Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz drachoHUN #142121 üzenetére

    és bandus: :DDD Konkrétan mindenki elismerte, hogy pirosat kellett volna adni.
    Videót nem keresgélek, a közelben nem volt a labda és futtából lendületből oda támasztott ki, Pellegrini bokája pedig az ellenkező irányba fordult ki mint Chiesáé, de ő nem is tudta folytatni. Gondoltam nem kell videó, hogy lejöjjön, hogy itt is mentek tovább a lábak, de magyarázzátok meg nyugodtan...
    Ha nem tudok megállni, akkor sem így lépek, persze mert van eszem és nem vagyok aljas indokolatlanul, nem beidegződésem a darálás, nem sikerült belémverni, hogy ha nagyon gyors és cseles, akkor "boka fölé tízzel".
    Obiang pedig egy igazi verőember, nem az első ámokfutása, követem a Sassuolo meccseit, és minden harmadik belépője erősen sérülésveszélyes, egyszerűen nem bír az erejével.
    Ha a lábfejére lép nem mondok semmit, bár egy lábközépcsont törése is nagyon komoly tud lenni, a lábfej tövénél elhelyezkedő porcokról nem beszélve amiben az ínhüvely fut, na azt pl műanyaggal pótolják ha teljesen roncsolódik és sosem lesz ugyanolyan, sem le sem felfeszítéskor és a kisebb sérülés is nehezen gyógyul.
    Nekem belső boka mellett nagylábujj ínhüvely sérülés 3 hónap volt míg tudtam le fel mozgatni a teljes tartományban a lábfejem és a lábujjam és le tudtam guggolni még 2 hónap mire megerősödött és újra tudtam telirüszttel lőni, de mai napig érzékeny.
    Egyszerű "hátulról lökés sárgából" nekem volt csípősérülésem is.
    Ennyire veszélytelen egy ilyen, és ennyire nem kell komolyan venni, mert csak sárgát ér.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák