- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz Medocsabi #99650 üzenetére
Attól még HDD-je nincs az AMD-nek + a ram és az ssd is csak átcímkézett, nem ő gyártja, nem ő fejleszti tudtommal.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
addikt
Destiny Collection tegnap meg 8995 Ft. volt nem?
Ma meg mar 11693 ? -
eL Geri
őstag
válasz ImpersonatoR #99657 üzenetére
Lehet hogy a múltheti leárazásban volt?
-
eL Geri
őstag
Hm! Még sose rendeltem külföldről, de most olyan árakon vannak játékok a www.game.co.uk-on, amik még az itthoni használt játékoknál is mintha kissé olcsóbb lenne.
Kell valamit tudni itt a rendelés kapcsán?
Az ár itt is változik az áfa miatt, mint az Amazonon?
Gond nélkül szállítanak itthonra?
Szállítási költség?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ritkaság a mai gamer világban. Megjelenés előtt single player demó jön.
Prey Demó ingyen letölthető lesz április 27-től
A teljes játék május 5-én jelenik meg.
Live-Die-Respawn
-
interstate76
addikt
válasz eL Geri #99659 üzenetére
Én is épp itt nézelődök: pár kinectes játék kellene xbox360-ra, gyerekeknek, és a game.co.uk oldalán mindet megtaláltam és jó áron is vannak. Ha regisztráció nélkül rendelnék, akkor engedne megadni nemzetközi címet, de ha beregisztrálok és megjön a kód az e-mailemre, amit aztán megadok az oldalukon, akkor a címmegadáshoz dob, de hiába választom ki országnak Hungaryt, nem fogadja el a hazai irányítószámot. Az "Enter address manually"-menüponton belül vagyok. Tudja valaki, hogy milyen formában kell megadni?
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
eL Geri
őstag
válasz interstate76 #99663 üzenetére
Mintha azt tanácsolták volna itt korábban is, hogy regisztráció nélkül rendelj!
De gondolom, akkor a csomagkövetés buktad?! -
addikt
válasz eL Geri #99659 üzenetére
Nezem en is de nagyon hasra esős ajánlatot nem találtam eddig.
Esetleg linkelnel valamit ami szerinted jó?
Gond nélkül kihozzak egyébként 1-2 font a szállítás.
Posta hozza ami belefér a postaládába játék pl azt belevereti ha nem vagy otthon.
Annyi hogy ne használj ékezeteket regisztrációkor mert nem szereti. -
eL Geri
őstag
válasz ImpersonatoR #99666 üzenetére
Legjobban ez tetszik: Call of Duty Infinite Warfare
De ez se rossz: Gears of War 4Viszont mindig arra jutok, hogy van még mivel játszanom, így hagyom az egészet
Áfa különbséggel nem vacakolnak?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Azért keményen hangzik az 1TB SSD, plusz a 24GB ram a devkit-es verziókban.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Siffredi #99646 üzenetére
Tekintve, hogy maga a Microsoft is szeretettel alkalmazza ezt a módszert, nem biztos, hogy sikerrel jársz ha visszakéred a pénzed. Elég ránézni akármelyik Forzára, kb átláthatatlan, hogy melyik csomagban mi van és hiába fizetsz ki egy vagyont a fullos kiadásért, mindig jön egy olyan DLC, ami még abban sincs benne.
--
Más: Az előző kettő nagy leárazáskor 200 Ft-ért osztogatott havi Gold-ot nem tudtam megvenni, most meg simán. Pont ma vettem musztitól feltöltőkódot, ütném be, erre kiírja, hogy 200 Ft-ért is vehetek. Megvettem, most az él. Így ráértem volna csak a következő hónapban bevásárolni... na mindegy.
-
Siffredi
senior tag
válasz Stauffenberg #99669 üzenetére
Ja, lehet sz@rok bele... Csak gondolom rajtam kívül még jó páran így vannak vele, és mivel nincs visszajelzés a játékosok felől, a kiadók zavartalanul folytathatják üzelmeiket...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Siffredi #99671 üzenetére
Én ezért szoktam ötször is utánanézni, hogy mi van az adott csomagban. Múltkor vettem meg a Forza 5 GOTY-t és itt javasolták, hogy vegyem meg hozzá még a Car Pass-t is, úgy lesz kb nagyjából teljes a játék.
Az EA csinálja amúgy jól, náluk szokott lenni táblázat a csomagok tartalmával.
[ Szerkesztve ]
-
cannibal
senior tag
-
zsolesz010
senior tag
válasz zsolesz010 #94327 üzenetére
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
r.levente75
addikt
A LEGO® Marvel’s Avengers Deluxe Edition tartalmazza a season passt?
Vagy mivel több a simánál? -
Siffredi
senior tag
válasz Stauffenberg #99672 üzenetére
Én is mindig utánanézek, de ezúttal úgy tűnik, felületes voltam. Mindegy, tanulópénz.
Egyébként elég gáz, hogy lassan nyomozót kell fogadni, hogy kiderítsd, mit kapsz a pénzedért...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #99676 üzenetére
Igen!
Ismertető
Avengers Assemble! Purchase the Deluxe Edition and gain access to the additional full Season Pass which contains new characters, levels and vehicles.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #99679 üzenetére
Hello!
Van egy olyan problémám, hogy streamelnék win 10 laptopra, de nem akar csatlakozni, hálózatminőségi problémát ír ki. A laptop kábelen van és a box is. Be vannak állítva a portok és a NAT is, a boxon is engedélyezve van a stream. A fat boxommal simán ment, ugyanolyan beállításokkal a slim box meg nem akar az istennek sem. Statikus ip is be van állítva. A Box aplikáció is látja a gépet. valakinek ötlet?
-
l.skywalker
Topikgazda
Max. 2 óra játékidőig ill. 14 napon belül az MS visszaveszi a digitálisan vásárolt játékokat mostantól.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #99683 üzenetére
Nah vegre ez is official lett
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #99679 üzenetére
Ez akkor 8,4k-ért igencsak jó ár.
-
l.skywalker
Topikgazda
Végre megérkezett a gép, most frissül. Első benyomás:
-
ronaldo
őstag
válasz gianni85 #99656 üzenetére
Hát ezaz, hogy a 8gb-s sshd egyszerűen nem elég. Ha folyamatosan egy játékkal játszol, akkor eléggé érezhető a különbség (úgy kb. 2x gyorsabb, mint a sima hdd-vel, alulról közelíti az ssd sebességét), de ha itt repkedni fognak a 4k-s címek, akkor alulról súroljuk majd a 100gb-t a játék méretekkel, oda a 8gb édeskevés.
Ezért gondolom, hogy egy egyedi fejlesztés talán jó lenne itt. 10-15 milliós darabszámnál már nem sokat győzködni a döntéshozókat a hdd gyártók oldalán, hogy ez miért biznisz nekik.
Vagy ha nem pakolják mellé (de hiba lenne), akkor meg biztosítsák azt, hogy a vas lehetőségeinek 100%-át kihasználva lehessen külső ssd-t rákötni. Mert a most usb-n rákötött ssd sebességének kb. 20-25%-át használja ki pl. a One S.
-
L1MaT
tag
Sziasztok ezt lehet tudni, hogy melyik régiókban érvényes a nyeremény játék?
-
dog81
csendes újonc
Hali. Találkozott valaki olyan problémával, hogy a Shadow of Mordor-ban nem lehet megnyitni a Dispatch skillt? 99%-on van a játék már csak ez hiányzik.
-
gianni85
veterán
Na ez a refund jöhetett volna már akkor amikor én hülye megvettem (igaz csak pár ezerért) a mad max-et és a jc3-at
-
Siffredi
senior tag
Szia!
Én csak azt látom a szövegben leírva, hogy bárki, bárhonnan jelentkezhet, de helyfüggő, hogy hová milyen ajándékot küldenek ki.
Egyébként köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet, jelentkeztem én is, hátha.
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy azt a g-shock órát meg lehet-e venni önállóan valahol. Gondolom nem...
-
Siffredi
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
Éjjel megismerkedtem kívül-belül a konzollal. A menüt, az irányítást még szokni kell, de alapvetően welcome. Szépen elkezdte letölteni a kijelölt játékokat (az létezik, hogy 150Mb/s-al is jött le? Egyszer ezt írta ki, pedig 35-ös a netünk). Beváltottam az egy havi EA Access-t is, minden király. Egy dolog húzott fel, ugyanaz ami X360-on:
Dragon Age Origins
Árulja már el valaki, hogy ez a játék miért nem elérhető itthon??? Most került be az Access-be, de nálunk nincs benne. Miért?
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz l.skywalker #99695 üzenetére
Egy próbát lehet megérne beszélni a support-tal erről, hátha... Érdekes módon a DLC-k megvehetők, csak az alapjáték nem. Mondjuk más 360-as játékokkal is volt így már és csak akkor váltak elérhetővé, amikor GWG-be kerültek.
-
nagyúr
Nem hittem, h a T10 (vagy a MS -tök mind1) még több pénzt próbál majd lehúzni rólam miután megvettem a FH3 Ultimate Edition-t és az Expansion Pass-t is (összesen több mint 37 ezerért). Most látom, h a tegnap megjelent Porsche Pack nem része egyiknek sem, így azt megvásárolhatom további 2425 forintért. Ez azért vicces mert így pont kiadja a 40k-s végösszeget! Kíváncsian várom, h vajon milyen plusz tartalom érkezik majd az Expansion Pass részeként?!
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz bulikavagyok #99699 üzenetére
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy már végigtoltam a játékot. Még a bucketlist-ből van 1-2 és annyi... Lassan jöhetne valami nagyobb kiegészítő hozzá, akár plusz térkép, plusz verseny, plusz kocsi, egy kicsi plusz pízí..
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest