Új hozzászólás Aktív témák

  • ^Clown

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Richard! #71424 üzenetére

    Védekező középpályást játszott Gerzson, aki tud a keretből VKP-t játszani (és hirtelen eszembe jut): Elek, Nagy Ádám, Kádár, Vanczák. Szerintem Nagy fog kezdeni, remélem, hogy fel tud nőni a feladathoz. Ügyes gyerek, én személy szerint nagyon bírom, van intelligenciája, de az Észak-írek elleni meccsen vastagon benn volt a gólban, és a mostani meccsen sem mindig zárt vissza rendesen. Labdát osztogatni viszont nagyon tud.

    Az én kezdőm mára:
    Király - Fiola, Lang, Juhász, Kádár - Lovrencsics, Elek, Nagy, Dzsudzsák - Németh - Böde

    Ehelyett ami lesz: Guzmó kezd Lang helyett, Juhászt vissza fogja tenni. Elöl pedig Böde helyett Szalai fogja rúgni a luftokat :D

    Guzmóval kapcsolatban: vele olyan érzésem van, mintha a fiatal Vanczákot látnám, aki az elején nagyon bizonytalan volt, egyfolytában benne volt a hiba, de aztán csak focista lett belőle, nem is rossz :) Guzmó még az út elején jár sajnos, szerintem életveszély a gyerek... A norvég meccsen sokat tisztázott, fejjel jó volt, de egyszer pl. nem tudta felemelni a jobb lábát rendesen, átcsorgott rajta a labda, ott volt az ordító gólhelyzet róla. Szóval szerintem isteníteni nem kell őt.

    Én nagyon drukkolok a srácoknak. Amióta az eszemet tudom, nagyjából az összes válogatott meccset megnéztem. És még nem láttam a válogatottat világversenyen. Egy karnyújtásra vagyunk, hajrá magyarok!!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák