-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Tudja valaki, meddig tart a free games with gold akció 360-on/One-on?
-
Sicilian
addikt
válasz kaposznyak #46754 üzenetére
360-on hónap 01-15, második játék 16-30/31-ig,
One-on egész hónapban elérhető, ha jól tudom.nothing is true everything is permitted..
-
norbi2010
őstag
válasz kaposznyak #46756 üzenetére
Nem lehet tudni, de én nem látom azt, hogy egyhamar abbahagynák.
-
Sicilian
addikt
válasz kaposznyak #46756 üzenetére
Erről nem lehet tudni semmit, visszavonásig !
nothing is true everything is permitted..
-
kaposznyak
aktív tag
Kösz a válaszokat.
-
-
aram01
nagyúr
Kint vannak a szeptemberi repi játékok?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
törölt tag
válasz Zolibacsi88 #46765 üzenetére
Fogalmam sincs. Nem rendeltem elő, még azt sem tudom mire vegyem Megvárom az első teszteket/elemzéseket.
-
Hunt3r22
őstag
Legyen már péntek.. úgy játszanék a Gearssel.
[ Szerkesztve ]
Xr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
JamesHun
addikt
Valaki nem tudna preview meghívót küldeni?
Köszi előre isSeriesX: JamesSHun
-
Buvana
aktív tag
Hello! Nekem még nem volt konzolom, az XboxOne az első. Pc-ben, Win-ben otthonosan mozgok. Segítsetek már légyszi, azt nem tudom, 360-on láttam olyat, hogy valamilyen táncos játékban (meg másban is?) kidobott a játék végén fotókat a játékos(ok)ról. Ez megvan XO-n is? vagy csak én nem találom? Dance central spotlight, meg just dance demó van. Vagy ez szoftverfüggő? Kihagyták volna az új játékokból? Köszi!
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
A tv-n a hdmi feketét állítanom kellett mert elég sötét volt.
Háát, sok időm nem volt még próbálgatni. A PC RGB-nek betudhatóan szerintem mindenképp szebbek a színek. Bár ez lehet, hogy csak placebó.
A TV-t átállítottam "játékkép" módra, de ott a szuper felbontást kikapcsoltam, plusz a fekete szintet magasra kellett állítanom (LG 32LA620S).
A 36 bit lehet, hogy nem számít túl sokat, majd még tesztelgetem. De visszaolvasva volt aki azt írta, hogy szebbek lettek a színek.
Szerintem majd még a kalibrálást megcsinálom hamarosan.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
JamesHun
addikt
válasz Equalizer8 #46779 üzenetére
de kedves vagy, hogy az összes fórumtag nevében ezt így kijelented, hogy senki nem tud preview meghívót küldeni nekem
SeriesX: JamesSHun
-
Bogyi007
veterán
válasz JamesHun #46787 üzenetére
Hétvégén nem voltam gépközelben délután majd dobok egy meghívót ha hazaérek.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
storm3
senior tag
válasz hackeeeee #46790 üzenetére
En vegigfuttattam a settingsbe a kalibralast es azota minden franko. Eg es fold a kulonbseg nalam.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Equalizer8 #46795 üzenetére
Most mondjam azt, hogy mivel multi nem megy, már most meguntam? De nem mondom, mert jó játék lett nagyon.
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
Anno kaptam egy üzenetet, HALO 3 ODST. Engem ki**szottul nem érdekel, hátha másnak öröm.
Halo 3: ODST campaign for Halo: The Master Chief Collection is ready! Here is your code: GV22Y-73QFG-PCF47-QF9HV-CR74ZFanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest