Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Roland861010 #63099 üzenetére
Miért? Mi történt?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Roland861010
addikt
A Telekom egy új törvényi változás miatt megszüntette a konzolok részletre való értékesítését!
Kíváncsi leszek meddig bírják majd ezt tartani. -
AssAssynn
őstag
válasz Wesder #63090 üzenetére
Dying Light 2 akart lenni, csak lusta volna rákeresni hogy írják pontosan... mondjuk utólag megtehettem volna, mert rájöttem, hogy amire gondoltam, hogy bent van most, az meg valójában a Dead by Daylight, szóval semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Azért mégiscsak jobb egy X|S matrica, mint egy 360, azzal úgy nincs túlzottan olyan érzésed, hogy megérte a 'nextgen'. X|S matrica legalább elhiteti.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #63093 üzenetére
A One X igazi erejét is azt mondják hogy a Gears5 használta ki először.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz szimszonos #63093 üzenetére
Generàció elején vagyunk. 4K@60-at kell vàrni, jobb graffal mint ami előző gen teteje volt, és ez meg is lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz MrPeekaboo #63094 üzenetére
Judgmentből nincs màs verzió, csak X|S.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz szimszonos #63087 üzenetére
Bocs, ez nem válaszként ment volna. ;-)
A hétvégi ingyenes Judgment-re rápróbált valaki? Kiváncsiságból elindítottam és ez már a feljavított 60 fps-t is tudó nextgen verzió, ami jól néz ki. Normálon kezdtem el (lehet story-t kellett volna választani, mert ott csak az X gombot kell nyomkodni a kombókhoz) és hát az utcai és boss harcok nem igazán mennek jól a kombók miatt, így már el is használtam a kezdő elsősegély csomagokat és venni kellene, mert gondok lesznek... Egyelőre a 3. fejezetnél járok. Yakuza-t ismerők mit tanácsolnának a harcokat illetően? Ha nem használom a kombókat akkor is le lehet mindenkit nyomni max. sokat kell az energiát tápolni harc közben vagy inkább kezdjem újra story módban?
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #63092 üzenetére
Lehet de a Destiny 2 is még előző genre jött ki.Azért mondtam hogy régebbi játékoknál elképzelhető hogy valami trükkel elérik.De amik erre a genre jönnek ki új játékok ott szerintem nem lesz mérvadó a 4k/120fps.Megkockáztatom hogy 2 kezünkön megszámoljuk mennyi új játék tudja majd ezt,ha fogja tudni.Vagy inkább marad a dinamikus 4k,vagy full hd közeli felbontás 120fps-nél.Lehet csak pesszimista vagyok de már lassan 1 éve kint van az új gen és valahogy az az érzésem hogy ez a hardware nem elég hozzá igazán.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #63082 üzenetére
A Destiny 2 PvP módja 4K/120
-
szimszonos
őstag
válasz Steve1207 #63086 üzenetére
Trükkökkel még elérhetik a 4k/120fps egy-két régebbi játéknál de az nem az igazi.Nem véletlenül 1080p-1440p/120fps Series X-en is egy Cod,Gears 5,új Battlefield majd,meg esetleg pár játék multiplayer része.Ebben a genben a beharangozott 8K meg 4K/120fps dolgokat el kell felejteni még pár évig.Nem csak konzolon,pc-én sem igazán megoldható jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz AssAssynn #63089 üzenetére
A DL 2 itt pontosan mi akar kenni?
Attól hogy rànyomnak a ikonra egy X|S matricàt, attól sajnos még a jàték maga nem lesz az. Legtöbbször ezek az X|S jàtékok sajnos nagyon hanyag munkàk.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
AssAssynn
őstag
Most kilépő játék a Warhammer: Vermintide 2.
Ha jól tudom, ez az első X/S optimalizált játék, ami kilép. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar szednek ki ezek közül is. Mondom, biztos bent hagyják sokáig az ilyeneket, ha már nincs túl sok belőlük, hogy az új generáció érzést megadják, de úgy tűnik, hogy ezt nem nézik. Gondolom a DL 2 kiadásakor is kiszedik majd az első részt."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Wesder
félisten
válasz Steve1207 #63086 üzenetére
Jó, de ezek nyers erőből mennek ennyivel, hisz az Ori2-t a One devkittel húztàk fel 4K@120 meg 6K@60-ra. Majd ha a RDNA2-es dolgokat is elkezdik rendesen alkalmazni, akkor a 4K@60 lehet a Quality mode alapból.
-
szimszonos
őstag
-
negyven2
veterán
Az Ori and the Will of the Wisps 4K/120fps, vagy 6K/60fps...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
consono
nagyúr
A második Ori nem 4K120Hz Series X-en? Mintha úgy rémlene...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
negyven2
veterán
Beta-ig bezárólag jelenleg ezek az ismert hibák:
Dolby Vision for Gaming
• With Dolby Vision enabled, some TVs may
introduce input latency when playing
games.• When 120HZ, ALLM, or VRR is enabled,
some TVs are unable to enter Dolby Vision
mode.• On some TVs, a brief green screen may be
shown when entering/exiting a title with
Dolby Vision enabled.• When playing a title with Dolby Vision and
ALLM enabled some TVs may exhibit
washed out colors.• As we are flighting the feature some titles
may occasionally stop using Dolby Vision
for Gaming and utilize HDR instead.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz ProEvoFan #63074 üzenetére
A The Orange Box-ot eleve a konzolokhoz adta ki a Valve. De persze kijött PC-re is.
Benne van a Half-Life 2, az HL2 Episode 1 és az Episode 2, a klasszikus 2007 körüli Team Fortress 2, és a Portal 1 (de van külön megvásárolható Xbox-os Portal 1 is amiben van egy kis plusz tartalom).
Kapott One X patch-et, vagyis natív 4K (Series S-en 1440p), de csak 30fps.
A Portal 2 is elérhető, az is 4K/30-ban.
-
nagyúr
-
Hunt3r22
őstag
Diablo 2 Resurrected remélem 4k-s grafikával fog jönni, nem pedig a 2001-es 800x600 felbontással. Valaki erősítse meg..
Megjelenéskor nagyon írták a 4k-t, bétába kaptunk 800x600-t.
Xr
-
Oistrakh1
tag
A Hell let Loose játék xbox appon keresztül tölthető, nem tudom beta van most belőle?
-
minilego
senior tag
Sracok, Half Life 2 milyen formaban elerheto?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok! Kipróbáltam az új cod bétát! Rosszul látom, vagy ez tényleg egy mosott gusztustalanság? Ez már az x/s verzió?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Mennyire kell szánalmasnak lenni ahoz, hogy aimbotolj egy CoD betaban?
-
-
urbi73
senior tag
Még az SSD kihagytad azt kb ennyi ami újdonság ebben a kiadásban de én azt mondom hogy megérte az árát ,mert nekem egy elavult pc volt . Igazából elég lett volna egy sima one-x is mert látványra ugyan az lehet szerintem Full Hd -ban. Ezt a gépet csak azok élvezhetik teljesen akikek 4k oled -tv -jük van .
-
-
mcwolf79
veterán
Ez nem a grafikus engine-en múlik . A SH egyszerűen béna . Nálam a COD-gyárosok közül egyértelműen a sor végén kullog. IW>TA>SH
Lehet jó összhatást elérni régebbi grafikus motorral (lásd COD MW 2019) , ehhez kell grafikus és art design tehetség . A SH fejlesztőiben ezek sajnos nincsenek annyira meg, mint az IW (vagy akár a Treyarch )gárdájában.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
MrPeekaboo
senior tag
Hát csak az OKT comm-ba több óra elment, mire meg tudtam csinálni... Mindegyik pályán minden felszedhető dolgot próbáltam megszerezni, ezt a végén is meg lehetett volna könnyen tenni, ha már god módban vagyok. A végefelé meg egy képességet kerestem, amit nem találtam sehol, aztán kiderült, hogy hack-kelni kellett volna hozzá, hogy megjelenjen... Minden bokorba benéztem, minden szöveget elolvastam és sokat bénáskodtam. Hát kb. ennyi. ;-)
-
NemMo
őstag
Az új cod-nak nagyon gyenge grafikája van. Nem is értem 1 éve a piacon van már az új konzol generáció és ennyire voltak csak képesek? Ez lesz majd végig az aktuális generáció sajátja, hogy prevgen grafika, de 60 fps és 4k? Marha jó lesz ez így!
-
pauliboy23
senior tag
válasz Roland861010 #63024 üzenetére
De kapsz hozzá 3 havi game pass-t plusz egy kontrollert. Más csomag nincs is. Vagy igen?
-
addikt
válasz Luck Dragon #63051 üzenetére
Jah igen, a megjelenítő is csinálhat ilyet. Van amikor egyébként megoldja egy pár másodperces áramtalanítás.
Itt a konzol szoftverrel volt gond, de ahogy látom elég random a dolog. Alaphelyzetbe állítás megoldotta a problémát. Most már jól megy DV módban.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
addikt
válasz Luck Dragon #63048 üzenetére
Ettől, illetve hasonlótól tartottam én is. Gyorsan végigteszteltem mindent, aztán vissza is ment a vérnyomásom.
-
-
pzstm
titán
az listaar…ha belepek ugyanugy van kedvezmeny ra nalam
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
válasz lafaty80 #63037 üzenetére
Hol látod, hogy ingyenes lenne? Mert én nem tudok ilyenről. Xbox app -on keresztül egyébként bármit le lehet tölteni. Azt is, ami nincs megvásárolva.
hombre[EU]:
Az biztos. Monet megirigyelné ezeket az alkotásokat, amit a DV csinál Xbox -on.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
lafaty80
addikt
Hali, ha van, aki diablo 3-at tolja, most mi a helyzet vele?
Találtam infót, hogy fee (live miatt) , mobil xbox app-ból le is tudtam töltetni ss-re, de elinditani már nem tudom. Feldobja a store megnyitást, de ott másik fizetős csomagok vannak csak.
Köszi.Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
addikt
válasz GeronimoTama #63035 üzenetére
Én beírtam a Google keresőbe, hogy xbox cod vanguard beta és első helyen hozta ki.
[ Szerkesztve ]
-
GeronimoTama
tag
Valamiért én nagyon nem találom honnan kell leszedni a cod bétát, olvastam valamit hogy ps5 storeból szedhető, de xbox az komplikáltább valami előrendelést írt..
GTAO: tamadotcom
-
Roland861010
addikt
válasz Steve1207 #63032 üzenetére
Az a bajom a géppel, meg úgy mindennel ami hobbi, hogy sosincs időm normálisan belemerulni l.
Ha meg mégis akkor abból csak a balhé van az asszonnyal így 6 év házasság után meg 35 évesen elég ez nekem .
Tavasztól őszig inkább horgászok amikor ténylegesen rá érek.
Ez is csak olyankor lesz használva amikor meló élőt rá érek 1-2 órát Forzazni.Amúgy arra kíváncsi leszek, hogy kábelesen csak tölti vagy csatlakozni is tud telefonhoz.
Én anno a CP2077-et stadian játszottam ki egy régi laptopon.
Azóta nincs is gépem csak telefon :) -
Steve1207
veterán
válasz Zoshi85 #63022 üzenetére
Félelmetesebb látványra, mint sok horror játék
(#63029) Roland861010: maga a kontroller jónak tűnik review-k alapján minőségre, funkciókra. Jó, hogy adnak hozzá tartót is, ennyit megér szerintem MOBIL vagy PC játékokhoz. XCloud engem még mindig nem győzött meg, csak egy szimpla "jó irány", pedig ránézek kb havonta. A minimális kontroller késés még észrevehető, ami élvezhetetlenné teszi a legtöbb játékot.
Konzolt amúgy nem 1-2 évre vesz az ember, szerintem kárpótolja simán még teljes áron is, amit nyújt, még ha csak pár órát játszik az ember hetente.
.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Roland861010 #63029 üzenetére
A géphez való kontroller is ugyan úgy jó.
-
Roland861010
addikt
Helló
Rendeltem egy ilyen kontrollert valaki használta már?
Kimondottan ajánlott Cloud mellé. -
Roland861010
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
Ezért nem szabad sokat gondolkodni.
113K egy csomó normális boltban.
Ha van haverod, akinek van Budapest Bank hitelkártyája, akkor a Media Marktban -10% lejön ha a kártyával veszed.[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Csöves T-Mobilnal pár napja még szinte ingyen ide adták volna az SS-t most mire el jutok oda hogy foglalkozzak vele már csak lista áron lehet venni ... Idióta bagázs 145ezer Ft..
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #63018 üzenetére
Igen, közben leesett hogy a HSC az màr az X360 Remaster.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #63003 üzenetére
az elōzō genre remastered. kapott, de ahogy néztem a onex dinamikus felbontás+eldobálta a frémeket...itt perfekt (legalábbis vrr mellett)
(#63004) vg miután végeztünk a handsome collectionnel nem hiszem,hogy lesz kedv még egyre 30ó és még csak az alapjáték végefelé vagyunk. egyszerre még lehet ez is sok lesz
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Hunt3r22
őstag
Szedhető a Cod béta.
Xr
-
mettek
addikt
válasz mcwolf79 #63012 üzenetére
Én is most néztem meg ps-en. Hát estem keltem de az hagyján. A hangok, a grafika, a gameplay mind pocsék. Ennyire ratyi játékmenetet ritkán látni. A karakterek mint a mérgezett egerek ugy rohannak és sztem bőven laggoltam is mert sokszor én nem láttam a velem szembe jövő embert.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
-
Steve1207
veterán
válasz ProEvoFan #63006 üzenetére
Érdemes benézni a gearboxon az xbox fórumban (szerintem jó mérce, mert a játékosok nagy része nem regisztrál hivatalos fórumra alapvetően, csak extrém esetben). Sokaknak rosszabb az új fixekkel, mint ezelőtt... Egyik thread-ben jelezték, hogy performance módban (120 fps) mellett kevesebb a fagyás valamelyik patch-től, de az új patchek nyár óta meg hoztak sok új glitcht és a crossplayes megoldásokkal megint elkezdődtek a fagyások.
.
-
mcwolf79
veterán
válasz ProEvoFan #63009 üzenetére
Hát nem tudom . Direkt megnéztem YT-on WWII multi gameplay-t, hogy csak az idő szépíti meg azt, vagy tényleg ennyivel jobbak voltak ott az animációk. Hát nem tévedtem , szerintem abban fényévekkel jobbak voltak az animációk. Itt az emberek úgy futnak , mintha beszéde-ezett emberkék futkároznának oltári béna animációval.
Én inkább kivárom az új BF-et, addig el leszek az új Fifával. Majd jövőre ha az IW lesz a soros remélem jön újra egy igazán faxa COD. Ezért biztos nem adok ki 20k-t.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Elderath
őstag
cod betaval óvatosan, mert hallottam elég hulladék főleg Xen. Sokaknak kapcsolt ki gép alatta meg tele van grafikai bugokkal. PSen néztem ott se valami nagy szám. Igazi bőrlehúzás
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Hunt3r22
őstag
Cod béta mikortól tölthető? 18:00?
Xr
-
vg
addikt
válasz hombre[EU] #63002 üzenetére
A 3as is nagyon jó, már egyáltalán nem fagy, szépen fut 4/60-ban is, csak senki se játszik vele, vagyis inkább úgy mondom, senki sem játszik raid-ot rajta. Néha lehet találni társat... amerikai régióban stadia-s játékost...
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #63002 üzenetére
Remastered? Kapott egy külön letölthető 4K textúra packot még 2 vagy 3 éve talàn.
-
hombre[EU]
veterán
ez a Borderlands2 remastered nagyon komoly SX-en most szedtük le a Bunker bosst, 12robot, 42 rakéta robbanás, alpha effektek orrba-szájba és betonstabil 4K60...mondom ezt úgy,hogy utoljára x360-on játszottam
Life, Uh, Finds A Way
-
AMD Power
titán
Srácok ez a Marlow Briggs and the Mask of Death nagyon adja. Régi játék, de nagyon élvezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Wii U
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest