Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
válasz N.YCityBoy #63896 üzenetére
Ez sarkalatos téma, mindenkinek szíve joga. Rengeteg egyedi eset van haver pl homeoffice munkakor mellett nez 2-3 monitort munkaugyben, es van egy negyedik amin megy a game, erdemi munka napi max egy ora, igy konnyen osszejon a sok jatekido es marad a tobbire is... Sok hasonlo lehet. Aki mondjuk elmegy meloba dolgozik hazajon es utana lenyom 8-9 orat (atlagban!) ott mar azert el kellene gondolkodni kicsit szerintem...
-
Döglött Róka
veterán
válasz N.YCityBoy #63896 üzenetére
Napi 8-9 ora munka mellet mar fuggosegnek szamit.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
addikt
válasz Bigmasterl #63895 üzenetére
Újraindítás után is? Pontosan hogy csináltátok meg a home -ot? Egyszer vagy kétszer nálunk is volt már ilyen, de ki-be lépés, illetve az újraindítás megoldotta.
"Nála látszik a profil alatt az ultimate nálam semmi"
Amennyiben arra gondolsz, hogy az account alatt az előfizetések között nála ott van a GPU előfizetés, nálad pedig nem...akkor az normális.Mivel annál látszik, aki valóban előfizetett rá. Ettől függetlenül home -nál nálad is hozzá kellene férni ahhoz a tartalomhoz.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
veterán
Miért csodálkozol, 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás, hát nem belefér? Nekem bele... Amúgy van olyan ismerősöm, aki 2 éven keresztül napi 12-13 órát WOW-ozott munka mellett😳 Mondjuk asszony ott is hagyta😂 De rengeteg kocka van,sőt egyre több, és sokkal többet játszanak mint napi 8 óra...persze nem ez a normális, hozzáteszem 👍
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Bigmasterl #63893 üzenetére
Menni fog.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bigmasterl
tag
Ha a home társamnak van gamepass ultimate akkor nálam is működni fog? A multiplayer és a gamepass. Vagy mindkettőnknek kell hogy legyen hogy játszani tudjunk egymással?
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
válasz N.YCityBoy #63847 üzenetére
Napi 8-9 óra???
-
Elderath
őstag
Ebbe a haloba kár hogy ilyen retek a célzás. Remélem mire megjelenik kijavítják ezt
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Döglött Róka
veterán
válasz everest140 #63857 üzenetére
Irj a supportnak, nem mi fogjuk kitalalni :)
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
duckload
aktív tag
válasz hombre[EU] #63886 üzenetére
Ezt nem tudom megmondani mert killcam nincs!
Nagyon béna vagyok controllerrel, amióta eszemet tudom PC-s voltam ! Azért nem megy, de majd javítják valamikor! Amugy elég jó lesz ez!"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
RudY
addikt
válasz minilego #63881 üzenetére
Letöltöd ezt konzolra: Dolby Access
Tartalmazza ezt: free trial of Dolby Atmos for Headphones
Tesztelgeted, próbálgatod, ha tetszik pár ezresért megveheted az alkalmazásból. -
duckload
aktív tag
válasz hombre[EU] #63882 üzenetére
De a rohadt egér+bill használhatatlan!
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
hombre[EU]
veterán
Halo-CTF-Bazaar epic!
remélem swat is lesz indulásraLife, Uh, Finds A Way
-
addikt
-
modflow
veterán
válasz minilego #63866 üzenetére
Nem tudom hogy az a szoftver mit csinál, de a valós Dolby Atmos arra jó, hogy pl. egy CoD-ban kegyetlen jó hangzást biztosít, a fejed felett süvítenek a golyók, durván jó.
Vagy film esetén a fejed felet esik az eső, vagy elrepül egy helikoptert, vagy egy megafon a fejed felett szólal meg.[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz minilego #63877 üzenetére
Legalább egy "normális" minőségű és inkább zárt füles/fejes, de akár a meglévőt is tesztelheted.
Experience the immersive sound of Dolby Atmos [link]
Továbbiak itt: What's Dolby Atmos? és még itt is:
[Check out the latest games in Dolby Atmos]
A Dolby Atmosként reklámozott fejesek egyébként annyiban "különböznek", hogy azokhoz ingyen jár a Dolby Atmos for Headphones szoftver.[ Szerkesztve ]
-
minilego
senior tag
válasz hombre[EU] #63873 üzenetére
Akkor ehhez specko fules is szukseges?
-
veterán
-
veterán
válasz N.YCityBoy #63845 üzenetére
Tényleg?Akkor össze tudnál rakni nekem olyan konfigot 500-600 ezerből amelyik a legújabb játékokat 4k 60fps-el futtatja?Kizárt dolog!
-
minilego
senior tag
Elmomdanatok, hogy mire is jó ez a Dolby atmos?
-
addikt
-
3L1T3
addikt
Akik szenvednek az RT hiányától azok nincsenek tisztában a technológia működésével és annak erőforrás igényével….
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
veterán
válasz Döglött Róka #63862 üzenetére
Nekem a GP-ban kb 5db játék van ami érdekel vagy nincs meg👍 Én egy cseppet hardcore módon tolom a játékokat, mondhatni "nagy fogyasztó" vagyok, havi 7-8 db játék simán befigyel 😅
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz N.YCityBoy #63854 üzenetére
En 2 eve nem vettem semmit a gamepassnak hála :)
-
cactuar
aktív tag
Psychonauts 2 közben nekem is csinálta ezt, más játékkal nem volt gond eddig.
-
Steve1207
veterán
válasz IntelKiller7 #63853 üzenetére
A kép rendben van, de videókezelés rettenetes. Limitek perc/ fél perc limit, alávaló bitrate, hosszabb 4k-ban meg rengeteg drop a felvételben bármire is veszed fel, rosszabb esetben játékra is hatással van, ha elindítod a felvételt.
Streamelésre elfogadható a twitch, viszont régen néztem és akkor még simán kiküldte a személyes adatokat tartalmazó képernyőt is, mert a box nem "fogta vissza", ha megnyitottál egy menüt vagy kimentél dash-re. Az ilyenek miatt max képkezelésre meg kis funny xboxos hálózati megosztáson kívül nem sokra jó.
Múltkor tesztelgettem a helyi felvételeket különböző meghajtókra megint 4k/1080p-ben, semmit se változott sajnos..
-
everest140
tag
Olyan problémám van, hogy megvettem a Dolby Atmost Series X-en és a MS Wireless headsettel használom. Játékoknál hajlamos beszaggatni általában párbeszédeknél akad időnként, de akkor nagyon. Psychonaust 2 hosszabb párbeszédeknél többször is beszaggat a hang laggol de nagyon. Amikor a karakterrel mászkálok akkor rendben van a hang. SW Jedi Fallen Ordernél is ugyanez.
Mi lehet a probléma? Csak Dolbyn csinálja ezt amikor settingsben audionál azt választom ki a listából. -
addikt
Én sem unatkozom, de attól még nem is játszom.
Lehet vmi user error van itt.Go Gunners!
-
batmanism2x
tag
válasz N.YCityBoy #63843 üzenetére
Nekem is ezek a quality of life történetek azok, amik miatt abszolút jó döntés volt az XSX a One X után. A quick resume + gyorsabb töltés nekem nagyon sokat ad, régi rendszeren sokszor mire betöltött a játék (ugye-ugye Metro Exodus) , kapcsolhattam is ki a gépet, mert felébredt minimum egy gyerek a háromból. Rt-nek látom azért a létjogosultságát, de ennek meglététől vagy hiányától még nem lesz egy játék next- vagy éppen last gen. Ugyanakkor megértem azokat a háborgókat, akik már szeretnének valami nextgen feelinget látni, mert ilyet úgy nagyon őszintén én még nem láttam. Speciel engem ez nem is zavar, mert óriási a backlogom, és most páran meg fognak kövezni, de grafika oldalról én pl. az FH3 és FH4 (sőt, bemutatók alapján az FH5) között sem látok igazán áttütő különbséget. És ezzel nem azt akarom sugallni, hogy az FH5 ronda lesz, hanem azt, hogy igazából már az FH3 is olyan szép volt, hogy onnan felfelé már nagy hűhák nem lesznek.
-
veterán
Csak ebben a hónapban! F.I.S.T, Tails of Iron, Tales of Arise, Kena, Deathloop, Hades, Diablo2, hirtelen ennyi ugrott be 😳😂 Játékdömping, ha ez nem az akkor mi? Csak győzd zsetonnal👍 Azokat le sem írom ,amik érdekelnének még, csak a keret kimerült 😳 Így is csak ebben a hónapban több mint 70K elment játékokra...
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Elderath #63852 üzenetére
a kep/video miert?
lenyomod a gombot a kontrolleren es megcsinalja. Ha van hely a felhodben, feltolti. Azt meg elered az xbox appon, xbox.com-on(xbox menu) vagy xboxdvr-en.
le is tudod tolteni, tovabb kuldeni stbstb.
5-6 eves twitch app eleg szar volt. Most megnyutod az appot, start streaming gomb azt csa.
YouTube stream a Google vs MS miatt nem hiszem, hogy valaha is lesz.
Es remelem facebook streaming sem lesz soha.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
T.Peter
őstag
válasz Zoleee83 #63830 üzenetére
Milyen jo is lenne, ha egyszer valaki a fejlesztok szemszogebol probalna nezni ezt az egeszet. Ne az rt hibaja legyen mar, hogy az nv marketing-et veszik alapul a mai napig az emberek es "rtx"-nek hivjak az egeszet, mikozben az nem a feature megnevezese. Az se az rt hibaja legyen, hogy nem mindenki arra hasznalja, amire pl a metro jatekok fejlesztoi, a konkret fejlesztoi munka leroviditesere.
Az ertheto es elfogadhato, hogy sokan nem ugranak pl a tukrozodes effektre, mivel nem ad hozza annyit a tobbi elfogadhato alternativahoz kepest, viszont a tracing algoritmusok eddig is es most is hasznalva voltak/vannak a jatekokban, csak nem dedikalt hardveres resszel gyorsitva.[ Szerkesztve ]
-
Tatyla
őstag
Valahogy lehet közvetlenül Series S-ről streamelni youtube-ra vagy twitch-re?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Xelo
addikt
szinten zenesz, nemregiben a metro trilogiat toltam vegig, most ac odyssey porog. olyan sok jatek van a listamon azt se tudom melyik legyen majd a kovetkezo.
-
veterán
-
addikt
-
veterán
-
veterán
Én pl mint vérbeli "konzolos" mivel PC-n a büdös életben nem játszottam, teljesen kielégítő mindkét oldal masinája SeriesX/Ps5👍 Nekem a gyors töltés/szebb és jobban futó játékok/"hangtalan" üzemelés, már megérte a váltást prevgenről, de hát nem vagyunk egyformák...
-
Zoleee83
addikt
Szerintem ne menjünk bele a PC vs. konzol dologba. Ez a 185k-s konzol (meg a konkurens párja is) nem összemérhető árban/teljesítményben sem egy RT-t jól futtató PC-vel. Pont nem erre helyezném a hangsúlyt a fejlesztők helyében, hanem minden másra, már az előző gen végén is jól néztek ki a játékok, nekem pont nem hiányzik az Eyecandy.
(Ráadásul elég sok effortot el is visz a fejlesztők oldaláról is).[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
Zoleee83
addikt
Igen, teljesen egzaktul' semmi értelme sokszor elpazarolni ennyi erőforrást arra, hogy megcsillanjon pl egy tócsa, amire az első néhány alkalommal még azt mondom woháwáó' aztán már nem is érdekel, ellenben egy jobb fizikával, ötlettel, stb.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zoleee83
addikt
"Ha tényleg az rt ennyire megfogja a vasat, akkor az nálam nem nextgen, max. félgen."
Az RT az utóbbi idő legnagyobb parasztvakítása, nem ettől lesz valami nextgen, vagy jó játék, bár a marketing remekül eladta ezt a feature-t..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz duckload #63820 üzenetére
Emailt kapott minden résztvevő, az ott lévő link elviszi a Halo Waypointra, ahol privát üzenetet kapott mindenki, ott írják az időpontokat:
Weekend 1 (Arena)
Friday, September 24 @ 10am-2pm & 5-9pm PT
Saturday, September 25 @ 10am-2pm & 5-9pm PT
Sunday, September 26 @ 10am-2pm & 5-9pm PTWeekend 2 (Big Team Battle & Arena)
Friday, October 1 @ 10am-2pm & 5-9pm PT
Saturday, October 2 @ 10am-2pm & 5-9pm PT
Sunday, October 3 @ 10am-2pm & 5-9pm PT
Close: Monday, October 4 @ 10am PTLive-Die-Respawn
-
RudY
addikt
válasz hombre[EU] #63823 üzenetére
-
Bird
addikt
válasz thedivision2 #63822 üzenetére
Az fc6 ékes példája annak, hogy hiába van ott egy halom új feature a konzolban, ha azt ilyen olyan okból az utolsó pillanatban inkább kihagyják. Ha tényleg az rt ennyire megfogja a vasat, akkor az nálam nem nextgen, max. félgen. :) Arról nem is beszélve, hogy nov. 10 óta van kint a series x és azóta nem Igazán lártunk nextgen játékot, max. patceheket. Ez azért valahol nagyon elkeserítő... Covid ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Wesder
félisten
válasz thedivision2 #63822 üzenetére
Nem fognak foglalkozni velük, mert nem érdekük, vagy nincs rà erőforràs. Szerintem most is csak azért kaptunk viszonylag több ilyen patchet, mert covid van és legyen màr valami az új gépekre.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
most akkor nem a hétvégén van Halo beta? miért nem megy a multi?
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
válasz ImpersonatoR #63819 üzenetére
link
Pár hozzászólással feljebb (is).[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
duckload
aktív tag
Bocsi azt nem találtam sehol! Figyelmetlen vagyok, de nekem mindenhol csak dátum van, időpont sehol!
Amugy úgy érzem lehet áttérek Halo multira! Nagyon tetszett, mert nekem ez az első Halo multi élményem, de jobb mint vártam![ Szerkesztve ]
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
addikt
Most mi van a halo beta val miért nem megy a multi ? Vagy mikor indul
Ja Ok latom sry
[ Szerkesztve ]
-
duckload
aktív tag
Most ez a Halo ennyi volt? Megint nem talált szervert csak pörög!
-
Döglött Róka
veterán
-
Wesder
félisten
válasz thedivision2 #63808 üzenetére
Ha tudod, akkor mi szomorú benne? Azért egy Pro meg One S között van egy icipici különbség.
-
Bazsi1987
őstag
válasz Döglött Róka #63807 üzenetére
Jaja fovot piszkáld meg én a blurt kapcsoltam ki még🙂 de ne várj tőle codot bf-et. Ez halo!
-
thedivision2
aktív tag
Sajnos mostanában egyre több olyan játékkal találkozok, ami egy PS4 Pron ezerszer szebb mint Series S-en. Tudom, hogy ezeket a játékokat még sima One-ra adták ki, de azért ez szomorú. Kedvet kaptam a Farming 19-hez és az NFS Heathez... hát még egy 1080p-s monitor is játszhatatlanul rusnya mindkettő.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Ez máshogy porog. Nem terul el mindenki ket lovestol ezert a jo helyezkedes es a preciz mozgas mindenek felett all. Tenyleg pancelozottak a jatekosok. :)
Egyebkent told fel a fovot 120ra, olyan tempot kapsz h csak pislogsz.
-
-
Hunt3r22
őstag
-
Hunt3r22
őstag
Megvettem a Diablo 2-t 1 órája kb, már refundoltam is.
Egyszerűen nem értem, hogyan lehet így kiadni.. nincs chat, nincs egér / billentyűzet támogatás. Ez csak pc only játék kb.
Xr
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Wii U
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest