Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    válasz mephi666 #191752 üzenetére

    Persze, lehet itt szabópistázni, meg van igazság abban amit írtál, de csak a hazai viszonyok között. Amint kiléptek a nemzetközi porondra, rögtön beárazta őket, egy nem túl acélos lett csapat.
    És mi is volt a beárazás oka? Nos, nem a két csapat játékosi közötti képességbeli különbségek, hanem egyetlen dolog, mégpedig a Kecskemét botrányosan szar erőnléte. Mindkét meccsen, kb. a második félidő 70. perc tájékáig, magabiztosan uralták a játékot, de utánna, miután elkészültek az erejükkel, rossz volt nézni, hogy nem csak a seggükön, hanem minden egyéb testnyílásukon próbáltak levegőhöz jutni.
    Első meccsen is pont emiatt, az erőnléti hiányosságra visszavezethető dekoncentráltság miatt kapták az utolsó pillanatban a gólt.
    A visszavágon dettó, a lettek a meccs utolsó harmadában tudták a fenti ok miatt hosszabításra menteni a párharcot, a hosszabbítás meg egyenesen szánalmas volt.
    A Kecskemét alig jutott át a felezővonalon, gyakorlatilag egyetlen céljuk volt, rombolni a saját tizenhatosuk előtt, meg valahogy kihúzni a tizenegyesekig, hát persze, hogy ilyenkor nem jön össze, az utolsó pillanatokban kapott góllal zúgtak ki.
    Az ilyen botrányosan szar erőnlét, meg egyértelműen a szakmai stáb hibája. Lehet, hogy van Szabó mellett, egy külön erőnlétért felelős edző, de akkor is Szabónak lett volna a felelőssége észrevenni, ezt a problémát. Főleg, hogy rendelkezésre áll minden olyan eszköz, ami folyamatosan monitorozza a játékosok állóképességét, és ezen adatok simán összevethetők, a nemzetközi sztenderdekkel.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák