Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fityere
senior tag
válasz ImpersonatoR #56599 üzenetére
Ezekhez a dolgokhoz nem értek. Kíváncsi vagyok mi lesz ezekből a dolgokból. Ps4 hardvere sem egetrengetö egy VR-hez akkor mi lesz a Box-nal. Minek egyáltalán erőltetni ezt a virtuális dolgok. Így is elég sok zombi van legyen meg több ?
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
addikt
válasz fityere #56595 üzenetére
Varjuk ki a veget. Most volt rola cikk hogy nem eleg hozza a ps4 meg a szemuveg. Kell koze meg egy eszkoz. Hadd noljon az input lag. Raadasul nem csak atnyomja a jelet hanem bele is nyul. Pont az lenne a lenyeg hogy a leheto legalacsonyabb legyen a kesleltetes erre meg bevagnak koze egy plussz eszkozt. Egyebkent az ms occolus egyuttmukodessel mi van. Ha hasznalhato lesz pc n es boxon is akkor ezzel csak nyernek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
fityere
senior tag
válasz bulikavagyok #56596 üzenetére
A lényeg a lényeg jöjjenek jó játékok
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
nagyúr
-
fityere
senior tag
válasz bulikavagyok #56594 üzenetére
Jobban örülnek ha feljönne az Ms és akkor talán rendbe vágna magát a Sony, mert katasztrófa amit művel
Az Ms meg jól csinálja most, de ha bejön VR akkor megint nagy előnyre tesz szert a sunyi.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
fityere
senior tag
válasz bulikavagyok #56546 üzenetére
Szép eredmény ideje. Megbukott a Halo, nem tudtam ?
-
nagyúr
válasz Hunt3r22 #56589 üzenetére
A jetpack-el nekem nincs semmi bajom. Elvoltam vele a TF-ben, és az AW-ben is, sőt nekem kimondottan bejönnek a jövőben játszódó részek! De ettől függetlenül megnéznék egy öböl-háborús részt!
Blaze13: Ezt a két játékot ne várd idén akcióban! Gold előfizut már szinte bárhol veszel 9k körül... Ettől olcsóbb nem lesz szerintem később sem..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Blaze13
tag
válasz bulikavagyok #56575 üzenetére
Koszonom a valaszt, akkor maradok a szigapurinal!
Black friday-el kapcsolatban van tapasztalat? Halo 5, vagy bo3 vajon kap barmi learazast? esetleg a live? -
zsolti72837
addikt
válasz zkas90 #56583 üzenetére
Okés, de eddig goldos játéknál nem kellett.
Ha beírok hülyeséget megveszem a játékot utána kitörlöm az jó?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Hunt3r22
őstag
válasz bulikavagyok #56586 üzenetére
Nem tudom minek erőltetik ezt a jet-packes hülyeséget.. simán csinálhatnának az Öböl-háborúról egy jó kis storyt, mai fegyverekkel. Esetleg egy 2. vh.
Titanfall copy, de valahogy nem úgy sikerült.
Xr
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz maroskah #56564 üzenetére
Én ilyenre emlékszem. Lehet, hogy a szemed már túlságosan hozzászokott a one-hoz!
Amúgy nálam split screen-nél szinte minden pályán (akár többször is) csinálja ezt a belassulást/akadozást...
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #56586 üzenetére
Én néha belépek egy multira. A single hanyagolható.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
Hunt3r22
őstag
Bo 3-nak csak számomra tűnik 0-nak a storyja?
Modern Warfare 1/2 nyomába se ér.. mikor sniperként kúszni kellett a fűbe.
Xr
-
negyven2
veterán
válasz zsolti72837 #56582 üzenetére
Adj meg kamu címet...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
zkas90
senior tag
válasz zsolti72837 #56582 üzenetére
0 ft-os vásárlásnak számít. Ehhez is kell számla. Ezért kell kitölteni.
-
zsolti72837
addikt
válasz gazsiazasz #56579 üzenetére
De miért muszáj kitölteni? GOLD-al ingyen kéne lejöjjön semmi nélkül.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Vasy09
őstag
válasz bulikavagyok #56561 üzenetére
Igen, ettől tartok én is, bár reménykedem, mert akkor nem kéne újra megvennem!
Gamertag: Vasy09
-
kisengi1
tag
Üdv urak!
Jövő hetén tervezem hogy veszek egy Xbox one-t. Sok helyen néztem hogy mennyibe kerül és ezt az oldalt találtam: [link]. Van valakinek tapasztalata velük? Vagy ha tudtok ennél kedvezőbb ajánlatot akkor ne tartsátok magatokba köszi.
Másik: nem lesz olyan csomag amiben 1Tb-os xbox one mellé adnak egy Star Wars Battlefrontot vagy ez csak Ps4-nél van?
Illetve ha meglesz akkor keresek home társat.[ Szerkesztve ]
Somos Reyes de Europa
-
gazsiazasz
csendes tag
válasz zsolti72837 #56578 üzenetére
Töltsd ki, nekem van számlázási adatom a RU, MX, IN store-hoz felvéve és mindig onnan veszem meg a játékokat, ahol ezek közül a legolcsóbb.
RU, IN megy Holá-val, MX-hez kell VPN. -
negyven2
veterán
válasz zsolti72837 #56573 üzenetére
Bankkártya van hozzárendelve a profilodhoz? Magyar régiójú a profilod (nem ezt nem lehet a weboldal átállításával megváltoztatni). A számlázási cím(ek) ki vannak töltve, akár kamu adatokkal is?
-
nagyúr
-
Blaze13
tag
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy jo helyre irok, ha nem, akkor elnezest kerek!
A szingapuri storebol valo vasarlassal kapcsolatban erdeklodnek.. dgp oldalan tobbszor is lattam, hogy brazil vagy kanadai, vagy egyeb mas orszagoknal olcsobb, mint a szingapurinal. (a vasarlas menete gondolom ugyan az)
A kerdesem az lenne, hogy ezek tartalmaznak-e angol nyelvet/regiot?
Masik kerdesem, hogy black friday-en lesz-e barmifele learazas (tavalyi tapasztalatok alapjan) a storeban?
Valaszokat elore is koszonom! -
negyven2
veterán
Akinek azt írja, a 360-as Gold játékokra, hogy Bundle only (jelen esetben a Dirt 3-ra) az nézzen szét jobban, mert ott van, csak nem a ONE-os hanem a 360-as szekcióban. És jelenleg csak az xbox.com-ról, vagy 360-as konzolról lehet "megvenni" őket. Ez vonatkozik bármilyen 360-as címre.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz sting2 #56567 üzenetére
természetesen durva irónia, csak napokban erről szólt másfél napig sajnos a topik egy fórumtársnak köszönhetően...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #56546 üzenetére
szerintem kamu...most is alig van ember aki twitchen nézi...lehet el is kaszálják a sorozatot..
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zsolti72837
addikt
válasz Sidorovich #56549 üzenetére
Muszáj volt megadj valami címet a Magyarhoz?
-
maroskah
aktív tag
válasz SpeedHUNGARY #56555 üzenetére
Nálam tökéletesen megy.
De mintha más lenne, mint anno x360-on, vagy én emlékszem rosszul?
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
spae
aktív tag
Köszi!
Itt már látom (PC-n), one-on majd megnézem (ott lehet nem lesz?) Még nem vettem meg, most akarom, bár azt hittem jobb áron lesznek, vagy csak nekem tűnik soknak?
Köszi még egyszer!
Más:
1.Szerintem valaki kérdezte a napokban (nem láttam rá választ), hogy a megvásárolt játékokat hol lehet megnézni, ez engem is érdekelne!2. Szerintetek várható, hogy a Test Drive Unlimited 1-2 benne lesz a listában?
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
Mondjuk este kipróbálom, csak kíváncsiságból, valaki nem próbálta, hogy a lemezes 360-as GTA 5 megy most ONE-on?
Gamertag: Vasy09
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Másnál is be-be akad a Dirt 3? Eddig csak split screen-ben nyomtuk, de egyszer-kétszer elég zavaró módon megtörtént...
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
godzsy2
senior tag
válasz cyberkind #56552 üzenetére
Nem tudod regelni, mert eggyel több számjegyből áll a sorozatszáma. Fel kell hívni a supportot, 10-18h-ig lehet őket. Ők bekérik a számlát róla, ami lehet scannelt vagy telefonnal fényképezett is. Ha online vásároltad, akkor printscreent is elfogadnak. Másnap engem visszahívtak Angliából és küldtek pár emailt, az egyikben a fuvarlevelet küldték, amit ki kell nyomtatni, a másikban a futárt tudtam megrendelni.
Hétfőn jönnek is érte, innentől pedig ugyan az a procedúra, mintha a géphez kapottat garanciáztattad volna.
Ami érdekes, hogy nem kértek sorozatszámot, és a számlán sem volt feltüntetve. Ilyen alapon legközelebb akár photoshoppal átírom a dátumot és újragariztatom, ha ismét tönkre menne. Majd megnézem, hogy a garanciamatrica új lesz-e rajta.
-
cyberkind
félisten
Ha vettem egy kontrollert, arra hogy szól a garancia, regelni kell ezt is, vagy ez a boltba ahonnan vettem?
-
Zjunior
veterán
Sw Bf-be mi ez a kek power up ilyen kor alaku hiaba nyomom lb+rb nem csinal semmit?:/
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Sidorovich
senior tag
Nos a DiRT 3-al nekem is voltak gondjaim, ma a Microsoft ügyfélszolgálat segítségével sikerült megoldani.
Tegnap, mikor az xbox.com-on bejelentkeztem és a DiRT 3-at kikerestem, írta, hogy 4990 Ft lenne de ingyenes a Gold miatt. Rányomtam, hogy a letöltés Xbox 360 konzolra, majd a megjelenő popupban ez fogadott:
Az ügyfélszolgálat a következő oldalra navigált: login.live.com Itt bejelentkeztem, majd a Fizetés és Számlázás/Számlázási információk menüpontban, a legördülő menüben van a lényeg. Ott nálam két opció van, egy HU és egy US. Az US-nél nem voltak kitöltve az adatok, és valamiért Xbox 360 áruház az amerikait akarja betölteni, ezt a csávó se teljesen értette, hogy miért. No mindegy, a képen levő popubban rányomtam, hogy Change Payment Options, megadtam egy Amerikai államot és irányítószámot, magyar utcát stb., utána a magyar bankkártyám adatait, és működik. Viszont figyelmeztettek, hogy az Xbox 360-nál még voltak régiókorlátok, erről tud valaki valamit?
-
Kecuhun
senior tag
Dashboard frissitése óta nem "ugranak" fel az acsik. Más nem tapasztalt ilyet?
-
Alexios
veterán
Battlefront szerintem baromi jó lett, nekem nagyon bejön az egész hangulata, a zenék, a pályák, stb, szerintem egyáltalán nem érződik egy battlefield skinnek.
A játék szerintem gyönyörű, illetve elég változatos tud a tatooine után jég barlangokban lenni, majd az endoron, stb. Játékmódból is elég sok van, engem hosszú időre le fog kötni
Illetve a split-screen nekem külön öröm, ha már halo-ban nincs benne[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Úgy tűnik a Halo 5 "kicsit" megdobta a gépeladásokat is.. Nem is rossz eredmény egy bukott játéktól!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
godzsy2
senior tag
válasz Baltazár123 #56536 üzenetére
"szeretne hozzájutni ahhoz, ami jár neki"
Ez jó vicc. Hogy egyesek milyen követelődzők.
-
nagyúr
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #56541 üzenetére
Fallout 4 mellé jár, ha azt megvettétek, akkor azért.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
nagyúr
..még mindig nem értem, h miért kaptam meg ingyen a Fallout 3-at?! Mindenki megkapta?
Élni és élni hagyni
-
Gtaati
őstag
Nekem is lejött a Dirt 3 VIp-el együtt és működik is és semmibe nem került.
-
Hunt3r22
őstag
30 perc elteltével miután a home gépen elindítottam a Dirt 3-t nálam is megjelent. Érdekes..
Ja és a 14 napos gold az trial, azzal nem lehet játékokat leszedni, minimum 1 hónapos kell.
Xr
-
ferensz
senior tag
válasz Baltazár123 #56534 üzenetére
1. A semmiképp nem ingyenesről annyit, hogy én teljesen ingyen behúztam a VIP Passal együtt, szóval valótlant állítasz.
2. A Walking Dead és a Dirt 3 teljesen más tészta, az egyik One storeban van a másik pedig 360 storeban, a két store működése pedig eltér.
3. Szoftverfejlesztő vagy és ismered behatóan a rendszerüket, hogy mi merre hogyan működik, hogy szerinted ez egy ilyen "egyszerűen leprogramozható" dolog?
Szerk.: A lejár a hozzáférés alatt a játék elérhetőségére gondolsz, vagy a goldra? Ha esetleg 14 napos goldod van azzal tudtommal nem lehet letölteni az ingyenes játékokat.
[ Szerkesztve ]
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Baltazár123
senior tag
válasz sting2 #56535 üzenetére
Nem erről van szó. Megvettem a gépet, most jól jönne egy autós játék a gyereknek. A microsoft ingyen ígéri, miközben nem lehet letölteni.
Ennyi. Ígérnek valamit, aztán a programozás közben elkefélték és nem lehet hozzájutni. Ráadásul pár nap és lejár a hozzáférés. Neked miért probléma egyébként, ha valaki szeretne hozzájutni ahhoz, ami jár neki?
-
sting2
addikt
Micsoda felfordulás van a Dirt 3 miatt.
Hol van?", nem jön?", mi lesz?", te meg kaptad?", melyik joystickal kell letölteni?"....
Ennyire bejött mindenkinek az érdemleges fizikát csak hírből ismerő "Max. 20 éveseknek trágyahalmaz"?...
Ráadásul, egy előző generációs cím!!!!Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Baltazár123
senior tag
válasz Baltazár123 #56533 üzenetére
Lejárt a szerk idő, szóval a hitelkártyát végül társítottam. Ugye a géphez kapott kódok szintén nem működnek csak usa régióban (rivals meg a zoo), azt beállítottam a kód aktiváláshoz és most vissza kellett állítanom magyarországra.
Mondjuk ezt nagy baromságnak tartom, azért erre odafigyelhetnének, nem egy rakéta tudomány, hogy ha már itt is árulják, akkor lehessen már a kódot aktiválni innen is. Media markt-ban vettem, nem hiszem, hogy szürke import lett volna, sőt biztosan nem az.
Amcsi régióra meg nem akarok hitelkártyát megadni, mert ki kéne választani egy ottani államot.
A dirt3 egyszerűen nem akar ingyenes lejönni, valami el van itt kef.lve keményen. Nincs is 5e Ft-om rajta, úgyhogy megpróbáltam, de nem tudta leszedni a pénzt, szóval semmiképpen nem ingyenes, akkor sem ha végig tolom.
A walking dead esetében felajánlja az ingyenes letöltést.
A rohadt életbe, hogy nem tudnak egy ilyen egyszerű dolgot leprogramozni.
-
Baltazár123
senior tag
válasz SütiGTi #56527 üzenetére
Nekem a walking dead feljön ingyenesen, de a dirt3 esetében bevisz a normál boltba, ahol meg $29, 4990Ft-ot ír, illetve írja sárgával, hogy ingyenes, de ha bemegyek akkor meg azt mondja, hogy nincs érvényes fizetési mód. Ma reggel regisztráltam egy web-mastercardot, le is szedett 1 dolcsit róla gondolom tesztelés miatt, szóval annak mennie kéne.
A fene érti ezt.
Az XO-n meg nekem is bundle only-t ír ki, nem lehet ott sem beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
válasz bulikavagyok #56529 üzenetére
Az szep.. Akkor ugy tunik varhatunk hometarssal meg egy ideig..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
-
Hunt3r22
őstag
Dirt 3-t hol kell "megvenni", hogy One-ra le tudjam tölteni?
Xr
-
kovsol
titán
válasz appleGjuice #56523 üzenetére
Nem lehet, hogy a karakter szintje az?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
appleGjuice
tag
Level 4 egy Open World játéknál?!?!?! Bocsi csak kiszúrta a szemem.
[ Szerkesztve ]
-
spae
aktív tag
Hello!
Megtaláltam 2 db 360-as játékot, de nem tudom megvenni, mert azt írja bundle only?!
agy nem jó helyen nézem? Hol tudom letölteni a one-on? -
aya
addikt
Egész gyors lett az új menü, az assassin creed 2 megjelent a listámban.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Gtaati
őstag
Helló!
Tegnap én is frissítettem, első benyomásra úgy tűnik, hogy lassult a rendszer, a boot idő is hosszabbnak tűnik, a menüben a váltás is lassabbnak érződik, más is tapasztalt ilyet vagy nálam van gond? Cash-t is elméletileg ürítettem ..., kinézet és az elrendezés meg szerintem csak megszokás kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
A frissités miatt ujra kell állitani a home dolgot? Az ismerősöm tőlem használja a live ot meg az ea access-t de tegnap nem tudta kipróbálni az sw battlefrontot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nálam rendben volt. Bár, a box bállítása open-t ír, a BO3 pedig moderate-et..
Azért volt gáz, mert az elmúlt napokban, hetekben szinte minden nap tudtunk játszani, problémamentesen, és semmi más nem változott, csak a dashboard. 4-ünk közül 1 preview tag, Nála is volt anomália. Akkor is mindegy volt, ki kezdeményei a partit, és most is. Akkor is mindig működött (egyszer volt olyan lagos a Halo 5, hogy élvezhetetlen volt, de akkor is fél-1 óra útán helyre állt), de most sehogy, 4-en egyszerűen nem tudtunk játszani, sőt még beszélgetni sem.
Ha jól sejtem a NAT beállítások nem változnak meg régióváltáskor.. Mert, átraktuk a régiót usára, utána már megérkeztek legalább az értesítések, vagyis a játék invite-ok, de játszani még ekkor sem tudtunk rendesen.
Ez után, miután visszaraktuk a régiót magyarra, utána tudtunk játszani bő 1 órát, 3-an, mert a 4. illető feladta, érthető okokból.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sch_a
addikt
Nem tudom egyébként... Komoly ettől a dash update-től kellene lemennem hídba? Még egy fokkal átláthatatlanabb lett, mint volt. Ez a kis gyorsulás jól jött, de még mindig ott tartok, hogy ha a notim reagálna ilyen sebességgel, már kidobtam volna az ablakon. Tényleg ezért szopatta mindenki agyon magát a béta dashekkel?
-
ssgt1981
senior tag
Az xbox rewards-hoz milyen régióra kell állítani a boxot?
-
zkas90
senior tag
válasz zkas90 #56249 üzenetére
A történetbeli misztikum túl sok megint nekem, de a többi része jó. Értem Lara motivációját. Az az érzés nincs meg sajnos, hogy mindenáron segíteni akarok neki ebben, de örömmel kísérem végig az utazáson. Gondolom érzitek a különbséget (a witcherben tényleg én akartam megtalálni Cirit Gerald testében) .
A játék maga viszont abszolút beszippantott. Kettő sírkamrát csináltam eddig meg. Bemelegítésnek jók voltak. Nem nagyon kellett megdolgoztatni az agyamat, hogy miként is kellene elérni a végső pontot.
Eddig egyedül az előző TR volt arra képes nálam, hogy gyűjtögessem a dolgokat. Úgy menjek a pályán, hogy minden szirszart összeszedjek (erre a witcher sem tudott rávenni). Most is sikerült ezt elérniük. Örömmel kutatom a doksikat és az ereklyéket. Bevallom a doksikatnem olvasom végig, mert az nem érdekel, de össze akarom őket gyűjteni.A játékmenet tényleg ugyanaz, mint korábban. A craftolás és skillek kiosztása is megmaradt. Ez viszont nem baj. Ami jól működött azt meg lehet tartani, sőt.
Az ellenfeleket ismét megölhetjük egyesével csendben, de rambo módszerrel is működik a dolog.
Továbbra is csodaszép és látványos.Egyedül azt sajnálom, hogy csak 10-12 órát olvastam végigjátszási időnek. Most tartok háromnál, de remélem kihúzom a gyűjtögetéssel 15-18ig.
Lara feneke vizes ruhában valami csoda.
-
Studiossrác
aktív tag
válasz zsolesz010 #56505 üzenetére
Köszi. Reméljük majd egy frissítéssel javítják.
-
zsolesz010
senior tag
válasz Studiossrác #56504 üzenetére
Kerestem én is, de eltűnt a Hide opció. Partyban más is nézte, ő sem találta.
(#56506) Studiossrác - Ha jól sejtem, nálad is visszakerültek az ezer éves demók
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Studiossrác
aktív tag
Az új kezelőfelületen a ready to install alól hogyan tudok törölni játékokat?
-
Gregszton
tag
válasz zsolesz010 #56502 üzenetére
Értem, köszönöm a választ aztán reméljük egy updateben javítják majd.
-
zsolesz010
senior tag
válasz Gregszton #56500 üzenetére
Nem rég írt ilyet itt valaki. Nem nézték Energy-saving felhasználó szemmel az ötletet.
Más. Azt hittem, csak kezdeti dolog, de a bal oldalról beúszó menü több, bekapcsolva töltött óra és restart után is akad. Eleve kicsit késve reagál az analóg kar kicsapása után, de utána beúszik kb. a háromnegyed része, ott megakad, majd bejön teljesen. Nem vészes, csak feltűnő, amikor az ember pl. party és üzenetek miatt sűrűn nyitogatja.
A Home képernyő lefelé görgetését sikerült kiakasztanom új rendszer első restartja előtt. Halo 5 menüből ugráltam ki Home képernyőre, amíg nem sikerült játékot összehozni. Nézelődés közben mentem volna le a legalsó sorba, de megállt a görgetés, sem analóggal, sem d-paddal nem tudtam elmozdulni az utolsó előtti sorról. Akkor szóltak partyból, hogy a triggerekkel tudok közvetlenül ugrani előre/leghátra, ami után megint semmi baja nem volt.(#56501) Casoli A listát ugyan nem tudom, de nézd meg, hogy itt meg tudnád-e venni
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
őstag
Azt meg tudja valaki nekem mondani, hogyan tudom webről megnézni milyen játékokat vettem one-ra? Van egy Max letöltőkódom, de hibaüzenettel megáll a kód beírása után. Gyanítom, hogy már egyszer megvettem, ezért van hibaüzenet. One-om most sajnos nincsen
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája