 üzenetére
Érveltem én is, bár szerintem (bután hangzik) túl könnyű volt az érvelés. Általában egy irodalmi toposz, vagy allegória vagy sokszor előforduló motívum köré kell felépíteni az érvelést segítő idézettel. Mainál pedig gyakorlatilag bármilyen művet be lehetett tenni az érvelésbe. Így viszont nekem épp meglett a 3 oldal, mert nehéz volt elkerülni a töménytelen rizsálást, közhelypuffogtatást. Meg nehéz volt egy kicsi szakmaiságot belevinni, amiért pont 4-es vagy 5-ös lesz az esszé a szakmai, komoly érvek, témataglalás miatt.
Szövegértés meg simaliba (remélem). Beírós feladatok egyszerűek voltak, kifejtősökből meg sok volt, az gáz, ott necces lehet az hogy mit fogadnak el épp. Ott pár pont simán elmehet.
Holnap matek kellene a 95%+. 90% alatt tragédia van, szóval észnél kell lennem. Középmatek egyszerű, de nagyon figyelni kell minden apróságra.
(#43678) KisTücsök: BME GPK Mechatronika
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #43671 üzenetére
A cikkben itt nem térnek ki rá, de spórolt pénze nincs? Mindet elkölti?
"Azaz egy évben a jövedelme 35 millió euró körül van, amiből nem is jön ki a 41 milliósra becsült bírság."
Máskülönben ez értelmetlen. Az a sok tíz millió amit az elmúlt tíz évben keresett, hova lett?
Annyit csak nem tudott elkölteni, még az apjával együtt sem.
-
bandus
veterán
válasz 7600 GS #43639 üzenetére
biztos van értelme ennek a két mondatodnak, de nem sikerül kibogozni. azért sok sikert így a magyar érettségire
ez most a real hibája, hogy nem tud élni az atletico bukásával, már másodjára az idényben :/
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #43559 üzenetére
Nem lepett meg egyáltalán, nem is láttam a meccset, mert épp Nagyváradon voltam Kispál koncerten, inkább utóbbit választottam, és teljes mértékben jó döntést hoztam. Conte nyilatkozata talán meglepőbb volt, képtelen volt a csapat emberelőnyben gólt rúgni, majd az edző elkezd bírózni, puffogtatja a "többet érdemeltünk volna", "nagyon védekező felállásban lépett pályára a Benfica", ezek számomra minimum szánalmas, de leginkább tolerálhatatlan megnyilvánulások.
Jó lenne, ha visszajönne az a Conte, aki mellébeszélés nélkül nyilatkozik, képes feltüzelni a csapatot, és hajlandó ésszerűen kezelni a csapatot, értem itt azt, hogy nem kell folyamatosan a legjobb csapatot halálra játszatni, érdemes néha változtatnia a felállást, és tud néha váratlant húzni.
A szezon viszont így egyértelműen csalódás, mert a Juventusnál a bajnoki cím a minimum, főleg így, hogy az az elsődleges prioritás, és beáldoztak ezért minden egyebet.
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #43554 üzenetére
A Catania a kiesés ellen küzd, míg az AS Roma meg lassan rájön, hogy nincs esély a bajnoki címre, így nem annyira meglepő ez az eredmény. Kíváncsi lennék, milyen eredmény születne, ha a Juve nem győz legutóbb a Sassuolo ellen, mert valószínűleg ott ment el az EL továbbjutás.
-
KisTücsök
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz 7600 GS #43477 üzenetére
nem baj, nem baj ez egyáltalán. most az egy dolog, h a kis szar getafe-nak iszonyatosan muszáj volt ma az a kis pontocska, ez egy dolog. de az egyáltalán nem gond, h csak egy fos döntetlent sikerült ma is produkálnia ennek a saját korszakának végén járó társaságnak, így legalább nyáron lesz egy kis munka az átépítéssel, edző-, kapus-, védőkereséssel, stb...
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
bandus
veterán
válasz 7600 GS #43408 üzenetére
én sokkal szívesebben látnám suarezt itt, mint benzemát. továbbra sem értem az iránta érzett imádatodat. lassú, körülményes, rengeteg kontra úszik el rajta, mert 90%-ban nem tud megverni egy védőt sem 1-1-ben, passzolni meg régen akkor jut eszébe, amikor a passzsávot meg már lezárták.
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #43230 üzenetére
Neki nem kell szem, ő egy tapló gyökér szemek nélkül is!!!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #43212 üzenetére
Gondoltam.
Egyoldalú volt (de úgy is mondhatnám, hogy egy csapat focizott, de ezért lehet majd megköveznek). Kb 10 perc után lehetett látni, hogy semmit sem tudott kitalálni Guardiola. Legalább lettek volna komolyabb helyzeteik, kapufák meg ilyenek..
Ribery meg mindig (elvileg csak akkor) játszik szarul, amikor Bayern meccset nézek. Miért csinálja ezt velem?
barca0519951: Pedig sanszos. De az Atleti sem lenne sokkal jobb. Csak az atleti ellen szerintem nagyobb lenne a reál esélye. Sokkal.
Lampard meg nem nagy veszteség. Csak mondom. Most nem.
Amúgy ne a csatárokkal jöjjünk. Nincs értelme. A Pool ellen sem volt, a PSG ellen sem volt, és még sorolhatnám...
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz 7600 GS #43055 üzenetére
erre számítottam. di maria formáján sok múlhat, illetve az egyéni hibákon, nagyon remélem, hogy a többiekkel nem lesz gond.
"gyors 3 góltól megzavarodik majd a bayern egy kicsit, aztán gyorsan bekapnak még kettőt "szerk: én gössert, carlsberget, budweisert vettem, meg chio tacost
süti: ki ne ismerné a bornapokat?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz 7600 GS #43032 üzenetére
úgy néz ki eddig, ja
Napfénysüti jó lenne összefutni, meg még játszani is.. igaz, a cipőmet már elsóztam, most még/már az sincs. persze, lehet mezítláb is játszani, nekem nem gond. labdával minden esetben művészien bánok
MikE008 én még emlékszem erre. faterék is ezt ittak a téesznél, meg amikor annak idején '84-ben a házunk alapját ásták a kőmívesek meg malteroztak, mindenkinél volt vagy két ilyen üveg. vagy barna, vagy zöld. de mindenkinél volt
az alkohol% volt a difi, ha jól rémlik.. gyerekként nekem ezek örök emlékek -
Tibiajax
nagyúr
válasz 7600 GS #42930 üzenetére
nem tudom, nem értem mi lehet az az igény, amire 18millio euro nem elég, de 20 már igen
nem értem. olyan, mintha a háttérben esküszöm a menedzser szervezkedne valamit, Messit meg egyszerűen csak bábnak használja fel. nem bírom elhinni, h ez a gyerek, aki tényleg egy szerény meg nem arcoskodó fajta volt, ott nőtt föl a klubnál, mindent neki köszönhet, így is ő kereste a legtöbb pénzt és most meg ilyenekkel jön, hogy a világ legtöbb pénzét akarja
hogy van ez? nekem ez az egész egyszerűen bűzlik, úgy ahogy van -
Tibiajax
nagyúr
válasz 7600 GS #42853 üzenetére
nyert a kibszott atletico??... krva életbe
nyert
kapják be. béna valencia
szarok voltak már 15éve is. az este spanyol focicsatornán a '95-ös val-atletico-t ismételték, valenciában még ott figyelt elöl a fiatal Mijatovic..
de fosok voltak akkor is már, nem bírtak egymással
legalább lett volna most is 0-0..[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
-
salival
aktív tag
válasz 7600 GS #42788 üzenetére
Touré szezon elején a legjobb védő volt a poolban, aztán kikerült a csapatból és a második félévben két hatalmas hibát is vétett (öngól+ gólpassz a csatárnak). Nem rossz játékos, de 4. CB jelenleg. Kupába jó lehet még egy évig, úgyis addig van szerződése. Viszont az öltözőben nagy vezér, sokat jelent mentálisan a jelenléte a csapatnál, mert azért ő már nyert pár dolgot.
Ha visszajön a Granadából Ilori akkor mehet, ha a portugál marad még egy évet kölcsönben spanyolban, akkor maradjon. Bár rebesgetik Caulkert is hogy Rodgers akarja nyáron ha kiesik a Cardiff, ő remek pótlása lenne Kolonak.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz 7600 GS #42785 üzenetére
Kalas egy cseh tehetséges védő, eddig kölcsönben a Vitessenél volt (ami ugye a dinamo tartalékcsapata).
Flanagan meg helyi védő, jobb oldali, de kényszer miatt (Enrique sérült, Cissokho használhatatlan) a bal oldalon játszik. Nem nagy tehetség, de a szurkolók imádják, mert igazán szívvel játszik, küzd, hajt, kiteszi a lelkét a pályára. A szezon felében már kezdő volt és hozza simán az elvárhatót.
YNWA
-
bandus
veterán
válasz 7600 GS #42671 üzenetére
én nem értem hogy nevezheted benzemát a csapat egyik legjobbjának, szerintem katasztrófa nem csak ,hogy befejező csatárnak rossz, de megszámlálhatatlan kontra akad el a lassúságán, meg a béna passzain.
suarez >>>>>>> benzema. de egy 27-28 (nem tudom mennyi pontosan) éves játékosért azért csak nem fognak 100, de még 70 vagy 50 milliót sem adni. remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest