Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz oriic #181156 üzenetére
Köszönjük!
Bízom EA-ben, hogy egyelőre nem rakják be Accessbe a FIFA 19-et, mert bátyám nem bírt várni és tegnap az új konzoljához egyből megvette a Journey Trilogy pakkot és igen, tényleg a teljes játékok vannak benne.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz oriic #180785 üzenetére
For Halo Infinite, this will be the first real showing of the next generation game. Microsoft will be running the demos from a PC
ez izgalmas, lássuk hát az elsō lépéseket
Life, Uh, Finds A Way
-
-
Beniii06
addikt
válasz oriic #180533 üzenetére
Király, jöhet még több jó hír.
Arról van infó, hogy csak az ultimate-el fog működni a pc-n játszás nem play anywhere címeknél vagy meglévő aktív gold + game pass-al is fog menni?(#180535) icemad
A 4k-n való játszáshoz nem kell feltétlenül erős gép, csak tudni kell komprumisszumot kötni. Egy rx580(legutóbb bb topikban ~57 ezerért láttam újat)képes 4k-ban vinni játékot, igaz low/medium 30-60 fpsel, de azért az árért jó. Másik kérdés, hogy pc-re sincs meg minden játék, így pl. ha rdr2 játszható lesz pc-n és nem kell majd újra megvenni(nem venném), az nagy plusz lenne az MS-nek. Eddig is arra törekedtem, hogy egy játék csak egyszer legyen meg platformtól függetlenül(kivétel az ingyenes beaktiválós pl. unity), így nagy dolog lenne "egyesíteni" a játék könyvtárat(digitális példányokat).
Ha belegondolsz azoknak is jól jöhet, akik beruháztak korábban konzolra, de mondjuk elromlik/eladják a boxot és fognak tudni játszani továbbra is a digitálisan megvásárolt játékokkal, "nem vész el" a tartalom, mert ugye az acc nem átruházható.[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
SidCorky
őstag
válasz oriic #180533 üzenetére
De ha jól értem, ez is fejlesztőtől függ, hogy játszható lesz-e PC-n, vagy marad Xbox only, nem? Innentől mi a különbség aközött, hogy Play Anywhere, vagy Game Pass?
Persze lehet én vagyok a helikopter, annyira végülis eddig se mozgatott meg a dolog, notin nem játszom, így nem érint.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Bird
addikt
válasz oriic #180478 üzenetére
Ennél olcsóbb lemezes verzióban nem mostanában lesz.
Árgép is elég vicces olykor olykor: [link]
l.skywalker:Ráadásul elég jó kis játék, viszonylag nagyobb játékosbázissal.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #180329 üzenetére
A legutóbbi is olyan jó lett, hogy csak foglalja a helyet az EA Access-ben
#Más:
Németországban is elindult az Xbox Gear Shop - most már lehet Forza Horizon 4-es féknyomos alsógatyát venni a kontinensen is (na, jó azt pont nem) [link]
Nekem úgy tűnik Mo-ra is szállítanak ráadásul ide is érvényes az ingyenes szállítás.
(de nem vittem végig a fizetést)[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Beniii06
addikt
válasz oriic #180135 üzenetére
Nekem inkább az jutott eszembe, hogy megint lesz egy xbox exlusive skin és majd rage lesz a gamerek részéről(minden fórum, második YT videó tele lesz kommentelve).
Nem baj, végül is bárki megveheti majd CDkeys/G2A-n vagy 576Kbyte-ban ilyen 8-12 ezres áron.
A saját szememmel láttam, hogy a kölyök rávette a szüleit a bolt/kirakat előtt, hogy vegyék meg nekik a Fortnite-ot(szülők nem tudják, hogy F2P + félrevezető, hogy külön dobozban van, mint egy rendes játék), a gyerek meg megkapta a skint + egy kis játékbeli pénzt. Na ez a gusztustalanság MS/Epic/kereskedők részéről, hogy lehúzzák a tájékozatlan embereket.
Hozzáteszem, nem játszom a játékkal/nem is játszottam, de amit ezzel művelnek már majdnem felér a WG pénz fejési technikájával az emberek felé. Ott ez már 7+ éve működik (már akinél), még hosszú út előtt áll az epic."Got any other secret weapons?"
-
rdt89
addikt
válasz oriic #179860 üzenetére
Reméljük odapukkant a nem túl bőséges autósjáték felhozatalnak, bár ez a trailer olyan semmit mondó számomra. Hát ha E3-on kint lesz egy hosszabb gameplay videó.
Egyenlőre még a trón a Forza-k jogosultsága /számomra/, de a még jobb minőségű játékok miatt szeretném ha valaki letaszítaná, hogy még jobban kiéleződjön a verseny. A Horizon-nak is csinálhatnának egy nagyon erős vetélytársat. El se tudnám képzelni, mennyit fejlődne akkor az a játék sorozat ha méltó konkurenciát kapna.
-
Chaser
legenda
válasz oriic #179826 üzenetére
Ha gp-ben benne van ralesek
Ha van ket boxom, meg lehet azt csinalni, h vmilyen multizhato jatekkal "ooszekotni oket"?
Pl gears of war 4, ott van coop multi, nem osztott kepernyon akarom nezni, hanem ket kijelzon, nyilvan homeolni kell egyik profilt, de ez mukodik?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #179716 üzenetére
Egyébként, hogy ON is legyek - én az idei Xboxos E3-tól sokkal inkább várok több hoszútávú bejelentést, mint színes-szagos trailereket, hardver bemutatót vagy X Enhanced játékok zömét. More business, less show.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
senior tag
-
Chaser
legenda
válasz oriic #179464 üzenetére
21e pár száz ft értelmes helyen az mx500, én meg csak azért mondtam a kingston nem győzött meg azok alapján amiket olvastam róla
icecave
ház sem kell feltétlen, attól függ hol a box, lehet kapni usb3-sata kábelt, nekem is olyan van régóta mobilrack helyett, tökéletese, ebayről egész jó áron lehet lőni, itthon persze drágábbzzola
notebookomban az van, elég "bika", nem is melegszik, az mx500 sokkal jobban, de ez már megint pár ezerrel drágább, mondjuk sztem megéri, garancia is 5 év[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
3L1T3
addikt
válasz oriic #179266 üzenetére
Nálam is (PS4 Pro) vannak ilyen és hasonló hibák. A legjobb eddig az volt amikor a pálya alá estem! De legalább nincs végtelen víz amit számolnia kell a hardvernek! (crysis)
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #179246 üzenetére
Nem tudtam. De akkor miért nincs listázva a trial-ok közé?
Illetve a friend pass-al nem az egészet végig lehet tolni? Vagyis: friend nélkül nem is lehet vele játszani, akkor az ergo nem is trial
-
Chaser
legenda
válasz oriic #179170 üzenetére
mostani árak mellett sztem még akkor is érdemesebb egy s one-t venni, ha csak filmezik rajta valaki - kivéve ha nem tud valami extrát a player, optikai hang boxon is - , eleve ott van egy 1tb-os háttértár beépítve, kodival elvileg mindent eszik - hálóba még nem sikerült kötnöm notebookkal -, van egy usb-s infra távom pc-hez, kipróbálom mit szól a boxhoz ( : ha egy olyan megy vele tökéletes, kontrollerrel azért izgalmasabb lenne csak film indítást meg ilyesmit csinálni, de valami usb-s megoldás vezérlésre biztos van, mert a billzet az simán ment vele
persze a boxnak van némi hangja, a playernek meg elvileg semmi, viszont egy boxot eladni biztos könnyebb mint egy 4k br playert, ha úgy alakul_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #179119 üzenetére
a BF4 után már a BF1 is megkapta a magáét a hc fanoktól, de a BF5 nekem már bétában sem volt elég meggyőző, pedig a BF1 nálam system seller cím volt végül
-
persil
nagyúr
válasz oriic #179034 üzenetére
En egesz biztos, hogy kaptam emlekszem a levelre es mivel nem jatszom vele ezert fel sem hasznaltam, de nem talalom az ertesitesek kozott O.o
Lehet, hogy voltam olyan gyoker, hogy "toroltem" valahogy, nem tudom :S Ha megis meglelem, akkor viheted termeszetesen(Lehet masik fiokon van O.o)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
laci88kiss
kezdő
válasz oriic #178720 üzenetére
húhú az nem kifejezés Div 2 gyosutazás 43sec volt, tegnap megvettem ssd, gyors játék átmásol.... 11.3sec lett a gyors utazás 4x gyorsabb! Darkzon kapuk közt 6,7 secre csökkent szóval brutál, minden pénzt megért nekem maga a jatek betoltési ideje is közel felére redukálodott. Mivel mással nem játszok,csak ezze,l és az első részével, így összehasonlítási alapom csak ezekkel van, de itt óriási a különbség. Még van 4hónap garim, de ha lejárt, kifogom cserelni a gyari hdd az biztos.
-
Chaser
legenda
válasz oriic #178611 üzenetére
de tud...használni nem tudja ( :
peterkeT
én is azok táborában vagyok akiknek elég a gp, játékra nem igen akarok költeni külön, már ezért nekem is esett itt valaki, kb hogy képzelem ezt? ((( : nekem ebben pont ez a poén, hw-ért fizettem, tartalomért minimálisat fogok, de legálisan, az olvasót meg tudom filmhez is használni, talán a boxot is playernek, még nem jutottam oda h jobban tesztelgessem ilyen téren_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
szimszonos
őstag
válasz oriic #178447 üzenetére
Volt ilyen controllerem,a minősége semmivel sem volt jobb mint ami az S-hez gyárilag jár fehér,pedig azt sokan szidták.Nekem nem tünt stabilnak az illesztéseknél,recseget-ropogott.Le is cseréltem egy Patrol Tech controllerre amit nem bántam meg,ég és föld a kettő.Persze így hogy játékot is adnak hozzá sok embernek megéri.
-
KardosAttila
aktív tag
válasz oriic #178447 üzenetére
Szerencsére sikerült egyet lefoglalnom nekem is, viszont egy hülye kérdés,ezen ugye van jack csatlakozó? Rákerestem,elvileg van, de biztos ami biztos alapon gondoltam rákérdezek.
Más: valaki írta korábban, hogy a speciális kontrollerek elvileg jobb minőségűek, mint a gyári, vajon ez is? Talán a minecraftosra írta valaki, hogy jobban össze van rakva.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest