Új hozzászólás Aktív témák
-
blckhm
tag
válasz Redneck #54412 üzenetére
+1 a Venom dokkoló+akksi kombóra, nekem csütörtök óta van XSX-em és vettem hozzá egyet. A topikban nagyon pozitív véleménnyel voltak róla, én is teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
-
blckhm
tag
válasz fiATHaLON #54587 üzenetére
"Az normális, hogy az xbox kikapcsolt állapotban rendszerint meleg?
Mint egy közepes működési melegedés..."
Ahogy olvastam ez az instant mode bekapcsolása miatt ilyen, én is észrevettem.Ennek a módnak van esetleg valami hátránya (PS5-ön volt galiba a stand by mód miatt), amiről tudni kellene? Amennyiben igen, inkább várok picit tovább indításnál és még most kikapcsolom ezt az opciót.
-
blckhm
tag
-
blckhm
tag
Kábelre kötném én is, csak minden LAN port foglalt a HO miatt és ezért van WiFi-n a konzol. Egy Digi 1000Mbps+TP Link Archer C7-re jut 4 vezetékes és 6-7 vezeték nélküli eszköz, így 3-400 Mbps sebességet tudok kisajtolni belőle, a ping 35-50-ig szokott lenni.
Hosszú távon kábelezni szeretném az XSX-et is és akkor valamelyik konzolon fogok multimédiázni (Plex, YT, néha Twitch) a TV helyett (dobálja a wifi-t, egy olcsó lassan 5 éves LG TV) de egyelőre így a legkényelmesebb.
-
blckhm
tag
válasz tboy93 #56793 üzenetére
Ne halogasd a Doom-ot, nagyon jo erzes amikor sikerul egy nagyobb arenaharc. Sokat fejlodtem kontrolleres celzas teren miota megvan az XSX, ezek utan minden mas piskota lesz. Amikor elkap a flow meglepoen jol kinezo dolgokat lehet alakitani, bar ezeket a Super Mario-s platformer reszeket neha picit tultoltak szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
blckhm
tag
Sziasztok!
Regebbi XBOX cimeket (pl. RDR GOTY, MGS HD Collection, MGS PW) szoktak az MS store-on learazni? Szeretnem potolni a lemaradasom es ha lehet elkerulnem a lutri lemezes hasznalt piacot. HA-n van esetleg megbizhato forras aki ilyen regebbi cimekkel is foglalkozik?
-
blckhm
tag
válasz Steve1207 #57300 üzenetére
Koszi szepen, akkor megnyugodtam, varok turelemmel es addig lefaragom a GP-s backlog-om. Uj vagyok meg a zold oldalon es nem vagyok teljesen tisztaban nehany dologgal, ezek szerint psprices.com-szeru oldalakat kell keresnem.
#57299 30z.Samu - Inkabb arrol van szo, hogy 10+ eves DVD-ket csereberelnek es azokon tudtommal nem volt ez a karcvedo reteg, mint a BD-k eseten. Illetve mire utanvettel bekerem (javareszt 100+ km-re vannak az eladok) ott vagyok, mintha digitalisan megvennem.
-
blckhm
tag
válasz Dawide@axele #61030 üzenetére
Van benne és ahhoz képest, hogy mikori játék még mindig nagyon pofás, 915 forintért vétek lenne kihagyni. Végig is tolom mire jön a 3-hoz a next-gen update.
[ Szerkesztve ]
-
blckhm
tag
válasz GeronimoTama #62826 üzenetére
Engem már csak az érdekelne, hogy az átváltott összegen túl (~22k HUF) csak az a pár százalékos korrigálás van, amit ρσгτσ is említett. Ha valóban így van, akkor én is előrendelem.
[ Szerkesztve ]
-
blckhm
tag
válasz Luck Dragon #63520 üzenetére
Nekem Venom akku+tolto van es eddig nem volt problemam az elettartalmaval. Illetve vettunk az IKEA-bol egy raklap LADDA 2450 mah-s akksit, mert van itthon egy regi One kontroller is, ez szokott meg az XSX-hez menni asszonynak ha multizunk. Ez utobbi a forumos visszajelzesek alapjan a favorit alternativa, a keresoben ez jott fel legtobbszor.
-
blckhm
tag
Sziasztok!
Elkezdtem darálni a MCC-t az új rész előtt, a Reach már kész és most a HALO CE elején járok, viszont iszonyat halk a játék/rossz a hang keverése. Erre tudtok valami megoldást esetleg? Eddig minden más játéknál normálisan működött.
-
blckhm
tag
válasz Guitar14 #64294 üzenetére
Köszi a választ!
A 2-nél és a Reach-nél is normális a hangerő, csak az első résznél van hiba. Egy gyors google fu-val kiderítettem, hogy másoknak is van problémája a hanggal. Azt is olvastam, hogy egyeseknek sztereóra állítva a hang beállításoknál megoldja - nekem semmit nem változtatott és nem is szeretném mindig állítgatni, hogy legyen surround hangom. Semmi baj, úgyis végigvittem anno PC-n és felirattal lehet követni a sztorit.
-
-
blckhm
tag
Ez a 17 GB XSX|S verzió BF2042-ből nagyon baráti főleg a régi részeket nézve. Reméle, hogy egyre többen ki fogják használni a tömörítési eljárásokkal elérhető minél kisebb méretet.
Illetve külön köszönet a tippért amit a multkor olvastam, hogy lépjek ki a QR-olt játékokból és akkor gyorsabban jönnek a játékok (~550 Mbps átlagsebesség Ethernet-en 1 Gbps FTTH kapcsolattal - javulás a 2-300 Mbps után). Így mire beteszek reggel pár combosabb letöltést a queue-ba tuti elérhető lesz meló végére - OG Xbox-ig visszanyúló backlog ellen különösen javallott.
-
blckhm
tag
Aztan meg almaban is a pajzs veszjelzot fogja hallani.
En most jarok a 4. resznel ami meg mai szemmel is jol nez ki, foleg egy x360 jatekhoz kepest. Az ODST-n kivul mindegyikkel jol szorakoztam eddig, azt unalmasnak tartottam de atevickeltem magam rajta. A Halo Wars-okra vagyok meg kivancsi, hogy milyen lehet egy RTS kontrollerrel.
-
blckhm
tag
válasz craftsman01 #65880 üzenetére
Én is PC-ről jöttem és nagyon nehéz dolog átszokni KB+M-ről, viszont nekem a DOOM Eternal nagyon sokat segített - ingyenes Gamepass-ban. Igaz, nem lettem tőle egy aimbot így sem de fejlődött a mozgó célpontra célratartás aim assist nélkül és már nagyjából a leadott lövések ~70%-a nem mellé megy. Persze PVP-ben így is sokszor csak +1 frag-nek vagyok jó, de nekem ez nem fő profil és majd lesz jobb is egyszer...
Ami tippek nekem bejöttek: levenni az érzékenységet olyan lassúra, amivel még nagyjából eltalálod a célt és fokozatosan emelni ezt az érzékenységet, a bal analóg karral korrigálni a célzást balra-jobbra mozgással először torzóra majd fejre. Ja és sok-sok türelem, kitartást!
-
blckhm
tag
válasz hombre[EU] #67170 üzenetére
Ezek miatt a sivalkodo kismalacok miatt hivja parom a 117-es spartait ovizsarunak, mert mindig rendet kell tenni koztuk .
Mindket jateknak vannak azert kemenyebb pillanatai, de nekem az Eternal-ba szippantotta be tobbszor a seggem a boxert, foleg a vege fele amikor ramkuldtek a fel poklot+idezgette a piros demonokat a teleportalos satanfatty. A Halo-ban mondjuk le tudtam guggolni egy-egy lada vagy ojjektum mogott ha pittyegett a pajzsom, a Doom eseteben sajnos Benny Hill show-ban zenere futkarozos menekulessel volt teletuzdelve a vegigjatszas.
En kivancsian varom milyen lesz az Infinite, bar nekem meg pont openworld burnout-om van es ezek a corridor shooter-szeru palyak jobban adtak, mikozben potoltam a regi reszeket.
-
blckhm
tag
válasz hombre[EU] #67973 üzenetére
Én a gyűlölet miatt nem felejtem soha, mert csak egy tévénk volt és nem tudtam játszani amíg ment ezt a borzadály.
Köszi szépen, hogy megosztod ezeket, a Metal Slug sorozatot régen nagyon szerettem és most legalább jöhet egy pici nosztalgia.
[ Szerkesztve ]
-
blckhm
tag
Na akkor földet ért Új-Zélandon az izlandi charter járattal a sok Mr. Worldwide?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- C# programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest