-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz EmThor #61097 üzenetére
Nem, csak off, és ezt mellőzzük ha lehet.
más:
Bejelentették az új BC listát. Mostantól ezek a játékok is futnak Xbox One-on. Gyere Reaaaach!
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Deus Ex is jóság, kár hogy nincs meg sem nekem sem home partneremnek, a többi annyira nem érdekel. De hol vannak a Bioshock-ok??
#61107) cyberkind
Azt ígérték, jön BC-be.
Ha minden összejön mindjárt streamelek egy kis Reach-et, megnézzük hogy megy One-on.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
válasz Gabesz77 #61101 üzenetére
Hogy vele mi lett azt nem tudom (anno a 360 éra elején még lelkendezett a Gears of War 1 megjelenése előtt az 576 Konzolban, hogy milyen jó is volt neki EGYEDÜLI magyarként az EPIC Games központjában meghívottként lenni - aztán látjuk mi van most)
A Story szempontjából nincs különösebb reakcióm. Sosem érdekelt az MGS sorozat, így teljességgel közömbös számomra a kiadója és a HK közötti háború is...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
JackFeryll
őstag
Jó hamar eljutottam én is a gariztatásig. Az egyik kontrollerem időnként magától elkezd felfelé húzni. (jobb kar). Ez garanciális gondolom ?
[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
Olyankor mi van ha játék (Rise of the Tomb Raider) közben szépen lassan megáll az egész, aztán semmire nem reagál, xbox gombra sem, csak tölt, mint a veszedelem és 5 perc szenvedés után reagál a kontrollerre? Újraindítottam, de az Xbox logónál nem megy tovább, a vinyó töltöget, csak fogalmam sincs mit... )
92.5% telítettség volt, amikor a TR-rel játszottam.[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz hackeeeee #61109 üzenetére
Amilyen nagy szenzációként jelentették be az idei E3-on, az miatt következtettem, de úgy tűnik, csak egy marketing fogás volt az egész. Azért kíváncsi vagyok a végső számra, mert nagyon jól implementálták az emulációt. Kényelmesen elérhető, plusz még a DVR funkció is használható az X360 játékok alatt. Kár lenne, ha nem bővítenék jelentősebben a listát.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Rage47
veterán
válasz sirszevenap #61085 üzenetére
sztem igaza van
kicsit gyorsan beszél, de ha feleszed a tempót akkor érthető -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Prof01 #61113 üzenetére
Ahhoz képest Nálam már az alap lista is túlteljesítette az elvárásaimat.. Simán lehetett volna az is, hogy pár játékkal jön..
Összességében szerintem így is jónak nevezhető, hogy már ennyi játék van BC-ben, ahhoz képest, hogy korábban, még amikor jöttek a Nextgen gépek, arról volt szó, hogy semmiféle visszafelé kompatibilitás nem lesz.
Véleményem szubjektív...
-
zsolti72837
addikt
Tudna valaki hasonló játékot, mint a Max The Curse of Brotherhood?
Válaszokat előre is köszönöm.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
cyberkind
félisten
-
tunkiih
őstag
válasz zsolti72837 #61120 üzenetére
Hamarosan jön az Unravel. Nem mondom hogy teljesen ilyen, de szerintem tetszeni fog.
-
Legolas91
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy szeretnék a gépemről lejátszani egy .mkv fájlt.
Universal media server-t tettem most fel, ezzel rendesen látja is a gépemen a megosztott foldert.
El is kezdi lejátszani az MKV-t, de az elején nagyon szaggat, valamint a hang is elcsúszik.
Kábelesen van összekötve a routerrel, egy TP-LINk TL-WR1043ND-vel.Valakinek van valami tippje, mit lehetne állítani, hogy jó legyen?
Lehetséges, hogy a release-el van baj?Külső HDD-ről is próbáltam lejátszani, úgy a képpel nincs baj, viszont hang egyáltalán nincs.
A videót a Media Player nevű appal játszom a boxon.
-
zsolti72837
addikt
-
Geller28
csendes tag
Sziasztok. A német kiadású 360-as gamék one-on csak német felirattal indulnak el, vagy ki lehet választani angol esetleg magyar feliratot?
-
L_YKing
addikt
válasz zsolti72837 #61124 üzenetére
Persze.. Flopy-n is kaphato lesz..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
joocek
aktív tag
Sziasztok!
Éves livét hol érdemes most meg venni? Mert én csak 12000ft ért találtam de volt 10000 allat is.
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
oriic
HÁZIGAZDA
HOlnap 3 órát The Division alfázhatnak a korábbi teszterek:
"That’s why we will be opening the servers to all our Alpha testers this Friday, at 3 PM CET, 9 AM EDT, 6 AM PDT for a duration of 3 hours minimum (and maybe longer depending on the results we will be getting). You are all welcome to join and enjoy these extra hours of gameplay. If you know any other Alpha testers, make sure to let them know as we will need as many of you as possible.
The game version will be exactly the same as last week. Also note that since this test is still in the context of the Alpha, the NDA remains in place.""Live-Die-Respawn
-
Quaresma
aktív tag
Ea Acces Hub-ot szeretnem letolteni. Home tarsnak van elofizetese, es az acceshez jaro jatekokat szeretnenk az en boxomra leszedni. Ehhez ha minden igaz, kell a hub app, de ha ramegyek, hogy download a store-ban , tolt egy picit majd siman visszadob es nem tortenik semmi..mi lehet a megoldas? ( elnezest az ekezetek miatt, telefonrol ritkan hasznalom
Ps: brunorbert
-
icecube23
tag
Egy pár szerencsésnek látom sikerült megkapnia a The division alfa-béta-gamma kódot..nálam a gameplay, trailer alapján eddig a következő év legjobban várt játéka. Szerintem az ubisoft és a tom clancy nevek elég jó ómennek bizonyulhat. Viszont ahogy látom akik játszottak vele, megoszlik a véleményük. Valaki a grafikát, valaki az ``ürességet`` hozta fel negatívumként....azért a grafika szerintem alap elvárás lenne a játékoknál next genre, hogy csilli-villi legyen.
Viszont az alfa, vagy béta verzió grafikája ezek szerint meg sem közelíti a trailert?
Mintha pedig youtube-on alpha trailerként láttam volna egy gameplayt amitől leesett az állam. Vagy akik ezt felteszik más verziót tesztelnek, mint az otthoni playerek, akik kódokat kaptak?
Hülye vagyok ehhez, de hátha ti tudjátok hogy van ez.... -
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
válasz n000rbi #61118 üzenetére
Én a bekapcsológombot benyomva tartanám kb 10-15 másodpercig. Ez után elvileg törlődne a cache memória és minden okés lesz....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
n000rbi
senior tag
válasz n000rbi #61118 üzenetére
Okulásul a sok "segítőkész" fórumtársnak
SEMMI, ismétlem SEMMI nem segít, se factory reset usbről, se OSUDT1-2-3. Az E200on kívül kaptam már E101, E102 hibákat is. A legjobb az, hogy semmi közöm az egészhez, a buzi MS kitolt valami update-et megint csak úgy, én játszottam, szétfagyott minden, majd' kiugrott a gépből a vinyó, 5 perc után meguntam, hogy semmire nem reagál és kikapcsoltam. Azóta nem tudtam elindítani, 2 órát chateltem egy Juan nevű supportossal, most már ott tartok, hogy mindenre E102 00000003 8007045D-t dob, bármit próbálok. Úgy néz ki szépen be kell küldenem gariztatni, pont a kéthetes szabadságom előtt. Köszi Microsoft, Nektek is boldog karácsonyt!
-
StLui
veterán
válasz n000rbi #61139 üzenetére
Valószínű azért nem segített senki mert nem tud, azt meg minek beírni, hogy nem tudok. Elhiszem, hogy ez nagyon dühítő, de sajna sok műszaki cucc elromlik, neked ráadásul a legrosszabbkor, viszont a garis rendszerük példaértékű legalább, kis vigasz talán.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Bogyi007
veterán
válasz n000rbi #61139 üzenetére
Valami gubanc van a Live-al is...
(A vicc az ha rámegyek a Feedback-re akkor kicsit tölt majd ugyanezt a képet adja be. )
Mondjuk a Live státusz szerint alig van gond - mondjuk én cimbivel a digitális játékainkkal sem tudunk játszani
[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
válasz Prof01 #61142 üzenetére
Igen, ezt megtaláltam én is, de az általad is említett okok miatt kihagynám.
(#61143) Bogyi007: Az E102-es hibának elvileg a profilhoz van valami köze, szóval nem kizárt, hogy ez is közrejátszik. Az a durva, hogy sok próbálkozás után egyszer csak felment az OSUDT2, de Applying-nál szállt el egy E102-vel.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz n000rbi #61144 üzenetére
Szerintem semmilyen játék sem éri meg a garancia elvesztését, de te tudod. Amúgy tényleg bosszantó a hiba, de elektronikánál megtörténik. Legalább valószínű kapsz helyette egy újat.
Én is felhúztam most magam, nem megy a live, ráadásul ki is @szott a forzából verseny közben a drága... Még jó hogy nem endurance volt.
-
Game-over
aktív tag
Lemezes játokoknál (pl. Battlefront, Tomb Raider) ha Tescoban megveszem őket, erre vonatkozik valamennyi garancia?
Csak azért kérdezem, mert karácsony után eladnám őket, és hogy akkor ennyi plusz legyen, hogy van hozzá számla.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest