Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #61497 üzenetére
De persze. Sokkal, régebben. De ez engem nem fogott meg. Azt érzem, amit írtam múltkor ez lehetne bármi, csak most Marvel lett. Semmi olyan ötlet, ami új lenne, kiemelné a zsánerből.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Nem játszottál körökre osztott játékkal?
Kedvencem a Heroes volt, mikor a tízezer angyal a sor végére került harc elején, úgyhogy mindig lehetett lépkedni a csökevényekkel, végre angyal, lecsap valakit, megint vársz, lépkedsz valakivel, megint angyal, lecsap valakit és így tovább.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Scholes9
nagyúr
válasz frankdelgado #61457 üzenetére
Már akinek Nekem már csak a Demon’s Souls miatt megérte. Március óta a sok játék mellett belement kb. 150 óra és ettől sokkal több is lesz még Persze tudom mindenki más
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Steve1207
veterán
válasz 30z.Samu #61481 üzenetére
Pedig sok helyen írták már június óta, hogy jön, meg várható is volt. Azt viszont nem értem, hogy miért vették ki a pass-ból a Blair Witcht, amikor ez is alapjaiban MS time ex cím volt, azt hittem benne marad örökre, ha már kis közük van hozzá. Ez alapján a Medium is bármikor kikerülhet mostantól (bár itt is kellett egy új címnek jönnie a stúdiótól, hogy ilyen lépés jöjjön, szóval bent lesz még pár évig biztos).
(#61488) .LnB: nekem bejön összképre, de azért eléggé olyan, mint valami mobil vagy free to play játék.
[ Szerkesztve ]
.
-
.LnB
titán
Nem igaz, hogy kicsit sem zavar az, hogy a Bádogember is csak áll ott egyhelyben, a harc alatt, parancsra várva... Olyan karakteridegen..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Marvel's Midnight Suns - Official Extended Gameplay Walkthrough Trailer
Ez alapján, nem az én játékom lesz.
-
Zoleee83
addikt
válasz banderasz77 #61483 üzenetére
Nem maradtál le semmiről, nincs szó VPN-ről, meg semmilyen hókusz-pókuszról, tudsz venni feltöltőkártyát, és el tudod költeni az adott régió store-jában. Régióváltás után meg élvezheted a máshol (jóval olcsóbban) vásárolt játékodat az egyetlen accountod alatt.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
minilego
senior tag
Cyberpunk-bol van series verzió?
-
-
30z.Samu
félisten
Szépen csendben a Medium megjelent PS5-re is.
Sic Parvis Magna
-
Zoleee83
addikt
válasz Skynet258 #61478 üzenetére
Ha OLED-re lesz kötve, akkor abszolút nem kérdés, hogy XSX a jobb választás.
Amennyivel drágább, annyival többet is tud, már maga a pluszteljesítmény megéri a felárat, és akkor még a plusz tárhelyről nem is beszéltünk (meg az esetleges lemezes csere-bere lehetőségről).
Egy Gears5, Forza H 4-5-nél azért markáns különbség lesz, ráaadásul az új játékoknál egyre jobban nyilni fog az olló az XSX javára. Én is XSS-t akartam venni eredetileg, de gyorsan XSX lett belőle, pedig csak FullHD-n játszom, idő/értékállóbb a nagytesó, ez is szempont.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Skynet258
veterán
válasz 30z.Samu #61477 üzenetére
Megérte a Series S-ről a Series X-re váltás? Alapvetően úgy vagyok mindennel, hogy nem szeretem a belépő szintet venni, utálom a kompromisszumokat. De árban azért nem kevés a difi, főleg ha azt nézem, hogy második konzolnak veszem... Szóval örlődök egy ideje ezen mit vegyek, de az a "baj", hogy OLED-re lesz kötve, és félek oda azért mégiscsak jobban dukál az XSX. Néztem már egy rahedli összehasonlító videót és azért látszik, hogy felbontásban az XSS bizony láthatóan gyengébb. Szép teljesítményt tud ha az árát nézzük, de nem akarok úgymond csalódni benne.
-
30z.Samu
félisten
válasz Skynet258 #61476 üzenetére
Nekem is volt sárga kazettás csoda, Nálunk is volt kínai bolt, ahol voltak ilyen játékok kemény 600 forintért és vásárolt is játékokat a néni. Régi szép idők.... A gaming "karrieremet" én is konzolon kezdtem és mint ahogy a mellékelt ábra mutatja, idővel vissza is kanyarodtam a konzolhoz. Volt közben Super Nintendo-m, Atari-m, kölcsönbe egy PS-em. Azon a Tekken 3-at, meg a Medal of Honnor-t imádtam. Aztán jött a PC, jó ideig nem is volt más, majd kíváncsiságból vettem egy Wii-t olyan 3 éve, utána egy PS4-et, 2DS XL-t, Switch-et, tavaly a Series S-t és most nem rég a Seires X-et. Szóval rövid időn belül volt pár konzolom és arra jöttem rá idő közben, hogy teljesen jól elszórakozom ezekkel is. Mára csak az Xbox meg a Switch van meg.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Skynet258
veterán
Én most készülök a PS5 mellé venni egy XSX-et, főleg a GP miatt mert van benne egy csomó minden amit megnéznék. Szóval az első időkben nálam sem fog sokat menni a PS5 szerintem... még az is lehet, hogy idővel eladom, bár az ex-ek miatt valszeg nem teszem, elfér a tv alatt mindkettő.
Amúgy nem is tudom mióta konzolozok, első ilyen jellegű gépem a kínai piacos sárga kazettás cucc volt (mentem ki cserélni a kártyákat, mindenhol kínaiak, alkudozás, komolyan gyerekkori élmény volt az egész ), Dreamcast volt talán az első komolyabb gépem de volt mindenfélém - viszont ez az első, hogy két konzolt is használni fogok egyidőben. Míg az előző box széria egyáltalán nem érdekelt (Ps4 Pro volt), most egyre inkább piszkálja az agyam. -
Wesder
félisten
válasz banderasz77 #61472 üzenetére
Arra hogy nem kell 68 account egy gépre, ha több régióból is tudsz vàsàrolni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
-
Zoleee83
addikt
válasz persil #61468 üzenetére
Én az Ascent-tel vagyok úgy, hogy egy nulla, annyira akartam szeretni, de iszonyúan bugos (volt amikor játszottam vele), és olyan szinten megutáltam, hogy az életben nem lesz mégegyszer letöltve. Pedig érdekelt, csak sikeresen elszúrták a rajtot, az a leggyalázatosabb mikor azon gondolkodik az ember, hogy most azért nem enged tovább mert kell még valami, vagy csak szimplán teszteletlen hulladék, és egy game break bug. Sok ilyenem volt , aztán delete.
-
persil
nagyúr
válasz hyggelig #61470 üzenetére
Ez a "baj" hogy nekem is tetszik, csak igy mindent osszevetve sokkal jobban zavar minden egyes hiba, mint egy barmilyen masik random jatekban.
Tegnap pl egy ures sikatorban, tok egyedul allva, minden ok nelkul elesett a karakterem. Ami ja, vicces, meg minden, de basszus... Meg azert 3 darab 320x240es plakattol nem lesz "elettel teli nyuzsgo night city" amit beigertek. Akarmikor belovom az ascent-et, az jut eszembe, hogy baszki, pontosan ezt atmoszferat vartuk volna el a cp2077-tol.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
persil
nagyúr
válasz Elderath #61459 üzenetére
En ujra felttem par napja es akarnam szeretni, de egyszeruen keptelenseg.
Egy evvel es megszamlalhatatlan patch-csel kesobb is egy botrany. Autok fizikaja egy rossz vicc, bugbol annyi van, hogy csillagasz kene a megszamlalashoz, a quality mod konkretan jatszhatatlan, a performance mod meg ugral 30-60 kozott, a graf helyenkent nem rossz, nehol meg egyszeruen kritikan aluli, npc alig van, ures/kihalt az egesz varos, neha az animaciok is borzasztoak... Baromira varom a next-gen verziot, mert jelenleg verlazito es sok mindennel meg lehet magyarazni, de hagyni kellett volna a prev-gent a francba es lenne egy baromi jo jatekunk. Pedig latom, hogy milyen is lehetne, de egyelore tobb csalodast okoz, ha elinditom, mint szorakozast. Plusz, ami volt megjeleneskor, az szerintem gyogyithatatlan sebet hagyott mindenkiben, akit erdekelt a jatek.
Egyebkent halkan jegyzem meg, hogy az elore beigert iszonyatos atmoszfera, egy nagy nulla. Ez egy futurisztikus gta, ha neha nem kerulne szoba valami implant, vagy augment, azt sem lehetne beloni, hogy nagyjabol mikor jatszodik. A the ascent-ben ehhez kepest olyan vaskos a cyberpunk hangulat, hogy a hatan elviszi az egyebkent szogegyszeru jatekot. El, nyuzsog a varos, az audio-vizualis megvalositasrol nem is beszelve. Na AZ cyberpunk.
Es felreertes ne essek, a fentiekkel ellentetben egyaltalan nem tartom rossz jateknak. Csak van egy "viszont" ami jelenleg nagyon sulyos.
Nalam a next-gen verzio egy teljesen uj jatek lesz, amit a mostani cp2077-tol teljesen fuggetlenul fogok magamban ertekelni, mert EZT a jatekot egesz biztos, hogy a cdpr sem akarta.
[ Szerkesztve ]
-
cactuar
aktív tag
válasz 30z.Samu #61463 üzenetére
Szerencsére engem is leszoktatott a fölösleges játék vásárlásról a GP. Csak úgy veszek játékot, ha azzal 1 hónapon belül játszok, annál előre fölösleges összeharácsolni a játékokat. Steamet és PS4-et is úgy hagytam hátra, hogy mindkettőn volt kb 100 játék az accountomon, amit el se indítottam, csak megvettem, mert akciós. Ennek vége
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #61463 üzenetére
Pontosan erre értettem azt, hogy megnézve melyik platformon mennyit játszom itt azért jelentős a különbség. Idén szinte csak a GP-ből játszottam, még úgy is, hogy közben vásárolgattam a MS Store-ból. Emellett nem lehet elmenni az akciók mellett sem, hála a regio free megoldásnak, vicc árakon lehet ésszel vásárolni. Plusz ott van az is hogy az összes kedvenc kiadóm/játékom átköltözött ide.
-
30z.Samu
félisten
"Nagyot fordult velem a világ, mióta megvan az SX."
Dettó, javarészt a GP-ből válogatok és kétszer is meggondolom, hogy megvegyek-e egy játékot vagy nem. Akciókra sem cuppanok rá különösebben, megnézem, van egy-két játék, ami talán érdekel. De aztán úgy vagyok vele, hogy a GP-ben van még egy rahedli játék, tök felesleges most vásárolni. Idén két játék van, ami előrendelésre került, az egyik a RE Village (ezt Bad-el közösen), a másik pedig az új CoD. PS4-en ennyi idő alatt jóval több játékot vettem és jóval több előrendelésem is volt.
Sic Parvis Magna
-
consono
nagyúr
válasz 30z.Samu #61455 üzenetére
Én is így vagyok a PS5-tel, megvan rá a pénz, de nincs meg a motiváció, mert nincs még olyan exkluzív, ami miatt érdemes lenne. A régi játékok meg elmennek a PS4-en is...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
.LnB
titán
válasz frankdelgado #61457 üzenetére
Múlt héten bekapcsoltam a PS5-öt. Véletlenül. A gyerek játszott vele előtte, és a HDMI-CEC bekapcsolta automatikusan, amikor bekapcsoltam a TV-t, azon a kimeneten maradt. És ez nem vicc.
Július elején kölcsön kaptam a Ratchet-et. Egy nap alatt letoltam volna, direkt elhúztam két napig. Az óta, és előtte se nagyon, használtam a Ps5-öt.
A Series X megy állandóan. Azon Dauntless-eztem, Forza, Path of Exile stbstbstb... Nem azért mert jobb, nem a Game Pass miatt, rosszul vagyok a menüjétől, a hülyén működő Quick Resume-tól.. Még is így alakult.
És amit még megváltoztatott a Series X + Game Pass, hogy nem nézem a Playstation Store akciókat. Új játékokat sose úgy vettem. Azokat, amiket meg igen, azokat "megvárom GP-be". Idén eddig, azt hiszem annyit költöttem játékra, hogy megvettem PS-re újra a The Last of Us2-t. (Meg egy Path of Exile Support Pack-ot.) Nem emlékszem másra.Nagyot fordult velem a világ, mióta megvan az SX. Még mindig nem überel nálam semmi, egy Sony exkluzív játékot, de ha nincs... Akkor minek kapcsoljam be a PS5-öt?!
Pár hete eszembe jutott, hogy ki akarom próbálni a Tales of Arise demo-t. Azt PS5-ön fogom, hogy legalább használjam már azt is. Van még pár PS+ játék is talonban, amiket nem próbáltam még ki, de terveztem. Az viszont a Path of Exile miatt van, nem az SX miatt, az a játék behúzott most egy jó időre, most kezdek kicsit lejönni róla.
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz cactuar #61450 üzenetére
Közel sem erről szólt az a nyilatkozat. Persze ettől még lehet, hogy így lesz. De inkább azt mondta, hogy "inkább nem mond már semmit."
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Na vissza is mondtam a PS5 lemezes előrendelésem, jelenleg az XSX mellett nem látom értelmét, számomra most nincs olyan PS Ex. ami miatt mindenképp kellene, talán majd jövőre a Horizon miatt.
Visszanézve, hogy melyik konzolon mennyit játszottam, toronymagasan vezet a box, amiben nyilván szerepe van a GP-nek is.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
zkxdn
őstag
válasz cactuar #61450 üzenetére
"the target is to release the next-gen version of Cyberpunk 2077 late this year. At the same time, keeping in mind the lessons we have learned during the past year and taking into account that this project still remains in development, we can't say with full certainty that the production schedule will not change."
That uncertainty also extends to new-gen editions of The Witcher 3: Wild Hunt. Nowakowski says that "with The Witcher 3, the situation is slightly different in the way that this is being tackled by the external team mainly, which is Saber Interactive, the company that we have worked with before on Switch and also with updates in the past. As with Cyberpunk 2077, our goal is to release that game in late 2021. However, similarly, the development process is ongoing, and we cannot be absolutely dead certain that the release schedule will not change."
Nowakowski clarified again that CD Projekt Red is "definitely aiming with both titles for late 2021," but said that he didn't want to be more specific right now.
Csakhogy teljes legyen a kép
-
cactuar
aktív tag
A CDPR befektetőknek tett nyilatkozata alapján idén valószínűleg nem lesz kész a next-gen patch se a Witcher-hez, se a Cyberpunk-hoz.
-
Moby
addikt
válasz Zoleee83 #61445 üzenetére
Ahány annyi féle. A series S kontrollere nekem is recsegett-ropogott. De mivel ragadt a jobb ravasz, szinte azonnal cseréltettem. A cseredarab viszont nem recsegett. A X-é alapból nem recsegett, csak annak meg olyan alapzaja volt a beledugott fülessel, hogy azt meg azért cseréltettem. A cseredarab szintén nem recseg. Namost eddig 2 Series kontrollerből kettő csere. Amit eddig azt sem tudtam hogy kell, pedig One kontrollerből volt egy jó pár (illetve van most is).
-
thedivision2
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
S@c@: Sajnos csak a multi és a zombie outbreak.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Zoleee83 #61445 üzenetére
En is sokkal jobban szeretem, mint a one-os, pont annyit valtozott a merete/fogasa, hogy szamomra sokkal jobb lett.
A one-ossal sincs semmi bajom, egesz egyszeruen nagyon eltalaltak a series-est es most mar szabalyosan fura kezbevenni a masikat.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Zoleee83
addikt
válasz frankdelgado #61439 üzenetére
Ellenvélemény:
Az égvilágon semmi baj nincs az új Series kontrollerrel, legalábbis a fekete XSX kontival, nálam az XSX-é nem recseg-ropog, pontos, nem driftel, és teljesen jó a fogása, szeretem ezt a textúrált műanyagot is. (Hosszú ideig használtam XONE kontrollert.)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
persil
nagyúr
Sracok multkoriban valaki itt panaszkodott, hogy milyen szar a series konti es a one-os mennyivel jobb. Irjon mar ram legyen szives, nalam csak porosodik egy robot white one konti, a kutya nem hasznalja, szivesen cserelek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
30z.Samu
félisten
válasz thedivision2 #61440 üzenetére
Ha ingyenesen tudsz vele játszani, akkor elvileg ahhoz nem kell a Gold sem.
Sic Parvis Magna
-
S@c@
őstag
válasz thedivision2 #61440 üzenetére
A single rész is?
-
thedivision2
aktív tag
Elvileg mától ingyenesen játszható a Cold War 5 napon keresztül. Hol tudom tölteni? Bárhol nézem, csak megvenni lehet. Illetve ilyenkor ezekhez kell a Gold a multihoz?
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #61429 üzenetére
Nem volna ez rossz, ha nem volna vezetékes....az biztos, h a series kontroller gagyi, nem jó a fogása, recseg...én is egy CP2077 kontit használok speciálba...remélem kidobnak majd spéci kontit ehhez is....
-
Bilux
veterán
válasz IntelKiller7 #61428 üzenetére
Hol érdemes előrendelni
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Én úgy tudom, hogy még nem jelent meg. Holland amazonon előrendelhető és szeptember végi szállítást ígérnek.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
AssAssynn
őstag
válasz IntelKiller7 #61376 üzenetére
Hmm... ezt a Thronebreaker: The Witcher Tales című játékot nagyon ajánlgatta nekem múltkor az áruház. Még meg is volt nyitva az adatlapja. Többször volt már, hogy olyan játékok kerültek ki, amik a bejelentés előtt néhány nappal megütötték a figyelmemet. Vajon véletlen lenne?
Mondjuk jó lenne, ha pár héttel előre már tudnám mi lép ki."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Most függetlenül ettől a típustól, kíváncsi vagyok mi az oka annak, hogy nem létezik wireless 3rd party kontroller Xbox-hoz. (Vagy ha csak én vagyok tudatlan pls, valaki linkeljen nekem, thx. Scuff nem számít, azok átalakított gyári cuccok)
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez csak nekem új, hogy adott ki ilyet a Turtle Beach?
Recon Controllers for Xbox Series X|S & Xbox One - Turtle Beach® – Turtle Beach® EUNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
Halo Infinite available for pre-install today for Xbox Game Pass users.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bilux
veterán
itt nem volt olyan hogy valaki berendelt és közben már vett?
-
Bilux
veterán
látott valaki valahol polcon XSX-et? Köszönöm
Vagy átvennék rendelést[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz duckload #61204 üzenetére
Én is rápróbáltam a Curse of The Dead Gods mellett. A Hades jobban tetszik, azonban ez is már csak god mode-dal megy nekem, de így is a kb. 23-adik run után még csak a 3. dupla boss-ig jutottam, ahol az egyiket sikerült leverni, de a másiknak kb. fél energiája maradt még. Ráadásul a sebezhetetlenség kb. 60% körül van már így is és 80-ig mehet. Most kicsit pihen nálam, de lehet 80-ig még megpróbálom elvinni, aztán ha azután sem sikerül továbbjutnom, akkor elengedem. Ha jól értelmeztem, akkor kétféle lehetőség van a "befejezésre", az egyik esetén 10x kell kijutni, de a főellenséggel nem muszáj megküzdeni. A másik pedig az, hogy vagy a kijutással együtt vagy a 10 kijutás után 10x kell a főellenséget is leverni.
-
Elderath
őstag
Ma lepörgött psychonauts 2 credits. Első résszel én nem játszottam, de ez trailerek alapján nem nézett ki rosszul meg hát game pass is ugye... és milyen jól tettem, hogy kipróbáltam. Remek játék tele kreativitással. Jó humor, story, aminek elég komoly mondanivalója is van, remek VA és zenék, iszonyat polisholt. Egyedül a combat volt gyenge, de szerencsére az nem is volt benne olyan sok. Örülök, hogy a stúdió most már MS szintű támogatottságot fog kapni a jövőben
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
addikt
-
pzstm
titán
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Döglött Róka
veterán
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
30z.Samu
félisten
válasz IntelKiller7 #61413 üzenetére
"Bár simán benne van, hogy user error, és az ő gépe nem jó."
Én is ebben bízom, hogy valahogy működésre tudja bírni. Mert azért csak böki a csőrömet, de ugyanakkor tudom, hogy Nálam hibátlan volt.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz 30z.Samu #61411 üzenetére
Hát akkor ennyi. Foxpostra se lehetne rákenni. Rendőrség sem fog semmit csinálni, bizonyítékok hiányában. Így járt a srác kb.
Bár simán benne van, hogy user error, és az ő gépe nem jó.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Steve1207
veterán
Ascent patch jött elméletileg pénteken, de nekem még mindig a régi a verziószámmal van és semmi frissítés. Valakinek jött az utóbbi napokban hozzá frissítés?
.
-
30z.Samu
félisten
válasz IntelKiller7 #61410 üzenetére
Nem a gyári dobozában volt a kártya, mert utángyártott hűtő volt rajta, azzal pedig nem fért volna bele. De gondosan becsomagoltam, hogy ne legyen baja. Biztosítás nem volt a csomagon, legalábbis én nem kötöttem semmit. A srác azt írta, külső sérülést nem lát a kártyán.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz 30z.Samu #61408 üzenetére
De amúgy elsősorban a Foxposthoz kellene fordulni. Ha volt biztosítás a csomagon, akkor az után járni, hogy mit lehet ilyenkor tenni. Bár, ha a szállítós doboz sértetlen, a VGA pedig a gyári habszivacs belsőben volt, akkor annak se lehetne baja.
Valami gebasz fix, hogy nála lesz.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
30z.Samu
félisten
válasz IntelKiller7 #61407 üzenetére
Ez egy qrva jó jelenet.
Nem tudom hogy egyáltalán vihető-e odáig, mert nem volt ilyen szituációm. Abban bízom, hogy a másik gépben működésre tudja bírni a kártyát és kiderül hogy az Ő gépével van valami. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz persil #61405 üzenetére
Van a birtokomban egy kép, amin épp egy stresszteszt megy, azon feltünteti a program is, hogy milyen kártya van tesztelésnek kitéve. De van "egyszerűbb" teszt utáni kép is, amin pontot kap a kártya. Nem áll szándékomban visszavenni, mivel tudom hogy Nálam működött, viszont eddig ilyen helyzetben még nem voltam és nem tudtam meddig mehetek el saját védelmem érdekében.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
persil
nagyúr
válasz 30z.Samu #61400 üzenetére
Nezd, ha nalad mukodott es ezt be is tudod bizonyitani, akkor szerintem mar az itteni kerdesed feltevesevel is korrektebb vagy, mint kellett volna.
Ez nem a te dolgod. Az, hogy a postan szetverik, meg a kutyakennelbe dobjak bele, meg otthon a frigora van kotve a gep a lopott arammal, etc. ez mar mind az uj tulaj problemaja.
Raadasul, ha visszavenned - amit amugy semmikepp nem tanacsolnek - akkor meg beforgattad magad x ezer penzzel es nyakadon marad az azota mar tenyleg nem mukodo kartya.
Nekem egyszer volt hasonlo esetem. Akkor mind a ketten tudtuk bizonyitani, hogy nalam meg jo volt a stuff, nala pedig mar nem. Felajanlottam egy kisebb osszeget amolyan "karterites" gyanant es mindketten benyeltuk a bukot rajtunk kivul allo okok miatt.
-
30z.Samu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest