-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
válasz hackeeeee #80197 üzenetére
Nekem is bekerült még csütörtökön vagy pénteken a ready to installba és még ma reggel is ment, játszottam is meló előtt 2 karikát. Kíváncsi leszek este megy-e még.
Nem ez lenne az első ilyen eset, pár hónapig a Rainbow Six Siege volt ugyanilyen nálam, tudtam is vele játszani, aztán a legutóbbi patch óta indításkor már kéri, hogy vagy helyezzem be a lemezt vagy vegyem meg, de legalább 2-3 hónapig ingyen játszhattam vele
[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
A Forza Horizon 2 Car Pass tartalmazza a Storm Island kiegészítőt is?
-
szombatitomi
senior tag
válasz Hunt3r22 #80191 üzenetére
Én $11.99-ért látom az US store-ban, a magyar 12.500 Ft helyett.
Az Overwatchot én kipróbáltam hétvégén, most megnéztem, még mindig játszható. Viszont a store-ban kiírja, hogy "you can play now, or buy to own forever", ezalapján olyan, mintha még tartana a nyílt időszak.
-
Sir Riccio
addikt
válasz szombatitomi #80207 üzenetére
Sziasztok! GTA V-öt online hol/hogy érdemes venni? Köszi!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
hadogabi1
senior tag
FH3-ban megéri megvenni a deluxe-t? Elsősorban azokból kérdezem akik a 2-vel tolták. Csak végigjátszanám arra gondolom elég a sima is. + 11 k-t nem biztos hogy szívesen adnék ki arra hogy néha gamelek vele. Ha jól láttam plusz kocsikat ad majd.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
gianni85
veterán
válasz LedyGyuszi #80203 üzenetére
félek Oric rámsuhint a banhammer-rel Elvileg a lépéseket tilos kibeszélni
-
Csapoati
nagyúr
válasz hadogabi1 #80209 üzenetére
Az nem a deluxe, hanem az ultimate. A deluxe-nak nincs túl sok értelme őszintén szólva. Egyébként meg ezt te tudod csak eldönteni. Ha tetszik és kell az összes autó, akkor marad az ultimate.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
szombatitomi
senior tag
válasz Sir Riccio #80208 üzenetére
Lemezesen (új) most a legolcsóbb helyen 15.190, Xbox Store-ban 20.990 Ft, de itt szoktak lenni akciók, én is itt vettem digitálisan 12 ezerért a nyár elején. A lemezes előnye, hogy ha megunod, el tudod adni.
Hardveraprón is szoktak letöltőkódot árulni, ott is megéri szétnézni.[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
válasz szombatitomi #80213 üzenetére
Köszönöm, de a digitális játszik csak a home miatt.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Hunt3r22
őstag
-
eL Geri
őstag
-
zsocy
őstag
válasz eL Geri #80217 üzenetére
Egyrészt szokás szerint erről itt nem lehet beszélni, másrészt így nem működik. Giftcarddal tudsz ott vásárolni, meg talán paypallal, a sima bakkártyás fizetés nem működik közvetlenül magyar kártyával.
Olyan államba kell költözni az USA-ban ahol nincs adó az ilyesmire, Oregon szép hely, azt mondják akik ott laknak. -
fakesz1982
újonc
Sziasztok tud nekem valaki segiteni 2 napja elkezdet torzítani a menü hangja és játék allatt is.{xbox one} Probálltam másik tévén másik hdmi-vel de ugyanaz.
-
Czimby
addikt
FM6 Car Pass megéri? Az autók használhatók a karrier során?
A Lego Super Heroes is jó vételnek tűnik 2e-ért
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
sugarforce
addikt
Mad Max és MKX bezsákolva
-
törölt tag
Nálam végül Mad Max, Mortal Kombat X és Batman lett. Végre egy jó hét.
-
Bogyi007
veterán
Nem hiszem el!!! Végre szabad(abb) lenne a délutánom erre megérkezett a zivataros időjárás...
Ilyenkor meg nem kockáztatom a gépemet hogy esetleg találatot kapjon...
Így továbbra sem tudom kipróbálni a Forza Horizon 3 demót...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz JamesHun #80230 üzenetére
Nem kísértem én inkább a sorsot...
Kicsit inkább várok míg elül a vihar...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
El Gringo
senior tag
10 eurónyi összegbe kerül a Witcher három Indiában. Na oda nem lehet utazni
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
HKorn
veterán
-
lacy86
addikt
Ez a FH3 valami brutal nagyon jo egy game 👏👏👏👍👍👍👌👌👌
Mar csak a video recording reszt kell gyakorlnom 😜😜
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz JamesHun #80230 üzenetére
Fater szerint, nem sokat érnek ezek a túlfeszültség védelmes hosszabbítók. (Villanyszerelő és egyben erősárammal, érintésvédelemmel is foglalkozik)
A villámvédős elosztók kb. annyira hatásosak, mint a kocsiban a légzsák helyett, az előre felfújt donald rágóval várni a becsapódást egy baleset esetén.
Ezt már rögtön a biztosíték táblában tanácsos megfogni (FI-relé + villámvédelmi relé párossal), hogy vezesse le egyből a földelő szonda felé a villámcsapás okozta túlfeszültséget, hogy eselyé se legye a házi elektromos hálózatba bekerülni a túláramnak, vagy lecsökkenthető ezzel nagyon kis %-ra és minimalizálni az esetleges kárt.
De néha a kihúzott eszköz sem jelent biztonságot, mert felléphet indukció is (a villám becsapásának távolságától függ), ami kisütheti az elektromos kütyüt, annak ellenére, hogy az adott elektromos ketyere teljesen offline van a hálózattól. Természetsen ez kisebb százalékban fordul elő, de a fizika törvényeit nem írhatjuk felül.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
F.B.I.
veterán
Üdv urak!
Barátomtól vennénk meg egy XO-t, ami homeolt egy másik barátunk által de a gépet majd a kisfiam fogja aktívan használni. Kérdés ezzel kapcsolatban, hogy ő harmadikként, saját profiljával használhatja a játékokat és a multit mindenféle korlátozás nélkül? (egy PS4 tulaj)
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Bogyi007
veterán
válasz XFishboneHUN #80243 üzenetére
Van okom nem játszani a villámokkal...
A sztori végül pozitív kicsengésű lett és a biztosító is (Allianz Hungária Zrt.) fizetett, de nem játszanám újra ezt a kört....[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát nem alacsony káoszra gyúrtak ebben a kis klipben...
Amúgy nagyon tetszik, várós.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #80249 üzenetére
Bakker nekem az október november bruátl sűrű lesz. TF2,COD, Dishonored 2,BF1 (végül home partner megveszi), Gears of War 4...Hjajjj.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest