Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Van egy 3 hónapos gold előfizetésem, amit a konzolvilágban vásároltam.
Ha valakit érdekel, kérem keressen meg priviben. -
cekkk
veterán
válasz IntelKiller7 #126096 üzenetére
Abban mi a user error, hogy nem tudja kihasználni a net max sebességét?
Csináltam most egy sebességtesztet és 26.5 mbps a le és a 5.6 a fel.
Ez édes kevés a valós sebességhez képest.már mint a lefele sebességem. A fel az pontos.
Wifint keresztül laptopon most csináltam egy tesztet.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz miteszik #126091 üzenetére
Szóval az xbox one x csak jó lehet ugye? Na ne viccelj már!
Ha normálisan nem tudsz hozzászolni akkor kérlek ne is reagálj az írásaimra.
sugarforce
Az is lehet, de akkor minden más miért megy max sebességel?
Régen ugyan ez a netem volt amikor még one gépem volt és nem emlékszem, hogy lassú lett volna a letöltés. Igaz az két éve volt. -
cekkk
veterán
100as net, kábeles belső hálózat. És ilyen 30-50 között mozog, de volt amikor kb/sel jött.
Lehet gyorsan megválok az xtől mert ez igy eddig nem egy remek gép[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Másnak is nagyon lassan tölti le a játékot a gép.
Elég csalódott vagyok most. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Azt hol lehet beállítani, hogy ha kikapcsolom a gépet akkor is letöltse a játékot?
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Korából marad a fiókomban SG$53. Ehhez hogyan tudok hozzá vásárolni még valamint elkölteni?
Lassan két éve nem volt boxom és elfelejtettem
Valamint a lokációmat vissza tenni MOra?[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Játékokat melyik storban érdemes megvenni?
Valamint itt van még Home kapcsolat másik játékossal vagy már nincs? 2 éve volt egy One-om, de eladtam.
Lehet ma veszek egy másikat még nem tudom.Valamint van még 54 SG dollárom ahhoz, hogyan tudok vásárolni? Régen volt és elfelejtettem.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Szerintetek van értelme megvenni a X-et a One-al szemben, ha nincs 4K tévéje az embernek és napi max 1 órát játszana?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Zsolti -
cekkk
veterán
Köszönöm a válaszokat!
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Hol lehet a készülékben teljes resetet csinálni?
Eladtam a gépet és úgy szeretném elküldeni, hogy nincs rajta semmi. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Elszeretném adni a one készülékemet.
Az ms oldalán beregisztráltam a garanciára amit el is fogadott és él is 17. nov.10ig.
Szeretnék most ezt megvenni.
A dobozban amikor vettem nem volt MS garancia jegy, nem is tudom, hogy kell-e lennie.
A garancia ügyintézés, hogy megy? Én ha eladom a gépet törlöm a profilomból akkor ő betudja regisztrálni a készüléket? Kell neki ezután majd az a számla amivel én vettem, ha véletlen javítani kell?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
A gyári mikrofon használatához valamit be kell állítani? Mert bedugtam és nem működik. Köszi a segítséget!
-
cekkk
veterán
A home probléma megoldódott. A partneremnek már volt home társa és az volt a gond, de megcsinálták.
Jó fejek ezek a supportosokBár a Live kódot ők sem értik igazából.
-
cekkk
veterán
válasz Alexios #54750 üzenetére
A gond a regio. A cd keyen azt írták, hogy nincs régióhoz rendelve és mégis.
Most a chaten az a bajuk, hogy Sg régióba van a számlázási címem, de közben van itthonra is és oda is, de azt már nem írja, hogy hol változtassam meg. Vagy mit.(#54752) real_madrid
Akkor előfizetek 15ért itthonival, mert így meg fele lett volna.Valakinek nem kell a kód?
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Köszönöm!
(#54716) Krapter
Ha meg MS-t meghekkelik 100%, hogy védve vagy jobban mint paypalon.
És ezt a kijelentésed mivel támasztod alá?
Miért baj az, ha ott a paypal én azzal akarok fizetni és nem a kártyámmal. Nem vagyunk egyformák. Nekem tökéletes a paypal, elég ha nekik adom meg és nem 100 féle cégnek. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Azért az ilyen jellegű hangsúlyt mellőzük. Nem vagy te senkim szerintem. Ki mondta, hogy kártya nélkül nem tudok vásárolni? Nem tudom minek szólsz bele amihez semmi közöd. Ha pedig ennyi az értelme színvonalad, hogy segítség helyett kötözködsz akkor ne is szólj hozzá.
Mástól szeretném kérdezni, hogy a számlázási címemet, hogyan tudom megváltoztatni, vagy is inkább az országot, mert valószínű ezért nem megy a kód sem. Már kaptam egy újat a MStől de azt sem fogadja el a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
A cdkeys is nagyon segítőkész
Hi,
Thanks for your email.
That is an Xbox account related error
Most of the time, there is a problem with the Xbox billing information on the Xbox account. I understand that we should sort this problem right away however, doing this needs your gamertag ID for Xbox. Therefore, it is best to contact Microsoft as they are the ones controlling these accounts with the error and the details on the card - the direct chat link are as follows: https://support.xbox.com/en-GB/request-chat?service=billing&category=prepaid-codes&ccfissue=&ewt=1&navlistpath=NavigationList&preferedLocale=en-GB&siteId=xbox-prod&
Please let us know how you get on.
Kind Regards,
James L
Support Ace | cdkeys.comEzzel sokra mentem
-
cekkk
veterán
Köszönöm!
Ezt írja ki:
Prepaid 12M Xbox LIVE Gold
Prepaid code
Subject to the Microsoft Services Agreement and xbox.com/usagerules. There are no refunds.Rámegyek a Confirmra és utána meg ezt:
Something went wrong
Give it another try. If this happens again, let us know by entering the code below at xbox.com/errorhelp so we can investigate. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ha ezt megveszem, a kódot hol kellene megadnom, hogy érvényes legyen utána?
-
cekkk
veterán
Homeolnám a gépet.
Ezt írja ki:
Cannot make this your home xbox.
You can have one home xbox at a time, and switch between a consonsoles up to three times per year.Mit rontunk el?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Van olyan energia kezelési lehetőség a boxban, hogy kikapcsolt állapotban is letöltse a játékokat?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ha van egy profilom régről amit 360-on használtam azt használhatom tovább itt majd?
Vehetek rá SG dollárt és majd játékot ONEra?Pénteken jön a gép, de ma már vennék dollárt, hogy hétvégére tudjak mivel játszani
Köszi a segítséget.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Olyan Home társat szeretnék keresni, aki a gyerek játékokat is szereti, vagy vannak gyerekek és neki is letölt vagy mint nálam, a barátnőm azokkal szeret játszani.
Valaki esetleg, akihez betársulhatnék?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy One gépet.
A kérdésem az lenne, hogy elég az 500-s gép vagy érdemesebb a az egy terásat megvenni?
A Kinect milyen? Már mint jobb mint a 360hoz volt?
Játék az nem sok van hozzá ahogy látom, várhatóak megjelenések? Vagy mi "értelme" van?Ha külföldről veszek gépet azt is betudom itthon regisztrálni, garanciához számla kell?
Üdv:
Zsolti
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest