Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Resident Evil 7 demo data-mined - Spoileres dolgok lehetnek benne, valszeg főboss is lelepleződött
Live-Die-Respawn
-
zsolti72837
addikt
válasz zsolti72837 #90572 üzenetére
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
norbi2010
őstag
válasz DeathBat666 #90596 üzenetére
Be tud szaggatni, de jobb mint a BF4.
-
SütiGTi
senior tag
Csere utan a slim boxon a tune in radiom valamiert nem tud adot valtani :-(
Semmi mast nem tudok hallgatni csak amit elindit indulaskor. Letoroltem visszaraktam kileptem beleptem atraktam vinyora de semmi. :-(
Regi boxon tokeltesen futott -
DeathBat666
aktív tag
Bf1 mennyire fut jol xbox one-on? Csak azert kerdezem, mert a Bf4 szornyen laggos volt, es ezert abba is hagytam:/
-
JamesHun
addikt
mikor indul el a leárazás?
holnap reggel?SeriesX: JamesSHun
-
Bogyi007
veterán
Nálam is volt először fejvakarás amikor megvettem a Logitech Z506-ost deaztán a Sharkoon X-Tatic Digital 5.1 megvételével mindjárt két legyet ütöttem egycsapásra.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
zsolti72837
addikt
válasz IntelKiller7 #90578 üzenetére
postával
Válik segít? (#90572) zsolti72837
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Dadpool
aktív tag
válasz Atomgeszi #90590 üzenetére
Ja.... van egy aktiv Magnat láda . Asszony mondja hogy de ezt most minek. Bőven elég ami most van. Na majd rá jön egy kis destiny közben hogy minek is. Mondom nem lesz hangos... Csak szépen fog szólni
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
Dadpool
aktív tag
-
NoMagix
addikt
válasz Cabrio #90576 üzenetére
Képzeld, pár napja olvastam egy hirdetést új robotporszívóról, egy másik használt ugyan olyan készüléket is hirdetett valaki, de az első hirdetés képeit csontra lelopta!
Még sosem találkoztam ilyennel, hogy valaki ennyire lusta legyen!
A hirdetéses posztokat befejeztem! -
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Egy 2TB-os külső vinyó van rádugva a boxra, hátsó USB csatlakozó. Mikor tölteni kezdek egyből ezt kezdi használni és nem a saját/belső 500 ast. Nem enged választani. Mit és hol kell állítanom?
-
Peace
nagyúr
válasz Gombinyó #90581 üzenetére
Jó az, csak Karácsonyra lett volna. Bátyám vett egy ONE-t, csak ebbe nem gondolt bele, hogy kicsit nagy a generációs szakadék a két eszköz között.
És akkor ezzel 100%, hogy menne Mert akkor megrendelem....
[ Szerkesztve ]
-
Game-over
aktív tag
válasz bulikavagyok #90577 üzenetére
Hasonlót vett fater is, ugyanilyen probléma végett, egy ilyennel mennie kell (persze nem itthoni forrásból, itthon ennek ahogy írták aranyára van )
Nekünk egy régi Orion 5.1-hez kellett.
[ Szerkesztve ]
-
gorgocska
tag
Srácok ha veszek egy hónapos goldot most 200ft-ért és ha le fog járni akkor ugye nem fog autómatán le vonni a bank kártyáról egy köv.hónapot ?
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz zsolti72837 #90574 üzenetére
Biztos eladta.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Xbox ONE és egy ősrégi Genius Home Theater 5.1 fadobozos hangrendszer. A kérdésem az lenne, hogy valamiféle módon rá lehet-e aggatni szegénykét a konzolra, hogy szépen szóljon mind a 6 doboz?
Így fest a hátulja:
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz NoMagix #90554 üzenetére
Szerintem ez tuti átverés.
Az egészben az a szomorú, hogy valószínűleg a tudatlan, kispénzű réteget (esetleg akik kapzsik és hiszékenyek) húzzák le ilyenekkel, nekem pl. eszembe nem jutna egy ilyen hirdetésre írni, inkább keresnék a hardverapron valamit, vagy vennék egy refurbished boxot (illetve mostanában új gépekre is voltak nagyon jó ajánlatok, pl. német amazonon is - igaz, szerintem aki ezt a hírdetést nézi, az ritkán téved a német amazonra).Kicsit más téma, mióta megvan, csak a BF1-gyel játszottam, szerintem nagyon eltalált játék lett, jó választás volt az I. vh. feldolgozása.
Eddig szinte csak Conquest-et játszottam a játékmódok közül, de így 50-60 óra után kezd egy kicsit egysíkú lenni, szerintem valamelyik nap kipróbálok valami újat is.
Egyelőre assault és support castból értem el a 10-es szintet, a medic-et szerintem még meg lehet csinálni (ott 6-os vagy 7-es szinten vagyok), viszont a sniper számomra esélytelen, azzal a cast-tal elég béna vagyok.
Ami nem tetszik, hogy random emberekkel játszva nagyon nehezen áll össze egy jó squad, így ha az ellenfélnél viszont van, akkor elég nagy különbséggel nyerhetik a pályákat. -
sting2
addikt
Hinnye, a keservit!
Az Amazon Prime csak úgy fogja magát és megújítja a szolgáltatást 1 évre? !...
Mínusz 50€Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
eL Geri
őstag
Nem tudom itt szokás-e ilyet, de:
Holnaptól ritkábban leszek itt az ünnepek alatt, így most kívánnék mindenkinek kellemes ünnepeket (és rengeteg játékot). Tovább megköszönném a sok-sok segítséget, illetve az egy-egy felajánlott kódot
-
brumi1024
veterán
A felettem említett beta-ra egy kód: JGK?V-?D9D7-TQ94G-G?7R9-9WCVZ
? = 10 alatti legnagyobb háromszögszám.
Ha valaki elvitte jelezze légyszi, hogy a többiek ne próbálkozzanak.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kipróbáltam a Paladins bétáját. Ingyenesnek jó lesz, de ez egy pofátlan Overwatch klón...
Live-Die-Respawn
-
Gsx-rr
veterán
Végre megjött a tv is így a Box is beizzítva. ennek örömére valakinek felajánlom
14 napos Live:
2HKG9-2NJ7J-D896F-M3HTJ-6MBTBRA kontrollert kell regisztrálni?
-
NoMagix
addikt
Van még egy észrevételem, ami most ebben az esetben nem érvényes (itt van olcsó ájfon 5), de az eddig látott ilyen hirdetéseknél mindig van az eladónak további igen olcsó dolgai, általában Dewalt vagy Makita gépekkel teli táska és természetesen azok is mind ujjak!
(#90557) gianni85: mindig baromira messze van a cucc, de mit várnak, hogy előreutaljak? addig álljon féllábon
#90555) eL Geri: nekem is eszembe jutott, de akkor sem lenne szabad túl olcsón adni...
(#90556) Huku :
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz Atomgeszi #90550 üzenetére
ha jól emlékszem játékosszámot nem mutatott, csak százalékokat az egyes játékmódoknál. Nem toltam sokat, mert az ismerettségi köröm kihagyta...így én is lemondtam róla. Kb ugyanúgy alakult az elosztás mint a többi cod-ban. TDM pörgött
(#90554) Ftomm
szerintem klasszikus határ menti átverős téma. Ha feltűnően olcsó a cucc, és határ menti településről hirdetik, és legalább három súlyos helyesírási hiba van a hirdetésben, akkor messziről kerülném[ Szerkesztve ]
-
Huku
csendes tag
válasz NoMagix #90554 üzenetére
Ez teljesen az... ami túl olcsó az túl gyanús is! 1x én is majdnem bedőltem ennek, de ami ilyen gyanús helyeken van hirdetve és személyesen nem lehet érte elmenni az mindig legyen gyanús!
De a hirdetés neve: "Xbóx óne 2 tb (2000gb-os ) konzol"
Ha megrendeled akkor ami érkezik az ÓNE!
"Mindig azt mondd amire gondolsz!"
-
NoMagix
addikt
Skacok, néha-néha rápillantok a Jófogásra és azt látom az XBOX-os hirdetéseknél, hogy megagiga átb@szásszagú cuccokat raknak fel!
Épeszű ember ennyiért nem adhat el ilyen dolgokat, vagy tévedek?
[link]
Reggel 6 körül néztem, akkor friss hajnali hirdetés volt más képekkel és + 9 db gyári lemezes játékkal, később változott 13 órakor az egész a jelenlegi állapotra! Ja, és a hely és a név is változott![ Szerkesztve ]
-
Bullitz
aktív tag
Akit érdekel a Titanfall 2 [link] akciós.
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
StLui
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
eL Geri
őstag
válasz IntelKiller7 #90537 üzenetére
Ez tök jó... de ilyenkor azért mégse a gép előtt fogok ülni
-
Atomgeszi
nagyúr
Ennyit még mindig sajnálok kiadni csak az MW-ért..
Használt lemezesen továbbadható az MW? Tudja valaki? Azt tudom, hogy letolt hozzá dolgokat, de elvileg nem kódos. Nem hiszem, hogy mindegyik lemez egyedi lenne, hogy már felismerné a rendszer, hogy ez felhasznált játék. Mondjuk még ezt is kinézem belőlükEladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
IntelKiller7
Topikgazda
Vótmá?
Hétvégén ingyen lehet tolni a Death Star DLC-t. [link]Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
okibots
aktív tag
Amúgy én megmernék esküdni, hogy a Mafia 3 múlt hétvégén (vagy hét közepén) még 19990 Ft volt a magyar store-ban, most meg 21990 Ft-ról van leárazva......remélem más játék esetén nem nyomják fel az alapárat, majd utána akciózzák vissza...
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
gianni85
veterán
válasz Stauffenberg #90526 üzenetére
egy évvel ezelőtt még nekem is csak 30 perc volt. De azóta elmenekültem a fővárosból
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki eddig még nem vette meg:
Elkezdődött néhány leárazás. Pl.:
SG store-ban a Call of Duty: Infinite Warfare
Alap kiadás - 49,99 SGD (gold-osoknak), vagyis kb 10 328Ft.
Digital Legacy kiadás (alapjáték+MW: Remaster) - 74,93 SGD (goldosoknak), vagyis kb 15 481 Ft
Digital Deluxe kiadás (alapjáték+MW: Remaster+Season Pass) - 99,52 SGD (goldosoknak), vagyis 20 562 Ft
Season Pass - 69,90 SGD (14 442Ft) - Ezt csak infónak, mert ezt nem árazták le.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
yanesz
tag
Nem ingyenes a burnout paradise golddal?
Azt hittem ingyenes... -
EmThor
addikt
Mafia 3 már most le lett árazva a store-on. 14e
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz gianni85 #90524 üzenetére
Nekem 20 perc az út az irodáig...
...ha gyalog megyek.Bringával 5-7 perc (száraz hónalj tempóban, Kreszt betartva).
(#90525) eL Geri: A skandinávok nem véletlenül tesztelik a 6 órás munkanapokat. A legtöbb munkakör egyre jobban automatizált és egyre több megy el a nagy büdös semmivel. Az embereknek egyre több idejük van egy munkanap során Facebookozni, meg PH fórumra járni... (Bár én dec. 16-án letettem a lantot és január 2-ig szabadságon vagyok, most nem munkaidőben írok).
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz Stauffenberg #90521 üzenetére
Áh, akármennyi idő lenne, mindig kitöltené az ÉLET!
(Én azt veszem észre magamon, hogy sokat lehetne javítani a helyzeten a hatékonyság növelésével... csak az sokszor nem csak rajtam múlik.)
-
gianni85
veterán
válasz Stauffenberg #90521 üzenetére
nekem elég lenne, ha tudnék teleportálni, és nem szarnék el utazással 2-3 órát
-
nagyúr
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem kell 30 órás nap, jó a 24 is, csak akkor a munkaidő legyen 4 óra, ugyanannyi bérért.
Van egy ismerősöm, aki így nyomja, az osztrák határ mellett lakik, naponta átjár Ausztriába, ahol 4 órában grafikus egy reklámügynökségnél (ha nagyon sok a meló, akkor 6 órát is bent tölt, de kifizetik a túlórát), ingázik napi 90 percet (45 oda és 45 vissza), a maradék idejében meg azt csinál amit akar. Igaz ő nem nagy videojátékos, de például elképesztően sok ideje van sorozatozni, filmezni, saját design projekteket is visz hobbiból, sokat motorozik, ilyesmi. És a vicc, hogy még így is bőven a magyar átlag felett keres.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #90514 üzenetére
Jobb oldalt a kis pajzs ikonokkal lehet változtatni a nagy képet.Hja hogy az infó adatok nem láthatóak. Lol. Valszeg azért mert HU fiókotok van. Nekem US.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz IntelKiller7 #90514 üzenetére
Nálam dettó. De szerintem jobb is ha nem látom..
Élni és élni hagyni
-
Akelaus
senior tag
válasz eL Geri #90502 üzenetére
Sikerült!
És fogalmam sincs, hogy hogy. Ugyanarra nyomtam a böngészőben, és egyszer csak nem írt hozzá árat. Látom a profilomban, és ki is írja, hogy megvettem már. Remélem később gördülékenyebben fog menni, de nem lepődök meg ha mégsem.Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
i@lex
őstag
[ Szerkesztve ]
-
adamcsik
aktív tag
Üdv! ha tölthető elemet teszek a kontroller be akkor usb-vel fel tudom tölteni?
-
parandroid
félisten
Ha a sima akciók között nem találsz éppen (azért februárra már lecseng a karácsonyi őrület), a warehouse dealek között akkor is érdemes körülnézni. Újracsomagolt, kiszállított, de át nem vett, átvett, de visszaküldött, meg ilyesmi cuccokkal foglalkoznak ott. Hivatalosan használtnak írják őket, meg fenntartják a lehetőséget, hogy sérült is lehet, de eddig én amit ott vettem, mind gyári (igaz újra leragasztott, és felmatricázott, hogy nem új) csomagolású, zsír újnak kinéző cucc volt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
eL Geri
őstag
válasz Akelaus #90497 üzenetére
Sajna szokott ilyen lenni
De jól gondolod, járna neked a játék!Próbáld meg esetleg IE böngészőből, nekem sokszor csak az működik jól a store estében. (Egyébként semmi másra nem használom az IE-t.)
Az első ilyen ingyenes 360-as vásárlásomnál nálam is rinyált. XBOX-ról próbálkozva, mindig számlázási címet hiányolt. Kitöltöttem web-en, aztán talán várni is kellet. Egyszer csak sikerült IE-ben.
A következő hónapival már semmi bajom nem volt.
Kitartást, sok az anomália a rendszerben és minden kis szir-szart ki kell próbálni. -
pzstm
titán
2016 was the year I reigned supreme. Witness my power, and behold my personal gamercrest http://www.xbox.com/en-us/live/game-crest-2016/share?id=fad7acc1-45f8-47c6-8fda-52d83e33b655
#gamercrest[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Filmvilág
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja