Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
őstag
bug, indítsd újra klienst. Nem mindig logol be
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
válasz thedivision2 #63697 üzenetére
Ohh , ez örömteli hír .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
thedivision2
aktív tag
Na Edge böngésző végre használható lett a frissítéssel. Támogatja mostmár az egér használatát is.
-
balazs025
senior tag
válasz T.Peter #63662 üzenetére
Pont ezt írtam, nem temetem egyelőre, de már bizakodó sem vagyok. A mostani CD-t nem tartom sokra, de azt se mondanám, hogy szarok, inkább olyan semmilyenek számomra. Azt tudom, hogy attól, hogy besegítenek még nem egy CD játék lesz, ettől függetlenül se Drew Murray távozása, se ez nem jó előjel számomra. Nem zárkózok el attól, hogy jó legyen, szerencsére game pass-ben amúgy is végigjátszható lesz, de azt nem tudom mondani, hogy ugyan olyan lelkesedéssel várom a játékot, mint eddig. De lehet, hogy jobb is így, mert ezáltal inkább pozitívan fogok tudni csalódni a projektben.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tengri
senior tag
-
-
duckload
aktív tag
Csak nekem nem talál meccset a Halo infinity? Már 30 perce megy a matchmaking...
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
AMD Power
titán
válasz Luck Dragon #63687 üzenetére
Ilyet vegyél. A legjobb.
-
-
AMD Power
titán
Arra még viszont nem simerűlt rájönnö.,hogy lehet "venni" csapatba talán embereket, jó drágán. Hogy az mégis miért jó nekem stb...
-
.LnB
titán
válasz golfvariant #63679 üzenetére
Ríímék. Ríni fogsz ha kipróbálod.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
-
.LnB
titán
válasz homerhamm #63672 üzenetére
A derékszögben fordulós fajta. NFS, DriveClub, The Crew 2, az a szint.
A karrier mód "szuper". Egy excel táblázat az egész. Nagy meló lehetett vele.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz eL Geri #63670 üzenetére
Itt inkább azt kellene megbeszélnünk, hogy mennyit tudsz eddig. Mit keres a rendőr? Miért keresi a rendőr? Hol van az amit keres? stb stb. Igen, ez egy fontos tárgy, de ezen kívül a tárgyaknak nem lesz annyira jelentősége. Igazából kettőnek van jelentősége a játék második felében.
Na jó, itt a link, én is itt néztem meg egy dolgot, de szerintem ront az élményen: [link]
Szóval választhatsz, hogy én vezesselek e rá, vagy a végigjátszásba olvasol bele.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
eL Geri
őstag
Köszi a szándékot!
Nem is tudom ebben a játékban ,hogy lehetne körbeírni, hogy hol tart az ember
Azt tudnám felsorolni, hogy eddig kb. milyen tárgyakat találtam meg, és azokkal mit tudtam csinálni.
Statisztika szerint eddig 1 óra 30 percet játszottam vele, és még nincs egy acsim se. -
.LnB
titán
válasz eL Geri #63666 üzenetére
Inkább kérdezz. Segítek, írd meg spoilerben.
Előbb belinkeltem ide egy linket, de inkább kitöröltem, mert sokat elvesz az élményből ha olvasol utána.[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
A 12 Minutes című játékoz van valami jó kis net-es "segítség", step-by-step leírás?
Tegnap este elkezdtem, nagyon tetszik, de bevallom nagyon keveset van időm játszani (és akkor is fáradtan), plusz mindjárt le is jár a GP-m, és elég hamar elakadtam, nincs ötletem hogyan tovább.
Jó lenne valami kis útmutató, tipp. Persze lehetne YouTube végigjátszásokat nézni, de félek, belefutok valami nagy spoilerbe, mert hát nem biztos, hogy eddig azt az utat jártam be, amit az adott játékos.
Előre is köszi! -
AMD Power
titán
GP-ben lévő GRID-t nyomja valaki? Én tegnap kezdtem el. Nem rossz játék, de valamiért a hangok nagyon gázosak lettem benne.
-
T.Peter
őstag
válasz balazs025 #63643 üzenetére
Nem kell elore temetni, az nem volt bejelentve hogy miben es hogy mukodnek egyutt. Feltetelezem nincsenek elegen a TI-nal es emiatt kell nekik plusz eroforras. Mivel par ember a CD-tol jott, igy esszeru dontesnek tunik veluk egyutt dolgozni. Mivel nem tudjuk miben kell nekik plusz ember, kar azt feltetelezni hogy kevesbe lesz jo a jatek mert a CD jatekai nem kiemelkedoek. Ott is szamtalan kifejezetten jo artist, stb dolgozik. Ugyanugy a TI lead-eken fog mulni hogy mi hogyan alakul, szoval a CD azt fogja csinalni amit a TI ker toluk.
-
zkxdn
őstag
Halo Infinite Technical Beta tölthető lefele
-
fPApi
őstag
Kodit használom filmnézésre, és többször előfordul, hogy pause, vagy stop után nincs hang, de csak a kodiban (máshol minden OK). Kodi újraindítás nem oldja meg, az XBOX-ot kell újraindítani. Találkozott már valaki ilyennel, és mi lehet a megoldás?
-
Peat76
őstag
válasz #28047104 #63641 üzenetére
Jött rendszer frissítés?
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Tengri
senior tag
-
addikt
válasz kill_switch #63653 üzenetére
Mert változtatják a befoglalások miatt. Tehát aki most rendel, az nem biztos, hogy októberben megkapja. Egyébként többen is írtuk, hogy hamarabb megérkezett a konzol...de nyilván ez nem tekinthető biztosnak minden rendelésnél.
Annál biztosabbat itt senki nem tud neked mondani, amit már többször is leírtunk. Fel kell őket hívni telefonon.
Valószínű a pár hónappal ezelőtti állapothoz képest megugrott náluk a rendelés/foglalás, mert már nem sok kereskedőnél maradt 185 ezer a konzol.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Golyo69
senior tag
válasz SalvadorLynx #63631 üzenetére
En azzal nyomom a COD-ot. Nem tudom megszokni az egeret :)
De monitoron nyomom az FPS-t, a többi TV ( Foci, autos stb)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
-
.LnB
titán
válasz persil #63649 üzenetére
Én is így voltam vele, de a fiam egy ideig még elővette, próbálkozott vele. Ez a Vroom!-se feltétlenül a mi korosztályunkat célozza.
-
persil
nagyúr
Szerintem a fall guys is egy alibi jatek, ami pont azert van, hogy legyen. 🤷
Az elso fel ora nagyon szorakoztato, aztan kesz vege, annyi volt az egesz es tobbet az eletben nem jut az ember eszebe, hogy valaha is letezett.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
.LnB
titán
Durván néz ki, fiam le fogja tenni a haját ha meglátja.
persil
Fall Guys, csak játékautókkal, nem rossz még az ötlet sem.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Ez nekem tipikusan olyannak tunik, ami baromi jo moka lesz a gyerekkel, kereken 13 percig es onnantol soha tobbet az eletben nem lesz eloveve.
Meg ezt az ultraalacsony gravitaciot most hirtelen nem tudom hovatenni.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
Igen, az Xbox esetében tudjuk, hogy az alap "beállítás" az, hogy egy játék irányítható billentyűzettel és egérrel. A fejlesztőn múlik, hogy ezt a beállítást kikapcsolja. Szinte alig van aki ne kapcsolná ki, így - hiába, hogy a rendszer támogatja - a játékban magában ez az opció nem él.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
balazs025
senior tag
válasz Wesder #63628 üzenetére
Hát ez szerintem se jó hír. Az új Tomb Raider-ek nem voltak rosszak, de kiemelkedőek sem, olyan elmegy kategória. The Initiative elvileg az egyik legkomolyabb stúdiónak készült (még ha nem is létszámban), ehhez képest egy középszer stúdióval fogank együtt dolgozni. Ezek után, bár még nem temetem a játékot, de semmiféle elvárásom sincs. Viszont így legalább könnyebb lesz pozitívan csalódni.
-
AMD Power
titán
válasz Luck Dragon #63520 üzenetére
Az nálam pont a hangprojektor alatti polcon van. A kontroller mindig 100% vár,hogy játszak vele.
-
törölt tag
Nagyon jó lett az Edge böngésző, szuper használni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jól elmentünk mellette szerintem, még múlt hónap elején jelentették be. (Magyar játék lesz)
Vroom! - Obstacle Racing Gameplay Reveal Trailer
Mejelenés valamikor jövő év végén.
Live-Die-Respawn
-
Dzsoki92
senior tag
válasz thedivision2 #63524 üzenetére
Szia,
Nálam ugyan ez a gond ( SS ). Next genes verzió valami borzasztó. A sima verzió sokkal szebb. Mintha pixeles lenne. 21-nél ugyan ez volt a gond. Emiatt ott is a sima verzióval játszottam. Kb ég és föld volt. Esetleg valami megoldás ?
Köszönöm,
-
.LnB
titán
válasz Luck Dragon #63636 üzenetére
Cimbi megfáradt estére, összefolytak a topikok.
-
-
.LnB
titán
-
Tatyla
őstag
Hello!
Tegnap a PS5 mellé beszereztem egy Xbox Series S masinát a gamepass miatt.PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Egyrészt úgy multiban a PC játékosokkal rak össze, ők meg előnyben vannak.
Másrészt a tv előtt, kanapén nem sok értelme van a billentyűzet/egér párossal szenvedni... Kényelmetlen.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Nem mindegyik támogatja.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
SalvadorLynx
aktív tag
A konzolok kezelik a bill egér kombót, legalábbis úgy tudom. Senki nem játszik úgy FPS-t?
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #63628 üzenetére
Bár nem játszottam az Avengers-el, de ahogy olvastam pont a történettel, karakterekkel nem volt baj, csak nem illettek bele ebbe a játékstílusba. Pluszban ott van a első kettő (reboot-olt) Tomb Raider is.
A probléma inkább az, hogy a "The Initiative", amiben állítólag a rengeteg tehetséges, élvonalbeli fejlesztőt szedtek össze, hogy AAAA játékot csináljanak... nos azért ez így most kicsit kínos. Főleg mert szerintem jól járnak a CD-vel, de azért ilyen segítséget házon belül is igénybe tudnának venni.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
Perfect Dark update! We are partnering with Crystal Dynamics, the world class team behind character-driven games such as Tomb Raider, to bring this first-person spy thriller to a new generation.
Hàt akkor ez R.I.P.
Avengers utàn egy centet sem, amihez köze van a CD-nek.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
válasz kill_switch #63618 üzenetére
Október 29-et?
-
golfvariant
aktív tag
válasz Chaser #63566 üzenetére
Én pl nem játszok sokat, de akkor szeretném max minőségben tolni, kompromisszumok nélkül.
Lehet többet fogyaszt az X, de mivel heti max 5-6 órát játszom, ezt ellensúlyozza ha 10-12 vagy mégtöbbet tolnám az S-el.
Másrészt az áram elhanyagolható az alkatrész beszerzés/gyártási/szállítási környezetszennyezéshez képest.
Ha most veszek egy Series S-t amit majd következő generációnál tuti le kell váltani, míg az X még vígan használható... akkor melyik is károsabb a környezetre az én szempontomból?Ez kicsit olyan mint gyerekre éppen jó ruhát venni, amit 2 hónapon belül úgy is ki fog nőni. Nem baj ha kicsit hosszabb távra gondolkozunk...
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #63624 üzenetére
Jàtszottam vele, imàdtam is ameddig jutottam, de mostanàban nem tudtam befejezni semmit amit elkezdtem. Egyedül a Hades az amit végigvittem, meg most 1 vagy 2 év utàn befejeztem a Hellblade-et.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
-
veterán
-
batmanism2x
tag
válasz HugóBoss #63610 üzenetére
Érzékenység a legtöbb játékban állítható, plusz nekem thumbstick eléggé bevált (Kontrolfreak-em van). Én konkrétan megbántam tavaly rögtön, hogy konzolt vettem, abszolút az irányíthatatlan kategória volt számomra a kontroller, de most már a bill+egér nem menne. Ahogy a többiek is mondták, és Aldo az apacs is célzott rá a Brigantikban: ezt is úgy kell, mint bejutni a Carnegie Hall-ba. Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Menni fog
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hombre[EU] #63576 üzenetére
és [link]
-
Wesder
félisten
Vége lett a Hellblade-nek.
Huhh...
-Grafikailag nagyon szép, jót tett neki ez a X|S patch.
-Combat az szerintem teljesen rendben van, és az animàciókra sem tudok panaszkodni, miutàn ezt a rész 12 ember készítette, a mocap pedig egy konferenciateremben lett felvéve GoProval.
-Fejhallgató tényleg javasokt, audió szempontjànól remek a jàték.
-Nem tudom mit vàrjak a 2. résztől. Igazàból az sem zavarna, ha nem lenne. Nekem ez így elég volt, amit az első rész adott.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kill_switch
senior tag
Alzás beruházások hogy mennek? Rendeltem egy X-et, Októbert ír, hogy talán akkor lesz szállítás. Mennyire hihető?
Lassan forza time, úgyhogy kövi hónapban már mindenképp itt akarom tudni a gépezetet. -
mettek
addikt
Steamen van egy célzás gyakorló program, keress rá neten. Azzal lehet egérrel és kontrollerrel is gyakorolni, nagyon sokat fejleszt a célzáson.
Én a konzolon a battlefield 5 gyakorló módjában skillesítettem magam. De csinálhatod azt is hogy megállsz valahol a pályán és egy egy köre, tereptárgyra megprobálod ráhúzni a célkerwsztet. Ha ezt rendszeresen gyakorlod fél órát akkor gyorsan menni fog.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
-
Steve1207
veterán
Egy-két hét és belejön az ember, lehet annyi se kell. Amúgy jó gondolat, hogy így kipróbálod és gyakorolsz. Szerintem valami egyszerű lövöldével kezdj, ahol elég csak darálni, minimálisabb célzással, Gears teljesen jó lehet ilyesmire vagy bármely hentelős játék. Ha meg AC-ban mászkálgatva tanulnál, először ne szarvasra célozz mindenképp, hanem nézz ki egy-egy fix célpontot, ami nem mozog és arra próbálgass célozni xy szögből. Lehet egy-két nap után már belejössz onnantól mozgás közben is.
.
-
addikt
-
HugóBoss
tag
Ahogy már írtam, PC fejlesztés helyett konzolt szándékszom venni. Mivel kontrollernoob vagyok, vettem egyet a PC-hez, gondoltam jó lesz kipróbálni, van-e értelme. Gyakorló játék az AC Odyssey. Na, addig, hogy megyek, meg nézelődök, egészen jól ment (mondjuk 75%-os hatékonysággal). Aztán miko rájöttem, hogy hogyan veszem elő az íjjat, megpróbáltam meglőni egy szarvast.... Én nem tudom, hogy hogy vagytok képesek FPS-t játszani kontrollerrel... maradjunk annyiban, hogy a szarvas azóta is a játékban rohangál nem adtam még fel, de ez horror...
-
Zoleee83
addikt
válasz icemad #63608 üzenetére
Jelenleg a Master Chef Collection-t játszom, szerintem remekül újították.
Amúgy mindegyiket érdemes, elkezded és beránt! Vagy nem!
Engem a Halo világa berántott (pedig nagyon nem érdekelt eleinte), még csak a Halo 3-nál járok, össze kéne kapnom magam decemberig.
Bár idén megtoltam, tegnapelőtt pörgött le a 14. végigjátszásom idén.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
Wesder
félisten
Biztos jó lesz decemberben ez a Halo: Infinite Early Access, de én inkàbb megvàrom a teljes kiadàst.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
válasz szimszonos #63600 üzenetére
En is ebben remenykedek, hogy a legtobb regebbi de jo jatekuk kapott valamilyen tupirt, remelem ezek is meglesznek, azert egyik sem egy sikertelen vacak.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
dunc
nagyúr
Az S nekem is kedvenc ár/èrtèk arâny miatt. Alkalmi jâtèkos vagyok. Volt PS5 is ,az túl pompàs volt számomra. A XSX azèrt lènyegesen izmosabb gèp mint a A XSS.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PlayStation 5 DualSense Wireless Controller - Nova Pink
- 2db HIBÁS Xbox 360 Fat Alkatrésznek vagy Javításra
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól üzletünkből(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest