-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Musztii kollegatol lehet meg xbox live elofizut venni? Nem igazan talalom a hirdeteset apron🤷🏼♂️
-
Czimby
addikt
válasz sumi4623 #230951 üzenetére
Kérdezz rá, egyszerűbb nem?
oriic gyorsabb volt[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
erikke17
őstag
válasz ρσгτσ #230946 üzenetére
Köszönöm válaszod.
Meg kérdezem ismerőst mert nem enyém a gép, sajnos 100km-el odébb laknak.
Meg kérdezem őket még esetleg lemezről indul e játék, YouTube, böngésző stb
Elvileg most töltötték le Warzon-t de nem indul el.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Siffredi
senior tag
válasz WhiteWalker #230954 üzenetére
Na, fain
-
BoneDragon
veterán
Üdv,
Hátha valaki tud segiteni. PC-n használom az xbox szolgáltatást, karácsony körül volt 300ft-ért ultimate akció. Erről meg is feledkeztem, hogy le fog járni mostanában és most vontak le tőlem 4190 forintot, amit sehol nem találok a microsoft felületén. Akármit csinálok ide akar vinni, de itt nincs semmi.Nagynehezen el lehet jutni a korábbi rendelések oldalig, de az teljesen üres.Hol a jó Istenbe kell módositani vagy lemondani a Game Pass-t??? Esküszöm olyan, mintha nem is létezne erre oldal, vagy én vagyok ekkora b*lfasz...Konkrétan fél órámba telt megtalálni de meglett... Mindeközben ugye levonta az összeget, de azt irja lejár elsején a takság..
Szerk.: Ha lemondom az előfizetést, az összeget visszautalják vagy bukta?
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz BoneDragon #230966 üzenetére
supportnak kell irni, hogy veletlen bent felejtetted az elofizetest, es akkor az utolso 1 honapot refundolja.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
BoneDragon
veterán
válasz IntelKiller7 #230967 üzenetére
Irtam, mikor elküldöm a "nyomoromat" fehér ablakba vált és semmi nem történik, 2x is próbáltam.
-
BoneDragon
veterán
válasz BoneDragon #230971 üzenetére
Az adblock szivatott... Ezt a szenvedést...
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz BoneDragon #230971 üzenetére
Kell kozvetlen kontakt? Vagy sikerult elintezni?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
BoneDragon
veterán
válasz IntelKiller7 #230975 üzenetére
Sikerült igen, köszi.
-
homerhamm
addikt
válasz ρσгτσ #230973 üzenetére
Vannak olyan játékok, amiben szerepel Magyarország valamilyen szempontból, és nem magyar feliratos. (pl. a most emlegetett Watch Dogs Legion, de akár az F1-et is említhetném amibe benne van a Hungaroring.)
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
l.skywalker
Topikgazda
Biomutant is now available for digital pre-order! Pre-order now & get the Mercenary class, a unique combination of perks. For digital and Collector's Edition pre-orders only. [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
akooos
veterán
Srácok, most jött vissza az xboxom a szervizből...
Be van törve az oldala Nem a UPS volt, mert bontatlan és sérülésmentes csomagolás volt....Szerintetek?
-
-
akooos
veterán
Hívtam a supportot, egyből ráfogták a futárra nyilván, dehát becsomagolva, hungarocellbe meg puha borításban érkezett, a dobozon semmi sérülés...
Még nekem kell bizonyítani a végén, hogy nem én törtem szét nyitásnál...
-
addikt
válasz akooos #230988 üzenetére
Írjál nekik. Amennyiben hivatalosan is elismerik a fenti dolgot (hogy biztos a futár csinálta), akkor leveszik a bizonyítás terhét a válladról. Mivel a vállalkozás mindaddig felel a termék sérülésmentességéért, amíg a fogyasztó birtokába nem kerül.
Ezt persze nem kell nekik hangsúlyozni a mailben.
Utána lehet hivatkozni arra, amit telefonban mondtak. Mert arról gondolom ebben az esetben is felvételt készít az MS.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
parandroid
félisten
válasz akooos #230988 üzenetére
Ez hivatalos MS garis ügy volt, nem valami garázscég, remélem. Mert utóbbiak ráfogják bárkire, MS nem fog vele szarozni. Csinálj egy képet a csomagolásról is, hogy az milyen állapotban érkezett.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
akooos
veterán
Igazatok van, általában ha rendelek valami nagyobb értékűt, akkor videóval nyitom ki. Most nem láttam szükségét, tekintve, hogy eddig sosem volt gondom az MS-től érkező csomagokkal, hiszen profi módon vannak becsomagolva. Van kép arról, hogy milyen állapotban érkezett be hozzájuk, azt mondta a support, hogy sértetlenül, de feladás előtt nem csináltak képet.. (gondolom nem kell).
Csináltam pár képet még, hogyan volt berakva a dobozba (itt nincs rajta az a vékony, puha takarószerű cucc, ami rajta volt...). Ha "szép" a doboz és sértetlen rajta a seal, akkor is videóztatok volna?
Ha szállítás közben sérül, akkor nem kéne látszódnia a dobozon és a hungarocellen is valaminek? Ez pont olyan, mintha a sarkára ejtették volna. Küldtem a supportnak is képeket, majd hívnak...Szerk.: igen, természetesen hivatalos MS garanciás ügyintézés volt, nem valami magánkodás, még másfél évig gyári garancia van a Boxon (vagyis így már nem tudom...)
A panaszt az MS-nél megtettem, elküldöm azért a UPS-nek is emailben, bár a csomagolás ténylegesen sértetlen...oriic: pont beleillik a dobozba és rajta van az eredeti MS-es fuvarlevél, ami nem újraragasztott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest