Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Ringman #145841 üzenetére

    Egy szavam nem lenne ha egy BL(+EL) alternatívának a tervét tették volna az asztalra, de ez, hogy egy urambátyám önjelölt kiskirály rendszerben a gazdagok egymás közt szétdobnak még több pénzt az egy vicc és védhetetlen. 20 csapat amiből 15 be van betonozva az édeskevés.
    Ne legyünk naivak, ha ügyvédekkel szétszediuk az UEFA pénzosztását, az sem lett volna jó, mert nem csak ők kapnának többet, ennyit pedig soha.
    Tovább nyújtóztak, mint ameddig a takaró ért, adóssághegyek és most itt a covid is, ami egyben jó is mert mindent rá lehet fogni.
    Túl nagynak gondolják magukat ahhoz, hogy bérelt helyük legyen, miközben remeg a szájuk széle a kisebbségi komplexustól, hogy milyen veszteség ha lemaradnának a BL helyről, és ők nem akarnak már vívni ezért.
    Azokat a csapatokat nem sajnálták ahol azért kellett eladni mert ötödannyi a bevétel és nem költhettek felette az FFP miatt és egy noBL év maga volt a pokol? Ja nem, mert le lehetett rabolni mondván úgyis el kell adnia. Az FFP is nekik kedvezett.
    Eszembe jutott hogy építették fel a PL-t, ami után a PL csapatok arcpirító fizetéseket engedhettek meg maguknak, ez pont az csak óriás kivitelben.
    Az nem lehet válasz, vagy fricska az UEFA felé, hogy kisajátítva ellehetetlenítik a bajnokságokat és a BL/EL rendszerét a többi csapattal ahová ez az "elit" jópárszor be sem jutott.

    Érdekességképp egy kis szösszenet, angolra de még magyarra fordítva is érthető:
    La Gazzetta dello Sport oggi ricorda che Agnelli e le Juventus hanno impedito l’ingresso dei fondi privati nel calcio italiano. Questo perché i fondi, che avrebbero fatto entrare un sacco di soldi, volevano un accordo scritto che nessuno avrebbe giocato in una Superlega per i prossimi 10 anni.Quindi la Juve ha spinto per far saltare l’accordo, tanto andrà in Superlega dove ogni club avrà garantiti ALMENO 350 milioni (più di Serie A e vittoria Champions), lasciando alla Serie A pochi spicci.

    #145844ZavaBalazs: :D

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák