Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Oistrakh1 #135098 üzenetére
A 10 órás trial már elvileg aktív, de nem te vagy az egyetlen, akinek nem működik.
Van akinek elindul, de az elején mindig kifagy. Van akinek meg azt írja ki, hogy lejárt a 10 óra...és még lehetne sorolni.
Szerk.:
Egyébként nem ez az első, hogy szarul indul a trial. Mondhatni már megszokott.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Guitar14
senior tag
válasz Oistrakh1 #132688 üzenetére
Szia!
Konzolüzlet webáruházba rengeteg alkatrész van raktáron, én is általában innen szoktam ha sürgős. (ha nem sürgős/nincs raktáron akkor aliról olcsóbb)
Rákerestem neked : [link]
Figyelj, hogy a kontrollerednek megfelelőt vegyél (tehát ha series akkor series-be valót)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Steve1207
veterán
válasz Oistrakh1 #120310 üzenetére
90-et kereshetsz pc kereséssel, 60-at mobilos kereséssel és edge-et használva is kapsz még 12 pontot naponta. Valamint mobilos alkalmazásban még napi 5-öt behúzhatsz (12x7nap után pedig +1000-et). Ez a max, amit idehaza ki lehet sajtolni belőle naponta, nyilván a fiókoddal bejelentkezve kell megtenni. Szerk.: ja igen, a 7 naposnál növekszik a napi pontérték mobilos alkalmazásban, meg az ilyen lekattintható cucok is a rewards oldalon adogatnak 5 pontokat, álatalában hetente beesik egy új.
[ Szerkesztve ]
.
-
-
válasz Oistrakh1 #117746 üzenetére
Nem tudom van e bármi köze hozzá, de nálam pl a Mortal Kombat 1-nél ment el a hang. Xbox menüben meg volt hang. Csomó mindent kipróbáltam, a megoldás az volt, hogy kivettem quick resume-ból, vagyis bezártam a játékot. Újra megnyitva egyből működött minden.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
negyven2
veterán
válasz Oistrakh1 #116021 üzenetére
A PlayStation 5-nek FreeBSD alapú az operációsrendszere, ami meg ugye a UNIX alapjaira építkezik (ahogyan a Linux is). FSR 3 pedig lesz PS5-re is, függetlenül attól, hogy a bemutatón, csak az Xbox-ot említették meg. Anno az FSR kijövetelekor is csak Xbox volt megemlítve a bemutatón, és csak a későbbi dokumentációkban szerepeltek a konkrét konzolok. Amúgy a hivatalos blogpost-ban az Xbox-ot sem említik, csak simán konzolokat.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
aktív tag
válasz Oistrakh1 #115569 üzenetére
ha jól emlékszem, akkor egy ideje kötelezően be kellett állítani a profilhoz a lokációt (régebben simán ment EU-n kívüli 0%-kal, azóta az árban már benne van az áfa tartalom is). profil nélkül pedig a vásárlás előtti utolsó lépésnél kéri és utána számolja hozzá/korrigálja.
-
negyven2
veterán
válasz Oistrakh1 #114334 üzenetére
Igen, mint minden Sea of Thieves tartalmi update. Ráadásul ez a Tall Tale (story történet), olyan helyen játszódik, ahol más játékosok nem tudnak ártani neked, beavatkozni.
Viszont ez még csak az első fejezet A háromból (havonta jön majd a maradék kettő).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Moby
addikt
válasz Oistrakh1 #112191 üzenetére
Gagyi? Szerintem rohadtjó lett.
Ahogy a Starfield is, de még mindig nem merem várni. Vagy legalábbis ezt mondom mindenkinek
Ezzel együtt bántóan sok volt a 2024 felirat, és nem volt semmi meglepi, ami eléggé hiányzott. Semmi nem áll sehogysem, de a starfield üt.
Viszont ez a Hellblade 2...ez egy totál tévút jelenleg a gémingben. Végtelen+1 évig készülnek ezek a 10-20-30 órás fúdenagyonelmesélemasztorit játékok, amikre aztán az ember nem emlékszik 2 hét múlva. Van ennek bármi értelme? A másik oldal is beszopta a saját csaliját, most ezek is. Készülnek ezek a szarok 7 évig, aztán vagy jó, vagy nem? És a legjobb, amit ki lehet ezekből hozni, hogy TALÁN filmként jó, de játékként jellemzően foslé.
Van ennek bármi értelme? Én az MS helyében megszabadultam volna már ezektől. Hogy ezeket a szar kirakatprojekteket kelljen pénzelni, mer a kékek is ezt csinálják...hát én nemtudom. Illetve dehogynem: én biztos nem tenném. Inkább átzavarnám őket a Starfield/Awoved/Fable projektekre. Ott több hasznuk lenne. A haszontalan maradék meg majd csinál suttogóskisfilmet a patkányarcú lánnyal netflixre.[ Szerkesztve ]
-
-
Moby
addikt
válasz Oistrakh1 #90419 üzenetére
Nem, ez még mindig a PC-s akciós ajánlat stackeléséről szóló hírek, csak a cikkek/cikkírók marhára nem értik, hogy miről van szó, ezért hülyeségeket írnak.
Továbbra is erről van szó, és nem a gold ultimatté konvertálásáról. -
Steve1207
veterán
válasz Oistrakh1 #64555 üzenetére
Itt már írtam pár sort. Technikai javulás van azért pár ponton, pár ponton meg rosszabb... Graf gyér így, majd a későbbre ígért patch hozza, amit kell, crossplay fogalmam sincs mennyire megy most a platformok között, ami jó móka lenne. Külső szemmel jobban jártak volna, ha 21-et átnevezik vagy eltolják hónapokkal a megjelenést, mert, aki nem követi ezek után veszi is a FIFA-t és évekre elfelejti a szériát.
.
-
Roland861010
addikt
válasz Oistrakh1 #62637 üzenetére
Az asszony nem biztos hogy örülne neki.
Amúgy 80 a tiszta haszon mert az a 2 ezer a plusz a havidíj így azt nem tudod vissza fizetni.
Az a baj nincs náluk X... Pedig arra csak 60ezret kellene be fizetni annyit meg érne.De hetek óta nem lehet náluk kapni.
Amúgy csak arra kellene, hogy az forzat ki próbáljam meg a 4-bol kiszedjem azt a rengeteg ingyen forgatást.
[ Szerkesztve ]
-
-
Golyo69
senior tag
válasz Oistrakh1 #61842 üzenetére
+1 Jannid-ra.
Több mindent vettem mar tőle, ismerőseim is. Mindeki boldog es minden jo :)Nyugodtan vasarolhatsz tole
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
senior tag
-
balazs025
senior tag
válasz Oistrakh1 #61832 üzenetére
Bár tapasztalatom nincs vele, de csak ismételn tudom magam. Ha kódot ad el (a hirdetésében így szerepel), akkor nyugodtan vehetsz, nem valószínű, hogy problémád lenne belőle. Amennyiben profilt szeretne eladni neked (erre a hirdetésben nincs még utalás se, de lehet privátban neked mást mondott már), akkor viszont semmiképp se vedd meg.Közben már az érintett is válaszolt, így ez a hozzászólás már nem releváns.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Oistrakh1 #61832 üzenetére
Ott van több mint 400 értékelés, mind felhasználóktól és nem tudod, hogy van-e valakinek tapasztalata? Érdemes ám pontosan fogalmazni, hogy osztott profil alatt Te itt azt érted, hogy megveszed valakitől a kódot és a home társad is szeretné használni a játékot, nem pedig azt, hogy fiókot veszel, ami tilos. Amit meg is válaszoltam, hogy igen, a home társad is tudja használni az általad digitálisan vásárolt játékokat.
-
parandroid
félisten
-
NoMagix
addikt
válasz Oistrakh1 #59680 üzenetére
Már kétszer küldtem vissza kontrollert, egy kéket és fehéret is a ravasz ragadása miatt, de javítás utan pár nappal ismét előjött a hiba!
Addig mozgattam amíg magától elmúlt! Kicsit jobbra balra erőltettem és az a ragadós hangtompítós valami gondolom elcsúszott a helyéről! Azóta hibátlan! -
Helmoras
őstag
válasz Oistrakh1 #59680 üzenetére
Pedig nem nehez a Hades, gyakorolni kell meg probalgatni a buildeket, mihez melyik istenseg passzol gyujtogetni a penzt a megfelelo dolgokra elkolteni, a lila cuccot is fel kell hasznalgatni fejleszteshez, spearrel bowal sikerult mar tobbszor a run, pajzs kard nehezebb egy fokkal szerintem, ott meg nem tartok. Ha nehez akkor a fegyok tavolsago tamadasat boostoljatok perkekkel, ramgedben konnyebb. A chaos gatetol sem kell felni jopofa dolgokat tud adni az is...
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Oistrakh1 #53085 üzenetére
Keves is.
Horizon 4-et anno One X-en kurva jo volt tolni 60FPS-el. Ha nem nezett volna ki ennyire retek szarul, akkor toltam volna ugy. De gyozott a quality.
Most, hogy Series X-en megy quality-ben 4K 60FPS-el eg es fold az egesz jatek.
Erre most itt egy eros gep, es megint visszaugrottunk 4 evet…Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
parandroid
félisten
válasz Oistrakh1 #51647 üzenetére
Mondjuk az is gyanús, ha valaki 1,5 hét használat után hajlandó 13k-t (az ár harmadát) bukni, csak ‘azért, mert kényelmetlen’, amikor kb eredeti árában is elmenne, tekintve, hogy amúgy nem kapható (csak rendelhető, aztán lesz, amikor lesz).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest