Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Rathrol
senior tag
Egy új kérdés, remélem erre már kapok választ Tőletek!
Ha kontrollerrel van probléma, akkor elég csak azt elküldeni? Szóval nem kell az egész konzolgépet kiegészítőkkel együtt elpostázni?
[ Szerkesztve ]
-
minilego
senior tag
Valaki dobjon mar ram privatban olcson beszerezheto kulcsos oldalt.
-
Rathrol
senior tag
Ha a kontroller nem csatlakozik még úgy sem hogy usb kábellel csatlakoztattam a konzolhoz ugyan úgy villog a kontroller.
Már konzolon és kontrolleren lévő párosítás gombbal is próbálkoztam, sőt elemet kivetem, konzol ki-be kapcsoltam. -
aktív tag
válasz banderasz77 #62868 üzenetére
ment privát
-
Golyo69
senior tag
válasz thedivision2 #62877 üzenetére
Köszi
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Steve1207
veterán
válasz H1F0N1CS #62876 üzenetére
Ha ért hozzá, akkor miért ne. Fizikai jellegű hibával nem fog foglalkozni szerintem a szerviz se, max erősebb felárral, de simán leránthatja a gyerek vagy a tv-t megbilletve repülhet mindent onnantól meg erősen megkérdőjelezhető a gyári/gyártási hiba. (Amúgy a legrégebbi gép is 14 hónap garis még, 2 év van alapból.)
.
-
H1F0N1CS
tag
Találtam itt HA egy hirdetést ami érdekes... HDMI port javittását hirdeti, S/X konzolokhoz. Na most ha a legrégebbi gépeket nézem azok is bő 2 honap garisok még... Akkor van olyan aki nem azt választja?
Nagy Imréné Marika Xbox gt: StealthXBeat
-
bilon73
aktív tag
helló,
a gyereknél a tv-n csak 1 hdmi bement van. van olyan bizbasz, amibe be tudom dugni a boxot, a beltéri egységet, és abból megy a jel a tv-be? és nem kell piszkálni?
mert a ki-be húzgálás nem hiszem, hogy sokáig épségben tartja a tv-n portot.köszi
-
Golyo69
senior tag
válasz thedivision2 #62870 üzenetére
Ez hol? Vagy mi ez? :) ennyiert kell
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
addikt
válasz banderasz77 #62869 üzenetére
Más mint a PC -s verzió, és szerintem a színvonal is alacsonyabb. Tegyél vele egy próbát, lehet neked jobban bejön...
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
thedivision2
aktív tag
Vanguard béta kulcs Kinguinon fizetési költséggel együtt 300 forint, aki esetleg nagyon kíváncsi már. Működik, már le is töltötte az S/X bétát.
-
banderasz77
addikt
Jelenleg PC-n tolom a WOT-ot, XBOX-on milyen?
-
creedszl
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne hogy más is tapasztalt e hasonlót vagy csak én nem csinálok valamit jól:
Hades - elég gyakran előfordul hogy hiába áll a karakter irányba ha lenyomok egy specialt megfordul és a másik irányba tolja el.Néha szétbax az ideg miatta.Tudatosan odafigyelve néztem és többször is bejátszotta a játék.De csak a special-nél.Hulligaaan
-
persil
nagyúr
-
zkxdn
őstag
válasz l.skywalker #62842 üzenetére
Ihh hát nem most lesz, de jövőhéten remélhetőleg jön a Halo béta
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok! Azt tudja valaki, hogy a ps5-re a Sony a kezdetektől 2 év garit ad? Csak mert a ps4-re ugye 1 év volt, idéntől meg már az értéke miatt alapol 2 év . De pl egy 2020-ban vásárolt ps5-re is 2 év a gari?
-
Czimby
addikt
Battlefield™ 1 Turning Tides
Még 4 napig ingyenesHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
addikt
válasz MarioAna #62856 üzenetére
Nem feltétlen. Én azért vettem többször is játékot/programot más régióból, mert olcsóbban szereztem, mint az ottani store.
Az, hogy ez mennyire fér bele fórum szabályzatába, már más kérdés...lehetne vitatkozni, mert nem különösebben tér el a 3 betűs használattól. Amit ugye itt tilos kitárgyalni.
Ezek lehetnek például ingyen kapott, vagy egyéb nem túl "legális" módon szerzett kódok is.
[ Szerkesztve ]
-
minilego
senior tag
Hol a legolcsobb a fifa kulcs? Hol lehet ilyen Argentina, Brazil kulcsot kapni?
-
MarioAna
senior tag
válasz icemad #62853 üzenetére
Na igen, de Brazil gift cardot veszek, azzal pedig már a BR storeból vásárolok, ami általában a legolcsóbb, amikor akció van. Nyilván pár 100Ft-ot bukok az átváltással (drágább a BR GC a névleges áránál valamivel, de kompenzál a régiós Store difi ).
Arra értettem tehát, hogy a BR store ezekkel a 60+% akciókkal direktben biztosan olcsóbb, mint a 3rd party shady dealek általában (ahol lehet ugyanúgy egy Brazil kulcsot veszel csak egy 3. félen keresztül ahol neki megvan a haszon és még akkor szórakozni is kell az aktiváláskor mobilnettel). Persze ha az adott játékra éppen nincs deal, akkor kivárás van. -
-
addikt
válasz GeronimoTama #62851 üzenetére
Csak megjelenés előtt 10 nappal vonja le az összeget, ha bankkártyával fizettél. A korrekciót pedig csak levonás után látod, ha már megtörtént a tranzakció. Mivel az éppen aktuális középárfolyamot nézi.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz blckhm #62835 üzenetére
Nekem csak 2.27% korrekció volt az izlandi áron kívül. Azért tudom pontosan, mert én legutóbb egy már megjelent játékot vettem. Tehát nem előndelésem volt, ahol csak később vonják le az összeget.
Azért ennyi, mert az én bankom középárfolyama 2.27% -ban tért el az Európai Központi Bank középárfolyamától.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Na ez jó hír, köszi a helyesbítést. Engem is összezavart kicsit amit mindenhol írtak már. Szerintem az a "preorder to get early access beta" zavart meg mindenkit, hogy most az első két naphoz kell előrendelni a többi meg full open beta vagy ez az egész beta egy early access és aki nem rendelte elő az nem próbálhatja ki.
Előreláthatólag mikortól lehet tölteni?Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
twi452
senior tag
válasz rokarudi #62841 üzenetére
Igazából ha lemegy a kezdeti izgulás, újdonságfaktor és elkezded tudatosan megfigyelni, hogy ki mit csinál akkor össze lehet rakni elég könnyen, hogy mit kell csinálni a boss-oknál.
Bele kell ebbe tanulni aztán jönnek a képességek összefüggései de a lényeg az, hogy megtanulod mit csinálnak a bossok és akkor csak idő kérdése 😄 -
l.skywalker
Topikgazda
New #BATTLEFIELD2042
Beta dates:
• October 6th for Early Access
• October 8th for Open BetaNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok a Hades tényleg ennyire nehéz, vagy csak én vagyok béna? Írtátok hogy 30 nekifutásból már többször kijutottatok, én 45 alatt jutottam el odáig, hogy
Pedig elég sok új bónuszt sikerült szerezni, de hiába van 3 újraélesztő lehetőségem, a végére mindig elfogy. És mintha minden újrainduláskor egyre genyábbak lennének az ellenfelek is.a főhős apjával verekedjek. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz pauliboy23 #62838 üzenetére
szerk:
ÉN most nem tudom hogy mi van, mit lehet félreérteni ezen a béta dolgon? Hiszen minden oda van írva.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz pauliboy23 #62836 üzenetére
Pre-order open beta.
Ott van a hivatalos oldalon is.Nem az első eset, amikor megtévesztően írja ki egy játék fejlesztője...de a hivatalos oldalon fent van, hogy elrendelés kell hozzá.
Szerk.:
Illetve ahogy oriic írta, lehet akkor is, ha:
"...szereztek/vettek béta early access kódot."[ Szerkesztve ]
-
blckhm
tag
válasz GeronimoTama #62826 üzenetére
Engem már csak az érdekelne, hogy az átváltott összegen túl (~22k HUF) csak az a pár százalékos korrigálás van, amit ρσгτσ is említett. Ha valóban így van, akkor én is előrendelem.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz MarioAna #62830 üzenetére
Fent arról van szó, hogy a más régióból vásárolt kódokat hogyan váltod be. Pl. veszel valamelyik oldalon egy FIFA22 kódot, ami Argentin régiós.
Ezt két fajta módon tudod (/tudtad?) beváltani:
- droidon a régi verziós Xbox app -on mobilnettel (elvileg kivéve Digi mobil). Átállítva az adott régióra az app -ot.
- vagy valamelyik 3 betűs szoftver segítségével.ZX Spectrum - Commodore 64
-
Guitar14
senior tag
válasz pauliboy23 #62825 üzenetére
18.-20. napokon nem kell előrendelni, hogy a bétával lehessen játszani? Store-ba úgy írja, hogy preorder to get beta access/neten béta kulcsokat árulnak néhány oldalon.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz GeronimoTama #62826 üzenetére
Az más. Ott a saját, már mentett magyar bankkártyát is eléri a rendszer.
A fenti olyan esetben érdekes, amikor például USA vagy Argentin kódot veszel. Illetve váltanál be.
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
-
Tomix24
addikt
Sziasztok. A Cod Vanguard nyilt beta-val mikor lehet sima gold előfizetéssel játszani? Mert sajnos nem engedi most letölteni. Xbox one x (nem series)
-
-
minilego
senior tag
válasz IntelKiller7 #62817 üzenetére
Ezekrol fogalmam sincs. Nalunk csak a gyerek hasznalja.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz minilego #62811 üzenetére
Lehomeoltatja veled az accountjat, te meg tudsz jatszani a jatekkal.
1 ido utan vagy visszamondja, vagy nem.
illetve, ha szeretnel hometarsat magad melle vagy mar van, akkor nem igazan jarhato az ut.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Oistrakh1
tag
Battlefield 2042 nov 19 a megjelenési dátum.
-
Steve1207
veterán
válasz minilego #62808 üzenetére
Felejtsd is el gyorsan (vagyis jegyezd meg, hogy olyat soha ). Árukeresőn van 20e-től lemezes SX változat, 500 ft spórolás miatt nem éri meg rizikózni semmivel. Vagy vársz pár hónapot és lesz használt 10-15 körül. Én úgy emlékszem a 21-ből nagyon lassan ment lentebb a digitális SX ára, csak a simára voltak elfogadható akciók.
(Ha nem sürgős és minden fillér számít, akkor Black Friday 2,5 hónap múlva. Ha figyelmes vagy kifoghatsz lemezeset 10 körül szerintem, eddig előszeretettel felezték a sportjátékok árát olyankor, de a store-ban nem számolnék azzal, hogy 18e alá megy a jelenlegi 25e-es áráról). Persze csak feltételezések, ha hasonló lesz a korábbiakhoz..
-
minilego
senior tag
Valaki arul hozzafereses nba-t... hogy mukodik? Ez egy account, amin rajta van a jatek es a Sajat accountommal is tudom hasznalni? Ezek mennyire neccesek?
-
minilego
senior tag
Nba 2k22-ot honnan lehet a legjobb aron beszerezni?
-
JamesHun
addikt
központi hiba lesz
én plexezni akartam, de a TV-n a plex nem indult el.
aztán youtube se, meg netflix se.
router restart. vagy 10 perc volt mire valami élet jelet adott a router.
Plex már megy, de Netflix app még mindig nem.
Majd csak élet lehelődik az MS oldaláról isSeriesX: JamesSHun
-
addikt
válasz IntelKiller7 #62801 üzenetére
Nálam már belépett. Gondolom lassan az "állapotot" is frissítik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- Formula-1
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.