Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
válasz RohamDroid #73399 üzenetére
"Akár azt is megteheted, hogy elkezdesz egy filmet vagy játékot egy Xbox One konzolon, és egy másikon fejezed be." De talán van itt valaki, akinek van konzolja.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz RohamDroid #73363 üzenetére
A DS4 is világít, ráadásul egyenesen a képernyőbe. Ami még kimaradt pozitívumként, hogy bárhol abba lehet hagyni a játékot, és később ugyanott folytatni. Nem hiszem, hogy ilyen lenne PS4-en.
"PS-en is kell fizetni a multizásért..." Ja, azért már csak PC-n nem kell és Nintendón.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
Jól összeszedtétek, hogy miért lett mégis szimpatikusabb mára az XO a MS kezdeti bénázásai ellenére. Én azért még hozzátenném a visszafelé kompatibilitást is. Kontrollerben meg a PS mindig is gyengébb volt, még anyagminőségben is. Egyszer fogtam a kezembe egy PS4 kontrollert, majdnem eldobtam, olyan gagyinak tűnt. Ami jó benne, az a beépített hangszóró, bár az már a Wii-ben is volt. Az XO meg majdnem szagos kontrolleres lett. Csak egy jobb kontrollerről tudok, ami verte még az X360-at is: [link]
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz sugarforce #73339 üzenetére
Jogvédett tartalmat feltölteni mióta legális?
tDr1v3r Az biztos, hogy már akkor is finomabban fogalmaztam, mint ahogy te szoktál. Amúgy meg szinte mindenben igazam lett.
-
idegen lény
őstag
válasz sugarforce #73324 üzenetére
Jogos, pontatlanul fogalmaztam, helyesbítek: maga a torrent, mint technika, nem illegális. A letöltés saját részre nem az, ha eladod, már biztosan az. Amennyire én tudom, bár még az életemben nem csináltam ilyet, de tényleg nem, a torrentezés egyik része a letöltés, de cserébe fel is kell töltened ugyanannyit, ami viszont már illegális. Enélkül meg nem nagyon lehet művelni, tehát azt mondhatjuk, hogy a torrentezés illegális tevékenység, persze csak akkor, ha jogvédett tartalmakról van szó. Dehát ugye azért szoktak torrentezni, hogy ne kelljen megvenni őket. Ezt magyarul lopásnak hívjuk. De javíts ki, ha vmit rosszul tudok!
-
idegen lény
őstag
Persze, teljesen igazad van, nem is vettem még soha laptopot; ami elromlott, azt is úgy kaptam. A használt üzletik viszont tényleg jó ár-érték arányban vannak, és legális Windows van rajtuk, amit még lehetne frissíteni 10-re. Nem tudjátok, hogy meddig lehet még? A napokban például láttam egy I7-est! 60-ért, csak mikor utánanéztem, akkor látom, hogy 2010-es tesztek vannak róla! Egy hat éves laptop meg csoda, hogy még működik, nem véletlenül adják csak fél év garanciával őket. Értem én, hogy az üzletik más kategória, jobb hűtés, erősebb vas, de mi a garancia rá, hogy nem romlik el fél év múlva? Negyven ezerért szerintem csak 15,6 col-nál kisebbek vannak, és szerintem már a 15,6 colosok is szemgyilkosok. Ez sem lenne gond, ha lenne rajtuk HDMI, kiraknám a TV-re. De ezeken az olcsókon csak VGA van, azzal meg nem az igazi. Bár azt a felbontást átvinné az is, és már próbáltam is ilyet az ex-laptopommal, végül is nem is volt olyan borzasztó. Megnézném azt az I5-öst, ha tudnál dobni egy linket!
-
idegen lény
őstag
válasz takacsbotond #73310 üzenetére
Nagyjából így oldom meg most is: Kit-Kat-es TV-okosító (16 ezer), Wii (20 ezer), PS Vita (40 ezer). Egyszer nyertem egy 270 ezres HTC táblagépet, de nem használtam, évek múlva meg eladtam a töredékéért. Utálom az érintőképernyőt, táblagépet szerintem nem éri meg venni. Nekem a hordozhatóság nem szempont, okostelefonom sincs, semmi nem kell, amibe nem lehet internetkábelt dugni. Torrentre nincs igényem, különben is illegális. Csak ugye, ha már a TV-m full HD-s, akkor játszhatnék már full HD-s játékokkal. Bár a Wii-vel ezt is meg tudom oldani.
-
idegen lény
őstag
Ezt most miért kellett? Különben meg mindenki azt gondol, amit akar, föltettem egy kérdést, választ is kaptam rá, meg is köszöntem, ennyi volt a szándékom, nem több. Kicsit vacilláltam, hogy PC legyen vagy XO, mert most csak egy androidos TV-okosítóm van, meg egy Wii-m, mert a laptopom elromlott. De ezzel eldőlt. Csak nem szeretem, mikor félrevezetik az embereket a profitért.
hackeeeee
Értem. Elég szomorú, hogy ez így van.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz tDr1v3r #73300 üzenetére
Nekem nem is kell tudnom, de a Microsoftnak azért illene. Ha én troll vagyok, akkor mi a Microsoft? Vagy én nem tudom, hogy mit jelent a "szuperszámítógép", vagy ők. Én az előbbire tippelnék. De kedves vagy, hogy így nyomon követed a pályafutásomat.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz norbi2010 #73296 üzenetére
Hogy miért? Olvass egy kicsit vissza! Hadd ne kelljen újra idéznem. Nemhogy egy alap laptop tudásával felvértezettként, én már ennyivel is megelégednék (természetesen nem a hordozhatóságra gondoltam), de egyenesen "szuperszámítógép"-ként árulja a Microsoft! Akkor velem van a baj?
-
idegen lény
őstag
válasz Medocsabi #73289 üzenetére
"kell egy alap laptop böngészésre, xbox pedig játékra"
Azt hittem, hogy ezen már túlléptünk, ha már Microsoft, és amúgy is ingyen adja a Windows 10-et. Ha legalább annyit tudna, mint egy alap laptop, akkor nem kéne még azt is venni mellé százezerért. 200 ezerből már egy gamer PC is kijön sokkal olcsóbb, full HD-s és magyar nyelvű (vagy magyarított) játékokkal. Talán majd a következő generáció, NX és társai. Köszönöm a válaszaitokat!
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Medocsabi #73285 üzenetére
"Létrehoztuk a legmodernebb játékra használható operációs rendszert, és összevontuk egy erős Windows operációs rendszerrel, így mindkettőből a legjobbat kínáljuk, megalkuvás nélkül."
A legjobb Windows az a Windows 10 DirectX 12-vel.
"Az Xbox One az erő és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát kínálja. Az Xbox One forradalmi architektúrájának köszönhetően a processzor, a videokártya és az ESRAM kombinációjával olyan érzés, mintha egy szuperszámítógép lenne a nappalidban. A nyers erő mit sem ér sebesség nélkül. Az Xbox One hatékonyabban használja ki a teljesítményét, villámgyors, sosem látott élményt kínálva."
Szuperszámítógépre nincs szükségem, nem keresem a Fibonacci-számokat, nekem már az is elég lenne, ha ugyanazt tudná, amit egy mai, gyors laptop. Mi az, amit nem tud? DIGI kábelt felismeri? Van Asztal, Tálca, Google Chrome, Könyvjelzők, stb? Lehet menteni a HDD-re? SSD-vel bővíthető?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
A Windows 10 (DirectX 12) jár a géphez? Internetezésre mennyire használható, mondjuk egy mai laptophoz képest? Milyen konfigurációnak felel meg? Pendrive-okat, külső merevlemezeket, beviteli eszközöket, billentyűzeteket, egereket felismeri?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Olvasófej-pozicionálás: [link]
-
idegen lény
őstag
válasz szabozeee #7134 üzenetére
Az tény, hogy a FIFA az egyik legjobb játék. Nekem a történet is hihető. Ha meg valami még sem stimmelne, még mindig ott a garancia. Végül is mit veszthetsz vele? Te is visszaviheted. Persze, ha nem számít a pénz, akkor várd meg a másikat. Aki két hetet nem bír ki, annak igencsak gyenge az akaratereje.
-
idegen lény
őstag
"a Kinect már az egész testünket is képes letapogatni és behelyezni azt a játékba, így lényegében szinte majdnem saját magunkat irányíthatjuk, az alábbi videó azonban az arc beszkennelését, majd használatát prezentálja a számunkra": [link]
-
idegen lény
őstag
válasz Helmoras #2736 üzenetére
Miért, mit hittél? Itt találtam ezt a gyöngyszemet: [link] A kérdező gyakorlatilag feltalálta az előrefelé kompatibilitást! Ez kábé olyan, mintha azt kérdezte volna, hogy feltalálta-e már a Microsoft az időutazást! Mindig fejet hajtok az előtt, aki még nálam is sötétebb. Egyébként szerintem adhattak volna jobb nevet is az új konzolnak, mint az X-box 1(One), különösen az X-box 360 után.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz FuRiONight #2732 üzenetére
Ja, pedig azt még a MS védte le. Vajon miért nem lett belőle semmi? Ha jobb lesz, nem fog zavarni. Ha jobb lesz...
-
idegen lény
őstag
válasz Mister_X #2688 üzenetére
Ezzel nem is lenne gond, szeretem az ilyet, a RE-ket is imádom, csak ennél, ha jól értelmeztem, a már megölt zombik is újra és újra megjelennek, de akkor lehet, hogy valamit félreértettem. Te nyilván ismered a játékot.
-
idegen lény
őstag
Szerintem azzal nem vesztettél sokat, 77,25 %-ot kapott, úgyhogy annyira nem húzós az a cím. Állítólag nagyon nehéz, mert sosem tudsz egy területet teljesen megtisztítani, mert a zombik folyton újratermelődnek, és a legváratlanabb helyeken bukkannak fel újra.
Én meg kivárom a Wii Ultimate-et, ami alázni fogja az összes konzolt!
-
idegen lény
őstag
válasz gyuromoj #2641 üzenetére
"a kiállított demó tulajdonképpen csak néhány hetes és a végleges kiadás előtt még sok módosítást igényel, például meg kell oldaniuk, hogy abban az esetben, ha rengeteg zombi jelenik meg a képernyőn, ne lassuljon le vagy éppen akadjon meg a játék. Leigh szerint az elsődleges céljuk az, hogy egy stabil 30 FPS-t érjenek el és ebben a Microsoft megfelelő szakemberei nyújtanak nekik segítséget" Most vagy nem megfelelőek azok a szakemberek, vagy nagyon bizonyítani akar a MS, mert ez nagyon kapkodás- és hevenyészett munka-szagú. Úgy látszik, nem csak a 360 nem volt alkalmas a DR3-ra, de még az XO sem az. Vajon egy 60 FPS-es multinál hogy fog majd szaggatni?
-
idegen lény
őstag
válasz lupus1337 #2626 üzenetére
Megnézted a Wii U-s exkluzívokat is? Az kompatibilis a Wii-vel is, úgyhogy két gép exkluzívai között csemegézhetsz. Ennyiből csak találsz már olyat, ami bejön. De ha végképp nem tudsz dönteni, vedd meg mind a hármat.
-
idegen lény
őstag
http://www.gamers.hu/az-amazon-10-dollar-elleneben-xbox-one-os-verziora-frissiti-xbox-360-as-jatekainkat/
-
idegen lény
őstag
Új, verekedős, kinectes exkluzív: [link]
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz bognar110 #2564 üzenetére
Volt erről egy titokzatos nyilatkozat [link], ami ha így is lesz, akkor is csak 2014 nyarától várható, legalábbis a névtelen forrás szerint.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Mire eljut hozzánk, addigra már digitálisan letölthetjük az egész gépet kinectestül-headsetestül. Én meg azt hittem, hogy nagyhatalom vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Akkor mi két játékot kapunk hozzá? Így már jobban meg fogja érni XO-t venni, mint PS4-et? Ugyebár Kinectünk is lesz, meg két ingyen dobozos játékunk.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Buster17 #2453 üzenetére
A bezúzásról jutott eszembe, hogy most visszaadhatná a MS a Sony gyomrosát/gyomrosait, ha ingyen XO-t adnának annak, aki nyilvánosan összetöri a PS3-át. [link]
-
idegen lény
őstag
válasz MasterMark #2447 üzenetére
Az már akkor csak egy jó módszer lehet! All in One!
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
78 milliárd dollár - 7 milliárd dollár = 71 milliárd dollár, amiből, ha lejönnek az XO (és a szagos kontroller stb. ) költségei, még akkor is bőven marad profit. Úgy ismered az MS-t, mint aki belevág olyasmibe, ami biztos bukás?
-
idegen lény
őstag
válasz negyven2 #2395 üzenetére
Szerintem Észak-Koreára gondoltál. Ettől szerintem egyelőre nem kell félni, mivel wi-fi van bennük. Semmitől sem félnek jobban, mint a hálótól.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz negyven2 #2393 üzenetére
Azt gondoltuk, hogy nincs megbízva ezzel egy komplett profi tolmácscsapat (ahhoz minimum tízezer fő kéne 24 órában), de azért ez már fejlődés! Azért remélem, hogy a játékok magyarításait nem így fogják megcsinálni.
-
idegen lény
őstag
válasz MasterMark #2388 üzenetére
Csak annyit tudok róla, hogy már kisszobákban is használható, ami talán a leghasznosabb újítása, hiszen nem mindenki lakik hodályokban. A végén még a japánok is XO-t fognak venni!
-
idegen lény
őstag
válasz MasterMark #2386 üzenetére
Wow! Ez nagyon cool!
(#2388) MasterMark válasza idegen lény (#2387) üzenetére Így van. Ha Te tudsz róla valamit, kérlek, ne hallgasd el!
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz MasterMark #2381 üzenetére
A D-pad szerintem lényegtelen különbözőségét én is látom, mint ahogy azt is, hogy USB-ről is tölthető, tehát nem igaz, hogy csak elemmel működik!, de ebben a videóban nagyon sok mindenről is szó esik, csak sajnos nem értem: [link]
-
idegen lény
őstag
válasz negyven2 #2376 üzenetére
Ha ilyen jól tudsz angolul, akkor a #2369 lényegét le tudnád írni, mert engem nagyon érdekelne, hogy miben jobb ez a kontroller a PS-énél, vagy csak miben különbözik tőle?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz negyven2 #2368 üzenetére
"olyan Xbox One csomagok is elérhetőek lesznek, amelyeknek nem képezi majd részét a továbbfejlesztett Kinect, és ebből adódóan akár olyan árban mozoghatnak majd, mint a PlayStation 4."
Ennek a lényegét vki el tudná mondani magyarul?: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest