-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz l.skywalker #230444 üzenetére
Pont múltkor - amikor legutóbb akciós volt - beszéltünk arról, hogy ki tudja mikor kerül majd ki a Game Pass -ból. Érdemes volt megvennem a GOTY -t már csak ezért IS.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
fabokf
tag
válasz l.skywalker #230444 üzenetére
Affene, Bloodstained...no, vagy nekiveselkedem és 15-ig megpróbálom befejezni, vagy lesz egy nagyobb kiadásom, mert nincs rá egyenlőre túl nagy akció
-
Wesder
félisten
válasz Lacielvtárs #230453 üzenetére
Gondolom a Szàjberpànk.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Fernet
senior tag
Far Cry® 5 Gold Edition + Far Cry ® New Dawn Deluxe Edition Bundle megéri az árát? Rióban átszámolva ~5500Ft lenne. Érdemes megvenni?
-
l.skywalker
Topikgazda
Aliens: Fireteam - 2021. nyár [trailer]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #230449 üzenetére
Egyik egy jó RPG a másik meg egy buggos story orientált shooter. A helyén kell kezelni.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
sztomi1981
tag
Sziasztok,
régebben volt arra lehetőség hogy előre kifizetett Live Gold előfizetést upgradeljunk Game pass Ultimate-ra 1 as egyben. Ez most is megy még, vagy csak akkor tudom ha felajánlja az 1 dollárért/euróért GPU ajándékot? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #230459 üzenetére
Részletek:
• 5 classes with unique abilities
- Gunner
- Demolisher
- Technician
- Doc
- Recon• 30+ weapons
• 70+ mods / attachments
• 20+ enemy types
• Including 11+ Xenomorphs such as the famous Facehuggers and PraetoriansNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
-
vacs
veterán
válasz sztomi1981 #230462 üzenetére
Most is lehet.
Várd meg míg lejár az előfizetésed (ha van), majd Hardverapro.hu-n musztiii-tól veszel 1-2-3 év goldot, majd erre veszel egy havi GPU-t (ha szerencséd van akkor 300 Ft, ha nincs, akkor 4190-ért)!(^)(>.<)(^)
-
AnonymusX
senior tag
válasz sztomi1981 #230471 üzenetére
A 300 Ft-os ajánlat időnként újra elérhető annak is, aki már ellőtte. Azonban kiszámíthatatlan, úgyhogy erre ne építs.
-
-
Toma
tag
Sziasztok! Hallott-e már valamelyikőtök arról, hogy az Xbox One X szétszerelés, újrapasztázás,tisztítás összeszerelés után kiadhat(10-ből 2) valami furcsa sípoló hangot? Köszönöm!
-
szimszonos
őstag
válasz Fernet #230457 üzenetére
6 játékot kapsz érte,nem kérdés hogy ennyiért szinte ingyen van.Nekem a Far Cry 5 kiegészítők is bejöttek nagyon.A Mars meg a Vietnam kieg pláne,de a zombis is jó móka.Külön-külön is megállják a helyüket.Az biztos hogy el lehet vele lenni.Én nekem kb 200óra belement az egész csomagba.A Far Cry 5-be volt hogy már csak vadászgattam,horgászgattam,barangoltam annyira tetszett a természet.
[ Szerkesztve ]
-
Brash89
csendes tag
Sziasztok!
Biztosan volt már kérdés, tegnap vettem egy Series X-et és ismerősöm azt mondta, hogy ugye 120Hz-ben fogok tudni játszani. Jelenleg Warzonet játszom, nincs megvásárolva sem az MW, sem a CW. Hogyan lehet beállítani, hogy a játék is 120Hz legyen, a Dashra azt írja a TV, viszont a játék vissza megy 60Hz-re. Van erre egyáltalán lehetőség? A TV az Samsung 4K Ultra HD Smart LED TV (UE65NU8052TXXH).
Köszönöm a válaszokat!
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #230478 üzenetére
Tudja a Warzone is Series X-en, csak nem 4k-ban.
Live-Die-Respawn
-
Brash89
csendes tag
válasz FollowTheORI #230478 üzenetére
Azt tudjuk, hogy Full HD 120Hz a legjobb amit tud a TV, nem is 4K 120Hz-t akartam volna, azt 60Hz-ban tudja a TV. A Dash is 1440p-be megy 120Hz a TV-n jelenleg. Meg az is tiszta, hogy 2.0 a HDMI nem 2.1. De a lényeg az az, hogy a Warzone nem tudja a Full HD 120Hz-t ezek szerint?
Köszönöm a válaszokat! -
Brash89
csendes tag
válasz oriic #230479 üzenetére
Hoppá! Köszönöm szépen. Már csak arra kellene rájönnöm, hogy hogyan lehet beállítani. Sajnos tegnap nem sikerült rájönni. Megmondom őszintén még semmit nem láttam 120Hz-ben, de elvileg látványos a különbség. Ha van egyáltalán hozzá szemem.. de a TV sajnos azt írja 60Hz amikor játszom. A játékon belül pedig nincs Graphics beállítás.
Köszönöm! -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Brash89
csendes tag
-
TaRka94
senior tag
Üdv!
Ha jól tudom beszéltétek hogy ha kimegy a gamepassból a witcher és ha megveszem akkor nem lehet folytatni a mentést, erre valami megoldás létezik? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #230487 üzenetére
Holnap: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
Hajjajj, hujjujj. Bár már kicsit ráuntam a 20-ra, várjuk.
Demós mentésre beváltottam kismillió locker code-ot, kíváncsi leszek, hogy várnak-e majd a játékban.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
homerhamm
addikt
Vajon Európában hányan játszhatnak amerikai focit? Van egy rahedli felállás, kb. megtanulhatatlan.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
válasz l.skywalker #230488 üzenetére
Ez tök jó. Köszi. Le is szedem holnap este.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #230496 üzenetére
Megeloztel. #sirossmiley
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
csuvicsuva
addikt
válasz homerhamm #230490 üzenetére
Sokan. Nálunk évek óta közkedvelt a SportTV-nek köszönhetően. Van hazai bajnokság (néha több nézővel, mint egy focimeccsen ), néhány klubnál utánpótlás is működik. Persze nyilván nincs akkora hagyománya és bázisa, mint a jégkorongnak, vagy a kosárnak.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
Topikgazda
GPU előfizetőknek féláron van március 8-ig a két Control DLC:
• AWE 1.750.- HUF
• The Foundation 1.750.- HUFNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Tomi0703
addikt
Igy a topikban visszakeresve, tavaly aprilisban jott az NHL, utana majusban a Fifa.
Lehet akkor jovo honapban jonni fog a Fifa is. Csak szoljanak jol elore, hogy elotte meg ertelmes aron el tudjam adni a lemezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest