Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition is free to own on XBL for EA Play/Game Pass Ultimate members.
A(z) STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition megvásárlása | Xbox
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #138688 üzenetére
Gameplay szempontjából sokat változott 1.6 óta. Most volt pont egy végigjátszásom, talán pár apróbb bugba futottam csak bele. Beragadó menük voltak, meg néha progress nem akart továbbmenni, míg vissza nem töltöttem.
Szerk.
Ja, meg headshotnál az enemy függőlegesen felrepült több emelet magasra. Az legalább vicces volt.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz NoOne1976 #138677 üzenetére
Még mindig nem hangzott el olyan hogy csak Cloud gaminget fogja tolni a Microsoft mostatól. Majd ha bejelentik hogy lelőtték a következő Xbox fejlesztését, majd lehet pánikolni. Addig ez csak felesleges paranoia.
-
Wesder
félisten
válasz soundsonic #138619 üzenetére
Ingyenes tételt US-ből is hozzá lehet adni az accounthoz.
-
Wesder
félisten
válasz banderasz77 #138617 üzenetére
Nem.
-
Wesder
félisten
válasz gboszi #138578 üzenetére
Legolcsóbban HDD-n vagy SSD tudsz parkoltatni és másolgatsz, ha kell valami. Talán még mindig gyorsabb mint letölteni.
Egyébként meg marad a gyári bővítőkártya, ami nem olcsó.
-
Wesder
félisten
válasz eL Geri #138420 üzenetére
Teljes játék lesz, mert 90%-os leárazás van rajta.
A(z) STAR WARS Jedi: Survivor™ Deluxe Edition megvásárlása | Xbox
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Xbox Insiders with Game Pass Ultimate – Stream Your Own Game on Xbox Consoles.
Starting today, Xbox Insiders in the Alpha Skip-Ahead and Alpha rings can preview this feature on Xbox Series X|S and Xbox One consoles.
Xbox Insiders with Game Pass Ultimate – Stream Your Own Game on Xbox Consoles - Xbox Wire
-
-
Wesder
félisten
válasz DaVE-1 #138316 üzenetére
Jobb alsó sarokban ha megtelik a csík akkor kell megnyomni a megfelelő bumpert. Van egy ritmusa, rá lehet érezni. A hub is azért van a career módban, hogy ott probálgassa az ember, és ne verseny alatt.
-
-
Wesder
félisten
válasz Redneck #138259 üzenetére
Lehet engem azért nem zavar, mert pont ugyan az az irányítás, mint a 99-es PS1-es verzióban. Nem tudom milyen a másik gombkiosztás.
Lehet ez ma már az új belépőknek tényleg kényelmetlen.
-
Wesder
félisten
válasz Redneck #138256 üzenetére
Mi a logikátlan abban hogy driftelsz, aztán 1-1 másodperc különbséggel lenyomod a másik bumpert?
Nem tudom hova máshova akarnád bindelni hogy egyszerre két gombot használva még kényelmes maradjon a használata. Elite controlleren átraktam ravaszokra a turbót, de csak sokkal rosszabb köridőket okozott.
-
Wesder
félisten
válasz DaVE-1 #138250 üzenetére
Turbózni úgy tudsz hogy kanyarodáskor lenyomod az RB-t vagy LB-t, attól függően hogy neked hogy kényelmes. Elkezd driftelni az autó, és amikor füstöl a kipufogó, meg lángol a kerék, akkor megyomod a másik bumpert. Ha LB-vel kezdted, akkor az RT-t, ha RT-vel kezdted, akkor meg az LB-t. De ezt le is írja, meg el is mondja a játék. Egy drift alatt 3x tudsz turbózni, utána újra kell kezdeni a driftelést.
-
Wesder
félisten
válasz DaVE-1 #138248 üzenetére
Melyik pálya?
Ha a Tiger Temple, azt nem is fogod elérni ugorva, mert azt csak a shortcutról lehet elérni.
Szerk.
Az első credits nem a játék vége, az csak egy buksi simi, hogy azt hidd hogy ügyes voltál.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz DaVE-1 #138243 üzenetére
Rámpa szélén kell megnyomni az ugrás gombot, akkor magasabra ugrik.
Szerk.
Ja, meg turbózni sem árt megtanulni. Amíg az nem megy, a CTR meg Time Trial challenge-eknek szerintem felesleges is nekimenni.Bár zafírra talán anélkül is megcsinálhatóak a TT-ok, ha az összes idődobozt összeszeded a 3 kör alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
You can now use Xbox Cloud Saved Games when playing the Steam version of Indiana Jones and the Great Circle.
The game supports Play Anywhere, but it seems this is a new feature which enables you to use a single save file across Windows Store, Xbox & Steam.
-
Wesder
félisten
Indiana Jones and the Great Circle Reviews
5 / 5 GamesRadar+
10 / 10 TechRaptor
5 / 5 Digitec Magazine
5 / 5 Saving Content
5 / 5 VGC
95 / 100 GamingTrend
9 / 10 IGN
9.0 / 10 XboxEra
9 / 10 Gamespot
9 / 10 Shacknews
9 / 10 GamingBolt
8 / 10 Game Rant
8 / 10 But Why Tho?
7 / 10 CGMagazineOpencritic: 87
Metacritic: 86I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz icemad #138181 üzenetére
Home esetén nem kéne hogy hozzád számolja. Akkor csinálja ezt, ha másvalaki úgy játszik egy játékkal, hogy neki nincs meg, neked viszont igen, és be vagy jelentkezve a gépen. Ilyenkor a rendszer úgy érzékeli hogy te is épp az adott játékkal játszol.
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz pzstm #138075 üzenetére
Az biztos, mert most ráprobáltam. Kiírta hogy kell 133GB szabad hely. (van 170). Letöröltem a 300MB-os placeholdert, hogy újra letöltve már elkezdi-e leszedni a teljes játékot, erre elindult a 300-as placeholder telepítése. Na mindegy, majd 9.-e környékén újrapróbálkozom.
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz Tasunkó #138017 üzenetére
Nehezen lesz nyeresége egy olyan termékkel, amit alapból veszteséggel árul. (másik két gyártó haszonnal árulja.) Tippre a 650-es 2TB-s model pont nullára jöhet ki.
-
Wesder
félisten
válasz oriic #137999 üzenetére
Volt már bent többször is Passban. Én ott elengedtem mikor az első achi adott 2G-t. Engem nagyon zavar ha az achi nem 5-re vagy 0-ra végződik. Tudom faszság.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Szerk.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz Marcsello31 #137890 üzenetére
Amit te szeretnél, azt úgy hívják hogy PC. A konzol nem erre való.
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz Redneck #137846 üzenetére
Szerintem a játékok meg GamePass itt sem olcsóbb, ha az ember nem Hátsópakisztánból akarja beszerezni.
A GamePass egyetlen előnye jelenleg a Day1 saját játékok. Bár, azzal sokat foghat az ember, ha mind érdekki, így igaz lehet az olcsóbb gaming.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz gianni85 #137834 üzenetére
Most akciós az All-Digit PS5. Ezt az X-et meg hivatalosan nem kapni otthon egyelőre. Így azért nem nehéz.
Xbox mellett már 8 éve nem nagyon szól semmi. Most is leginkább annak van, aki az előző genből hozta a könyvtárát. Én se vettem volna egyébként.
-
-
Wesder
félisten
válasz Farkassacred #137763 üzenetére
Hibrid, mert vannak részek ahol TPS.
Nyílvánvaló volt hogy a Machine Games nem TPS kalandjátékot fog csinálni. Na meg azzal menne a felesleges összehasonlítgatás az Uncharteddel.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz torrente777 #137737 üzenetére
Írni kell a Microsoft supportnak hogy korrigálják a garanciaidőt, mert kevesebb, mint két év.
-
Wesder
félisten
válasz zzola #137571 üzenetére
Most vettem Sky Cipher-t. Ugyanúgy driftel mint a Starfieldes, vagy a gyári fekete/fehér, vagy a 20th Anniversary.
Az egyetlen különbség hogy mikor lesz zavaróan nagy az eltérés, hogy az már a játékélmény rovására megy.
Az Elite 2-t nem néztem, de biztos az is driftel. (annak mondjuk az RB gombja adta meg magát 3 hónap után, így bármiféle minőségről beszélni felesleges szetintem)
-
Wesder
félisten
válasz icemad #137510 üzenetére
Csak annyi hogy ez a hír elment melletted. Az meg ugye egy köztudott mém hogy az IE egy lassú böngésző, és lehet azt használod amiért csak most ért el hozzád a hír.
Ártatlan csipkelődés volt, nem kell komolyan venni.
-
Wesder
félisten
válasz Ctrl+Alt~Del #137479 üzenetére
Nem is mondtam ilyet, hogy ezt jelentené.
-
Wesder
félisten
válasz Ctrl+Alt~Del #137476 üzenetére
"Nem tudom hogy jutott el oda bárki is, hogy azért, mert Magyarországon hivatalosan nem kapható a ráncfelvarrott XSX, az azt jelentené, hogy megszűnik a konzol, és csak felhő lesz."
Jelen pillanatban ott tartunk hogy a régióban semmilyen Series X nem kapható. Most a beragadt 20db-os készletet nem veszem ide.
-
Wesder
félisten
válasz icemad #137408 üzenetére
Nincs mit cáfolni. Ez nem más, mint spekulálás, ami történik.
Akkor kellene megszólalni a Microsoft Gamingen belül bárkinek ilyen ügyben, ha arról cikkeznének a médiában hogy "Állítólag a Microsoft kivonul a konzolpiacról". Egyelőre ilyenről nincs szó, de ha mégis megtörténik a PS meg PC majd felszívja a hátrahagyott tömeget.
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #137414 üzenetére
Jó, hát anno nem harácsoltam a játékokat, és szerencsére már most is kezdek leszokni róla. Mostmár csak tényleg arra megy pénz, ami érdekel is annyira hogy végigjátszam.
-
Wesder
félisten
válasz gabriel26 #137406 üzenetére
Következő genre simán megérheti jobban egy PC. Mindkét gyártó viszi oda a cuccait. A NextBox meg PS6 tuti 800-800€-n fog nyitni, akkor meg inkább 1600-ból összerakni egy PC-t, azt elvan vele az ember sokáig, mint megvenni mindkét konzolt.
-
Wesder
félisten
válasz KKaresz45 #137401 üzenetére
Az nem baj, megy PC-n is. Már összeírtam azt a nagyjából 10-20-30 játékot, amit újra megvennék, ha át kéne menni PC-re. Szar ügy ha bukom a Library-t mert nem lesz több Xbox, de ez van. Tenni nem nagyon tudok ellene.
-
-
Wesder
félisten
válasz frankdelgado #137357 üzenetére
Ott a PC.
-
Wesder
félisten
válasz frankdelgado #137339 üzenetére
Majd kopogtatnak a begyüjtők. IP cím alapján úgyis megtalálnak.
-
Wesder
félisten
válasz philoxenia #137313 üzenetére
Az Xbox sosem ment jól Európában, egyedül magyarországon sikerült értékelhető eredményt elérniük.
Bele se merek gondolni hogy milyen lehet a helyzet a többi tagországban, ha ezt a jelentéktelen piacot is elengedik.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Quinine911 #137301 üzenetére
Legegyszerübb ok talán az lehet hogy a kutyának sem kell az EU-ban Xbox. Az S-t megtartják hogy azt a látszatot keltsék hogy még a piacon vannak, de ez csak egy tipp.
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #137295 üzenetére
Talán valamelyik tárgyaláson került elő. Az EA meg Ubi nem konzolgyártók, így persze hogy megjelenhetett a szolgáltatásuk Playstationön.
Ha az MS átmegy Segába, akkor a GamePass is engedve lesz.
-
Wesder
félisten
válasz Quinine911 #137280 üzenetére
One S meg One X az előző generáció volt, ne azt vadászd.
-
Wesder
félisten
válasz NoOne1976 #137272 üzenetére
"Szerintem ma reggelig nem tudtuk (még mi sem), hogy supporton keresztül rendelhető. És ne feledjük azt se, hogy valamilyen szintű angol is kell hozzá."
Most már tudod. 2024-ben aki nem tud legalább egy kicsit angolul, az meg így járt. Ott a DeepL meg társai, lehet használni.
Mint írtam az átlag vásárló majd vesz mást, aki meg utánajárt az tudja pótolni a tönkrement konzolját.
Nyílván ennek elöbb-utóbb az lesz a vége hogy nem lesz Xbox, de úgy se tudsz mit tenni ellene.
-
Wesder
félisten
válasz dReFiX #137270 üzenetére
Szerintem olvasd el mégegyszer a hozzászólást. Nem állítottam hogy van MM-ban gép. Az Átlag Béla meg így járt.
Most megint az van, mint az OG Xbox idején. Annak lesz beszerezhető, aki utánamegy, a többiek meg játszottak máson.
Én sem örülök neki hogy ez van, de már beletörődtem hogy lassan mehetek vissza PC-re, ha nem lesz több MS konzol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest