Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NJanika
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
Xbox Games Showcase + Starfield Direct
Mindjárt kezdődik.ZX Spectrum - Commodore 64
-
Sefneni
őstag
Elvileg ez a “hivatalos” együtt nézés, ilyeneket írnak:
“You’ll have the chance to connect with fellow FanFesters in chat, and we’ll even have drop-ins from Team Xbox & Bethesda. There will be opportunities for exclusive merch, discounts, mini games, virtual photo booths and more!”Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
MODERÁTOR
válasz craftsman01 #112092 üzenetére
Hogyan kötötted össze? Optika, coax, hdmi?
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
craftsman01
senior tag
Üdv. Lenne egy Yamaha Htr -3063 házimozi erősítő amit összekötöttem a Series S-el,de nincs 5.1 hang csak a kamu pro logic. Esetleg van itt olyan aki haszálja így a konzolt. Választ köszi.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
RudY
addikt
válasz Sefneni #112070 üzenetére
Én itt nézem:
[https://xboxfanfestvirtual.com]
Nem tudom pontosan miben lesz más, mint mondjuk a jutubés, de előzetesen kellett regisztrálni és nemrég jött meg a belépő kódom.The Xbox FanFest Virtual site will be open 30 minutes before the event begins. Please log in as early as possible to make sure you have the best set-up.
Below is your unique 6-character code to enter the event.
ENTER HERE
Please Note: Your access code is non-transferable.
Best practices for a successful log-in
On a laptop or desktop computer, click the "Enter Here" button above and enter the 6-character access code. You can also access Xbox FanFest Virtual by visiting https://xboxfanfestvirtual.com.
For an optimal experience
We suggest using a laptop or desktop computer zoomed in no more than 100%, with a reliable internet connection of at least 10mb/s.For enhanced viewing, cast to a TV using Airplay, Chromecast or via an HDMI cable to your TV. Do not Airplay or Chromecast mirror directly from your browser - use the icons in the player.
-
30z.Samu
félisten
válasz hombre[EU] #112082 üzenetére
Egy Motorsport megjelenési dátumnak tudnék örülni.
Sic Parvis Magna
-
Bogyi007
veterán
válasz negyven2 #112079 üzenetére
Többé úgysem látjuk őket ilyen paraméterekkel. (szarkazmus off )
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
negyven2
veterán
válasz Sefneni #112070 üzenetére
Ugye a hivatalos Xbox és Bethesda YouTube csatornáján 4K/60fps-ben lesz adva, míg máshol csak 1080p/60fps lesz.
A kettő előadás együtt (YouTube alapján), 1 óra 52 perc 19 másodperc lesz.
Amiből ugye ~30 perc lesz a Starfield.
És ~40/40 percet szánnak majd a Redfall és a Gollum új DLC csomagjaira (de lehet lesz Crackdown 3 remaster is)...“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
veterán
válasz Redneck #112067 üzenetére
Én az első rész kampányába 83 órát toltam bele a másodikéba (warlords dlc-vel) 120 órát. DZ-be be se tettem a lábam egyik játéknál se. Kettő nekem is jobban tetszett mert könnyebb, sokkal több és változatosabb küldetések, feladatok vannak. Div 1-ben a téli new yorki táj nagyon hangulatos de amúgy minden másban fapados a 2.részhez képest. Heartland címmel erkezni fog valami folytatas szerűség de sokat nem tudok róla. Lehet az csak multiplayer cucc lesz.
-
szimszonos
őstag
válasz ThorsHUN #112009 üzenetére
Szerintem meg az egyik legjobb rész.Kb mint ha az előző részeket összegyúrták volna,hozzá még pár újítással.Akinek idáig tetszett a széria ebben sem fog csalódni szerintem.Jó story,grafika,nagy térkép,rengeteg mellékküldetés,gyüjtögetnivaló.100+ óra játéktartalom simán.
-
Sefneni
őstag
Xbox Games Showcase + Starfield Direct
Youtube magyar felirattal
Twitch19 órától.
[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
ƵøŁĭ
veterán
Kontroller időnként nem reagál a lenyomásra. Valamikor a karakter szalad magától miközben nem is nyomok semmit. Haldoklik a kontroller ?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Redneck
nagyúr
válasz vöhafra #112065 üzenetére
Az elsőt PC-n toltuk. Tetszett, de eléggé ette a vasamat, úgyhogy kb 40 óra után, abba is hagytam. A másodikat valahol ingyenesen behúztam, de sosem indítottam el, azóta meg nincs dVGA-m.
Most, hogy elkezdtem boxon, nagyon tetszik, szóval tuti hogy az elsőt is újra meg fogom venni. A másodiknál a teljes kiadást választottam, ha végigvittem, a DLC-re is rámegyek. Egyelőre sokkal könnyebb mint az első, és kevesebb a loot, de ez nem baj, mert abban kicsit túltolták mindkettőt.
Azt sajnálom, hogy nincs benne cross platform lehetőség.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
vöhafra
csendes újonc
válasz Redneck #112061 üzenetére
Én ugyan így voltam. Division 1-2 megvan pc-re es xbox-ra is megvettem. Az első rész egyébként sokkal-sokkal nehezebb mint a második. Kb mintha egy normál játek very easy szintjet hasonlitanank össze egy soulslike játekkal 😀
Összessegeben a 2 nekem jobban bejött (könnyebb is volt és több benne a tartalom sokkal). Én megvettem hozzá a warlords of new york dlc-t is. Abban rengeteg tápos fegyver és kiegeszitő összeszedhető amit aztán át lehet vinni az alapjátékba. -
gianni85
veterán
Furcsa ez az U+ trial… beaktiváltam és nem mutatja az összes játékot, többek között a valhalla-t sem. Storeból le tudtam tölteni egy free trial-t, de csak a sima kiadást. Nem úgy volt, hogy minden játék fullos kiadása elérhető? Na majd ránézek mèg ha lecsorgott netről
-
Redneck
nagyúr
Elkezdtem a Division 2-t. Elég smooth a cucc, és egész jól néz ki. Kicsit lehetne nagyobb a látótávolság, és nehezebb az egész, de egyelőre tetszik.
Megfogadtam hogy nem nagyon veszek meg olyan játékot boxra, ami PC-n megvan, de mivel nem akaródzik VGA-t venni, és a Steam Decket is eladtam egy hét után, kénytelen leszek.
A kis handheldet használva rájöttem, hogy nem akarok én már állítgatni meg telepítgetni semmit, csak bekapcsolni a vasat, és nyomni a játékot.
Szóval lehet akciósan rámegyek az elsőre is, mert az nagyon hangulatos volt, és szintén kapott fps boostot.Más:
Scars Above és Sifu, pörgött már valakinél? Mindkettő tetszik, és most van is rájuk 33% akció. Ez már a nyári leárazás, vagy az később lesz?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #112056 üzenetére
Ha az ember beállítja magának az irányítást, akkor egész jó tud lenni. Szebb a kép, mint a cloud game-ben, egy idő után azért felpörög az Xbox ventije.
Sic Parvis Magna
-
Steve1207
veterán
Le Mans alatt a reklámszünetben már tolják külföldön a FM promót Eurosporton. A hazaira is ránéztem, de ott csak gyógyszerreklámok mentek kb
.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
30z.Samu
félisten
Hát én eddig nagyon le voltam maradva, hogy a Távoli játék funkciót nem próbáltam eddig. Sokkal élhetőbb, mint gondoltam. Ez rohadt jó, bár majd ez akkor derül ki igazán, ha élesben próbálom ki valahol máshol. Ami a legjobban tetszik az egészben hogy tök diszkréten tolja, itthon nem is csippan és nem is villan fel a logo. Mintha be se lenne kapcsolva. Azt mondjuk nem tudom mekkora felbontásban tolja, de szebbnek látom a cloud-nál.
Sic Parvis Magna
-
addikt
"The Closed Network test will run from July 21st 10:00AM until July 24th 09:00AM CEST on Playstation 5™ (Maintenance will be held from 21 July at 10:00PM until 22 July atb01:00AM CEST) and from July 28th at 10:00AM until July 31st at 09:00AM CEST on PlayStation 5™, Xbox Series X|S™, and Steam™ (Maintenance will be hold from 29 July at 10:00AM until 29 July at 01:00PM CEST)"
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
Steve1207
veterán
válasz Wesder #112004 üzenetére
Nekem is bejön, kicsit ugyan fura, hogy az első boss után kb mindig a hotelbe vissza kell menni level upgrade miatt és nem lehet a stargzernél elintézni. Ettől függetlenül, mintha a nagyközönségre lenne szabva, a nagy soulsosoknak tuti gyerekjáték lesz, mert könnyűnek érzem (azaz nem szívok annyit, mint más hasonlóban, első boss is három komolyabb próbálkozásból meglett).
.
-
addikt
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Rég jártam itt... Egy érdekes kérdéssel fordulok hozzátok, hátha valakinek lesz megoldása. Szeretnék haverral Fortnite-ozni akkor is, amikor Asszonynál vagyok (nyugi, nem bánja, meg amúgy is vizsga időszak etc ), de ott nincs Xbox, így más megoldást kell találni. Natív nem tudom futtatni a laptopomon, mert gyenge hozzá, viszont felhőben tudok játszani. Kérdésem az, hogy meg lehet oldani, hogy működjön a füles mikrofon része a cloud gaming-el? Valaki próbált már így multizni? Tudom a cloud nem ideális ilyesmire, de mivel potato vagyok alapból is, ez nem oszt, nem szoroz. Nekem egyébként még a Discord jutott eszembe, mint lehetséges megoldás, ugyanis azt hiszem PS5-re van natívan, haver pedig PS-en tolja.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
gilfoyle
őstag
válasz csuvicsuva #112037 üzenetére
Köszönöm!
-
gianni85
veterán
válasz NJanika #112026 üzenetére
Street fighter csak más, de elég egyöntetűen az a vélemény, hogy újra elég jó lett. Ha szeretném a bunyós játékokat, valszeg azt tolnám. Számomra a Tekken semmi újat nem mutat, az MK meg kb egy gore fest, nem bejövős.
én hülye meg elkezdtem az FC5-öt, hát ez a valláskárosult nyomorék redneck gyülekezet elég tré
-
gilfoyle
őstag
válasz XboxGamePass #112034 üzenetére
Ha van havi GPU előfizetésem és a megtalált vásárláskori 1 hónapos GPU kódot beaktiválom, akkor 1 hónappal meghosszabbítja az aktiváláskori dátummal, vagy amikor a havi előfizum amúgy is lejár, akkortól számolja az egy hónapot?
-
skroy
senior tag
válasz XboxGamePass #112034 üzenetére
Na, ezt nem tudtam, köszönöm. Akkor csinálok belőle 4 havi GPU-t.
-
senior tag
-
skroy
senior tag
Series s mellé adott Game Pass kód magában jó valamire? Jól gondolom, hogy Gold is kellene mellé?
-
Sefneni
őstag
Forza Motorsport: október 10.(?)
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
NJanika
aktív tag
Van fent pár "új" demo a store-ban.
Lies of P -> Túl nehéz màr a legelső boss is, kard beleakad a tereptàrgyakba és elsőre egy át skinezett Surge-nak tűnik.
Alone in the dark -> 3 perc és unalmas séta szimulàtor.
Streer fighter 6 -> Meg sem közelít egy Tekkent, MK-t.[ Szerkesztve ]
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Steve1207
veterán
Na a hét termése: High on Life, állat egy játék volt. Egyáltalán nem idegesített a fegyverek beszéde, ahogy többek említették és nem éreztem hasonlóságot vagy copy-paste megoldást az AH-hoz képest. Teljesen más megvalósítás, más műfaj, még összemosni is fölös. Úgyhogy feldobta végig a játékot, ellenben a házban töltött lomha percek sokkal inkább zavartak. Egy-egy pontot időhúzónak éreztem a vége felé, valamint kezdett kifulladni a poénkodás is (az elejében változatosabbak és jobbak voltak az egész felvezetéssel), de szinte minden szempontból rendben volt és élveztem végig. Simán a "fizetős" kategóriába esik, úgyhogy lazán megérdemel egy 8/10-et.
Valamint behúztam a 19-es Modern Warfare-t apróért és végigszaladt veteránon. A kampány része nagyon jó, a mai napig szép, multi része gyorsan talál meccset és nem kell annyit tökölni a telepítgetéssel se, elsőre ment minden tutorial nélkül. Egyedüli fájó pont a játék mérete még kiszelektálva is, de rég szórakoztam ilyen jókat multiban. Kicsit bánom is, hogy ennyire nem foglalkoztam a CoD vonallal és elkönyveltem a sok rinyaértékelés alapján az alja kategóriába, pedig, ha csak a hasonló szinteket nyújtottak az utolsó részek akkor is megérik az árukat akciókban.
.
-
raziel01
veterán
Kontroller minőségben van valami különbség a régebbi meg az újak közt?
[link] Például a sztenderd fekete series x kontroller és a színesek közt? Zöld, piros, kék stb?
Series S-hez a gyári fehér van nekem aminél az "A" gombot erősebben kell nyomni, hogy érzékeljen. Neten több embernél is van ilyen panasz.
Mindegy melyiket veszem? -
Mephike
őstag
Végigjátszottam én is, de hasonló a véleményem, mint neked. Korrekt, de hiányzik belőle valami. Néha az animációnál éreztem úgy, hogy helyenként elnagyolt, ilyen például a hátbatámadás. De mondhatnám a főhős és Gepetto fejét is, amelyek valahogy nem voltak szimpatikusak. Helyenként a grafika elnagyolt, egyik-másik sikátor üres.
Ettől fügetlenül azonban tetszett a játék, még ha az előző mondatokból nem is ez jönne le. -
Wesder
félisten
Starfield's Editions and EU Pricing Revealed #Xbox
Standard Edition
PC: €69.99
Xbox Series X|S: €79.99Premium Edition
PC: €104.99 (est)
Xbox Series X|S: €114.99 (est)Constellation Edition
PC: €299.99
Xbox Series X: €299.99Via @billbil_kun
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
válasz Wesder #112004 üzenetére
Megvolt. Rohadtjól fut, jól is néz ki, hogy jó lesz-e, az még kérdés. Kicsit fura, szokni kell . Mindent loptak, de még nem tudom jól csinálták-e. A demó alapján azt érzem, hogy egy nagyon korrekt iparosmunka, amiből rettenetesen hiányzik a From fűszere. Olyan...sterilizált+modernizált BB másolat.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
veterán
válasz ThorsHUN #112009 üzenetére
Nekem az tetszett nagyon de sokak szerint rossz lett. Itt fórumon is többen bírálták. Múltkor valami 3 ezerért meg lehetett venni, annyiert ajándék. 100 órát siman el lehet vele lenni én 118-at tettem bele. Jó a története, a karibi-kubai környezet, a game és gunplay, zene, stb. Én 14 ezerért vettem anno. A Far cry 6 amiert a legtöbb pént kiadtam játékra eddig de abszolút nem bántam meg.
-
addikt
válasz Shade45 #111930 üzenetére
PL. allkeyshop.com-ot nézd meg, ez ilyen gyűjtőoldal, egyből látod az aktuális kuponokat is (PayPal vagy virtuális bankkártya Pl Revolut javasolt azért)
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
csuvicsuva
addikt
válasz Neurotoxin #112006 üzenetére
Megérni nekem is megérné, ha ki lenne használva.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
veterán
válasz ThorsHUN #112002 üzenetére
Nekem hatalmas csalódas volt. A legrosszabb a három resz közül. Nincs igazi főszereplője, steril környezetben játszódik és nagyon repetitív. A főküldik egyedül amik érnek valamit a többi az kuka. A játek 80%-a dögunalom.
(#112005) Dinomano
A kettö között van valahol. A wd2-nél komorabb hangulatú, világú. -
Neurotoxin
őstag
válasz csuvicsuva #111936 üzenetére
The Boys, Grand Tour, Clarkson's Farm, Gymkhana flies, Citadel, a Rachel Weisz-es sorozatért és a Perifériáért már megérte nekem. Néha beesik 1-2 olyan film, mint a Run Sweetheart Run (Ella Balinska, Pilou Asbæk), ajánlom. A sajátgyártású filmjeikkel eddig kivétel nélkül befürödtem pl: A múlt pengéi....hiába játszott benne Chris Pine és Thandiwe Newton..
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
ThorsHUN
őstag
A Watch Dogs: Legion mennyire jo jatek? Milyen velemenyek vannak rola reszetekrol?
-
l.skywalker
Topikgazda
MauroNL on Twitter: "Three Obsidian developed games just got random 7-day discounts in the Xbox Store: - Dungeon Siege III: $2.99 - Pillars of Eternity II: Deadfire - Ultimate Edition: $14.99 - Star Wars Knights of the Old Republic II: $3.49 Not part of any weekly or themed sales. 🤔"
Na, lehet, hogy ezekről is lesz szó a Showcase-n?Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest