-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz Micsurin #231549 üzenetére
Azért írtam, hogy -200 kredit.
Érdekes, hogy nekem a tököm tele volt a Schumacher és a Vettel érával, de mivel McLaren rajongó voltam, így Hamilton az első néhány futama után kedvenc lett. Elismerem, hogy rá is másként vonatkoznak a szabályok, mint anno Schumira, de nyilván élveztem az utóbbi éveket. Ilyen az ember. De ez már nagyon OFF.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
homerhamm
addikt
Majdnem megkérdeztem mikor lesz GwG váltás, de látom holnap.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
ThorsHUN
őstag
Ha megvetetem amerikaban az US keyt, azt tudom aktivalni itthon a nappaliban?
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #231554 üzenetére
Egyébként mi az a "három betűs"? Mindenhol olvasom, de nem jövök rá mi az.
-
ThorsHUN
őstag
válasz IntelKiller7 #231554 üzenetére
thx! szurke oldalakrol is lehet US kulcsot venni ugye? (Az nem tiltott itt remelem)
-
persil
nagyúr
válasz akooos #231557 üzenetére
Eleve egy 3 eveseknek valo "szabaly" hogy hujuj tiltott szo.
Nyugodtan leirhatja az ember, hogy VPN, csak annak hasznalatat nem kellene boncolgatni, meg azzal a store megkerulesere biztatni masokat. Ugye amugy sem az ordogtol valo valami, meg van a helye es baromi hasznos tud lenni. Csak nem arra, hogy 5 forintert vasaroljunk boxra jatekot.
A rovid lenyeg, hogy a topikban maradjunk a - teljesen - legal megoldasoknal, ha lehetseges.
Az ilyen szurke oldalak meg ugye sajat felelossegre mukodnek, ha becsuszik a baj, akkor nem itt kell verni az asztalt.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
addikt
válasz homerhamm #231563 üzenetére
Van amikor annyira nem zavarnak a grafikai hiányosságok, ha amúgy a játékmenet, irányítás tetszik. Bár itt sanszos nem így lesz. De azért teszek vele egy próbát.
Pl. GRID -nél (2019) azért érezhető, hogy vannak különbségek mondjuk egy FH4 -hez képest. Ennek ellenére viszont mégis vannak olyan grafikai megoldások, amik tökre hangulatossá teszik számomra. Például a napnyugta narancs fényeinek megoldása, vagy eső közben egyes szakaszokon a napsütés.
Ráadásul OS -en szerintem jobban vissza is van "butítva".
Pont ez a játék az, ami még határeset nálam játékstílust tekintve. Ezért gondolom, hogy annyira nem fog már bejönni a Truck Racing...de amíg nem próbáltam nem mondok véleményt.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz persil #231562 üzenetére
Ms nem tiltja, hogy maahonnan vasarolj. A vpn magaban meg tok legal cucc. Ennyi erovel tor-al is vasarolhatsz.
Az meg, hogy milyen ip-d van.. nekem anno telekom elott volt olyan, hogy angol ip cimem volt.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
persil
nagyúr
válasz IntelKiller7 #231565 üzenetére
Ha' pont eztet mondom, hogy nem ertem ezt a nagy tiltott szo mizeriat.
Itt nem erre kell buzditani a nepseget es josag van.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Micsurin
nagyúr
Volt az már többször téma sose járt érte tőletek dádá... legutóbb talán pont én szívtam be azzal a Kinguines US kulcsos MW2019-el.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
parandroid
félisten
Alapvetően minden vásárlásod után a magyar állam kell megkapja az áfát. Na most nyilván ezt senki nem fogja minden egyes online vásárlás után ellenőrizni, de technikailag ez lenne a menete. Nyilván Gipsz Jakabnak nem fognak utánamenni amiatt, hogy brazil storeból vett egy codot, a mai világban viszont ha egy Ph!-szintű online platformra szemet vet valami ner-huszár, vagy csak csípi valamiért valami pártfunkci szemét a létezése, akkor annál kevesebbért is szállt már rá a nav vállakozásra, minthogy platformot biztosít ahhoz, hogy a userek a kvázi adóelkerülés módozatait tárgyalják meg rajta. Úgyhogy jobb a békesség, és légyszi, inkább ne.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
homerhamm
addikt
válasz ρσгτσ #231564 üzenetére
Egyszer FPD-n kipróbáltam az Asetto Corsát, na azon látszik, hogy kormányra lett írva, meg nekem bonyolult ez a sok telemetriai adat, amivel még foglalkozni kell(!), állítólag a Project Cars is egy teljes szimulátor. Ezért szeretem az FM7-et, mert azt jól lehet kontrollerrel is játszani.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #231568 üzenetére
Így van, ezért kérünk mindenkit, hogy nyíltan, nyílvánosan ne itt a fórum nyitott oldalain beszéljék meg ezeket.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Battlefield 6 May Not Release On Previous-Gen Consoles - Rumor (wccftech.com)
Nem meglepő, ha igaz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #231571 üzenetére
Ez várható is volt.
-
l.skywalker
Topikgazda
HITMAN 3 on Twitter:
"All HITMAN 3 players can between 15 April and 25 April 2021, play the Landslide mission in Sapienza for Free! Whether you own HITMAN 3 or the HITMAN 3 - Free Starter Pack, It’s time to dust off your Italian Suit, and travel to Sapienza. Read more: [link] "Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #231571 üzenetére
Engem még mindig ez a day1 GamePass izgat.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
mike1334
veterán
Á, nem járnak ide NAV-osok
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nem is én hoztam fel szóval.. Azért megy mindig azon a néven amin. Ha valakit érdekel akkor meg privátban meglehet beszélni.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Micsurin
nagyúr
Alpha Preview-ban miért kér a Warzone Live Goldot?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
negyven2
veterán
válasz Micsurin #231582 üzenetére
Insider release notes:
Multiplayer
We are aware that some titles do not currently support the Free-to Play multiplayer testing currently available in Preview. We are working with the studios as the titles require an update to support this service change.
* Note: Titles currently not supported include Destiny 2 and Call Of Duty: Warzone. Please Report a problem on any other titles that are not working.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Haverom nekem adja One s-t. Ő csak ilyen casual játékos fifa ilyenek. Egy warzone meg cold war mennyire futnak normálisan a gépen?"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
spider23
aktív tag
Sziasztok. Fifa 21 et digitálisan hol lehet venni legolcsóbban jelenleg? Bármilyen megoldás érdekel.
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
hosszabb kihagyás után, újra vennék Goldot, rámtört a játszhatnék. Működik még az, hogy veszek 1 évre goldot, meg 1 hónapra GPU-t és a GPU is 1 évre lesz érvényes? Mikor kijött a GPU, akkor ezt már egyszer megcsináltam.
MZ/X
-
-
wayne1
senior tag
Hali
Lenne egy kellemetlen problémám és mondom hátha tudna valaki valami megoldást rá. Tegnap este játszottam az Xbox-al, kikapcsoltam. Most akartak a gyerekek játszani és szóltak, hogy egyik kontroller sem kapcsol be. Csak kettőt villan. Tölthető akku van bennük, az éjjel fel lett töltve, de tettem beléjük elemet, azzal is ezt csinálja.
Tehát amiket észrevettem :
Xbox bekapcs, kontroller 2x villan és kikapcsol.
Xbox - kontroller USB kábellel összeköt, semmi hatás.
PC bekapcs - kontroller kábellel ráköt felismeri, tök jól működik. Utána lehúzom folyamatosan villog. Ki-be tudom kapcsolni, BT-on telefon felismeri működik.
Xbox bekapcsol, megpróbálom összepárosítani bármelyik kontrollerrel, elkezdi és amikor egyszerre villognak utána hirtelen kikapcsolja a kontrollert és keződik minden előről.
Bekapcs esetén kétszer villan és kikapcsol. Csak akkor működik újra, ha rádugom gépre USB kábellel.
De ezekután ha megint megpróbálom az Xbox-al párosítani megint a kétszer villog kikapcsol menet jön.
Teljesen kétségbe vagyok esve, mert a gyerekek itt vannak nálam hétvégén és így nem tudnak játszani.
Van valakinek valami ötlete?? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz wayne1 #231593 üzenetére
Általában ez az univerzális segítség mindenre Xbox-nál:
• Teljes leállítás és újraindítás? Sok esetben segít, ha a konzolt teljesen leállítjuk és áramtalanítjuk, ezzel lehet törölni pl. a cache tároló, de sok más anomáliát is segít megoldani. Ezt a következőképpen tudjuk végrehajtani:
1. Kapcsolja ki a konzolt. Ehhez tartsa lenyomva a konzol előlapján lévő Xbox gombot 10 másodpercig, amíg a konzol teljesen le nem áll.
2. Húzza ki a konzol tápkábelét az aljzatból. Várjon 10 másodpercet.
/Fontos Mindenképpen várjon legalább 10 másodpercet. A művelet alaphelyzetbe állítja a tápegységet./
3. Csatlakoztassa újra a konzol tápkábelét.
4. Nyomja le az Xbox gombot a konzolon a visszakapcsolásához.
További segítség a leállításokhoz: LINK[ Szerkesztve ]
-
addikt
"In the years since, we transformed Asphalt into the most readily-accessible racing franchise in the world. This is only just the beginning for Asphalt, and with the impending launch of Asphalt 9: Legends on the Xbox platform, we further commit to bring anyone, on whatever gaming platform a racing experience beyond imagination. This is the Gameloft of today."
Link.
-
addikt
válasz homerhamm #231597 üzenetére
Ajánlom őket, ha eddig nem ismerted volna.
Egyik leghitelesebb forrás a videojáték piacon. Nem csak szimpla híroldal, hanem rendszeres kapcsolatban áll fejlesztőkkel, különböző cégekkel ebben az iparágban. Twitter -en például ha megnézed, akkor kb. az összes fejlesztő követi. De például Phil Spencer is rányomott arra a gombra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- PS5 Slim (garanciás)
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest