Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaposznyak
aktív tag
válasz kaposznyak #241238 üzenetére
Chat-eltem az MS-el:
Thank you so much, please allow me few moments to check your account and back to you
You said: Thanks!
Bot said:
Thank you so much for your patience, I just checked your account and I can see your subscription is about to expire you can reach BT to cancel it then you can complete your purchase normally from the store 😊
You said: Can you tell me exactly when will it expire?You said:
Can you tell me exactly when will it expire?
Bot said:
As from our end we can see it expire o n July 6 but it is still active which means bt may not have been able to add the last month’s billing
Bot said:
You need to reach them to cancel it
You said: Thank you very much for your help!You said:
Thank you very much for your help!
Bot said:
You are most welcome, my pleasure to have you here 😊
Nehéz lesz elérni a BT-t, mivel nem is vagyok ügyfelük... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kaposznyak #241234 üzenetére
Ha tényleg BT/EE mókolásról van szó és kíváncsi vagyok, hogy mi történik akkor, ha mondjuk a megvett időintervallum lejár. Vajon engedi-e majd a rendszer a szokásos előfizetést vagy kód megadást. Mert ha nem, az elég nagy szívás lenne szerintem.
szerk:
Én amúgy nem is vágom ezt az egész témát. [link]
"We’ll apply the charge to your BT Account each month until you ask us to remove it. You can cancel the Xbox Add-On at any time. The service will be removed at your next renewal date, which is on the monthly anniversary of the Xbox Add-On being added. If at the time of cancellation you have not already been billed for that period it will be charged in full on your next bill. "
Ki fizeti az számlát egyáltalán, főleg ha több embernek is adják ezt az eladók aprón. Mi a garancia arra, hogy folyamatosan van fizetve pl.: a BT felé a számla?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
skroy
senior tag
válasz kaposznyak #241229 üzenetére
-
eL Geri
őstag
válasz kaposznyak #241227 üzenetére
Remélem tényleg cseréli… de én nagyon félek, hogy csak el fog tűnni.
-
skroy
senior tag
válasz kaposznyak #241224 üzenetére
Az gáz. A Series S topikban volt szó nemrég erről az előfizetési módszerről, ott egy cikk is linkelve lett, hogy bukó lehet a profil is.
-
eL Geri
őstag
válasz kaposznyak #241222 üzenetére
Ez rossz hír!
Én is ilyen (25havi) megoldást kaptam. De nekem még megy… ki tudja meddig.
A nagyobbik baj, hogy lehet le is veszett így a GP előzifetés kezelési jogunk erre a profilra -
skroy
senior tag
válasz kaposznyak #241222 üzenetére
Az eladót kérdezted, hogy mi ilyenkor a teendő?
-
parandroid
félisten
válasz kaposznyak #238676 üzenetére
Nope, így 3 határon túlról nemigen.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz kaposznyak #238672 üzenetére
Bekapcsológomb bekapcsolt állapotban 10+ mp-ig nyomvatart, a íg le nem áll a gép, illetve másik TV-n kipróbálni. Ha így sincs kép, akkor halott a hdmi port (vagy az alaplap).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
válasz kaposznyak #198509 üzenetére
Segíthetsz is neki. Egy gépen is lehet ketten játszani. Sőt, akár PC-ről is csatlakozhatsz, vagy mobilról.
Ha most kezditek, akkor Amur youtube csatornáját ajánlom. Értelmesen elmondja, hogy mit, hogy kell csinálni, ráadásul nem is káromkodik. Gyerekbarát. Itt a fórumon is aktív tag.Ez az első rész : [link]
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Fernet
senior tag
válasz kaposznyak #198507 üzenetére
Kreatívban vannak ellenfelek, viszont sebezhetetlen a karakter (és minden anyagból végtelen mennyiség áll a rendelkezésére)
Békés módban nincsenek ellenfelek. (viszont nem halhatatlan a karakter, leeshet magasról, sebzi a láva, víz alatt megfulladhat, stb.)
Más játékos csak meghívásra jöhet be.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz kaposznyak #174708 üzenetére
Kontrollerrel meg sem közelíti azt az élményt, mint amikor gitàrral jàtszod.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
chipesz
őstag
válasz kaposznyak #174702 üzenetére
Tudtommal a Guitar Hero nem megy kontrollerrel csak ha gitár. Billentyűzettel megy. Illetve a One kontroller csak Windows 10-et támogatja hivatalosan (az nem derült ki hogy a játék nem ismeri fel vagy a rendszer, ezért írom).
Samsung Galaxy S24
-
EmThor
addikt
válasz kaposznyak #174702 üzenetére
Hm ha a One nem megy akkor a 360 sem fog sztem.
Más: reggel belenéztem a JC4-be de nekem szemétnek tűnik, átmentem a tereptargyakon X-en, patchelés után. De adok neki még egy esélyt.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
válasz kaposznyak #174700 üzenetére
Szerintem a 360-as is jó.
Az mindenre jó! Pl ha pc-re streameled a One-t, azt is lehet 360-as kontival irányítani
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Wesder
félisten
válasz kaposznyak #174693 üzenetére
Rockband
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
DaveHutt
őstag
válasz kaposznyak #168535 üzenetére
Egy újrapasztázást is csinálj az APUra.
-
Madoc
veterán
válasz kaposznyak #168535 üzenetére
Nincs, takarítsd ki nyugodtan. Garancia már lejárt. 2 év van minden gépre.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
válasz kaposznyak #146967 üzenetére
Vagy kodi, kiegészítővel. Mondjuk most a spanyol portugál meccs nekem csak vpn-en keresztül ment androidos telefonon, de itt már ennek is örülök. És rohadtul megérte, nagyon jó meccs volt.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
NB2
aktív tag
válasz kaposznyak #146962 üzenetére
m4sport.hu-n esetleg?
-
Def26
félisten
válasz kaposznyak #146962 üzenetére
ha tv -n konzolozol, akkor esetleg próbáld meg a "source" gombot, hátha beugrik.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Sicilian
addikt
válasz kaposznyak #46756 üzenetére
Erről nem lehet tudni semmit, visszavonásig !
nothing is true everything is permitted..
-
norbi2010
őstag
válasz kaposznyak #46756 üzenetére
Nem lehet tudni, de én nem látom azt, hogy egyhamar abbahagynák.
-
Sicilian
addikt
válasz kaposznyak #46754 üzenetére
360-on hónap 01-15, második játék 16-30/31-ig,
One-on egész hónapban elérhető, ha jól tudom.nothing is true everything is permitted..
-
gduck
addikt
válasz kaposznyak #44245 üzenetére
Az 1TB-os gép nagy átverés! Az 500GB és az 1TB HDD ára között nincs különbség, így irdatlan pofátlanság amennyivel többet kérnek érte.
Szóval ahogy előttem is írták, 500GB
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kaposznyak #44269 üzenetére
Csak addig, amíg azon a gépen te be vagy jelentkezve. Ha te otthon bejelentkezel, akkor a másik gépen már nem lehet játszani a játékkal.
Az az eset a kivétel, ha azzal az ismerősöddel Home-olsz, akkor mindketten egyszerre játszhattok. Home-olás részleteiről összefoglalóban találsz infót.
szerk: Máskor ha 5 percen belül vagy, kérlek ne ír új hsz-t, hanem módosítsd az előzőt. Köszönöm.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kaposznyak #44254 üzenetére
Nézőpont kérdése. Nekem több mint 1TB játékom van, de csak 2-3al játszok. Ha megunom az egyiket és nincs hely, akkor törlöm és letöltöm a másikat.
Live-Die-Respawn
-
aram01
nagyúr
válasz kaposznyak #44254 üzenetére
egy 2 TB-os külső vinyót kalkulálj hozzá
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kaposznyak #44249 üzenetére
Huh, változó. Vannak pár gigás játékok, de például a Master Chief Collection már 70,8 GB. Ha az átlagot vesszük, akkor olyan 10-50 GB-os játékok vannak.
szerk:
Kisebb indie címek van, hogy max 1-2 gigásak, de van amelyik csak pár száz megás.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kaposznyak #44245 üzenetére
Jelenleg én azt tanácsolom hogy az 500 GB-os verziót vedd meg. A két csomag árának különbségéből pedig vegyél egy 1TB-os külső USB-s HDD-t, így lesz összesen 1,5 TB helyed a One-hoz.
(#44247) bulikavagyok
Köszi, megnézem azt az oldalt. Ha magyar store-ból akarsz vásárolni, akkor csak régiót váltasz a boxon és kész. A korábban megvett játékaid megmaradnak ugyanúgy.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition PS5
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- Ps5 lemezes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest